- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.681
canım hamile olduğumu öğrendiğimde bilgisayar başına ilk geçmemin sebebi bunu araştırmaktı.kanıtlanmış birşeyin olduğunu öğrenince çokta sıkıntı etmedim.ama şimdi ceptende wi fi yoluyla çok bağlanmaya başlayınca bi korku sardı beni.akşamları eşimin elinde bir bilgisayar bende bitane derken meleğim kalıyor aradabu soru için için geç oldu canım ama bende 32 haftaya kadar işimden dolayı hep öyleydim şimdide burdayım,bende araştırdım kanıtlanmış bişi yokmuş kesin zararlı diyemiyomuş araştırmalar
2 ocakta doğum yapmıştı.sezaryen ile ama bize yazmadı.ben de merak edince profilinden 'yazdığım cevaplar' bölümüne baktım,oradan biliyorum.kızlar simran vardı birde o ne yaptı oda hiç gelmiyor?
kız yarın kontrolü olan 3 kişiyiz sanırım.önceden iyice yukardaydı şimdi gögüs altında 4 parmak diyolar ya öyle boş aşşagı indi ama kanala girdimi bilmiyorum.yarın kontrolümüz var ögrenirim cnm
kızlar bana yarım saat lik mesafe fazla diyorlarken siz 1. 1,5 saatten bahsediyorsunuz !! bencede bir sorun teşkil etmiyor ama büyükler anlamaıyor işte.bişiler diyorlar hep :))bizimki trafik yoksa, mesela gece filansa 20 dakika, gündüz iş trafiğinde filan 1-1,5 saat. doktor doğum zamanı geldiğinde gelen sancıyı mutlaka farkedersin dedi, öyle yolda doğuran filan da hiç duymadım, tek endişem sancıdan önce suyun çok gelmesi ve hastaneye ulaşana kadar azalması, sezeryana mecbur kalmak, ama bu da çok nadir olan bir şey o yüzden için rahat olsun, ben rahatım
senin aldığın önlemleri ben hiç birini almadım. allaha emanetler..bununla ilgili maalesef sonuç vermiş bi raştırma yok, ama elektronik cihazların yaydığı yayınlar zararlı olabilir diye önlem almak yerinde olabilir. biz modemin yerini değiştirim wi-fi(kablosuz) özelliğini kapattık, ethernet kablosuyla bağlandık internete. telefonun da 3g'sini kapattım çok lazım olmadıkça açmıyorum, evde yanımdan uzakta tutuyorum. geceleri de uçak moduna alıyorum telefonu. normalde internetsiz duramayan bir insanım ama bu kadarcık bi fedakarlığım olsun diyorum.
bunlar gerekli mi gereksiz mi bilemiyorum maksat içimiz rahat olsun elimizden geleni yaptık diye düşünelim, yoksa her yerde baz istasyonları ve wi fi bilgisayar ağları var, kaçış yok artık.
allah bağışlasın.hemde ne melek rabbime binlerce kez şükürler olsn bu duyguyu herkese tattırsnnnnn
arkadaşlar yarın sabah doğuma gidiyorum.öğlen saat 12 de doğuma gireceğim sezeryan ile bebeğimi dünyaya getireceğim inşallah.heyecanlıyım.yorgunum bi yanadan ew temizliğimi yaptım son kez we çok yoruldum.bi sorum olacak doktor bana akşam 12den sonra bişey yeme dedi.orasını anladım ama suda mı?içmeyeceğim orasını sormayı unutmuşum.bilgisi olan warsa bilgilendirebilir mi?
bir tanıdığım yurt dışında doğum doktoru ve orda doğumdan bir hafta önce sabah akşam 1er bardak böğürtlen çayı içiriyorlarmış açılmayı kolaylaştırsın diye aklınızda bulunsun
kızlar,
erkek bebek sahibi olacak anneler soruyorum;
yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz??
Yarama tuz bastın sen de... Bilemiyorum, kıyamıyorum ki... 1 aylık olunca yaptırıcam heralde.. Daha dünyaya gözünü açar açmaz şoka sokmayayım diyorum. Acı hissetmez diyorlar.. Nerden biliyorlar? İğneyi batırdılar mı ciyak ciyak ağlıyor ama canı yandığı için.. Bana kalsa büyüyünce kendi yaptırsın diyorum ama...
Anladım canım.İnşlh bir sorun çıkmaz da rahim ağzında açılır.Burda bir arkadaş yazmıştı sancılar başlayınca Fatma ana eli otu varmış onu ılık suya koyup içecekmişsin.Açılmayı hızlandırıyormuş aklında bulunsun cnm.
cnm suda kaynatıyosun el gibi açılınca suyunu şişeye koy doğum sancın başladığında içmeye başla..işllh faydasını görürüz..
burdaki hamişler pek oralı olmadı bu konuyla ama bilseler nekdr faydalı olduğunu ....
ALLAH kurtarsın cnm sağ sağlim kavuşursun bebeğine inşşşş
evet gece 12den sonra cok susarsan dudaklarini islat dedi doktor bana ama bisey yemek kesinlikle yasak. zaten o heyecanla su falan bence cain istemez. ama hic korkma kafani bosalt ve iyice uyu bundan sonra bebis zaten seni fazla uyutmayacak
saol canım.bakalım uyuyabilecekmiyim...
üff bu ne soğuk böyle oğlumla evde hapis kaldık biizben çok ağırlaştım kızlar ya 82 kilo olmuşum yuh yani balina oldum resmen
merhaba kızlar
bu aralar çok sık giremiyorum biliyorsunuz eşim rahatsız. dün yatırdılar hastaneye bugün de hastanede malesefkanında çok fazla enfeksiyon çıktı ve malesef ilaçlara direnç gösteriyor ateşini çok zor düşürdüler. şuan biraz daha iyi ama ben mahvoldum tabi hem uykusuzum hem yorgunum hem çok üzgünüm birde eşimin yanında kalmama kesinlikle izin vermiyorlar. hastane uzak zaten gündüz yanına gidiyorum her dakika geliyor doktor hadi gitmiyormusun diye çok yalvardım kalayım yanında diye doktor kendi doktoruma da sordu kesinlikle hayır dedi artık son haftalarda olduğum için bebeği kesinlikle riske atamayacağını doğum başladığında bebeğin güçlü olması gerektiğini söyledi ayrıca en sende de en ufak bir enfeksiyon çıkarsa sezeryan olmak zorunda kalırsın istediğin bumu dedi ve eşimi artık doğuma da alamayacağını söyledi en kötüsü eğer bu bir hafta 10 gün içinde bebeğim gelirse eşime veremeyeceğini söylüyor çok moralim bozuk doluyum bayağ bebeğim gelme sakın diye dua eder hale geldim olmadı maske takar eşim diyorum nasıl derim olmaz bebeğini elleyemezsin hiç diye off çok yazdım biliyorum ama dolmuşum bayağ dua edin kızlar eşim toparlasın kendini biran önce ben çok özledim onu
merhaba kızlar
bu aralar çok sık giremiyorum biliyorsunuz eşim rahatsız. dün yatırdılar hastaneye bugün de hastanede malesefkanında çok fazla enfeksiyon çıktı ve malesef ilaçlara direnç gösteriyor ateşini çok zor düşürdüler. şuan biraz daha iyi ama ben mahvoldum tabi hem uykusuzum hem yorgunum hem çok üzgünüm birde eşimin yanında kalmama kesinlikle izin vermiyorlar. hastane uzak zaten gündüz yanına gidiyorum her dakika geliyor doktor hadi gitmiyormusun diye çok yalvardım kalayım yanında diye doktor kendi doktoruma da sordu kesinlikle hayır dedi artık son haftalarda olduğum için bebeği kesinlikle riske atamayacağını doğum başladığında bebeğin güçlü olması gerektiğini söyledi ayrıca en sende de en ufak bir enfeksiyon çıkarsa sezeryan olmak zorunda kalırsın istediğin bumu dedi ve eşimi artık doğuma da alamayacağını söyledi en kötüsü eğer bu bir hafta 10 gün içinde bebeğim gelirse eşime veremeyeceğini söylüyor çok moralim bozuk doluyum bayağ bebeğim gelme sakın diye dua eder hale geldim olmadı maske takar eşim diyorum nasıl derim olmaz bebeğini elleyemezsin hiç diye off çok yazdım biliyorum ama dolmuşum bayağ dua edin kızlar eşim toparlasın kendini biran önce ben çok özledim onu
Selam kızlar,
Ben de bugün doktora gittim. Kızım doğum kanalına girmiş, normal doğum bekliyorum.
Ama sezeryan olanları ilk kez bu gün kıskandım günleri belli diye:)
Doktorum yarın da doğabilir, iki hafta sonra da dedi. Ne kadar aydınlatıcı değil mi:)
Eşim doğum için izin alıp gelecek, şehir dışında. Ona bile gün söyleyemiyorum. Çok sıkıcı bi durum...
Doğum kanalına girdikten kaç gün sonra doğuyo ki bu melekler?
lymonata kısssss nerdesin dünürüm yaaaa
çok geçmiş olsun canım yaa inşallah iyileşir bir an önce, çok yorma kendine dikkat et..
moralini bozmamaya çalış cnm inşallah doğuma kadar eşin iyileşir hamilelerin dualları kabul olurmuşsende bizde dua edelim daha vaktin var hemen doğurmuyorsun ya o zamana kadar toparlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?