2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar

36+6 haftadayım. Bebeğim erkek ve 2500 gr benimde tansiyonum 13 9 bende gebelik zehirlenmesindne şüpheleniyor, Yarın tüm gün idrar biriktireceğim cuma günü tahlile gideceğim. Ayarıca benim artık bebeğim çok az hareket ediyor normal mi bu

inşş gönlüne gore olsun bakalım bebeklerimizde bizler gibi kova burcu olacaklar nasıl anlaşırızz acaba

Canim gebelik zehirlenmesini nasil anladin.ne gibi sikayetlerin oldu
ellerimde ayaklarımda yüzümde aşırı şişlik var herkes hamilelikte normal olduğunu söledi buna doktor da dahil, ama benim ki biraz fazla gibime geldi ve doktordan tahlil istedim sonuca o da şaşırdı mesela ellerimdeki şişlikten kaşık bile tutamaz haldeyim ayaklarımın üzeine basamıyorm
idrar ve kana baktı idrarda protein kaçağı olduğnu söledi
bide tuvaletiniz çokmuş gibi olup gittiğinizde azar azar geliyorsa da dikkatli olun
gebelik zehirlenmesinin belirtileri şişlik, idrarda protein kaçağı, ve 14 9 ve üzerindeki tansiyon şan için bildiklerim bu kadar
inşallah yardımcı olabilmişimdir canım dikkatli olun arkadaşlar..........

herkese selamm

nasilsiniz ?

biz iyiyiz cok sükür simdilik bir sey yok heran bekliyoruz oglumuzu lekelenme olali 4. günüm dr. yakin dedi dogum ama bakalim hayirlisi

annemlerde geldi türkiyeden cok sükür rahatim simdi.

Bebişim 1 ocak bebeği kız kilosu 2.400 .allahım yardımcım olsun minnacıkkkk annişlerr görsenizz

yerim ben o minikliği benimki de minik olcak heralde ,inşallah kısa zamanda alışır emmeye canım biraz hastanede kalınca öyle oluyo benim yiğende öyleydi alıştı sonra memeye

niye kimse yazmıyor
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarımın sonucunda gebelik zehirlenmesi olduğunu söledi
siteye bayağıdır giremiyorum var mı aranızda başına böle bişey gelen mmerak ettim

çok geçmiş olsun canım bende duymuştum şişliğin enbüyük belirti olduğunu

canım sen kan ilacı kullanmıyor muydun ?

kullanıyorum canım hamileliğin başından beri hatta son 6 hafta falan günde 2 ye çıktı ama nafile neden bilmiyorum geçen hafta rahatsızdım 3-4 gün içemedim ondan mı acaba :44:

herkese günaydın sanırım bende sona kalan ocak annelerindenim 38+4 deyim şuan suyunuzn geldiğini anlamak için kokusuna ve kıvamına bakabilirsiniz arkadaşlar amnion svısı su kıvamnda renksiz ve tatlımsı bi kokusu oluyor amonyak kokusu olursa idrardır...

günaydın kızlar,

rüyamda doğum yapmıştım :))

bi uyandım bebişim hala karnımda, hayal kırıklığına uğradım((

karnımın içi ağrıyor artık canım yanıyoo. yer kalmadı sanırım içerde.

herkese günaydın kızlar
hep diyorlardı son ay çok zor diye son ay değil şu son iki hafta çok zormuş onu anladım
her an gelecek mi kaygısıyla beklemek, uyku sıkıntısı, yavaşlamak hepsi çok zorluyo insanı
beni bir de grip tuttu en fenası zaten bebek ters durduğu için nefes almam çok zordu şimdide burnumdan da alamaz oldum çok fena haldeyim
çok dikkat edin siz yakalanmayın çok zormuş

çok geçmiş olsun canım. bebek ters durduğuna göre sezeryan mı olacaksın?? belli mi günü??

bende hemen hemen her akşam rüyamda doğuruyorum çok mu düşünüyoruz bu doğumu
artık eşim kendiliğinden sormaya başladı bu akşamda doğurdun mu die :)

Canım benim çoook üzüldüm eşinin hastalığına Rabbim tez zaman da sağlığına kavuştursun.Senin doğuma daha var inşlh o zamana kadar da düzelir.Bir sıkıntınız kalmaz.Sen kendine dikkat et baksana bebişinde enfeksiyon kapabilirmiş.eşinin bunu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.Üzme kendini cnm ve kendine dikkat et

Canım geçmiş olsun.Bu kan takviyeleri seni düzene sokar merak etme canını da sıkma hepsi senin ve bebişin için.Benim de son 2 haftadır çok fazla akıntım var.Bakalım ne kadar akmaya devam etcek

Günaydın canım.Aynen benim de özellikle yemek yedikten sonra akşamları gerili kalıyorum.Çok canım yanıyor.Bebeğim oynadıkça daha çok ağrıyor

günaydın kızlar...

hamileliğin başında okumuştum gebelik 40 haftadır ancak bebeklerin sadece %5 lik kısmı tam gününü bekler diye..

o yüzde 5lik kısmı ocak anneleri olarak biz oluşturuyoruz galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…