- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.621
gerçekktenmii çok mutluu ettiniz benii dualarınızıı eksik etmeyin kızlarrr Allahımm hepinizden razı olsun
Şimdi hastaneden geldim. Bebeğim hareket etmedi 4 saat kadar. Ne yapsam olmadı. Acayip de ağrı vardı kasıklarımda. Çikolata yedim olmadı, göbeğimi salladım olmadı. Kocayı kızım uyuduğu için evde bırakıp annemi aradım, babamla gelip hastaneye götürdüler beni. Daha doktor muayene etmeden, önceki doğumumun sezeryan olduğunu öğrenince, öleceksin, bebeğin de ölecek, kanamayı durduramicaz, sana kağıt imzalatmam lazım, acil sezeryan yapmam lazım falan dedi. Ben de dedim ki; sadece bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum! Annem fenalaştı tabii.Ölüyorum falan sanmış kadın. NST'ye bağlandım. Bebek kanala teşrif etmiş nihayet, uykudaymış. 40'lık düzensiz sancılar çıktı. Ultrasonda da bakıldı herşey normal. Adam ben hazırlanırken anneme yedek kan bulundurun doğum sırasında falan demiş, yine annemi yerlerden topladık. Kadına kalp krizi geçirtçekti resmen. Neyse ki sorun yokmuş çok şükür..
ne güzel.benim kocişe dün çok sızlandım ama yinede gezmeye çıkarmadı artık dışarı çıkaramazmış( yolda falan sancılanırım diye korkuyo
nasılsın canım sende benim gibi sabırsızlıkla doğumu bekliyorsun demi
doktorun ne diyor benimki daha bekleyecekmiş öle diyor doktorumm 40+5e kadar bekleriz olmazsa diyor
en hayırlı vakitte gelsinler inşallahh sağlıkla
Kizlar nasilsiniz?
icim hiç rahat degil.size sorayimda rahatliyim..
Ben butun gunumu internet basinda geçiriyorum.pc yi birakip telefondan devam ediyorum.
hamileligimin basinfan belli bu boyle.
icim hic rahat degil,bebegime zarar vermis miyimdir?
kızlar biz ne zaman doğuracaz:)))
sabır diyorum şükür diyorum halimize ama bebeğimi kucağımda görmek istiyorum...
Artık hareketleri de çok azaldı. hıçkırık ve bir kaç hareket dışında hissetmiyorum oğlumu(
kanala da girmedi henüz...
günaydın heyecanlı hamişler. ben şubat annesi ve ocak annesi olmak arasında gidip gelen bi arkadaşınızım.aylardır takip ediyorum sizi ama sadece okuyucuydum baktım nüfus azaldı bebeğine kavuşanlar gidiyor birer birer bende kalabalık edeyim bari dedim :)
Insallah canim ya..onu dery ettim.sanırım hepimiz aynıyız . Yapacak bişey yok , vakit de geçmiyor, inşallah zarar vermiyoruzdur ..
bu soruyu bende kendıme soruyorumkanalada girmemişti en son yarın kontrolümz var bakalım ne yapmış zilli
kızlar,
erkek bebek sahibi olacak anneler soruyorum;
yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz??
Kizlar nasilsiniz?
icim hiç rahat degil.size sorayimda rahatliyim..
Ben butun gunumu internet basinda geçiriyorum.pc yi birakip telefondan devam ediyorum.
hamileligimin basinfan belli bu boyle.
icim hic rahat degil,bebegime zarar vermis miyimdir?
Insallah canim ya..onu dery ettim.
Benimde kontrol yarin.bakalim benimki ne durumda.
kızlar,
erkek bebek sahibi olacak anneler soruyorum;
yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz??
kızlar ya benım dün aksamdan berı göbeğim küçüldü sankkı annemle esım bıle farkettı bunu neden acaba:44::44:sizde böyle bır durum var mı:26:
hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına , ben de kan değerlerimi hatırlamıyorum, biz kan testinden önce doktora gittik 5+ da keseyi görmüştü kan testi yaptıralım mı dedik, kalp atışlarını duymadan gerek yok, sonrasında zaten rutin testler yapılacak dedi, tabi biz yinede istedk kan tahlilini , (doktoruz ya iyice emin olalım dedik) doktorun söylediğini de yabana atmadık, kalp atışlarını duymadan kimseye söylememe kararı aldık, . 7+ da kalp atışlarını dinledk, 8 haftada ilan ettik :) . kese bazen geç görünebiliyor, içini rahat tut, tekrar ne zaman çağırdı, Allahın izniyle bir sonraki gittiğinde görürsün keseyi kalp atışları ile birlikte :)
boşuna stres yaptırmışlar sana, neyse çok şükür sorun yokmuş , şaşkın doktor kötü bir gün geçirmiştir belki, inşallah bidaha olmaz , annenede zorlu bir sakinlik testi yapmışlar :) , yazık o an nekötü olmuştur, insanın evladı için endişelenmesi çok zor bir duyguymuş öğreniyoruz , Allah bizi evlatlarımızla sınamasın inşallah .
Benimde bazen uzun süre hareket etmediği oluyor, çok tedirgin oluyorum , son haftalar hareketleri az ama sert olur diyorlar ama bende öyle değil. bazen çok zor farkediyorum hareketini aslında göbeğime baksam hafif kımıldamalarını görüyorum ama hissetmediğim oluyor.
benimkide herfırsatta bi dışarı çıkarmak istiyor, yürüyüş yapıyım ki çabuk gelsin diye, bende hastalıktan gözümü açamadığım için çıkamıyorum. bunların bi ortası yok heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?