- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.581
bende aynı durumdayım canım eşim doğumum bekliyor gelebilmek için bende tık yok doktorumda daha var diyor beklemek zormuş gerçektenn
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etseydi
Selam kızlar,
Ben de bugün doktora gittim. Kızım doğum kanalına girmiş, normal doğum bekliyorum.
Ama sezeryan olanları ilk kez bu gün kıskandım günleri belli diye:)
Doktorum yarın da doğabilir, iki hafta sonra da dedi. Ne kadar aydınlatıcı değil mi:)
Eşim doğum için izin alıp gelecek, şehir dışında. Ona bile gün söyleyemiyorum. Çok sıkıcı bi durum...
Doğum kanalına girdikten kaç gün sonra doğuyo ki bu melekler?
haklısın canım yaa bi iki kişi kaldık sürekli takılan.dogum yapanlar terketti resmen.lymonata gelmiyo diye dünürüde ugramıyo heralde.ocagın sonuna kalanlar toplulugu yapalım bizde :))
kan tahlili değeri kaç olmalı bilmiyorum ama 5. hafta kese için erken değil mi zatenmerhaba kızlarrr ben 5+1 haftalık hamileyim dün dr. gittik kesemizi görmek için göremedik dr.um kan tahlili istedi degerim 2700 çıktı cumaya tekrar gidecem benim gibi böyle bir durum yaşayan varmı aranızda acaba .kızlarr sizin benimm gibi içinizde melekklerr varrr lütfen dualarınızı eksik etmeyinn insaallahh bende sizin haftalarınızaa varrırım bebişimle birlikkteee saglıklaaa
Selam kızlar,
Ben de bugün doktora gittim. Kızım doğum kanalına girmiş, normal doğum bekliyorum.
Ama sezeryan olanları ilk kez bu gün kıskandım günleri belli diye:)
Doktorum yarın da doğabilir, iki hafta sonra da dedi. Ne kadar aydınlatıcı değil mi:)
Eşim doğum için izin alıp gelecek, şehir dışında. Ona bile gün söyleyemiyorum. Çok sıkıcı bi durum...
Doğum kanalına girdikten kaç gün sonra doğuyo ki bu melekler?
haklısın canım yaa bi iki kişi kaldık sürekli takılan.dogum yapanlar terketti resmen.lymonata gelmiyo diye dünürüde ugramıyo heralde.ocagın sonuna kalanlar toplulugu yapalım bizde :))
merhaba kızlarrr ben 5+1 haftalık hamileyim dün dr. gittik kesemizi görmek için göremedik dr.um kan tahlili istedi degerim 2700 çıktı cumaya tekrar gidecem benim gibi böyle bir durum yaşayan varmı aranızda acaba .kızlarr sizin benimm gibi içinizde melekklerr varrr lütfen dualarınızı eksik etmeyinn insaallahh bende sizin haftalarınızaa varrırım bebişimle birlikkteee saglıklaaa
selam kızlarrr....
bende hala doğurmak için bekleyenlerdenim...3 gün nst ye girdim tık yok :)) daha aşağı bile yaklaşmamış kuzum...sanırım benimkide geç gelicek...
bu arada doğum sancınız başladığında yada doğuma girceğiniz ogün fatma ana eli otu yada fatma ana çiçeği diye bi ot var aktarlarda biraz zor bulmak ama sabahtan başlayın içmeye suya koyuyosunuz önce otu tabisi...içtikçe rahim açılıyomuş inananlara Allah yardım ediyo kızlar arkadaşın içtikçe 7-8 cm açıldı..çok kişiden de duydum..otu buldum deniycem..denemekten zarar gelmez...işllah banada faydası olur....
kızlar çoğunuz oy kullanmış,çok teşekkür ederim.kullanmayanlarıda bekliyorum
10 günçok feryalcim yaa şunu 3 gün yapsakGüle güle git cnm.Bakalım bebişin ne kadar büyümüş.Dr. demezse ben diyeyim 10 güne kadar doğuracaksın.Bak benden söylemesi
aynen bende çok sıkıldım yürüyecektim yağmur yağıyodu uyuya kalmışım gelip gidip bakıyom safya çok hareketsiz neydi o eski günler :) eskiyi yakalayamazdık ben doğurmak istemiyorum artık çünkü dün bebeğimin yatağı karyolasına sığmadığını fark ettim zaten geçen hafta gelmişti kokusu çıksın diye sermemiştim dün serim dedim beynimde vurulmuşa döndeüm karkola 15 cn kısa yapılmış bugün gelip aldılar bi hafta on güne gelicekmişdoğal gazımız hala bağlanmadı kaçak varmış onu aryıyolar şohbenimiz söktüler kombi için kayınvaldelerde duş alıyoz yani ben artık doğurmak istemiyorum bu işler hallolmadan akşam oturdum ağladımmm
ii geceler kızlar bizde minik kızım duruyla 22 günlük olduk çok tatlı çok güzel bi duygu mis gibi kokuyo seni ben doğurdum çok tatlısın diyorum gülüyo minik hanım. son günleriniz bol bol uyuyun derim günde toplasanız 3 saat uyuyorum oda yarım saat aralarla ben uyusam bebiş kalkıyo o uyusa ben her yarım saatte emzirmek için uyandırıyorum ve alt temizliği için ama uykusu varken ne kadar öpsem koklasam uyanmıyo emmiyoda şuan bütün çabamız aylık 600 gr aldırabilmek minik hanıma karnımdayken sanki daha ii bakıyodum diyorum 3980 gr doğmuştu uyanıkken sürekli 5 dkda bi emziyorum sürekli gögüslerim yara oldu ama büyümesi için uğraşmamız lazım hastaneden çıktığımızda şişi inince 3630gr kalmıştı 350 gr şişmiş gitti. 8 günlükken 3670gr olmuştuk bakalım 27 ocakta ne kadar olcaz sütüm var şükür ama arada 30ml mama veriyorum geceleri rahat uyusun diye doymuyomu anlamıyorum doktorum deneyelim dedi ama emdikten sonrada sütüm geliyo bakamıcam diye çok korkuyorum şükür uslu bi bebek ki ben ağlamasına hiç fırsat vermiyorum gık desin fırlıyorum ama ağlarsa ne yapsam susmazsa bende ağlıyorum onunla annelik böyle bişey galiba ona bişey olacak diye çok korkuyorum ama yüzüne bakınca gözleriyle çakmak çakmak gülümseyip dudaklarını büzüştürünce dünyalar benim oluyo böle bi güzellik olurmu diye şükrediyorum Allahım hepinize bian önce yaşatsın bu duyguları kızımla 22 gün oldu nasıl geçti anlamadık geceleri oturup gündüzleri yatınca günler akıp geçiyo ki kızım uyuyo ben onu kontrol etmekten uyuyamıyorum kaç gece nefes alışını dinledim ama şükür artık alıştık oda benim kokumu almadan uyumuyor emmesede kucağımda uyuyo çook güzel bi duygu tarif edilemez:2:
kimse ben tickerına bakınca oğlun olacak sanmıştım yağmur bence çok hoş bir isim bizim bir arkadaşın kızının ismi yağmur sena idi çok hoş.. bende elif neva yada elif hüma arasında kaldım haftaya bugün sezeryan olucam hala isim olayımız netleşmedi
iyi geceler
benden baska herkes uyuyor sanirsam.
Şimdi hastaneden geldim. Bebeğim hareket etmedi 4 saat kadar. Ne yapsam olmadı. Acayip de ağrı vardı kasıklarımda. Çikolata yedim olmadı, göbeğimi salladım olmadı. Kocayı kızım uyuduğu için evde bırakıp annemi aradım, babamla gelip hastaneye götürdüler beni. Daha doktor muayene etmeden, önceki doğumumun sezeryan olduğunu öğrenince, öleceksin, bebeğin de ölecek, kanamayı durduramicaz, sana kağıt imzalatmam lazım, acil sezeryan yapmam lazım falan dedi. Ben de dedim ki; sadece bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum! Annem fenalaştı tabii.Ölüyorum falan sanmış kadın. NST'ye bağlandım. Bebek kanala teşrif etmiş nihayet, uykudaymış. 40'lık düzensiz sancılar çıktı. Ultrasonda da bakıldı herşey normal. Adam ben hazırlanırken anneme yedek kan bulundurun doğum sırasında falan demiş, yine annemi yerlerden topladık. Kadına kalp krizi geçirtçekti resmen. Neyse ki sorun yokmuş çok şükür..
geçmiş olsun canım..
sen düzenli kontrollerini yaptıran birisin sonuçte ve senin doktorun önceki doğumunun sezaryen olduğunu biliyor,buna göre hareket ediyor.bu adam ne diye durduk yerde ortalığı velveleye verdi ki !!
hem ne biçim kelimeler kullanmış öyle söylenir mi doğumunu bekleyen bir anneye
neyse ki iyisiniz..allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin..hepimize inşallah..
Şimdi hastaneden geldim. Bebeğim hareket etmedi 4 saat kadar. Ne yapsam olmadı. Acayip de ağrı vardı kasıklarımda. Çikolata yedim olmadı, göbeğimi salladım olmadı. Kocayı kızım uyuduğu için evde bırakıp annemi aradım, babamla gelip hastaneye götürdüler beni. Daha doktor muayene etmeden, önceki doğumumun sezeryan olduğunu öğrenince, öleceksin, bebeğin de ölecek, kanamayı durduramicaz, sana kağıt imzalatmam lazım, acil sezeryan yapmam lazım falan dedi. Ben de dedim ki; sadece bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum! Annem fenalaştı tabii.Ölüyorum falan sanmış kadın. NST'ye bağlandım. Bebek kanala teşrif etmiş nihayet, uykudaymış. 40'lık düzensiz sancılar çıktı. Ultrasonda da bakıldı herşey normal. Adam ben hazırlanırken anneme yedek kan bulundurun doğum sırasında falan demiş, yine annemi yerlerden topladık. Kadına kalp krizi geçirtçekti resmen. Neyse ki sorun yokmuş çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?