2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uyku tutmadı bir bakınayım dedim.Ne güzel bir normal doğum haberi aldım.Hicranm gözün aydın olsun tatlım.Ne güzel hiç problem çıkmadan doğurmuşsun.Maşallah kızına Biz 40 lara geldik hala beklemedeiz.Sorunsuz olsun da ben beklemeye de razıyım artık.sorun çıkacak sezeryana alacaklar diye uykularım kaçıyor.

nAsip canım hiç düşünmeyin normal sezeryan diye ben hep sezeryan istedim doktoralara bile kaç defalarca dedim inatlaştılar ve normal doğurtular eee şimdide dua ediyorum tabi . herşey olacağına varır. o kadar stres yapılacak şeyler varki ... mesela bebeğim sarılık başlagıcıc var ve ben 3 gündür uykusuzum gece gündüz bu gecede her dakika emzirmeye çalışıyorum ki . daha fazla topuktan kan almasınlarda ağlamasın diye ( çok ağlatılar hemşire ablaları

anne olmuşum yeni farkındayım

Günaydın kızlar,
Benimde bu gün eşim geliyo doğum izni için askerden. Artık o geliyo ya rahat rahat doğurabilirim, ama ne sancı, ne nişan, tık yok doğrusu. Bu güne kadar kocam gelmeden şurdan şuraya doğurmam dedim, Kızım küstü galiba hiç gelesi yok:)
Bir de benim elleri, kollarım, boynum deli gibi kaşınıyor. Var mı aranızda kaşıntı sorunu yaşayan. 3 gün oldu, neyin nesi anlamadım yani..
Bu arada hicranm çok sevindim cnm, Rabbim analı babalı büyütsün bebişini. Darısı başımıza inşalllah...

o kaşıntılar bendede var neden olduğunu anlayamadım akşam oturup krem sürdüm belki iyice gerildi vücudum onadandır diye ama nafile dün dr a sormakta hiç aklıma gelmedi. neyse son 3 gün artık katlanıcaz

selam kızlar bir kaç gündür pek yazmıyordum çok giremiyorum malum annem geldi artık... ama ben paso geziyorum dün sinemada doğuracağım sandım .. neyse bir kaç gün dışarı çıkmasam iyi olacak. siz günde kaç hurma yiyorsunuz diye soracaktım etkisini görüyormusunuz???

Günaydınlarrr? Herkes umarım iyidir?

Bir şey sorcam canlarım yaaa.Bebeği kanala girenler bebek oynamasında bir değişiklik oldu mu?Azalma oldu mu veya eskisi gibi mi oynuyor?Kanala giren bebek çok az oynar diyorlar da doğru mu merak ettim?Antidepresif ve Limonatanın girmişti sanırım?

günaydıııııın güzel annelerrnasılsınız doguran var mı yok mu bılmıyorum varsa hayırlı olsun dıyorum darısı basımıza inşallah

benimki henüz girmedi ama akşamları fink atıyor azkalsın doğuracam sandım dün poposunu ordan aldı öbür tarafa attı durdu.

günaydıııııın güzel annelerrnasılsınız doguran var mı yok mu bılmıyorum varsa hayırlı olsun dıyorum darısı basımıza inşallah

Günaydııın Tatlım.Cnm senin bebiş kanala girdi diye hatırlıyorum yoksa yanılıyor muyum :44::44: girdiyse oynamasında bir değişiklik var mı?

benimki henüz girmedi ama akşamları fink atıyor azkalsın doğuracam sandım dün poposunu ordan aldı öbür tarafa attı durdu.

cnm benimki artık az hareket ediyor.Bir de göbek deliğimi artık üsten bakınca göremiyorum.İyice göbek deliğimin altında ağırlık?Bakalım pazartesi yine girmemiş mi olucak :18:

Oyy yerim popislerini ben hepsinin....tombak dötlülerhurma cok fayda ediomus gercekten .benim arkadasim yemisti hic bagirmadan kolayca dogum yapmis hemencik...ama benim hic aklima gelmioo bu ara.ben aha cantamizii hazirlamadim...siz bebeklerinizin camasirlarini elde mi yoksa makinede mi yikadinizz

yook tatlım tam anlamıyla kanalda degıl zorluyor dedı dün doktorum ama dogum sancılarıyla bıle gıren bebekler varmıs takma kafana:44:

kıss hala hazırlamdn mıııııı

Canim benim ticker yanlis38hafta olduk bgun insaallah.Ve daha hazirlamadimbu haftasonu hazirlasammiki.yoksa bgun bebegin kiyafetlerini yikayim ben kruusn utuleyim..siz sadece hastane ciksilarini mi yikadiniz yoksa herseyi mi..kendi pijama ve esofmanlari da mi yikadiniz yeni aldiginiz????Ver pisik kremini hemen mi kullancaksinzi killzlar

olsn tatlm yaaa yınede bırazck gec kalmssn sankiiiben ne var ne yok yıkayıp ütüledımpişik kremi almadm duruma göre alcm

Kendi kıyafetlerimi de yıkadım oğluşumunkileri de sadece hastane çıkışı değil çorabına kadar yıkadım.Ayrıca makine de yıkadım.1,5 aydır yıkadım bkliyorlar

yook tatlım tam anlamıyla kanalda degıl zorluyor dedı dün doktorum ama dogum sancılarıyla bıle gıren bebekler varmıs takma kafana:44:

Valla takmıyorum desem yalan olur.4 gün kaldı dolmaya hala tık yok tatlım yaa

Pişik olmadan pşik kremi kullanmam sanırım ben.

Ayyyyy nlben neden boleyim ya...neden bilmiom daha var gibi geliooo ve yikamak istemiom...ama annem gelsin bi istisare yapayim(gelirse)ona gre yikayim...offf umarim heersey cok guzel olur ve hicbi aksilik cikmaz

ben makinede yıkadım, dalin sıvı deterjanla.
ben de geç hazırlayanlardanım diyordum 39. haftaya çanta mı kalır hemen hazırla bence:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…