- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.641
ayy inşallah tatlım yaa
ayy darısı başıma inşallah ama hala niyetli değil bence(
kızlar,
erkek bebek sahibi olacak anneler soruyorum;
yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz??
hareket ediyorsa girmemiştir.Benimki hala hareket ediyorcnm normal dogum düşündüğümz için bu kadar stres yapıozinşallah senın melegınde girer gercı benımkıde kanalda mı bellı degıl ama
hareket ediyorsa girmemiştir.Benimki hala hareket ediyor
Şimdi hastaneden geldim. Bebeğim hareket etmedi 4 saat kadar. Ne yapsam olmadı. Acayip de ağrı vardı kasıklarımda. Çikolata yedim olmadı, göbeğimi salladım olmadı. Kocayı kızım uyuduğu için evde bırakıp annemi aradım, babamla gelip hastaneye götürdüler beni. Daha doktor muayene etmeden, önceki doğumumun sezeryan olduğunu öğrenince, öleceksin, bebeğin de ölecek, kanamayı durduramicaz, sana kağıt imzalatmam lazım, acil sezeryan yapmam lazım falan dedi. Ben de dedim ki; sadece bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum! Annem fenalaştı tabii.Ölüyorum falan sanmış kadın. NST'ye bağlandım. Bebek kanala teşrif etmiş nihayet, uykudaymış. 40'lık düzensiz sancılar çıktı. Ultrasonda da bakıldı herşey normal. Adam ben hazırlanırken anneme yedek kan bulundurun doğum sırasında falan demiş, yine annemi yerlerden topladık. Kadına kalp krizi geçirtçekti resmen. Neyse ki sorun yokmuş çok şükür..
bugün icim kipir kipir
annemler geliyor sevincliyim
erkenden kalktim onun icin heyecandan uyuyamadim.
canım sıkma canını ya kilo almamış ama bak kalp atışları ve hareketleri iyiymiş umrarım sağlıkla doğar
Kizlar nasilsiniz?
icim hiç rahat degil.size sorayimda rahatliyim..
Ben butun gunumu internet basinda geçiriyorum.pc yi birakip telefondan devam ediyorum.
hamileligimin basinfan belli bu boyle.
icim hic rahat degil,bebegime zarar vermis miyimdir?
kızlar,
erkek bebek sahibi olacak anneler soruyorum;
yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz??
kızlar ya benım dün aksamdan berı göbeğim küçüldü sankkı annemle esım bıle farkettı bunu neden acaba:44::44:sizde böyle bır durum var mı:26:
sadece hıçkırığını hissedıom zaten 1 2 gündür hareketlerıde azaldı korkuom bıse mı oldu dıyeiice paranoyak oldum valla off
benimki de çok hıçkırıyor şu son zamanlarda.Hareketleri de azaldı ama hala hissediyorum ellerini ayaklarını ittirip duruyor.Pazartesi nasıl heveslenmiştim girmiştir diye ama girmemiş halane zaman gircecek bilmiyorum.hergün ikna etmeye çalışıyorum korkma oğlum gel buralar oralardan daha güzel diyorum,konuşuyorum ama bilmiyorum bakalım yararlı olacak mı
merhaba kızlar
dünden beri aklım epey karışık.size sormak istedim.
geçtiğimiz cmrtsi dr kontürolüm vardı.2 cm açılmam olmuş.bebek doğum halini almış.dr heran olabilir dedi.dün tekrar gittim doktora.sancımın olup olmadığını sordu.bende tık yok.ne sancı ne su ne kanama... doktor tekrar baktı.biraz daha olmuş açılman dedi.sancı olursa gel dedi.gününü bekleyelim dedi.pazar günü 40. hafta bitiyor.cmrts çağırdı.ama dün muayeneden sonra biraz kanamam oldu.eve geldim bu saat oldu hala azar azar kahverengi akıntı geliyor.çok yoğun değil.dr u aradım dün.önemli değil.muayeneden oldu dedi.çok yoğun olursa gel dedi.çok yoğun değil ama bu zamana kadar hep geldi.avuç ayası kadar geliyor.yarın sabaha kadar bekliyeyim diyorum. sizce ne yapmalıyım.başınızdan böle bişi geçtimi
kızlar ya bence biz erken başladık hadi doğsun demeye o yüzden bukadar sabırsısız 38 haftadan sonra beklemeye başlamak en doğrusu galiba anca günleri dolmuş oluyo hatta benim 15 inde 9 ayım doluyo artı 10 gün erkek bebek için desek 25 ine kadar vakti var oğluşumun ama tabi sağlık sorunu olunca artık gelsin diyorum
canım ya erken dogsa sıkıntı sonuna kadar dursa sıkıntı kafayı yıcz yakında
Senin bir de erkekn doğum riskin vardı herhalde 34 ten beri bekliyorsun sanırım ayyy ne sinir bozucu
Günaydin canim ben iyiyim tsk.
erkenden kalktim bugün evi toparladim biraz.
simdi de kahvaltimi yapiyorum.
cnm 23. haftadan beri erken dogum riskim var psıkılojimi düşün işte
Cnm beniiimm nasıl heveslendim bir bilsen.Artık göbeğimi sevmek istemiyorum.Gelsin oğluşum da onun güzel yüzünü seveyim.Allahım ne olur çabuk gelsin oğluşum.Rabbim hayırlısı ile büyütmek nasip etsin sana da cnm.
Melniz cnm benim üzme kendini sağlığı yerindeyse sen bir güzel emzirir çabucacık büyütürsün bebini.İnşlh haftaya kalmadan doğurursun.Rabbim yardımcın olsun.:26::26: sen sıkma kendini şimdi bebişinde üzlür sonra
Nasıl sinirlendim cnm yaaa ne gerizekalı bir doktormuş ne demek yaa öleceksin,bebeğin de ölecek!!!hangi akla hizmet söyledi bunu.Niçin böyle dem gereği dudu bir sorun mu vardı ki??Bak sorun da yokmuş ne güzel bebeğin kanala da girmiş.Senin çizelgen doğru ise her an doğurabilirsin di mi cnm?Sezeryan mı düşünüyorsun yoksa?
Günaydın canımcım nasıl olalım beklemedeyiz yinesen nasılsın?
Günaydın cnm gözün aydın olsun anneciğin de geliyormuş ne güzel.Senin nişan gelmişti ama bebekten hala bir haber yok sanırım :44::44:
Canııım beniiimsen bizden daha kötüsün önce doğmasın diye şimdi de doğsun diye stres :18::18:
hareket ediyorsa girmemiştir.Benimki hala hareket ediyor
kızlar ya bence biz erken başladık hadi doğsun demeye o yüzden bukadar sabırsısız 38 haftadan sonra beklemeye başlamak en doğrusu galiba anca günleri dolmuş oluyo hatta benim 15 inde 9 ayım doluyo artı 10 gün erkek bebek için desek 25 ine kadar vakti var oğluşumun ama tabi sağlık sorunu olunca artık gelsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?