- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.781
Bak iyi düşün sen
Ben de hafta da bir gidiyorrum eskiden ayda bir gidiyorduk nasıl sabrediyormuşuz diyorum yaa
Canıım beniiim inşlh.Az kaldı ama sabret beslenmene dikkat et 3 kilo oldu mu bebişin tatlım.3 kilo olsun gerisi fazla zaten.Küçük çocuk daha iyi büyürmüş annem öyle diyor.Sen sıkma canını sağlığı iyi olsun daa :26:
Bak iyi düşün sen
Ben de hafta da bir gidiyorrum eskiden ayda bir gidiyorduk nasıl sabrediyormuşuz diyorum yaa
Canıım beniiim inşlh.Az kaldı ama sabret beslenmene dikkat et 3 kilo oldu mu bebişin tatlım.3 kilo olsun gerisi fazla zaten.Küçük çocuk daha iyi büyürmüş annem öyle diyor.Sen sıkma canını sağlığı iyi olsun daa :26:
kızlar hani adete yakın göğüslerimiz ağırlaşığ ağrır sızlarr yaa benim şu anda da böyle dokunamıyorum, meme başlarımda da kızarıklklar var lansinoh sürüyorum ama sanki emzirince hemen yara olacakmış gibi bir his var içimde.
olmadı malesef 2 haftadır 2800 civarı ,bu hafta kilo artmamış ama boyu uzamış ve kafası büyümüş sadece :26:
dışarda muhakkak büyür diyolarda ben sezeyan a gerek kalmadan kendi doğsun çok istiyorum
Canım ondan değil bence artık süt dolmaya başladı bence.Ben sıkıyorum bazen eskiden gelmezdi şimdi hemen sarı sıvı geliyor ağız dedikleri sanırım.Hem özellikle de bazen sıkıyorum ki çünkü göğüsleri uyarmak erken doğuma neden oluyor diyorlardı belki uyarırsam kasılmalarım başlar
Canım ondan değil bence artık süt dolmaya başladı bence.Ben sıkıyorum bazen eskiden gelmezdi şimdi hemen sarı sıvı geliyor ağız dedikleri sanırım.Hem özellikle de bazen sıkıyorum ki çünkü göğüsleri uyarmak erken doğuma neden oluyor diyorlardı belki uyarırsam kasılmalarım başlar
offff iice kafayı yedik
göğüsleri dokunmak kasılmalara neden olabiliyomuş ama o ağız denen sıvıyıda akıtmayın diyolar canım bebek için çok faydalıymış
Maalesef cnm oynatmaya az kaldı bebişler yüzünden
kızlar ya bişey sorcam bi kaç gündür küçük tuvalete sıkışıyorum gittigimde çok azçık oluyo vede zor oluyo sizede oluyomu
kızlar ya bişey sorcam bi kaç gündür küçük tuvalete sıkışıyorum gittigimde çok azçık oluyo vede zor oluyo sizede oluyomu
Anladım canım inşlh gerek kalmaz.Belki biliyorsundur ama muz bebeğe çok kilo aldırıyormuş ama hani sana etkili olur mu bilemiyorum.Eğer 40 da olmazsa suni sancı mı verecekler yoksa hemen sezeryan mı olacak?
kızlar bu arada beim oğlumun 2 haftadır BPD si yani kafa çevresi 93mm sizinki nasıl?Normal mi acaba.İki hafta aynı çıkabilir mi ki?
salı günü 39+4 olcam eğer kilosu aynıysa nst iyiyse 2-3 gün daha bekler doktorum diye düşünüyorum ama nst de sıkıntı çıkarsa hemen alalım diceğinden eminim ,nst iyi çıkarsa baklemeyi bende teklif edicem
bu arada muz ve yumurta her gün yiyorum 2-3 kerede et yiyorum canım
benimde bu salı gittiğimde 93,33 tü
bazen banada oluyo ,özellikle tam yatmaya hazırlanıyorum tam hazırım diyorum hoppp bidaha wc ye gidesim geliyo
kızlar biz annemle yürüyüşe gidiyoruz malum doktor hergün düzenli yürü dediöptük siziii
NST de sancı çıkarsa suni sancı mıverecek acaba yoksa sezeryan mı diyecek?İnşlh problem çıkmaz da normal doğurursun.Benim pazartesi 39+6 oluyor bakalım ne diyecek sanırım birkaç gün daha bekletir sonra ben suni sancı isticem artık beklemek istemiyorum.
Benim de 38+6 da gittiğimde BPD si 93 tü demek ki aynı hemen hemen.
Ayrıca kızlar ben dün kaysı kurusu aldım hoşav yapıp içmeye başlıca.doğumdan bir hafta önce içek lazımmış çünkü doğumdan sonra büyük tuvalet zor oluyormuşçŞimdiden önlemi mi alayım da Allah korusun hemoroit falan oluşmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?