2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm aynen 1 hafta gecmek bılmıo yaaa

kızlar hani adete yakın göğüslerimiz ağırlaşığ ağrır sızlarr yaa benim şu anda da böyle dokunamıyorum, meme başlarımda da kızarıklklar var lansinoh sürüyorum ama sanki emzirince hemen yara olacakmış gibi bir his var içimde.

olmadı malesef 2 haftadır 2800 civarı ,bu hafta kilo artmamış ama boyu uzamış ve kafası büyümüş sadece :26:

dışarda muhakkak büyür diyolarda ben sezeyan a gerek kalmadan kendi doğsun çok istiyorum

Son düzenleme:

Canım ondan değil bence artık süt dolmaya başladı bence.Ben sıkıyorum bazen eskiden gelmezdi şimdi hemen sarı sıvı geliyor ağız dedikleri sanırım.Hem özellikle de bazen sıkıyorum ki çünkü göğüsleri uyarmak erken doğuma neden oluyor diyorlardı belki uyarırsam kasılmalarım başlar

Anladım canım inşlh gerek kalmaz.Belki biliyorsundur ama muz bebeğe çok kilo aldırıyormuş ama hani sana etkili olur mu bilemiyorum.Eğer 40 da olmazsa suni sancı mı verecekler yoksa hemen sezeryan mı olacak?

offff iice kafayı yedik

kızlar bu arada beim oğlumun 2 haftadır BPD si yani kafa çevresi 93mm sizinki nasıl?Normal mi acaba.İki hafta aynı çıkabilir mi ki?

göğüsleri dokunmak kasılmalara neden olabiliyomuş ama o ağız denen sıvıyıda akıtmayın diyolar canım bebek için çok faydalıymış

Anladım canım inşlh gerek kalmaz.Belki biliyorsundur ama muz bebeğe çok kilo aldırıyormuş ama hani sana etkili olur mu bilemiyorum.Eğer 40 da olmazsa suni sancı mı verecekler yoksa hemen sezeryan mı olacak?

salı günü 39+4 olcam eğer kilosu aynıysa nst iyiyse 2-3 gün daha bekler doktorum diye düşünüyorum ama nst de sıkıntı çıkarsa hemen alalım diceğinden eminim ,nst iyi çıkarsa baklemeyi bende teklif edicem
bu arada muz ve yumurta her gün yiyorum 2-3 kerede et yiyorum canım

kızlar bu arada beim oğlumun 2 haftadır BPD si yani kafa çevresi 93mm sizinki nasıl?Normal mi acaba.İki hafta aynı çıkabilir mi ki?

benimde bu salı gittiğimde 93,33 tü

kızlar ya bişey sorcam bi kaç gündür küçük tuvalete sıkışıyorum gittigimde çok azçık oluyo vede zor oluyo sizede oluyomu

bazen banada oluyo ,özellikle tam yatmaya hazırlanıyorum tam hazırım diyorum hoppp bidaha wc ye gidesim geliyo

Son düzenleme:

NST de sancı çıkarsa suni sancı mıverecek acaba yoksa sezeryan mı diyecek?İnşlh problem çıkmaz da normal doğurursun.Benim pazartesi 39+6 oluyor bakalım ne diyecek sanırım birkaç gün daha bekletir sonra ben suni sancı isticem artık beklemek istemiyorum.

Benim de 38+6 da gittiğimde BPD si 93 tü demek ki aynı hemen hemen.

Ayrıca kızlar ben dün kaysı kurusu aldım hoşav yapıp içmeye başlıca.doğumdan bir hafta önce içek lazımmış çünkü doğumdan sonra büyük tuvalet zor oluyormuşçŞimdiden önlemi mi alayım da Allah korusun hemoroit falan oluşmasın.

3 haftadır sancılarım azar azar artı 10-20- bu haftada 30 çıktı inşallah bu hafta 50 lileri görürümde suni sancıyı dener dr,gerçi hemşireler 30 için sancın yok diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…