2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiniz kızlarrr

bende istiyorum artık bebişimi yanımdaaaaaaaaaa

Kızlaaar emzik vermeyi düşünüyor musunz?Ben vereceğim emdikten sonra tabii gazını çıkardıktan sonra hazmetmesini kolaylaştırp rahatlatıyrmuş.Bir de sürekli seni emmesine engel oluyormuş.Uykuya dalması da onunla daha kolay oluyormuş yoksa memişimize yapışıp bırakmaya bilirmiş de.Tabi uyuyunca ağzından almak lazımmış.Siz ne düşünüyorsunuz.Bir de ne zman verilmesi lazım hastaneden geldikten 1-2 gün sonra olsa olur mu?Hemen de vermek istemiyorum.

bende vermek isiyorum 5-6 aylık olana kadar emse rahat ederiz gibi geliyo ama ya sonra 2-3 yaşına kadar bırakmazsa diye korkuyorum :26:

anne tarafından emzirilip gazı çıktıktan sonra yerine yatırıldığında 15-20 dk emzik verilmesi tükürük salgısı açısından faydalıdır ama çok uzun süre utmayın alışkanlık yapar diyo

inşallah bitanem yaa aramızda 1 gün var seninkide yakında gelir bak öyle hissettimmmm

cnm valla düzenli yürüyüş dogum anında kolaylık saglıomus bakalım görcez mı faydasını

çok geçmiş olsun canım. bebek ters durduğuna göre sezeryan mı olacaksın?? belli mi günü??

çok teşekkür ederim geçecek inşallah:)
bebeğin duruşu yüzünden yüksek ihtimal sezeryan ama hala doktorumda bende umutla bekliyoruz belki döner diye. yarın kontrolum var eğer dönmemiş olursa çarşamba günü sanırım doğum gerçekleşecek kesin sezeryan olacaksa ben çarşambayı da beklemek istemiyorum aslında. bakalım yarın doktor ne derse o olacak.

merhaba tatlım ben oğlumda yaşadım gebelik zehirlenmesi adı preklempsi 32den itibaren gerilik ve 34ten itibaren 15-10dan aşağı düşmeyen tansiyonla belirti verdi şükür 37ye kadar dayandık ama 2 kilo doğdu sağlık sorunumuz olmadı sende 37yi doldurdun zaten benim doğuma girerken idrarda protein değerim +2 idi doktor hemen sezeryana almıştı suyumuz hiç. kalmamıştı ama senin tansiyon o kadar yüksek değil zaten artık vaktin gelmiş sıkıntı yapma Allah bebişini sağlılkla kucağına almayı nasip eder inşallah

merhaba tatlım ben oğlumda yaşadım gebelik zehirlenmesi adı preklempsi 32den itibaren gerilik ve 34ten itibaren 15-10dan aşağı düşmeyen tansiyonla belirti verdi şükür 37ye kadar dayandık ama 2 kilo doğdu sağlık sorunumuz olmadı sende 37yi doldurdun zaten benim doğuma girerken idrarda protein değerim +2 idi doktor hemen sezeryana almıştı suyumuz hiç. kalmamıştı ama senin tansiyon o kadar yüksek değil zaten artık vaktin gelmiş sıkıntı yapma Allah bebişini sağlılkla kucağına almayı nasip eder inşallah

inşallah bitanem yaa aramızda 1 gün var seninkide yakında gelir bak öyle hissettimmmm

canım tam emin olmamakla birlikte biraz önce wcye gittim çok afedersin tam kalkarken bi baktım klozet kapağının kenarında 2 kahverengi damla vardı ama devamı gelmedi. tuvalet kağıdı ile kontrol ettim başka yoktu. Neydi anlamadım( Nişan azıcık mı olur bilemedim(

inşallah bebeğin seni üzmez döner annesi... ama tabi yine de herşeyin hayırlısı. Sağlıkla gelsinler de normal sezeryan farketmez.

aa geldi mi acaba senin nişanın da. hadi bakalım hayırlısı bi kaç gün içinde belli olur herhalde :)

ii akşamlar sendeki şikayetler bendede vardı 3 aylıkken tansiyonum 13 8 oldu ve günde 3 kez tansiyon ilacı kullanmaya başladım arada yükselsede idare ettik sürekli kontrol altındaydım ki bende 6,5 aylık dogmuşum annem hipertansiyon hastası. 34 haftaya kadar 11/6 12/8 13/8 idare ettik son zamanlarda doktorum 13/8 normal bebek iri olur dedi ki 34 haftadan sonra 13/8le gezdik taki 38 haftalık olunca 3 tane ilaç içmeme dikkat etmeme ragmen 14/9 oldu bebeğimin hareketlerini takip ettim normaldi her yanım şişti ki bende hiç ödem olmamıştı kafamı kaldıramadım 2 gün dayanamayıp dotora gittik 15/10 olursa gel demişti doktorum bana kapıdan girince bu halin ne şişmişsin dedi daha tansiyonum 14/9 demeden yarın sabah bebeği alalım zehirlenir dedi ve şükür 38+3 günlükken minik kızım çok sağlıklı bi şekilde doğdu hiç bi sorun yaşamadım bugün 24 günlük olduk kalbini rahat tut bişey olmaz inşallah

slm arkadaslarr ben 40+2 haftalık hamileyim sancım ve kasılmalarım var ancak bebis kanala girmemis p.tesiye kadar bekleyecegiz sonra sunni sancıyı deneyecekmis doktorumuz ama bunda da garanti yok bebek kanala gircek diye dedi ne yapacagimi sasırmıs durumdayım benimle aynı durumda olan birileri var mı aceba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…