- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.761
:26: benimde arttı akıntım.. bakalım varmıymış
bu arada doğuramayan ocak annelerine nazar mı oldu nedir :) , ben çok hastayım , nanni de hastaydı tekrar girmedi nasıl oldu bilmiyorum, lymonatanın eşi hasta, lazkızıgurbettenin evde doğalgaz sorunu çıktı ve bebek karyolası hatalı ölçü gelmişti bunlar benim hatırladıklarım. kurşun mu döktürsek napsakneyse dua edelim Rabbim işlerimizi açsın, doğumumuzu kolaylaştırsın, bebeklerimizi sağlıkla doğumunu sağlasın inşallah...
günaydın kızlar...
hamileliğin başında okumuştum gebelik 40 haftadır ancak bebeklerin sadece %5 lik kısmı tam gününü bekler diye..
o yüzde 5lik kısmı ocak anneleri olarak biz oluşturuyoruz galibaa
günaydın kızlar...
hamileliğin başında okumuştum gebelik 40 haftadır ancak bebeklerin sadece %5 lik kısmı tam gününü bekler diye..
günaydın kızlaardoktora gittik geldık kızım 3200gr 51cm olmuş suyu fln iyiymiş beklıoz NSTde sancıda cıkmadı biz 40 haftayı doldurcz kesin
ben gelince sorcam ona %5 lik kısma girmeyi nasıl başardın diye? Çok sinirliyim çooook. Ben korkuyorum valla 41. veya 42. haftaya yani %1 lik kısma girmeye çalışır diye
günaydın kızlaardoktora gittik geldık kızım 3200gr 51cm olmuş suyu fln iyiymiş beklıoz NSTde sancıda cıkmadı biz 40 haftayı doldurcz kesin
günaydın kızlar...
beni asıl rahatsız eden bebişin içerdeki durumu o iyi olsun 42 ye kadar beklerim ,çok huzursusuzum kilo kaybetmeye başlıcak diye
ohhh maşallah bebeğine kilo almış:))
biz kaldık sonlara şubatta doğuracaz bu gidişle...
acaba benim doğurma yeteneğim mi yok diye düşünmeye başladım yahu
beni asıl rahatsız eden bebişin içerdeki durumu o iyi olsun 42 ye kadar beklerim ,çok huzursusuzum kilo kaybetmeye başlıcak diye
:) canım ben olayı artık şöyle yorumluyorum %5 i 40ıncı hafta doğuyo diğer %95 önce yada sonra biz o 40dan sonra doğuranlardan olucaz herhalde ocak anneleri olarak ben demiştim doğuramayan ocak anneleri topiği açarız diye :) rosinettea 40 oldu hala tık yok
ben gelince sorcam ona %5 lik kısma girmeyi nasıl başardın diye? Çok sinirliyim çooook. Ben korkuyorum valla 41. veya 42. haftaya yani %1 lik kısma girmeye çalışır diye
Maşallah tatlım senin kızına boyu kızlara göre uzun ne güzeelbak benim oğlumun boyu da daha geçen hafta 52,5 du şimdi 53 olmuştur.Gel sen vazgeç Limonata ya vermekten kızını.Oğluma alalım boyu boyuna huyu huyuna olsun
günaydın maşallah annesi kızına iyi olmanıza sevindim sen kaç günde bi gidiyosun kontole bizi 10 günde bi çağırıyo
niye fazla kalınca kilomu kaybediyo benim korkumda fazla kalım kakasını yemesi
Aynen cnm ben de diyorum benim çatım dar da o yüzden mi inip gelemiyor acaba.İyice paranoyak oldum.
Maşallah benim oğlumun keyfi yerinde boy aldı başını gitti ağzımdan çıkacak nerdeysekilo da 3600 dü ama ben artık elevit içmiyorum daha fazla kilo almasın diye.Yoksa doğuramıcam valla göbeğim gerile gerile bir tuhaf oldu
hmm bilemedım kı şimdii
Ben de hafta da bir gidiyorrum eskiden ayda bir gidiyorduk nasıl sabrediyormuşuz diyorum yaasaol tatlım hafta da 1 gidioz cnm
32 haftada başlayan (normalde 36 dan sonra başlar) plasenta kireçlenmesi var bu hafta kilo alımı durdu salı kontrolde de kilo almamış yada kilo kaybetmişse sezeryanla almak zorunda kalacak
maşallah canım oğluna inşallah benimkide büyümüştür biraz yaşlanma başlayınca plasenta 5-6 hafta idare eder diye okudum benim tam 6 hafta geçti inşallah normal doğum olur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?