2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarr
eşim artık evimizde çook mutluyum doktor bir sürü iğne ilaç verdi ama olsun yanımda ya artık haftaya tekrar kontrole gidicez. hala keyfi yok ama çok daha iyi şükürler olsun yorgun bayağ uyuyor şimdi ben de bakayım ne var ne yok dedim
geçmişi okuyup geliyorum

ne güzel gözün aydın, inşallah doğuma kadar iyice toparlanır cin gibi olur da doğuma da girer

günaydın kızlaardoktora gittik geldık kızım 3200gr 51cm olmuşsuyu fln iyiymiş beklıoz NSTde sancıda cıkmadı biz 40 haftayı doldurcz kesin
canım maşallah bebişine ne güzel boyu kilosu herşey normalmiş çok sevindim aman merak etme ben rahat bıraktım artık kendimi tek değilsin biz ocak anneleri olarak toptan doğuramıycaz sanırım

çok ayıp aa benim gelinime talip olmak he beşik kertmesi yaptık bile biz kızz kübraa çok ayıp oğlum çok kızdı valla haberiniz olsun

günaydın annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BİR SORUM OLACAK ARAMIZ DA ÖĞRETMEN VARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

BEN ÇALIŞAMAZ RAPORUMUN 4. GÜNÜNDE BEBİŞ GELDİ ŞİMDİ BU İZİN HAKKIM ÖLDÜMÜ YOKSA DOĞUM SONRASI HAKKA EKLENDİMİ YENİ YASAYI BİLMİYORUM LTFNNN YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

demekki çoğumuzda var tuvaletle ilgili problem normal olabilir ozaman lymonota gözün aydın canım

ne güzel gözün aydın, inşallah doğuma kadar iyice toparlanır cin gibi olur da doğuma da girer

teşekkür ederim kızlar çook mutlu oldum gerçekten rahatladım da ama uyuz doktorum artık kesinlikle doğuma alamayacağını söylüyor olsun napalım hepimiz iyi olalım da gerisi sorun değil

Mrhb kızlar yarın tam 40 haftalık olucaz inşallah ama ben de tık yok cumartesi kontrolüm var nstde de sancı çıkmadı bu zamana kadar gene çıkmazsa geri gönderecek büyük bi ihtimal bu bilinmezlik beni hem heyecanlandırıyor hemde endişelendiriyor ayın 16sında da iznim doluyo 4 gün kalıyo okulların kapanmasına napcaaaaaaaaam ben

kısslaar bızım yürüyüşümz kısa sürdü dönmek zorunda kaldık:26:yolda bı anda sıcaklık hıssttım ne oldugunu anlayamdm o anda suyum gelıo sandım tırstım tabii:18:eve geldık wcde baktıgımda kahverengı bir akıntı gelmiş bu sanırım nişan oluo:44:

evet cnm çok şükür iyi kızımbu arada kızım paylasılamıo yaaa

selam kızlar biz 1 haftalık olduk artık çok güzel bi duyguymuş annelik vakit buldutça girmeye başlıorum kızlar bana biri yeni ticker hazırlayabilirmi doğum 5 ocak şimdiden teşekkürler liymota geçmiş olsunnnn

Canııım çoook sevindim.Artık kociş de yanında kafan da rahat olur.Bizim sohbetlere de dahil olursun artık

valla beşik kertmesi varsa ben de saygı duyarım ama bir kızı bin kişi ister bir kişi alır.

Yani o son 3 haftalık raporunun 4. günün de öyle mi? Torba yasasına göre artık ekleniyor doğum sonrasına cnm.Senin şimdi o 3 haftalık raporunun bir nüshası da sen de olacaktı onunla birlikte doğum yazında olucak dr. Bu şekilde doğum sonrasında başlayacağın senin izin yazına onu da ekleyecek yani işte 8+5 hafta + 17 gün kaç gün ediyorsa işte.Şu kadar iznlidir diye.Dr.yazacak yani onu.Ben böyle biliyorum.

Gerçekten miii çok heyecanladım yaaa çok mu gelmiş peki?

canım kızım kimi isterse artık damad adayı cooktatlım günlük pedi baya bir doldurmustu doktoru aradım nişandır dedi tabı ne kadar beklerım allah bılır

Canım izninin dolması durumunda ya dr. un rapor verecek ya da okul sana mazeret izni verecek.

canım kızım kimi isterse artık damad adayı cooktatlım günlük pedi baya bir doldurmustu doktoru aradım nişandır dedi tabı ne kadar beklerım allah bılır

ne güzel canımcım yaa çok sevindim yani 1 haftaya kadar gelecek mişimdi senin kızın.Sen her gün yürüyüş yapıyor muydun?Yürümek etkili mi acaba doğumu başlatmak da.BEğer etkili ise ben de gideyim biraz bisiklet çevireyim.Hava çok soğuk burada zaten yanımda gelecek kimse de yok.

canım 1 haftadır annemle cıkıp yürüyoruz kramplarm bıle azaldı:26:evet inşallah cok bekletmedn gelır kızım

Selammm annecikler hic giremiyorum cok yogunuz bebisimle ama bugun yapabilirsem dogum hikayemi yazacagim:))
Bebegim Lucas Cinarim uyuyor huzur icinde.......
Dunyalar guzeli bebegim:))
Zamanim olursa donup gecmisi okumayada calisacagim.... nerdeyse iki haftadir giremedim..
Bu arada bebegim 1 hafta 3 gunluk oldu bile:))

merhaba canım....İZNİN YANMIYOR CANIM SONRASINA EKLENİYOR.
2011 15 NİSAN TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI...(erken doğumlarda annenin doğum öncesi izni yanmıyor diye)
ben de geçen yıl 37+5 de doğum yaptım..izne 15 nisanda ayrılmıştım...20 nisanda oğlum geldi...
DOĞUMDAN SONRASINA EKLETTİM...
BEBEĞİNİ GÜLE GÜLE BÜYÜT...:)))
BEKLEYEN DİĞER ANNELER ,ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN,SAĞLIKLI KOLAY DOĞUMLAR OLSUN İNŞ(BENİM GİBİ)

Son düzenleme:

canımmm çok geçmiş olsun, Allah'ım acil şifalar versin inşallah bir an önce toparlasın kendini kocişin.

ayyyy canım ;

benim nişan gelmiş kadar sevindim:))) inşallah en yakın zamanda benimki de gelir. çok istiyorum çokkkkkkkk

Son düzenleme:

gözün aydın canım senin yanında hızla iyileşir kocişin artık

doğum sonrasına ekleniyo kullanamadığın günler canım

bende özendim tam çıkcaktım komşum uğradı 2 saat oturduk vakit geç merdivenler yıknmazsa çıkcam yinede belki benim de nişan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…