2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

üzme bebişi senin her halini hissediyor biliyorsun....eşinde tez zamanda yanında olur inşallah.allah acil şifalar versin.

üzme bebişi senin her halini hissediyor biliyorsun....eşinde tez zamanda yanında olur inşallah.allah acil şifalar versin.

çok sağol tatlım ya umarım biran önce iyi olacak...
canım bugün inanılmaz belim ağrıyor karnım hep kasılıyordu zaten onu saymayım ama kasıklarımda da ağrı var tuhaf hissediyorum yani. bu doğum ağrısı nasıl bişeyki ya nasıl anlayacağız mesela acaba mı diyorum şimdi ama sonra hayır yoruldun karnında kocaman dengesiz bir ağırlık var tabi ki belin ağrıyacak diyorum ayy anlayamaycağım ben bu doğum ağrısını sanırım:26:

kızlar bir soru daha bir kaç gündür çok fazla akıntım var doğum yaklaştığı zaman akıntı artar diye duydum doğruluk payı varmıdır? birdee kremsi bir akıntım oluyor nasıl anlatayım bilemedim yani normalmidir bu:26:

kız sıranı bekle nereye doguruyon bakim....ben daha duruyorum

herkese ıyı aksamlarr

ben 38.haftamdayım ve haftaya bugun sezeryan ıle kızım gelecek hayırlısıylaaa
bı turlu epudral mı genel anesteı mı kararını veremedım epudralde belımde kalıcı bı sıkıntı olursa dıye korkuyorum genel anestezıde de bebegıme anestezı gecerse dıyee (((

bı fıkrı olan var mı

kız sıranı bekle nereye doguruyon bakim....ben daha duruyorum

yanlız o anlattıgın sancılar bel agrıları bende de var.ama bi türlü dogmuyo tembel

canım az çok biliyorsundur hem zor hem stresli bir hamilelik geçirdim. yok böbrek büyümesi yok plasenta falan derken stres oldum iyice ee birde 6.ayımızdan beri hep erken doğum riskimiz vardı. doktorum 32. haftayı bir görelim başka bişey istemem diyordu durum böyle olunca çok erken başladık beklemeye oyuzden zaman geçmiyor. kanala da girdi iyice merak ediyorum şimdi ne zaman gelcek diye tembel galiba benim oğlum doktorum gördü bugün mucize valla bu çocuğun bukadar durması diyor ee akıllı oğlan dışarısı görüyor buz gibi ekmek elden su gölden yaşıyor yawrum

iyi aksamlar kızlar ben temmuz annesi olacam inş. ama sizin yorumları takıp ediyorum sureklı heyecanlı oluo ALLAH hepinize kolay dogum versin bebeklerinizi sağsalim kucagınıza alırsınız inşallah

canım merhaba öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alman nasip olsun
ben eğer sezeryan olursam epidural düşünüyorum çünkü bebeğimi ilk gören olmak istiyorum ve o sırada uyanık olmayı tercih ediyorum ama korkmuyor da değilim sonuçta herşeyin farkında olucaz falan. ama doktorum çok rahat konuştu ve benim de içim biraz daha rahat hem ayılması da daha kolay oluyormuş. genel anestezi düşünmeme sebebim tedirgin oluyor olmam korkuyorum yani diğer türlü daha rahat olurum gibi geliyor oyüzden bence öncelikle nasıl daha rahat olacaksın onu düşün

:26: benimde arttı akıntım.. bakalım varmıymış

bu arada doğuramayan ocak annelerine nazar mı oldu nedir :) , ben çok hastayım , nanni de hastaydı tekrar girmedi nasıl oldu bilmiyorum, lymonatanın eşi hasta, lazkızıgurbettenin evde doğalgaz sorunu çıktı ve bebek karyolası hatalı ölçü gelmişti bunlar benim hatırladıklarım. kurşun mu döktürsek napsak neyse dua edelim Rabbim işlerimizi açsın, doğumumuzu kolaylaştırsın, bebeklerimizi sağlıkla doğumunu sağlasın inşallah...

amin canım gerçekten ya bizden doğuran çok az kişi var tamam fazla yine ama ocağın ortasındayız yani cidden doğuramayan ocak anneleri olucaz galiba biz son haftalar artık geçmek bilmiyor ya sıkıntılarıma yenileri ekleniyor hep bacaklarım nasıl şiş kızlar ya su topladılar birde hastaneye git gel orada dur falan derken iyice şişiyorlar karnım çatlamadı diye hava atardım çatlaklarım aynaya her baktığımda bana merhaba diyor artık ve çoook acıyorlar ya sanki kesmişim yada yakmışım gibi:26:

Arkadaşlar 9 ocak 2012 saat 14.15'de 3300 gr 50 cm boyunda bir oğlum oldu.Darısı sizlerin başına

canım hayırlı olsun gözün aydın
darısı bizlerin başına kızlar müsait olduğunuzda anlatsanız ya sancılarınız nasıl başladı ya ben anlayamayacağım diye korkuyorum ağrım oldumu emin olamıyorum doğum ağrısımıdır acaba diye:26:

lymonata'ya katılıyorum doğum yapanlar bize sancılarından su gelmesinden bahsederse bizde tecrübe ediniriz. ben suyum geldiğinde anlayamamaktan çok korkuyorum çünkü idrar kaçırabiliyorum azar azar. bazılarının suyu foşurt diye geliyormuş bazıları sızıntı şeklinde oluyormuş. ben de safımdır öyle konularda ya farkedemezsem diye ödüm kopuyor.

aynen bende çok korkuyorum aynı durumdan..bugün doktora gittim suyumun azaldığını söledi bol bol su iç dedi..içmeye başaldım oyüzden mi bu kadar çok gidiyorum yoksa suyum mu azar azar sızıyor korkuyorum bunun bir farkı varmı anlamanın bir yolu?
birde tuvalete gittiğim zaman eskisi kadar rahat yapamıyorum acımıyo ama sanki çok var zorla azar azar çıkıyor ne biçim bişii anlamaadım:((

canım çoook geçmiş olsun..içim gitti okurken yaa
Arkadaşlar 9 ocak 2012 saat 14.15'de 3300 gr 50 cm boyunda bir oğlum oldu.Darısı sizlerin başına
allah analı babalı büyütsün

benim doktorum, 'idrar kaçırır gibi hissedersin tutmaya çalışışırsın ama o gelmeye devam eder' diyerek anlattı bana suyun gelmesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…