- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.741
geçmiş olsun canım.peki doktorun ne dedi ? nasıl bir yol izlenecek bundan sonra ??
bilemiyorum canım benim geç döllenme olduğu için beklenen doğum tarihim farklı yazıılmıştı o yüzden bi kayma olmuş olabilir.bende ocak istiyorum doktor ocak sonu olur inşallah dedi. 27 ocak benim doğum günüm inşallah hediyemde kızım olur
herkese günaydın 62 sinem ne güzel canım annenler geliyomuş şimdiden gözün aydın
ellerimde ayaklarımda yüzümde aşırı şişlik var herkes hamilelikte normal olduğunu söledi buna doktor da dahil, ama benim ki biraz fazla gibime geldi ve doktordan tahlil istedim sonuca o da şaşırdı mesela ellerimdeki şişlikten kaşık bile tutamaz haldeyim ayaklarımın üzeine basamıyormCanim gebelik zehirlenmesini nasil anladin.ne gibi sikayetlerin oldu
Bebişim 1 ocak bebeği kız kilosu 2.400 .allahım yardımcım olsun minnacıkkkk annişlerr görsenizz
niye kimse yazmıyor
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarımın sonucunda gebelik zehirlenmesi olduğunu söledi
siteye bayağıdır giremiyorum var mı aranızda başına böle bişey gelen mmerak ettim
canım sen kan ilacı kullanmıyor muydun ?
herkese günaydın kızlar
hep diyorlardı son ay çok zor diye son ay değil şu son iki hafta çok zormuş onu anladım
her an gelecek mi kaygısıyla beklemek, uyku sıkıntısı, yavaşlamak hepsi çok zorluyo insanı
beni bir de grip tuttu en fenası zaten bebek ters durduğu için nefes almam çok zordu şimdide burnumdan da alamaz oldum çok fena haldeyim
çok dikkat edin siz yakalanmayın çok zormuş
günaydın kızlar,
rüyamda doğum yapmıştım :))
bi uyandım bebişim hala karnımda, hayal kırıklığına uğradım((
karnımın içi ağrıyor artık canım yanıyoo. yer kalmadı sanırım içerde.
merhaba kızlar
bu aralar çok sık giremiyorum biliyorsunuz eşim rahatsız. dün yatırdılar hastaneye bugün de hastanede malesefkanında çok fazla enfeksiyon çıktı ve malesef ilaçlara direnç gösteriyor ateşini çok zor düşürdüler. şuan biraz daha iyi ama ben mahvoldum tabi hem uykusuzum hem yorgunum hem çok üzgünüm birde eşimin yanında kalmama kesinlikle izin vermiyorlar. hastane uzak zaten gündüz yanına gidiyorum her dakika geliyor doktor hadi gitmiyormusun diye çok yalvardım kalayım yanında diye doktor kendi doktoruma da sordu kesinlikle hayır dedi artık son haftalarda olduğum için bebeği kesinlikle riske atamayacağını doğum başladığında bebeğin güçlü olması gerektiğini söyledi ayrıca en sende de en ufak bir enfeksiyon çıkarsa sezeryan olmak zorunda kalırsın istediğin bumu dedi ve eşimi artık doğuma da alamayacağını söyledi en kötüsü eğer bu bir hafta 10 gün içinde bebeğim gelirse eşime veremeyeceğini söylüyor çok moralim bozuk doluyum bayağ bebeğim gelme sakın diye dua eder hale geldim olmadı maske takar eşim diyorum nasıl derim olmaz bebeğini elleyemezsin hiç diye off çok yazdım biliyorum ama dolmuşum bayağ dua edin kızlar eşim toparlasın kendini biran önce ben çok özledim onu
dün dr um kanın çok düşük dahiliye git mutlaka kanın yükseltsin demişti bugün gittim 1 hafta içinde 3 kez damardan serumla kan yapıcı ilaç vericez dedi ilkini bugün yaptı,sezaryan olursan kan vermeleri gerekirmiş ,normal olursa yorgun düşüermişim o kadar üşükmüş yani cumartesi ve salı tekrar gidicem
bu arada benimde akıntım arttı ama sanırım enfeksionda var wc sonrası silmek bile istemiyorum sızlıyo
günaydın kızlar,
rüyamda doğum yapmıştım :))
bi uyandım bebişim hala karnımda, hayal kırıklığına uğradım((
karnımın içi ağrıyor artık canım yanıyoo. yer kalmadı sanırım içerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?