2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

can sıkıntısından ne yapacağımı bilmiyorum biraz önce markete gittim gereksiz yere bütün katları dolaştım.Belki çok dolaşmaktan sancım filan gelir dedim ama bana mısın demedi

bu soru için için geç oldu canım ama bende 32 haftaya kadar işimden dolayı hep öyleydim şimdide burdayım,bende araştırdım kanıtlanmış bişi yokmuş kesin zararlı diyemiyomuş araştırmalar
canım hamile olduğumu öğrendiğimde bilgisayar başına ilk geçmemin sebebi bunu araştırmaktı.kanıtlanmış birşeyin olduğunu öğrenince çokta sıkıntı etmedim.ama şimdi ceptende wi fi yoluyla çok bağlanmaya başlayınca bi korku sardı beni.akşamları eşimin elinde bir bilgisayar bende bitane derken meleğim kalıyor arada
ama ona bakılırsa alışveriş merkezine gitmek daha sakıncalı olmalı !! şimdi çay bahçelerinde bile wi fi var.
kızlar simran vardı birde o ne yaptı oda hiç gelmiyor?
2 ocakta doğum yapmıştı.sezaryen ile ama bize yazmadı.ben de merak edince profilinden 'yazdığım cevaplar' bölümüne baktım,oradan biliyorum.
önceden iyice yukardaydı şimdi gögüs altında 4 parmak diyolar ya öyle boş aşşagı indi ama kanala girdimi bilmiyorum.yarın kontrolümüz var ögrenirim cnm
kız yarın kontrolü olan 3 kişiyiz sanırım.
kızlar bana yarım saat lik mesafe fazla diyorlarken siz 1. 1,5 saatten bahsediyorsunuz !! bencede bir sorun teşkil etmiyor ama büyükler anlamaıyor işte.bişiler diyorlar hep :))
senin aldığın önlemleri ben hiç birini almadım. allaha emanetler..
hemde ne melek rabbime binlerce kez şükürler olsn bu duyguyu herkese tattırsnnnnn
allah bağışlasın.

öncelikle hayırlı olsun canım.ben de su bile içilmez diye biliyorum ama doktorunu ara belki sorun değildir boşuna susuzda kalma.

Ben de deniyeyim bakalım işe yarar mı valla artık doğsunlar diye her şeyi deniyoruz.Benim 1 haftam kaldı içelim bari :44:

antidepresif rüyamda seni gördüm beyaz tenli, düz omuzlarına kadar saçları olan.yeşil, yada ela gözlü biriydin.güya bebeklerimizi arkadaş yapmaya çalışıyorduk

Son düzenleme:
kızlar,

erkek bebek sahibi olacak anneler soruyorum;

yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz??

Yarama tuz bastın sen de... Bilemiyorum, kıyamıyorum ki... 1 aylık olunca yaptırıcam heralde.. Daha dünyaya gözünü açar açmaz şoka sokmayayım diyorum. Acı hissetmez diyorlar.. Nerden biliyorlar? İğneyi batırdılar mı ciyak ciyak ağlıyor ama canı yandığı için.. Bana kalsa büyüyünce kendi yaptırsın diyorum ama...

:)) o iş sakat büyüyünce işi bende 1 yaşlarında yaptırmayı düşünüyorum.dogar dogmaz kıyamam zaten ilk günlerde bi çok sorun çıkabiliyor birde sünnet olmasını göze alamam bende.ama küçükken yaptırılmasının gelişimi hakkında iyi oldugunu biliyorum.

Ben yarın hemen alıyorum. İnşallah bulurum. Bugün ebem bana sancıları başlatsın diye bir çay verdi. Almanya'da kullanılıyormuş. Mine çiçeği çayı. İçine bir çubuk tarçın, 10 adet karanfil, küçük bir kök zencefil. Üstüne bir litre kaynar su.. 10 dk. demlenicek. 12 saat boyunca azar azar içiliyor. Ama sadece 1 kere yapılıyormuş. 2 gün sonra en geç kasılmaları başlatıyormuş. Yaptım bakalım. Kasılmalar gelince de fatma ana eli otunu yaparım artık..

Bir de ahududu yaprağı çayı var ama ben bulamadım buralarda.. Almanya'da kullanılıyormuş bu da.. Kasılma başlatıcı olarak. Çaylara kaldım resmen yaa...

evet gece 12den sonra cok susarsan dudaklarini islat dedi doktor bana ama bisey yemek kesinlikle yasak. zaten o heyecanla su falan bence cain istemez. ama hic korkma kafani bosalt ve iyice uyu bundan sonra bebis zaten seni fazla uyutmayacak

saol canım.bakalım uyuyabilecekmiyim...

üff bu ne soğuk böyle oğlumla evde hapis kaldık biiz ben çok ağırlaştım kızlar ya 82 kilo olmuşum yuh yani balina oldum resmen

merhaba kızlar
bu aralar çok sık giremiyorum biliyorsunuz eşim rahatsız. dün yatırdılar hastaneye bugün de hastanede malesef kanında çok fazla enfeksiyon çıktı ve malesef ilaçlara direnç gösteriyor ateşini çok zor düşürdüler. şuan biraz daha iyi ama ben mahvoldum tabi hem uykusuzum hem yorgunum hem çok üzgünüm birde eşimin yanında kalmama kesinlikle izin vermiyorlar. hastane uzak zaten gündüz yanına gidiyorum her dakika geliyor doktor hadi gitmiyormusun diye çok yalvardım kalayım yanında diye doktor kendi doktoruma da sordu kesinlikle hayır dedi artık son haftalarda olduğum için bebeği kesinlikle riske atamayacağını doğum başladığında bebeğin güçlü olması gerektiğini söyledi ayrıca en sende de en ufak bir enfeksiyon çıkarsa sezeryan olmak zorunda kalırsın istediğin bumu dedi ve eşimi artık doğuma da alamayacağını söyledi en kötüsü eğer bu bir hafta 10 gün içinde bebeğim gelirse eşime veremeyeceğini söylüyor çok moralim bozuk doluyum bayağ bebeğim gelme sakın diye dua eder hale geldim olmadı maske takar eşim diyorum nasıl derim olmaz bebeğini elleyemezsin hiç diye off çok yazdım biliyorum ama dolmuşum bayağ dua edin kızlar eşim toparlasın kendini biran önce ben çok özledim onu

çok geçmiş olsun canım yaa inşallah iyileşir bir an önce, çok yorma kendine dikkat et..

moralini bozmamaya çalış cnm inşallah doğuma kadar eşin iyileşir hamilelerin dualları kabul olurmuş sende bizde dua edelim daha vaktin var hemen doğurmuyorsun ya o zamana kadar toparlar inşallah

canım benim bebeğim 10 gündür falan kanalda kasılmalarımda oluyormuş doktorumun dediğie göre ben hissetmiyorum pek ama. doktorum erken gelecek hazırlıklı ol dedi kanalda zaten ama hala tık yok inan ben de çook merak ediyorum kanala girince ne zaman geliyorlar diye benim ki tembel çıktı sanırım:44:

lymonata kısssss nerdesin dünürüm yaaaa

canımmmm ya sorma eşim rahatsız biliyorsun onunla ilgilenmekten okadar yoruluyorum ki hergün bir sürü yol gidiyorum eşimi görebilmek için off umarım biran önce iyileşir canım ya ne zamandır konuşamıyoruz seninle umarım iyisindir annen yanında tabi oh ne güzel kıymetini bil canım

çok geçmiş olsun canım yaa inşallah iyileşir bir an önce, çok yorma kendine dikkat et..

moralini bozmamaya çalış cnm inşallah doğuma kadar eşin iyileşir hamilelerin dualları kabul olurmuş sende bizde dua edelim daha vaktin var hemen doğurmuyorsun ya o zamana kadar toparlar inşallah

çok sağolun kızlar benim de tek isteğim biran önce iyileşmesi... terken canım valla ben de korkuyorum ya hemen doğurursam diye 24. haftadan beri erken doğum riskim var 10 gün öncede kanala girmişti bebeğim doktorum bile şaşkın bukadar durması mucize diyor bilmiyorki benim oğlan tembelin teki bugün hastanede eşimin yanında gördü beni kız senin doğurmaya niyetin yok mu hala diyor sanki benim elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…