2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım inş eşin biran önce iyileşir doğumunda yanında olur...bebeğin babasını bekler:) tabi sen de onu üzmezsen strese girmezsen dikkat et kendine

canım çok sağol ya umarım toparlar eşim kendini biran önce içim gidiyor o haldeyken. dakika başı arıyorum hiç alışık değilim onsuz bukadar durmaya

çok geçmiş olsun canım inş eşin biran önce iyileşir doğumunda yanında olur...bebeğin babasını bekler:) tabi sen de onu üzmezsen strese girmezsen dikkat et kendine

sağol canım rahat olmaya çalışıyorum ama insan üzülüyor tabi elimde değil ki...
doğuma girmesini çok istiyordum eşimin ama artık kesinlikle doğumhaneye alamayacağını söyledi doktorum napalım eşim bebeğim iyi olsun sağlıkla alayım kucağıma da eşim girmesin doğuma diyorum ama kucağına vermezlerse ozaman çok üzülürüm işte maske takarsın diyorum ama bakalım..

Son düzenleme:

gerçek mi kızlar bu otlar ya bide sancı başlamıyoki başlasın diye içsek olmaz mı:26:

ayyy inşallah çabucak toparlanır eşin de o güzel anı beraner yaşarsınız canım sıkma canını sağlıklı olsunlarda gerisi boş

Arkadaşlar 9 ocak 2012 saat 14.15'de 3300 gr 50 cm boyunda bir oğlum oldu.Darısı sizlerin başına

hayırlı olsun canı gözün aydın allah analı babalı biüyütmek nasip etsin

dün dr um kanın çok düşük dahiliye git mutlaka kanın yükseltsin demişti bugün gittim 1 hafta içinde 3 kez damardan serumla kan yapıcı ilaç vericez dedi ilkini bugün yaptı,sezaryan olursan kan vermeleri gerekirmiş ,normal olursa yorgun düşüermişim o kadar üşükmüş yani cumartesi ve salı tekrar gidicem

bu arada benimde akıntım arttı ama sanırım enfeksionda var wc sonrası silmek bile istemiyorum sızlıyo

iyi AKŞAMLAR ANNİŞLERİMMM NASILSINIZZZ.

BEN FAZLA GİREMİYORUM MALUM BEBİŞŞŞŞ. HERKES İYİDİR UMARIM HERKESİN BEBİŞİ OLUNCA BİZLER YİNE DE VAM EDELİM BEBİŞLERİMİZ İÇİN

meraba canım az da olsa uğrayın valla çok sessiz kaldı buralar

bu arada listede ismin yok sanırım girmişken bilgilerini yazarsan limonata ekler seni listeye

çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşir de yetişir doğumuna

kimseler yazmıyo

benim pc de tv ye bağlı çok oturamıorum sadalede yarın görüşmek üzere öpüyorm kızlar sizi

meraba canım az da olsa uğrayın valla çok sessiz kaldı buralar

Bu arada listede ismin yok sanırım girmişken bilgilerini yazarsan limonata ekler seni listeye

olur btncm inan şimdii bebişle uğraşıyorum beni emmiyor seeryan oldum ağrılarım vardı bu arada hemşireler biberonla mamaya alıştırmışlar ve bebişim beni emmiyooo mahvoluyorum bir emsin sürekli girerim inşallah

niye kimse yazmıyor
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarımın sonucunda gebelik zehirlenmesi olduğunu söledi
siteye bayağıdır giremiyorum var mı aranızda başına böle bişey gelen mmerak ettim

niye kimse yazmıyor
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarımın sonucunda gebelik zehirlenmesi olduğunu söledi
siteye bayağıdır giremiyorum var mı aranızda başına böle bişey gelen mmerak ettim

Geçmiş olsun.. Ama tehlikeli bir durum diye biliyorum gebelik zehirlenmesini ben.. Yani çok dikkat etmen, sürekli gözetim altında bulunman gerekiyor. En ufak bir belirtide de hastaneye gitmen lazım.

Canim ne otuydu?????Ben kacirmsiim....

Oncelikle gecmis olsun canim..uzuldum inan hele su son zamanlarda allahim korusun herkese saglik versin insaallahBendede beyaz krem gibi akinti oluo.ic canasirimda beyazliklar oluo...olurmus heralde ama nedeni ne bilemeiorum

Yabadaba gecmis olsun canim...:26:Nasil bisey bilmiorum ama dikkat etmek gerekiorur..hic duymadim yardimci olamicam.ama lutfen dikkat ethem kndin hem bebegin icin

canım çok sağol ya umarım toparlar eşim kendini biran önce içim gidiyor o haldeyken. dakika başı arıyorum hiç alışık değilim onsuz bukadar durmaya
üzülme allah büyük.eşin doğuma giremeyeceği için üzülme bukadar.sağsalim gelsin meleğin,elbet bir arada olacaksınız.dua et canım bol bol dua et..meleğin de dua ediyordur babasına.şuan en çok senin güçlü olman gerekiyor.meleğin için,eşin için.herşey yoluna girecek sabret..

canım sen kan ilacı kullanmıyor muydun ?

dediğiniz gibi akıntı ben de de oluyor.

Son düzenleme:
tşk ederim arkadaşlar
evet ciddi bir durum olduğunu doktorum da söyledi tansiyonum 14 9 olursa (ki inşallah olmaz) hastaneye gitmem gerekmiş, şuan tansiyonum 13 6 dualarınıza ihtiyacım var kendimden değilde bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum

niye kimse yazmıyor

geçmiş olsun canım.peki doktorun ne dedi ? nasıl bir yol izlenecek bundan sonra ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…