2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsn yaaa boşuna korkutmuşlar

bugün icim kipir kipir

annemler geliyor sevincliyim

erkenden kalktim onun icin heyecandan uyuyamadim.

gözün aydın canım ,ha bide bu hareketlilik doğuma işaret olmasın

canım sıkma canını ya kilo almamış ama bak kalp atışları ve hareketleri iyiymiş umrarım sağlıkla doğar

amin canım inşallah eşim gidip gelip doğsun diye ikna etmeye çalışıyo oğlumu

bu soru için için geç oldu canım ama bende 32 haftaya kadar işimden dolayı hep öyleydim şimdide burdayım,bende araştırdım kanıtlanmış bişi yokmuş kesin zararlı diyemiyomuş araştırmalar

kızlar,

erkek bebek sahibi olacak anneler soruyorum;

yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz??

bende çok isterim hemen yaptırmak ama eşim biraz geri kafalı bu konuda önce onu ikna etmem lazım gerçi dr derse ok der gibi geliyo

kızlar ya benım dün aksamdan berı göbeğim küçüldü sankkı annemle esım bıle farkettı bunu neden acaba:44::44:sizde böyle bır durum var mı:26:

karnın inmiştir canım bencede

sadece hıçkırığını hissedıom zaten 1 2 gündür hareketlerıde azaldı korkuom bıse mı oldu dıyeiice paranoyak oldum valla off

benimki de çok hıçkırıyor şu son zamanlarda.Hareketleri de azaldı ama hala hissediyorum ellerini ayaklarını ittirip duruyor.Pazartesi nasıl heveslenmiştim girmiştir diye ama girmemiş hala ne zaman gircecek bilmiyorum.hergün ikna etmeye çalışıyorum korkma oğlum gel buralar oralardan daha güzel diyorum,konuşuyorum ama bilmiyorum bakalım yararlı olacak mı

merhaba kızlar
dünden beri aklım epey karışık.size sormak istedim.
geçtiğimiz cmrtsi dr kontürolüm vardı.2 cm açılmam olmuş.bebek doğum halini almış.dr heran olabilir dedi.dün tekrar gittim doktora.sancımın olup olmadığını sordu.bende tık yok.ne sancı ne su ne kanama... doktor tekrar baktı.biraz daha olmuş açılman dedi.sancı olursa gel dedi.gününü bekleyelim dedi.pazar günü 40. hafta bitiyor.cmrts çağırdı.ama dün muayeneden sonra biraz kanamam oldu.eve geldim bu saat oldu hala azar azar kahverengi akıntı geliyor.çok yoğun değil.dr u aradım dün.önemli değil.muayeneden oldu dedi.çok yoğun olursa gel dedi.çok yoğun değil ama bu zamana kadar hep geldi.avuç ayası kadar geliyor.yarın sabaha kadar bekliyeyim diyorum. sizce ne yapmalıyım.başınızdan böle bişi geçtimi

kızlar ya bence biz erken başladık hadi doğsun demeye o yüzden bukadar sabırsısız 38 haftadan sonra beklemeye başlamak en doğrusu galiba anca günleri dolmuş oluyo hatta benim 15 inde 9 ayım doluyo artı 10 gün erkek bebek için desek 25 ine kadar vakti var oğluşumun ama tabi sağlık sorunu olunca artık gelsin diyorum

canım ya erken dogsa sıkıntı sonuna kadar dursa sıkıntı kafayı yıcz yakında

Çanım alttan muayene de bu tür kanama oluyormuş ama senin ki kadar oluyor mu bilmiyorum.Sancın filan yoksa yine de gitme dr. derim ben çünkü oraya gidince de sancılarını beklicekler boşyere gidip oralarda perişan olma.Benim fikrim bu...

evet cnm yaa 36. hafta da yoğun sancı çekip dr. serum verelim dursun daha erken doğmaya diyince ben de erken gelecek sanırım diye düşündüm o yüzden 36. dan beri bekliyorum.Hakikaten erken bekledik gelmelerini halbuki 39. haftadan itibaren beklemek daha iyi olur biz sabırsızlandık biraz.

iyiyim bende ne olsun bebişleri bekliyoruz işte.

haklısın canım bizim günlerimiz aynı mesela bak ikimizde bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…