2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla benım persembe günü nişan geldı ama sancı yoktu bugün bı gelıp bi gidio sancılar ama bakalım hanımefendı ne zaman tesrif etck

ooo hayırlı olsun cnm
evde hareketlı olunca acılmalar artıyormus sanırm.
hayırlısı ıle dogsunlar ınsallahhhh..
nısandan snra 1 haftaya kadar bekleme oluyormus galıba..

gitmeden cevaplaaa lütfennn...
Neyi cevaplayim cnm...yanlislikla mi yazdin acaba???
Ayy cnm insaallah hayirlsii olsun onemli olan oo...yarin bebegine eisin kavusuosu. Dmeek..simdiden hayirli saglikli ugurulu bi bebegin olur insallah

Bnmde eller ayaklar bacaklar tombalak oldu kullanamiorum cnm acio walla..karnimda hic inmedii...

böhhhhüüüüüüüüüüüü... sanırım depresyona girmeye başladım.. zaten lapa lapa kar yağıyo... korkuyorumdoğumdan. doğumu bırakın şimdiacile gitsem nst yaptırsam alttan da muayene isteyecekler ondan bile korkuyorum...

zaten son günlerde herkese sinir oluyorum gıcık olyorum....

of ne olacak bu halim normal olmadığımın fakındayım...sanırım hormonlar tavan yaptı çok gerginim...

cnm senın sezeryanı hangi güne verdi doktor?

22 ocaga gun verdı ama persembeden berı gelmek ıstıyor bızım kız
rahım agzı acıklıgı var ve suyu azalmıs.
18ınde kontrolum var yenıden. dr hazırlıklı gel dedı o gun ıcınde bakalım ne dıyecek..
gecen aksam da acıldeydım evı bıraz temızledım temızleme zamanı boyunca berrak su gelıyordu sureklı
sımdıde bıraz ayakta zorlanım yıne gelıyor
doktor dıkkatlı ol dedı bakalım ne olacak..

şubat anneleri sizi takipte kızlar

kesınlıkle balım

senin kızçe baya bii aceleci çıktı ahh bizim kızda özense senınkıne de bugün yarın bir dogsa

dün geceden beri benden de berrak su geliyor çamaşırımı ıslatacak kadar oluyorr ve boşalıveriyor birden. Akıntı mı suyum mu bilemedim.

selam 7 gün mü kaldı yoksa 36 haftalıkmsın ticker da hata var sanırım... bu arada şimdiden tebrik ederim. darısı başımıza

selam 7 gün mü kaldı yoksa 36 haftalıkmsın ticker da hata var sanırım... bu arada şimdiden tebrik ederim. darısı başımıza

evet cnm beklerse 7 gunum var.
sezeryan oldugu ıcın erken 38 bıtınce yapacak dr.
ama bnm kız yola donmus normal olmaması gereklı.
usg de 37+5ım
ama tıckerdede dgru.
rabbım hayırlısını nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…