2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öylemi oluyormuş canım.benimde aşşagıya indi göbegim ama yinede hareketleri var

Canım benim göbeğim de aşağıda ama göbeğin aşağı inmesi ile kanala girmesi farklı seninki kanala girdi mi ki? Ablam demişti kanala girdiği zaman hareketleri çok çok az oluyormuşç.Onun ki öyle olmuş.

Son düzenleme:

önceden iyice yukardaydı şimdi gögüs altında 4 parmak diyolar ya öyle boş aşşagı indi ama kanala girdimi bilmiyorum.yarın kontrolümüz var ögrenirim cnm

bizimki trafik yoksa, mesela gece filansa 20 dakika, gündüz iş trafiğinde filan 1-1,5 saat. doktor doğum zamanı geldiğinde gelen sancıyı mutlaka farkedersin dedi, öyle yolda doğuran filan da hiç duymadım, tek endişem sancıdan önce suyun çok gelmesi ve hastaneye ulaşana kadar azalması, sezeryana mecbur kalmak, ama bu da çok nadir olan bir şey o yüzden için rahat olsun, ben rahatım

iyi yapmışsın bol bol yaz, buralar pek tenhalaştı

bununla ilgili maalesef sonuç vermiş bi araştırma yok, ama elektronik cihazların yaydığı yayınlar zararlı olabilir diye önlem almak yerinde olabilir. biz modemin yerini değiştirim wi-fi(kablosuz) özelliğini kapattık, ethernet kablosuyla bağlandık internete. telefonun da 3g'sini kapattım çok lazım olmadıkça açmıyorum, evde yanımdan uzakta tutuyorum. geceleri de uçak moduna alıyorum telefonu. normalde internetsiz duramayan bir insanım ama bu kadarcık bi fedakarlığım olsun diyorum.
bunlar gerekli mi gereksiz mi bilemiyorum maksat içimiz rahat olsun elimizden geleni yaptık diye düşünelim, yoksa her yerde baz istasyonları ve wi fi bilgisayar ağları var, kaçış yok artık.

slm kızlar nasılsnz görüşmeyelii biz doğum telaşını üzerimizden attık darısı doğum yapacaklara olsn
2. kez anne olmak daha güsel ama dengeyi sağlamak lazım kızımn üzülmesine dayanamamm kızamıyorum bilee ayrım olcak diyeee

bi de o dertler var di mi inşallah sıkıntısız atlatırsın bu endişelerini de. ne güzel iki melek yanında

idagon aynen bende sen gibiyim ocak annesimi şubat annesimi olacam bilemiyooom benim gönlüm ocaktan yana ama bakalım paşa nın keyfine gore bide bende 37 +3 detim ama 18 kaldığı görünüyoo doktorun solemesine gore de 29 ocak ama sende 22 gün daha var görünüyor nasıl ?

arkadaşlar yarın sabah doğuma gidiyorum.öğlen saat 12 de doğuma gireceğim sezeryan ile bebeğimi dünyaya getireceğim inşallah.heyecanlıyım.yorgunum bi yanadan ew temizliğimi yaptım son kez we çok yoruldum.bi sorum olacak doktor bana akşam 12den sonra bişey yeme dedi.orasını anladım ama suda mı?içmeyeceğim orasını sormayı unutmuşum.bilgisi olan warsa bilgilendirebilir mi?

evet gece 12den sonra cok susarsan dudaklarini islat dedi doktor bana ama bisey yemek kesinlikle yasak. zaten o heyecanla su falan bence cain istemez. ama hic korkma kafani bosalt ve iyice uyu bundan sonra bebis zaten seni fazla uyutmayacak

ALLAH kurtarsın cnm sağ sağlim kavuşursun bebeğine inşşşş

Sorun, daha önceki doğumumun sezeryan olması.. Ama ben sorun olarak görmüyorum.. Doktorum da görmüyor. Normal doğum düşünüyorum ama rahimağzı hala sert ve kapalıymış..

Sorun, daha önceki doğumumun sezeryan olması.. Ama ben sorun olarak görmüyorum.. Doktorum da görmüyor. Normal doğum düşünüyorum ama rahimağzı hala sert ve kapalıymış..

Anladım canım.İnşlh bir sorun çıkmaz da rahim ağzında açılır.Burda bir arkadaş yazmıştı sancılar başlayınca Fatma ana eli otu varmış onu ılık suya koyup içecekmişsin.Açılmayı hızlandırıyormuş aklında bulunsun cnm.

bilemiyorum canım benim geç döllenme olduğu için beklenen doğum tarihim farklı yazıılmıştı o yüzden bi kayma olmuş olabilir.bende ocak istiyorum doktor ocak sonu olur inşallah dedi. 27 ocak benim doğum günüm inşallah hediyemde kızım olur

slm bal 63 o ottan bnada azdaolsa verdiler tam nasıl yapcaz acıklarmsın lütfen....

cnm suda kaynatıyosun el gibi açılınca suyunu şişeye koy doğum sancın başladığında içmeye başla..işllh faydasını görürüz..

burdaki hamişler pek oralı olmadı bu konuyla ama bilseler nekdr faydalı olduğunu ....

bir tanıdığım yurt dışında doğum doktoru ve orda doğumdan bir hafta önce sabah akşam 1er bardak böğürtlen çayı içiriyorlarmış açılmayı kolaylaştırsın diye aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…