- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.881
Canim benim ticker yanlis38hafta olduk bgun insaallah. Ve daha hazirlamadim bu haftasonu hazirlasammiki.yoksa bgun bebegin kiyafetlerini yikayim ben kruusn utuleyim..siz sadece hastane ciksilarini mi yikadiniz yoksa herseyi mi..kendi pijama ve esofmanlari da mi yikadiniz yeni aldiginiz????Ver pisik kremini hemen mi kullancaksinzi killzlar
ben makinede yıkadım, dalin sıvı deterjanla.
ben de geç hazırlayanlardanım diyordum 39. haftaya çanta mı kalır hemen hazırla bence:18:
Peki peki dogru diosunuz..hazirlayim ayyy dusunsenize suyun telivermis ve ben hazirliksizim..aman hasir olalim nolur nolmaz
günaydın annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BİR SORUM OLACAK ARAMIZ DA ÖĞRETMEN VARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BEN ÇALIŞAMAZ RAPORUMUN 4. GÜNÜNDE BEBİŞ GELDİ ŞİMDİ BU İZİN HAKKIM ÖLDÜMÜ YOKSA DOĞUM SONRASI HAKKA EKLENDİMİ YENİ YASAYI BİLMİYORUM LTFNNN YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Günaydınlarrr? Herkes umarım iyidir?
Bir şey sorcam canlarım yaaa.Bebeği kanala girenler bebek oynamasında bir değişiklik oldu mu?Azalma oldu mu veya eskisi gibi mi oynuyor?Kanala giren bebek çok az oynar diyorlar da doğru mu merak ettim?Antidepresif ve Limonatanın girmişti sanırım?
Pekinbisey daha soayim ...bebeginizin yorgan takimlarini da mi yikadiniz...
evet onları da yıkadım. hatta yatağın kılıfı fermuarlıydı onu bile çıkarıp yıkadım, ama kuruması uzun sürdü alezli gibi bişe olduğu için, belki onu yıkamasan da olur nasıl olsa üstüne çarşaf serilecek
Oyy yerim popislerini ben hepsinin....tombak dötlülerhurma cok fayda ediomus gercekten .benim arkadasim yemisti hic bagirmadan kolayca dogum yapmis hemencik...ama benim hic aklima gelmioo bu ara.ben aha cantamizii hazirlamadim...siz bebeklerinizin camasirlarini elde mi yoksa makinede mi yikadinizz
canım iki üç günüdür benim bebişin hareketleri ağırlaştı yavaşlaştı kortktum doktora sordum nts ye çağırdı herşey yolunda dedi bebek yerleştikçe hareketleri değişebiliyomuş emin olalım ne olu ne olmaz diye nts ye soktum dedi
olsn tatlm yaaa yınede bırazck gec kalmssn sankiiiben ne var ne yok yıkayıp ütüledım pişik kremi almadm duruma göre alcm
bence pişik olmasını bkleme mutlaka kullan hemde koyu kıvamda olanda. Allah göstermesin bi pişik oldumu yeme düzeni de bozulr.çünkü pişik kremleri mikrop kapmasını da engelliyor.
selam kızlar bende ocak annesi olucam inşallah sizleri sürekli takip ediyorum ama bugün yazmak kısmetmiş bende sizler gibi bekliyorum ama benimki sezeryan olacak muhtemelen salı günü randevum var ozaman belli olur günü...allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi....
bu arada lazkizigurbette sen mersindesin sanırım bende mersindeyim canım...
evet canm merkezdemisin kaçıncı haftandasın
evet canm merkezdemisin kaçıncı haftandasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?