2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıkma canını ya kilo almamış ama bak kalp atışları ve hareketleri iyiymiş umrarım sağlıkla doğar

canım geçmi,ş olsun peki sen o doktorun ağzının payını vermedinmi delimi nee ya ben bile sinirlendim sen nasıl dayandın

Cnm beniiimm nasıl heveslendim bir bilsen.Artık göbeğimi sevmek istemiyorum.Gelsin oğluşum da onun güzel yüzünü seveyim.Allahım ne olur çabuk gelsin oğluşum.Rabbim hayırlısı ile büyütmek nasip etsin sana da cnm.

Melniz cnm benim üzme kendini sağlığı yerindeyse sen bir güzel emzirir çabucacık büyütürsün bebini.İnşlh haftaya kalmadan doğurursun.Rabbim yardımcın olsun.:26::26: sen sıkma kendini şimdi bebişinde üzlür sonra

Nasıl sinirlendim cnm yaaa ne gerizekalı bir doktormuş ne demek yaa öleceksin,bebeğin de ölecek!!! hangi akla hizmet söyledi bunu.Niçin böyle dem gereği dudu bir sorun mu vardı ki??Bak sorun da yokmuş ne güzel bebeğin kanala da girmiş.Senin çizelgen doğru ise her an doğurabilirsin di mi cnm?Sezeryan mı düşünüyorsun yoksa?

günaydın kızlar nasılsınız bugun

Günaydın canımcım nasıl olalım beklemedeyiz yine sen nasılsın?

herkese günaydinlar.......

:2::2::2::2::2:

Günaydın cnm gözün aydın olsun anneciğin de geliyormuş ne güzel.Senin nişan gelmişti ama bebekten hala bir haber yok sanırım :44::44:

üzülme cnm bende 5 haftalikken gittim gözükmedi 7.haftamda gittik kalp atislariyla beraber dinledik ve gördük.

kan tahlili değeri kaç olmalı bilmiyorum ama 5. hafta kese için erken değil mi zaten

gerçekktenmii çok mutluu ettiniz benii dualarınızıı eksik etmeyin kızlarrr Allahımm hepinizden razı olsun

günaydın kızlar,

ne lymonata ne antidepresif ortalarda.... bu iki dünür doğurdu mu ne:)))

lymonatanın eşi hastaydı gerçi, inşallah sağlığına kavuşmuştur.

Gece yine uyuyamayan arkadaşlar varmış(

bende 4-5 kez uyandım. Sabah 7 de uyandım ama kalkmadım yataktan heryerim ağrıyoo(

günaydın cnm.ben de uyuyamıyorum yatakta dönerken bile bacak aralarım ağrıyor. magnezyumu bıraktım artık daha fazla ağrılarım.

günaydınn kızlarrrr

günaydın cnıım.

günaydıın herkesekızımla kahvaltımızı yaptık teyzelerıne slm verelım dedıkdaha dogurmadım kısslar ya benım uyusuk sonuna kadar beklıck sanırım :))

okurken gözlerim yaşardı, nazar değmesin kızına da sana da

geçmiş olsun yaşadığın stres için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…