- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.861
10,01,2012 tarihinde bir baktım suyum geldi.gece 2 gibi evimizden çıktık hastaneye gittik doğumum başlamış 1 parmak kadar o kadar heyecanlandım ve korktum ki hemen sezeryana alın beni dedim almadılar 1 cm 3 cm derken 8 cm kadar çıktım ve beni doğum masasına çıktım 15 dk içinde dünyaya geldi meleğim (11,01,2012 saat 2,30 ) 12 saat kadar sancı çektim 10 dk da doğdu ve o an ağladım herşey bitti ve evladıma KAVUŞTUM DİYE şimdi yanımda yeni hastaneden çıktık pis ama ben öpmeye doyamıyorum :) pırıl pırıl benim kızım
Uyku tutmadı bir bakınayım dedim.Ne güzel bir normal doğum haberi aldım.Hicranm gözün aydın olsun tatlım.Ne güzel hiç problem çıkmadan doğurmuşsun.Maşallah kızınaBiz 40 lara geldik hala beklemedeiz.Sorunsuz olsun da ben beklemeye de razıyım artık.sorun çıkacak sezeryana alacaklar diye uykularım kaçıyor.
Günaydın kızlar,
Nasılsınız??
Günaydınlarrr? Herkes umarım iyidir?
Bir şey sorcam canlarım yaaa.Bebeği kanala girenler bebek oynamasında bir değişiklik oldu mu?Azalma oldu mu veya eskisi gibi mi oynuyor?Kanala giren bebek çok az oynar diyorlar da doğru mu merak ettim?Antidepresif ve Limonatanın girmişti sanırım?
günaydıııııın güzel annelerrnasılsınız doguran var mı yok mu bılmıyorum varsa hayırlı olsun dıyorum darısı basımıza inşallah
benimki henüz girmedi ama akşamları fink atıyor azkalsın doğuracam sandım dün poposunu ordan aldı öbür tarafa attı durdu.
Günaydııın Tatlım.Cnm senin bebiş kanala girdi diye hatırlıyorum yoksa yanılıyor muyum :44::44: girdiyse oynamasında bir değişiklik var mı?
cnm benimki artık az hareket ediyor.Bir de göbek deliğimi artık üsten bakınca göremiyorum.İyice göbek deliğimin altında ağırlık?Bakalım pazartesi yine girmemiş mi olucak :18:
Oyy yerim popislerini ben hepsinin....tombak dötlülerhurma cok fayda ediomus gercekten .benim arkadasim yemisti hic bagirmadan kolayca dogum yapmis hemencik...ama benim hic aklima gelmioo bu ara.ben aha cantamizii hazirlamadim...siz bebeklerinizin camasirlarini elde mi yoksa makinede mi yikadinizz
Canim benim ticker yanlis38hafta olduk bgun insaallah. Ve daha hazirlamadim bu haftasonu hazirlasammiki.yoksa bgun bebegin kiyafetlerini yikayim ben kruusn utuleyim..siz sadece hastane ciksilarini mi yikadiniz yoksa herseyi mi..kendi pijama ve esofmanlari da mi yikadiniz yeni aldiginiz????Ver pisik kremini hemen mi kullancaksinzi killzlar
Oyy yerim popislerini ben hepsinin....tombak dötlülerhurma cok fayda ediomus gercekten .benim arkadasim yemisti hic bagirmadan kolayca dogum yapmis hemencik...ama benim hic aklima gelmioo bu ara.ben aha cantamizii hazirlamadim...siz bebeklerinizin camasirlarini elde mi yoksa makinede mi yikadinizz
yook tatlım tam anlamıyla kanalda degıl zorluyor dedı dün doktorum ama dogum sancılarıyla bıle gıren bebekler varmıs takma kafana:44:
Canim benim ticker yanlis38hafta olduk bgun insaallah. Ve daha hazirlamadim bu haftasonu hazirlasammiki.yoksa bgun bebegin kiyafetlerini yikayim ben kruusn utuleyim..siz sadece hastane ciksilarini mi yikadiniz yoksa herseyi mi..kendi pijama ve esofmanlari da mi yikadiniz yeni aldiginiz????Ver pisik kremini hemen mi kullancaksinzi killzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?