2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekktenmii çok mutluu ettiniz benii dualarınızıı eksik etmeyin kızlarrr Allahımm hepinizden razı olsun

hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına , ben de kan değerlerimi hatırlamıyorum, biz kan testinden önce doktora gittik 5+ da keseyi görmüştü kan testi yaptıralım mı dedik, kalp atışlarını duymadan gerek yok, sonrasında zaten rutin testler yapılacak dedi, tabi biz yinede istedk kan tahlilini , (doktoruz ya iyice emin olalım dedik ) doktorun söylediğini de yabana atmadık, kalp atışlarını duymadan kimseye söylememe kararı aldık, . 7+ da kalp atışlarını dinledk, 8 haftada ilan ettik :) . kese bazen geç görünebiliyor, içini rahat tut, tekrar ne zaman çağırdı, Allahın izniyle bir sonraki gittiğinde görürsün keseyi kalp atışları ile birlikte :)

boşuna stres yaptırmışlar sana, neyse çok şükür sorun yokmuş , şaşkın doktor kötü bir gün geçirmiştir belki, inşallah bidaha olmaz , annenede zorlu bir sakinlik testi yapmışlar :) , yazık o an nekötü olmuştur, insanın evladı için endişelenmesi çok zor bir duyguymuş öğreniyoruz , Allah bizi evlatlarımızla sınamasın inşallah .
Benimde bazen uzun süre hareket etmediği oluyor, çok tedirgin oluyorum , son haftalar hareketleri az ama sert olur diyorlar ama bende öyle değil. bazen çok zor farkediyorum hareketini aslında göbeğime baksam hafif kımıldamalarını görüyorum ama hissetmediğim oluyor.

ne güzel.benim kocişe dün çok sızlandım ama yinede gezmeye çıkarmadı artık dışarı çıkaramazmış ( yolda falan sancılanırım diye korkuyo

benimkide herfırsatta bi dışarı çıkarmak istiyor, yürüyüş yapıyım ki çabuk gelsin diye, bende hastalıktan gözümü açamadığım için çıkamıyorum. bunların bi ortası yok heralde :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi trt 1 gülbenin programında anne sütünü artırıcı çay tarifi verdiler hemen sizinle paylaşmak istedim;

* şerbetçi otu (yaklaşık 3 adet)
*Kimyon
*anason
* Isırgan otu tohumu
* hayıt tohumu

bunları eşit ölçüde karıştırıp, demliyoruz ve içiyoruz. Belirgin ölçüde sütü artırıyormuş.

Ayrıca anason + Hayıt tohumu karıştırılıp günde 2 tatlı kaşığı yenirse küçük göğüslerde dolgunlaştırıcı etkiye sahipmiş. sütten kestikten sonra göğüsleri toparlama etkisine sahipmiş.

bir de aklıma gelmişken sorayım doğuma gideceğiniz hastaneler nekadar mesafede , ben ilçedeyim bir saat sürüyor hastaneye gidişimiz. çoğu kimse uzak buluyor. ilçede devlet hastanesi ve bir tıp merkezi var ikisine de allah düşürmesin, tıp merkezine nst için gidiyorum , doktoru fena değil aslında ama ortam ve elemanları insanı korkudan öldürür :) . Normal doğum ne stresli bişeymiş :26: doğuma nezaman gidicem sancım nasıl gelicek daha sancının nasıl bişey olduğunu da tam bilmiyorum bide duyuyorum ya burdan sancı varmış histememiş, açılması şu kadar olmuş falan diye. panik olup Erkenden hastaneye gitmek istemiyorum ama haliyle geç kalmak da istemiyorum

sancı karında kasılmayla birlikte mi oluyor :26: , benim dünden beri alt tarafta sağ kısımda batma hissi var batma da değil nasıl tarif edilir bilemedim ki , :26: neyse böyle bir ağrı yaşayanınız var mı varsa demek istediğimi anlamıştır , bebek zorluyor sanırım çıkmak için :)

günaydın heyecanlı hamişler. ben şubat annesi ve ocak annesi olmak arasında gidip gelen bi arkadaşınızım.aylardır takip ediyorum sizi ama sadece okuyucuydum baktım nüfus azaldı bebeğine kavuşanlar gidiyor birer birer bende kalabalık edeyim bari dedim :)

Aynen canım yaa.Ben pazartesi gittiğimde bir hafta daha beklicez dedi yani 39+6 ya kadar beklicez.Bakalım pazartesi gideceğiz o zman ne diyecek 40 ı tamamlamış oluyor.Sanırım pazartesine kadar gelmezse bir iki gün daha bekletir ama ben de o kadar sabıradebilir miyim hayır tatlım inşlh o tarihlere kadar kalmayız.:26:

Kizlar nasilsiniz?
icim hiç rahat degil.size sorayimda rahatliyim..
Ben butun gunumu internet basinda geçiriyorum.pc yi birakip telefondan devam ediyorum.
hamileligimin basinfan belli bu boyle.
icim hic rahat degil,bebegime zarar vermis miyimdir?

kızlar biz ne zaman doğuracaz:)))

sabır diyorum şükür diyorum halimize ama bebeğimi kucağımda görmek istiyorum...

Artık hareketleri de çok azaldı. hıçkırık ve bir kaç hareket dışında hissetmiyorum oğlumu(

kanala da girmedi henüz...

sanırım hepimiz aynıyız . Yapacak bişey yok , vakit de geçmiyor, inşallah zarar vermiyoruzdur ..

bu soruyu bende kendıme soruyorum kanalada girmemişti en sonyarın kontrolümz var bakalım ne yapmış zilli

hoşgeldin canım katkın için teşeşkkür ederiz

kızlar ya benım dün aksamdan berı göbeğim küçüldü sankkı annemle esım bıle farkettı bunu neden acaba:44::44:sizde böyle bır durum var mı:26:

saol canım iyi dileklerinn için Allah razı olsunnn hepinizdee evlatlarınızı saglıkla alın kucaklarınıza insaallah bende alayım cuma çagırdı tekrar dr.um bakalım insaallah görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…