- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.081
Merhaba arkadaşlar,
geçmişi okumadan yazayım dedim. şimdi youtube da bir video izledim çok etkilendim izlemenizi tavsiye ederim.
Parto naturale video in diretta - YouTube
aman yarabbi çok güzeldi
yabancılar bu işi biliyor bence.
kadındaki rahatlık şaşırttı beni. Ne epizyotomi ne ebe yardımı hiçbir yardım olmaksızın bebeğinin kafasını seve seve doğurdu. doğduktan sonraki soğukkanlılık da muhteşemdi.
Allah'ım hepimize böyle kolay doğum nasip etsin inşallah.
selaaam kızlar nbr?herkes iyidir inşallah
selam :) , standart beklemedeyim hala, fenalık bastı sıkılıyorum hiç bişey yapamıyorum yorgun uyanıyorum ayy ne mızmızım :) sen nasılsın :)
selam :) , standart beklemedeyim hala, fenalık bastı sıkılıyorum hiç bişey yapamıyorum yorgun uyanıyorum ayy ne mızmızım :) sen nasılsın :)
slm canım bende aynı herkes gibi beklemede,ben pek ağarlaşmadım galiba daha çok mu var acep doğuma :44:
dışarı çıkıyorum şimdi o kadar sıkıldımkii sokaka doğurmaya bile razıım
hoşgelldin tatlım,
ne yapalım valla kahvaltımızı yaptık geçtik pc başına oğlumla...
acaba o gün bugün mü diye beklemedeyim.
gece her saat başı tuvalete kalkıyorum, yoruluyorum artık top gibi yuvarlanarak yataktan kalkmak bir işkence
cnm benımde fazlam yok aslında toplam 10 almıs görünüom su anda ama dünden beri bacaklarımda yüzümde sişme oldu sankı 100 ton gibi hissedıom kendımı
bende dün farkettim sanırım bende şiştim, şöyle bakınca anlamıyorum ama akşam aynada gördüm kendimi Allahım bu kim dedim, arkamda da düğün resmimiz asılı oda yansıyor aynaya bir fotoğrafa bir kendime baktım gülünce gözlerim kayboluyo suratımda eskiden böyle değildi. top gibiyim resmen .. Hele yatar vaziyetten kalkmak öyle komik oluyor ki yuvarlanıyorum bildiğin. çok bunaldım kış bebei doğurmak zormuş biz çok yürüyemiyoruz ondan mı geciktiki doğumumuz , ayy içim de şişmiş dışımda şişmiş..
Merhabalar!!
Bugün ebe geldi, muayene etti. 1 cm açılma varmış. Dünkü kasılmalar hazırlık sancılarıymış. Ama tekrar düzene girabilirmiş. Doktorum da 5 dakikada 1 olursa 1 saat boyunca, gel hemen dedi. Şimdi yürüyüşe çıkıcam. Sabah saat 9da sezeryana giriyorum. Dua edin de kendisi gelsin bebeğim.
Merhabalar!!
Bugün ebe geldi, muayene etti. 1 cm açılma varmış. Dünkü kasılmalar hazırlık sancılarıymış. Ama tekrar düzene girabilirmiş. Doktorum da 5 dakikada 1 olursa 1 saat boyunca, gel hemen dedi. Şimdi yürüyüşe çıkıcam. Sabah saat 9da sezeryana giriyorum. Dua edin de kendisi gelsin bebeğim.
sabahtan beri sancım var ama düzenli degıl yaaa
sabahtan beri sancım var ama düzenli degıl yaaa
uzun zmndır takıp edemıyorum senınle lymonatayı
nasılsnız sancılarınız varmı
bnm kız pek bı acelecı.. persembeden berı zor duruyor
cıger gelıstırıcı falan vuruldum. acılmam da var sancımda sureklı yatıs verdı dr..
heran kapımızı calabılırmıs..
amaan ne zormus dogurmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?