2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarrr ben 5+1 haftalık hamileyim dün dr. gittik kesemizi görmek için göremedik dr.um kan tahlili istedi degerim 2700 çıktı cumaya tekrar gidecem benim gibi böyle bir durum yaşayan varmı aranızda acaba .kızlarr sizin benimm gibi içinizde melekklerr varrr lütfen dualarınızı eksik etmeyinn insaallahh bende sizin haftalarınızaa varrırım bebişimle birlikkteee saglıklaaa

bende aynı durumdayım canım eşim doğumum bekliyor gelebilmek için bende tık yok doktorumda daha var diyor beklemek zormuş gerçektenn
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etseydi

Amin canım ya
Umarım eşlerimiz buradayken gideriz doğuma.
Hayırlısı inşallah.

Valla cnm benim.Limonata adlı bir arkadaşımızın sanırım 2 haftadan beridir kanalda ama hala doğurmadı.Bu bebekler keyfine göre takılıyor o yüzden dr.. dediği gibi hiçbir şey belli değil.Mesela benim oğluşumda hala kanala girmedi 40. haftaya girdiğimize rağmen.Doğum sancıları sırasında da girebiliyormuş bebişler.:44::44:

haklısın canım yaa bi iki kişi kaldık sürekli takılan.dogum yapanlar terketti resmen.lymonata gelmiyo diye dünürüde ugramıyo heralde.ocagın sonuna kalanlar toplulugu yapalım bizde :))

Hayıııır olamaz ocak sonuna kalmak istemiyorum 17 ocak son tarihim inşlh.Bu tarihi geçmz.:26::26:

kan tahlili değeri kaç olmalı bilmiyorum ama 5. hafta kese için erken değil mi zaten

Son düzenleme:

benimde 37+3 de iken kanala inmiş demişti doktor, 38+5 olduk hala orda bakalım ne zaman çıkıcak merakla bekliyoruz :)

haklısın canım yaa bi iki kişi kaldık sürekli takılan.dogum yapanlar terketti resmen.lymonata gelmiyo diye dünürüde ugramıyo heralde.ocagın sonuna kalanlar toplulugu yapalım bizde :))

evet bebeğini kucağına alan artık pek uğrayamıyor , sonlara kalmak çok gıcık olur, ayy ya doğum hikayemi okuyacak kimse bulamazsam bu topicte . neyse hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar bide kolayca inşallah :) vakitte geçmiyor oyalayacak pek bişey de yok ki..

üzülme cnm bende 5 haftalikken gittim gözükmedi 7.haftamda gittik kalp atislariyla beraber dinledik ve gördük.

slm bal 63 o ottan bnada azdaolsa verdiler tam nasıl yapcaz acıklarmsın lütfen....

kızlar çoğunuz oy kullanmış,çok teşekkür ederim.kullanmayanlarıda bekliyorum

kimse ben tickerına bakınca oğlun olacak sanmıştım yağmur bence çok hoş bir isim bizim bir arkadaşın kızının ismi yağmur sena idi çok hoş.. bende elif neva yada elif hüma arasında kaldım haftaya bugün sezeryan olucam hala isim olayımız netleşmedi

ii geceler kızlar bizde minik kızım duruyla 22 günlük olduk çok tatlı çok güzel bi duygu mis gibi kokuyo seni ben doğurdum çok tatlısın diyorum gülüyo minik hanım. son günleriniz bol bol uyuyun derim günde toplasanız 3 saat uyuyorum oda yarım saat aralarla ben uyusam bebiş kalkıyo o uyusa ben her yarım saatte emzirmek için uyandırıyorum ve alt temizliği için ama uykusu varken ne kadar öpsem koklasam uyanmıyo emmiyoda şuan bütün çabamız aylık 600 gr aldırabilmek minik hanıma karnımdayken sanki daha ii bakıyodum diyorum 3980 gr doğmuştu uyanıkken sürekli 5 dkda bi emziyorum sürekli gögüslerim yara oldu ama büyümesi için uğraşmamız lazım hastaneden çıktığımızda şişi inince 3630gr kalmıştı 350 gr şişmiş gitti. 8 günlükken 3670gr olmuştuk bakalım 27 ocakta ne kadar olcaz sütüm var şükür ama arada 30ml mama veriyorum geceleri rahat uyusun diye doymuyomu anlamıyorum doktorum deneyelim dedi ama emdikten sonrada sütüm geliyo bakamıcam diye çok korkuyorum şükür uslu bi bebek ki ben ağlamasına hiç fırsat vermiyorum gık desin fırlıyorum ama ağlarsa ne yapsam susmazsa bende ağlıyorum onunla annelik böyle bişey galiba ona bişey olacak diye çok korkuyorum ama yüzüne bakınca gözleriyle çakmak çakmak gülümseyip dudaklarını büzüştürünce dünyalar benim oluyo böle bi güzellik olurmu diye şükrediyorum Allahım hepinize bian önce yaşatsın bu duyguları kızımla 22 gün oldu nasıl geçti anlamadık geceleri oturup gündüzleri yatınca günler akıp geçiyo ki kızım uyuyo ben onu kontrol etmekten uyuyamıyorum kaç gece nefes alışını dinledim ama şükür artık alıştık oda benim kokumu almadan uyumuyor emmesede kucağımda uyuyo çook güzel bi duygu tarif edilemez:2:

merhaba kızlar çok canım sıkkın bugün kontrol vardı 3000 gr olmuştur ümidiyle gittik ama hiç kilo almamış hala 2850 plasentamdaki erken yaşlanmadan dolayı hiç kilo almamış
doktorum nst iyi çıkmazsa bebeğin hareket yada kalp atışlarında zayıflama varsa bu hafta alırız dedi ,allahtan hareket ve kalp atışları iyi çıktı sancım çıksın diye çok dua etmiştim ama hala 30 larda
haftaya salıya kadar doğurmazssam kontrolde de kilo almamış zayıflamış yada bi sıkıntı çıkarsa haftaya almak zorunda kalırız dedi çünkü plasentam çok eskimiş bebeği yeteri kadar besleyemiyomuş

lütfen dua edin kızlar salıya kadar doğurayım

Güle güle git cnm.Bakalım bebişin ne kadar büyümüş.Dr. demezse ben diyeyim 10 güne kadar doğuracaksın.Bak benden söylemesi
10 günçok feryalcim yaa şunu 3 gün yapsak

sende bendensin düne kadar soba bozuldu beşik olmadı doğmasın diyodum ama bugün gelse razıyım

ne güzel yazmışın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bu sıkıntılı günden sonra anlattıklarını yaşamayı öyle çok istiyorum ki darısı başıma inşallah allah yardımcım olsun:26:

Tickeri yaptiğimda oğlum olacağini zannediyordum.5.ayinda kizim olacağini òğrendim:44:değiştirmek istemedim.

Sanada bi anket açalim meleğin gelmeden.

Son düzenleme:
Şimdi hastaneden geldim. Bebeğim hareket etmedi 4 saat kadar. Ne yapsam olmadı. Acayip de ağrı vardı kasıklarımda. Çikolata yedim olmadı, göbeğimi salladım olmadı. Kocayı kızım uyuduğu için evde bırakıp annemi aradım, babamla gelip hastaneye götürdüler beni. Daha doktor muayene etmeden, önceki doğumumun sezeryan olduğunu öğrenince, öleceksin, bebeğin de ölecek, kanamayı durduramicaz, sana kağıt imzalatmam lazım, acil sezeryan yapmam lazım falan dedi. Ben de dedim ki; sadece bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum! Annem fenalaştı tabii. Ölüyorum falan sanmış kadın. NST'ye bağlandım. Bebek kanala teşrif etmiş nihayet, uykudaymış. 40'lık düzensiz sancılar çıktı. Ultrasonda da bakıldı herşey normal. Adam ben hazırlanırken anneme yedek kan bulundurun doğum sırasında falan demiş, yine annemi yerlerden topladık. Kadına kalp krizi geçirtçekti resmen. Neyse ki sorun yokmuş çok şükür..

geçmiş olsun canım..

sen düzenli kontrollerini yaptıran birisin sonuçte ve senin doktorun önceki doğumunun sezaryen olduğunu biliyor,buna göre hareket ediyor.bu adam ne diye durduk yerde ortalığı velveleye verdi ki !!

hem ne biçim kelimeler kullanmış öyle söylenir mi doğumunu bekleyen bir anneye

neyse ki iyisiniz..allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin..hepimize inşallah..

Amin canım.. Hakikatten sinir etti beni de.. Uyuyamıyorum şimdi. Dönüp duruyorum yatakta..

geçmiş olsun cnm yaa.maşallah doktorda tam uyuz çıkmış.neyse takma sen.gerçi annen var işin içinde yazık kadıncagaza.ALLAH yardımcımız olacak inşallah sagsalim bebeklerimizle evlerimize gelecegiz bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…