- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.841
bende baya bir geldi ertesi günde geldi
ama dogum yapmadim henüz( merakla bekliyorum
pazar günü oldu bu olay ama bebisimizgelmedi
canımmm ayyyy ben heyecanlandım bak umarım çok bekletmez senin melek.. nasıl özendim yaaa benim de nişanım gelsin artık doğurasım var çok:))))kısslaar bızım yürüyüşümz kısa sürdü dönmek zorunda kaldık:26:yolda bı anda sıcaklık hıssttım ne oldugunu anlayamdm o anda suyum gelıo sandım tırstım tabii:18:eve geldık wcde baktıgımda kahverengı bir akıntı gelmiş bu sanırım nişan oluo:44:
canımmm ayyyy ben heyecanlandım bak umarım çok bekletmez senin melek.. nasıl özendim yaaa benim de nişanım gelsin artık doğurasım var çok:))))
kızlar iyi akşamlar biz geldik.bugun 2 doktorabirden göründüm.ve tamda tahmin ettigim gibi selçuk hoca sezeryancı lakabıyla elendi:)) ilk kontrollerimi yapan doktoruma gittim çatı muanesi yaptı.çatın uygun 1cm açılman var nişan gelmek üzereymiş dedi.kimse garanti veremez ama çatı kemiklerin uygun dogum için dedi.kafasıda iniyormuş.kafa çapına kilosuna 2 defa baktı.kafası azcık irimiş ama olsun.kilosuda 3800 çıktı bi haftada olsa olsa en fazla 4 olur.olsun varsın bence çok fazla degil dogumu engellemez.alt komşum 5 kilo dogurmuş eşimde 5 kilo dogmuş...yani içim ferahladı.cumartesi gel alalım dedi selçuk bey biz önce sancıyı beklemek istiyoruz deyince kızdı.resmen kesicem dedi istemiyorsan bana gelme dedi.bende etlik zübeyde hanım dogumevine gidicem dogum sancım gelince.bu arada çatı muayenesi çokda kolay degilmiş.birde kan geldi.
anım maşallah bebişinetombiş bir bebiş olacak anlaşılan. umarım kolay olur doğumlarımız ya zaman yaklaştıkça heyean yapmaya başladım
selam kızlar biz 1 haftalık olduk artık çok güzel bi duyguymuş annelik vakit buldutça girmeye başlıorum kızlar bana biri yeni ticker hazırlayabilirmi doğum 5 ocak şimdiden teşekkürler liymota geçmiş olsunnnn
bende baya bir geldi ertesi günde geldi
ama dogum yapmadim henüz( merakla bekliyorum
pazar günü oldu bu olay ama bebisimizgelmedi
10,01,2012 tarihinde bir baktım suyum geldi.gece 2 gibi evimizden çıktık hastaneye gittik doğumum başlamış 1 parmak kadar o kadar heyecanlandım ve korktum ki hemen sezeryana alın beni dedim almadılar 1 cm 3 cm derken 8 cm kadar çıktım ve beni doğum masasına çıktım 15 dk içinde dünyaya geldi meleğim (11,01,2012 saat 2,30 ) 12 saat kadar sancı çektim 10 dk da doğdu ve o an ağladım herşey bitti ve evladıma KAVUŞTUM DİYE şimdi yanımda yeni hastaneden çıktık pis ama ben öpmeye doyamıyorum :) pırıl pırıl benim kızım
Nişanla dogum arası bir hafta bile sürebilir diye duymuştum seninde öyle olacak demek ki. Hayırlısı bakalım ne zaman gelecek kuzun:) sizde belirti var en azından bende ne sancı ne başka bisey bu gidişle Sezeryan olacak gibiyim
10,01,2012 tarihinde bir baktım suyum geldi.gece 2 gibi evimizden çıktık hastaneye gittik doğumum başlamış 1 parmak kadar o kadar heyecanlandım ve korktum ki hemen sezeryana alın beni dedim almadılar 1 cm 3 cm derken 8 cm kadar çıktım ve beni doğum masasına çıktım 15 dk içinde dünyaya geldi meleğim (11,01,2012 saat 2,30 ) 12 saat kadar sancı çektim 10 dk da doğdu ve o an ağladım herşey bitti ve evladıma KAVUŞTUM DİYE şimdi yanımda yeni hastaneden çıktık pis ama ben öpmeye doyamıyorum :) pırıl pırıl benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?