- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.721
merhaba kızlar
bu aralar çok sık giremiyorum biliyorsunuz eşim rahatsız. dün yatırdılar hastaneye bugün de hastanede malesefkanında çok fazla enfeksiyon çıktı ve malesef ilaçlara direnç gösteriyor ateşini çok zor düşürdüler. şuan biraz daha iyi ama ben mahvoldum tabi hem uykusuzum hem yorgunum hem çok üzgünüm birde eşimin yanında kalmama kesinlikle izin vermiyorlar. hastane uzak zaten gündüz yanına gidiyorum her dakika geliyor doktor hadi gitmiyormusun diye çok yalvardım kalayım yanında diye doktor kendi doktoruma da sordu kesinlikle hayır dedi artık son haftalarda olduğum için bebeği kesinlikle riske atamayacağını doğum başladığında bebeğin güçlü olması gerektiğini söyledi ayrıca en sende de en ufak bir enfeksiyon çıkarsa sezeryan olmak zorunda kalırsın istediğin bumu dedi ve eşimi artık doğuma da alamayacağını söyledi en kötüsü eğer bu bir hafta 10 gün içinde bebeğim gelirse eşime veremeyeceğini söylüyor çok moralim bozuk doluyum bayağ bebeğim gelme sakın diye dua eder hale geldim olmadı maske takar eşim diyorum nasıl derim olmaz bebeğini elleyemezsin hiç diye off çok yazdım biliyorum ama dolmuşum bayağ dua edin kızlar eşim toparlasın kendini biran önce ben çok özledim onu
çok geçmiş olsun canım inş eşin biran önce iyileşir doğumunda yanında olur...bebeğin babasını bekler:) tabi sen de onu üzmezsen strese girmezsen dikkat et kendine
Anladım canım.İnşlh bir sorun çıkmaz da rahim ağzında açılır.Burda bir arkadaş yazmıştı sancılar başlayınca Fatma ana eli otu varmış onu ılık suya koyup içecekmişsin.Açılmayı hızlandırıyormuş aklında bulunsun cnm.
cnm suda kaynatıyosun el gibi açılınca suyunu şişeye koy doğum sancın başladığında içmeye başla..işllh faydasını görürüz..
burdaki hamişler pek oralı olmadı bu konuyla ama bilseler nekdr faydalı olduğunu ....
merhaba kızlar
bu aralar çok sık giremiyorum biliyorsunuz eşim rahatsız. dün yatırdılar hastaneye bugün de hastanede malesefkanında çok fazla enfeksiyon çıktı ve malesef ilaçlara direnç gösteriyor ateşini çok zor düşürdüler. şuan biraz daha iyi ama ben mahvoldum tabi hem uykusuzum hem yorgunum hem çok üzgünüm birde eşimin yanında kalmama kesinlikle izin vermiyorlar. hastane uzak zaten gündüz yanına gidiyorum her dakika geliyor doktor hadi gitmiyormusun diye çok yalvardım kalayım yanında diye doktor kendi doktoruma da sordu kesinlikle hayır dedi artık son haftalarda olduğum için bebeği kesinlikle riske atamayacağını doğum başladığında bebeğin güçlü olması gerektiğini söyledi ayrıca en sende de en ufak bir enfeksiyon çıkarsa sezeryan olmak zorunda kalırsın istediğin bumu dedi ve eşimi artık doğuma da alamayacağını söyledi en kötüsü eğer bu bir hafta 10 gün içinde bebeğim gelirse eşime veremeyeceğini söylüyor çok moralim bozuk doluyum bayağ bebeğim gelme sakın diye dua eder hale geldim olmadı maske takar eşim diyorum nasıl derim olmaz bebeğini elleyemezsin hiç diye off çok yazdım biliyorum ama dolmuşum bayağ dua edin kızlar eşim toparlasın kendini biran önce ben çok özledim onu
Arkadaşlar 9 ocak 2012 saat 14.15'de 3300 gr 50 cm boyunda bir oğlum oldu.Darısı sizlerin başına
iyi AKŞAMLAR ANNİŞLERİMMM NASILSINIZZZ.
BEN FAZLA GİREMİYORUM MALUM BEBİŞŞŞŞ. HERKES İYİDİR UMARIM HERKESİN BEBİŞİ OLUNCA BİZLER YİNE DE VAM EDELİM BEBİŞLERİMİZ İÇİN
merhaba kızlar
meraba canım az da olsa uğrayın valla çok sessiz kaldı buralar
Bu arada listede ismin yok sanırım girmişken bilgilerini yazarsan limonata ekler seni listeye
niye kimse yazmıyor
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarımın sonucunda gebelik zehirlenmesi olduğunu söledi
siteye bayağıdır giremiyorum var mı aranızda başına böle bişey gelen mmerak ettim
Canim ne otuydu?????cnm suda kaynatıyosun el gibi açılınca suyunu şişeye koy doğum sancın başladığında içmeye başla..işllh faydasını görürüz..
burdaki hamişler pek oralı olmadı bu konuyla ama bilseler nekdr faydalı olduğunu ....
kızlar bir soru daha bir kaç gündür çok fazla akıntım var doğum yaklaştığı zaman akıntı artar diye duydum doğruluk payı varmıdır? birdee kremsi bir akıntım oluyor nasıl anlatayım bilemedim yani normalmidir bu:26:
üzülme allah büyük.eşin doğuma giremeyeceği için üzülme bukadar.sağsalim gelsin meleğin,elbet bir arada olacaksınız.dua et canım bol bol dua et..meleğin de dua ediyordur babasına.şuan en çok senin güçlü olman gerekiyor.meleğin için,eşin için.herşey yoluna girecek sabret..canım çok sağol ya umarım toparlar eşim kendini biran önce içim gidiyor o haldeyken. dakika başı arıyorum hiç alışık değilim onsuz bukadar durmaya
dün dr um kanın çok düşük dahiliye git mutlaka kanın yükseltsin demişti bugün gittim 1 hafta içinde 3 kez damardan serumla kan yapıcı ilaç vericez dedi ilkini bugün yaptı,sezaryan olursan kan vermeleri gerekirmiş ,normal olursa yorgun düşüermişim o kadar üşükmüş yani cumartesi ve salı tekrar gidicem
bu arada benimde akıntım arttı ama sanırım enfeksionda var wc sonrası silmek bile istemiyorum sızlıyo
niye kimse yazmıyor
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarımın sonucunda gebelik zehirlenmesi olduğunu söledi
siteye bayağıdır giremiyorum var mı aranızda başına böle bişey gelen mmerak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?