2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence 38. hafta da yeterince geç, strese sokmayalım seni ama bir an önce hazırlasan iyi olur, bu bebişlerin sağı solu belli olmuyor geliverirse birden

ben herşeyi yıkadım, biberonları kaynattım. kendi kıyafetlerimi de yıkadım sonuçta onu tutarken üstümde olacaklar, bebeğe dokunacaklar filan.
pişik olmazsa kesinlikle pişik kremi filan kullanmayacağım başta, pişik önleyici de kullanmayacağım. ama yanıma aldım ilk günden pişik olur belki, acı çekmesin yavrucak

kızım asagıya o kadar cok baskı yapıo ki sabahtan beri bacaklarımı bırlestırıp yürüyemıyorum bileepenguenler gibi oldum

Peki peki dogru diosunuz..hazirlayim ayyy dusunsenize suyun telivermis ve ben hazirliksizim..aman hasir olalim nolur nolmaz

canım torba yasayla yanmıyo artık doğum öncesi izin doğum sonrasına aktarılıyo

canım iki üç günüdür benim bebişin hareketleri ağırlaştı yavaşlaştı kortktum doktora sordum nts ye çağırdı herşey yolunda dedi bebek yerleştikçe hareketleri değişebiliyomuş emin olalım ne olu ne olmaz diye nts ye soktum dedi

Pekinbisey daha soayim ...bebeginizin yorgan takimlarini da mi yikadiniz...

evet onları da yıkadım. hatta yatağın kılıfı fermuarlıydı onu bile çıkarıp yıkadım, ama kuruması uzun sürdü alezli gibi bişe olduğu için, belki onu yıkamasan da olur nasıl olsa üstüne çarşaf serilecek

yalnız yorgan takımında sadece kılıfları yıkadım yanlış anlaılmasın, yorganla yastık silikon gibi heralde onları da yıkasam yapısı bozulurdu.

ben makinede yıkadım ama bebek programında çünkü iyi durulanmaz diye korktum. elde yıkayınca makina kadar iyi durulayamayabiliriz...zaten kırmızı bir çorap hepsini boyamıştı benimkilerin.. bide deterjanı çok katmışım kalıntı yapmıştı.. deterjansız tekrar yıkadım artık geçti.. tabi boyananları önce domestosa yatırdım sonra iyice duruladım sabaha kadar da suda beklettim. sonra tekrar deterjansız makinada yıkadım... yanititizlendikçe uğraştırdı beni :)))

hmm ben de söylücem artık çok aşağıda hareket ediyor hatta hareket gibi değil daha farklı oynuyor artık :44::44: Bir de bazen leğen kemiklerime çok sert bi şeyler değiyor.Elleri kolları filan mı acaba yerim ben onun minik ellrini.

Ben de nevresimlerini battaniyesini filan yıkadım.tek yatağı,yorganı ve yastığı yıkamadım.

Herkese Hayırlı Cumalar bu arada.Oğlum şu mübarek 13. Cuma da gelsin istiyordum ama gelmicek gibi sanırım

olsn tatlm yaaa yınede bırazck gec kalmssn sankiiiben ne var ne yok yıkayıp ütüledımpişik kremi almadm duruma göre alcm

bence pişik olmasını bkleme mutlaka kullan hemde koyu kıvamda olanda. Allah göstermesin bi pişik oldumu yeme düzeni de bozulr.çünkü pişik kremleri mikrop kapmasını da engelliyor.

bence pişik olmasını bkleme mutlaka kullan hemde koyu kıvamda olanda. Allah göstermesin bi pişik oldumu yeme düzeni de bozulr.çünkü pişik kremleri mikrop kapmasını da engelliyor.

selam kızlar bende ocak annesi olucam inşallah sizleri sürekli takip ediyorum ama bugün yazmak kısmetmiş bende sizler gibi bekliyorum ama benimki sezeryan olacak muhtemelen salı günü randevum var ozaman belli olur günü...allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi....

bu arada lazkizigurbette sen mersindesin sanırım bende mersindeyim canım...

evet canm merkezdemisin kaçıncı haftandasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…