2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende baya bir geldi ertesi günde geldi

ama dogum yapmadim henüz ( merakla bekliyorum

pazar günü oldu bu olay ama bebisimizgelmedi

şimdi netten okudum nişan geldikten itibaren günler sonra doğum gerçekleşebileceği gibi doğum anında da gelebilirmiş.

2 damlaydı benden gelen şey anlamadım, bakalım en hayırlı ne zamansa o an gelsinler inşallah.

kızlar iyi akşamlar biz geldik.bugun 2 doktorabirden göründüm.ve tamda tahmin ettigim gibi selçuk hoca sezeryancı lakabıyla elendi:)) ilk kontrollerimi yapan doktoruma gittim çatı muanesi yaptı.çatın uygun 1cm açılman var nişan gelmek üzereymiş dedi.kimse garanti veremez ama çatı kemiklerin uygun dogum için dedi.kafasıda iniyormuş.kafa çapına kilosuna 2 defa baktı.kafası azcık irimiş ama olsun.kilosuda 3800 çıktı bi haftada olsa olsa en fazla 4 olur.olsun varsın bence çok fazla degil dogumu engellemez.alt komşum 5 kilo dogurmuş eşimde 5 kilo dogmuş...yani içim ferahladı.cumartesi gel alalım dedi selçuk bey biz önce sancıyı beklemek istiyoruz deyince kızdı.resmen kesicem dedi istemiyorsan bana gelme dedi.bende etlik zübeyde hanım dogumevine gidicem dogum sancım gelince.bu arada çatı muayenesi çokda kolay degilmiş.birde kan geldi.

.....güzel anne adayları nasılsınız???umarım sizde bebeklerinizde iyidir..bende hala bekliyorum oğluşumu gelmeyede pek niyeti yok sanırım...ne nişan ne sancı nede ağrı hiç birisi yok ...ne güzel sizde nişan gelenler var...inşaallah bebeklerinizde gelir anneleri bekletmeden...bu arada kuzularımızın ismine karar verdinizmi?ben ARDA BERA olsun istiyordum..babam vefat ettiği için kayınpederim babanızın ismini koyun demiş eşime ben ölsem koymayacakmısınız demiş...kafam çok karıştı ya...eşimde buna sen karar ver ne istersen o olsun ama sonraki erkek olursa ben babamın ismini koyarım diyor.benim babamın ismi EYÜP ....sizce EYÜPHAN MI koyayım,yoksa ARDA BERA MI?lütfen burda olanlar akıl verin bana

canımmm ayyyy ben heyecanlandım bak umarım çok bekletmez senin melek.. nasıl özendim yaaa benim de nişanım gelsin artık doğurasım var çok:))))

anım maşallah bebişine tombiş bir bebiş olacak anlaşılan. umarım kolay olur doğumlarımız ya zaman yaklaştıkça heyean yapmaya başladım

anım maşallah bebişine tombiş bir bebiş olacak anlaşılan. umarım kolay olur doğumlarımız ya zaman yaklaştıkça heyean yapmaya başladım

öyle doktorun dedigi gibi sezeryanlık tombiş falan degil canım yaa suyum falan da çok iyimiş.bi saat içinde 2 doktora gittim biri çok iyi suyun falan diyor çatıma çok iyi dedi. selçuk sag olsun sezeryana binbir bahane uyduruyo.zaten ilk doktorum dedi selçuk sezeryancı o seni ikna eder yinede alır sezeryana diye ama ben tartışır gibi oldum çıktım odadan.bu arada seninde gözün aydın canım kocişin eve gelmiş.

Cnnm arkadaşlarım cevaplar için teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm.

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum sayenizdeeeeeeeeeeee annişlerrrrr

Kızlar ne habersiniz? ya benim karnım bugün yukardan bakınca daha da aşağıda görünüyor.İyice aşağı indi sanırım.Artık iyice göbeğimin altında ağırlık.İnşlh inmiştir kanala.

işte ticker
http://lb1f.lilypie.com/YQzbp2.png

güle güle kullan:) özellikle beğendiğin birininki varsa ona benzetmeye çalışalım. ilk doğmuş bebek ticker'ını da sana hazırlamış oldum darısı başımıza

canım eşinini hastaneden çıkmasına çok sevindim.enazından yanında,gözünün önünde olacak ve böylelikle sen de beben de çoook iyi olacaksınız.acil şifalar diliyorum..allah birdaha yaşatmasın..

canım eşinini hastaneden çıkmasına çok sevindim.enazından yanında,gözünün önünde olacak ve böylelikle sen de beben de çoook iyi olacaksınız.acil şifalar diliyorum..allah birdaha yaşatmasın..

10,01,2012 tarihinde bir baktım suyum geldi.gece 2 gibi evimizden çıktık hastaneye gittik doğumum başlamış 1 parmak kadar o kadar heyecanlandım ve korktum ki hemen sezeryana alın beni dedim almadılar 1 cm 3 cm derken 8 cm kadar çıktım ve beni doğum masasına çıktım 15 dk içinde dünyaya geldi meleğim (11,01,2012 saat 2,30 ) 12 saat kadar sancı çektim 10 dk da doğdu ve o an ağladım herşey bitti ve evladıma KAVUŞTUM DİYE şimdi yanımda yeni hastaneden çıktık pis ama ben öpmeye doyamıyorum :) pırıl pırıl benim kızım

bende baya bir geldi ertesi günde geldi

ama dogum yapmadim henüz ( merakla bekliyorum

pazar günü oldu bu olay ama bebisimizgelmedi

Nişanla dogum arası bir hafta bile sürebilir diye duymuştum seninde öyle olacak demek ki. Hayırlısı bakalım ne zaman gelecek kuzun:) sizde belirti var en azından bende ne sancı ne başka bisey bu gidişle Sezeryan olacak gibiyim

Maşallah canım gözün Aydin Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlere:)

banada bu pazar gibi geliyor ama hayirlisi

normalde en gec 25 ocak

allah anali babali büyütsün cnm darisi bizlerin basina ins. hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…