- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.821
selam kızlar biz 1 haftalık olduk artık çok güzel bi duyguymuş annelik vakit buldutça girmeye başlıorum kızlar bana biri yeni ticker hazırlayabilirmi doğum 5 ocak şimdiden teşekkürler liymota geçmiş olsunnnn
Selammm annecikler hic giremiyorum cok yogunuz bebisimle ama bugun yapabilirsem dogum hikayemi yazacagim:))
Bebegim Lucas Cinarim uyuyor huzur icinde.......
Dunyalar guzeli bebegim:))
Zamanim olursa donup gecmisi okumayada calisacagim.... nerdeyse iki haftadir giremedim..
Bu arada bebegim 1 hafta 3 gunluk oldu bile:))
Kızlaaar emzik vermeyi düşünüyor musunz?Ben vereceğim emdikten sonra tabii gazını çıkardıktan sonra hazmetmesini kolaylaştırp rahatlatıyrmuş.Bir de sürekli seni emmesine engel oluyormuş.Uykuya dalması da onunla daha kolay oluyormuş yoksa memişimize yapışıp bırakmaya bilirmiş de.Tabi uyuyunca ağzından almak lazımmış.Siz ne düşünüyorsunuz.Bir de ne zman verilmesi lazım hastaneden geldikten 1-2 gün sonra olsa olur mu?Hemen de vermek istemiyorum.
canımmm çok geçmiş olsun, Allah'ım acil şifalar versin inşallah bir an önce toparlasın kendini kocişin.
ayyyy canım ;
benim nişan gelmiş kadar sevindim:))) inşallah en yakın zamanda benimki de gelir. çok istiyorum çokkkkkkkk
gözün aydın canım senin yanında hızla iyileşir kocişin artık
doğum sonrasına ekleniyo kullanamadığın günler canım
bende özendim tam çıkcaktım komşum uğradı 2 saat oturduk vakit geç merdivenler yıknmazsa çıkcam yinede belki benim de nişan gelir
çok geçmiş olsun canım. bebek ters durduğuna göre sezeryan mı olacaksın?? belli mi günü??
tşk ederim arkadaşlar
evet ciddi bir durum olduğunu doktorum da söyledi tansiyonum 14 9 olursa (ki inşallah olmaz) hastaneye gitmem gerekmiş, şuan tansiyonum 13 6 dualarınıza ihtiyacım var kendimden değilde bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum
tşk ederim arkadaşlar
evet ciddi bir durum olduğunu doktorum da söyledi tansiyonum 14 9 olursa (ki inşallah olmaz) hastaneye gitmem gerekmiş, şuan tansiyonum 13 6 dualarınıza ihtiyacım var kendimden değilde bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum
inşallah bitanem yaa aramızda 1 gün var seninkide yakında gelir bak öyle hissettimmmm
çok teşekkür ederim geçecek inşallah:)
bebeğin duruşu yüzünden yüksek ihtimal sezeryan ama hala doktorumda bende umutla bekliyoruz belki döner diye. yarın kontrolum var eğer dönmemiş olursa çarşamba günü sanırım doğum gerçekleşecek kesin sezeryan olacaksa ben çarşambayı da beklemek istemiyorum aslında. bakalım yarın doktor ne derse o olacak.
canım tam emin olmamakla birlikte biraz önce wcye gittim çok afedersin tam kalkarken bi baktım klozet kapağının kenarında 2 kahverengi damla vardı ama devamı gelmedi. tuvalet kağıdı ile kontrol ettim başka yoktu. Neydi anlamadım( Nişan azıcık mı olur bilemedim (
.
ellerimde ayaklarımda yüzümde aşırı şişlik var herkes hamilelikte normal olduğunu söledi buna doktor da dahil, ama benim ki biraz fazla gibime geldi ve doktordan tahlil istedim sonuca o da şaşırdı mesela ellerimdeki şişlikten kaşık bile tutamaz haldeyim ayaklarımın üzeine basamıyorm
idrar ve kana baktı idrarda protein kaçağı olduğnu söledi
bide tuvaletiniz çokmuş gibi olup gittiğinizde azar azar geliyorsa da dikkatli olun
gebelik zehirlenmesinin belirtileri şişlik, idrarda protein kaçağı, ve 14 9 ve üzerindeki tansiyon şan için bildiklerim bu kadar
inşallah yardımcı olabilmişimdir canım dikkatli olun arkadaşlar..........
aa geldi mi acaba senin nişanın da. hadi bakalım hayırlısı bi kaç gün içinde belli olur herhalde :)
aa geldi mi acaba senin nişanın da. hadi bakalım hayırlısı bi kaç gün içinde belli olur herhalde :)
herkese selam
nasilsiniz nevar ne yok.
Sancilariniz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?