2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam kizlar

nasil gidiyor nevar ne yok

bizde biraz yürüyüse ciktuik geldik simdi ihlamur iciyorum

az kaldi ama annem diyor sende hic dogum yapacak hava yok :))

dün akşamdan bu yana 3 kere falan oldu. Ama 2 saattir falan yok. Biraz daha bekleyim bir kere daha gelirse o zaman arayacam doktorumu.

Benimki daha fazla saatte iki,üç kez geliyordu ve ben o halde öğlenden bir çıktım akşama kadar çarşı pazar gezdim :) ama sancıda geliyordu.Sabah 5 te duramadım ezan okunduktan sonra çıktım..Evden çıkış o çıkış ertesi gün 16.15 de bebişimle girdim eve

benimki o kadar diil canım demek ki akıntı bu gelen su... ama beyaz değil şeffaf renkte. Bakalım ilerleyen saatlerde belli olur

iyi gezmişsin o sancıyla o suyla helal valla canımm...

sonu güzel olmuş ama bebişine kavuşmuşsun.

darısı başımıza inşallah özledimm çokkk

herkese selam kizlar

nasil gidiyor nevar ne yok

bizde biraz yürüyüse ciktuik geldik simdi ihlamur iciyorum

az kaldi ama annem diyor sende hic dogum yapacak hava yok :))

Ankarada kar var canım, dışarı çıkmak ne mümkün kayıp düşme tehlikesi var malum pencerenin önünde oturuyorum izliyorum kar yağışını biçare

çok az kaldı senin canım heran gelebilir tabiii. dikkat et kendine.

ıhlamur demişken kalkıp ben de yapayım sıcak sıcak içeyim ben de

dr. demesine göre benim ki bu hafta gelmesi lazim

carsamba günü kontrolüm var yine bakalim ne olacak gelecek mi ozamana kadar yoksa gelmiyecek mi ?

bizim burada hava okadar güzel ki gökyüzü cam gibi parlak ve tertemiz icerde durmak istemedik ama hava sert tabi

burada kar yagmadi bu sene sansima hayret.

ben almanyadayim haberlerde gördüm evet kar yagmis her yerde.

Benim oğluşum geceye babaya hazırlık yapıyor yine,gündüzleri uyuyor gece 23 den sonra fıldır fıldır bakınıyor.Ama keşke görme imkanınız olsa nasıl şevkle gururla bakıyor sütümün yetmeyi yerde mama hazırlıyor onunla sohbet halinde sabah 7 yedi uyuyorlar çok komikler yaaaa.Keşke babalara da süt izni verseler

ayy ne güzel yaa

masallah canim

benim esimde öyle olur herhalde cok merakli

cnm benımde fazlam yok aslında toplam 10 almıs görünüom su anda ama dünden beri bacaklarımda yüzümde sişme oldu sankı 100 ton gibi hissedıom kendımı

nişada gelmişti senin kesin çok yakın o zaman doğum

gözün aydın canım peki normal sancılar etkilemicek mi sezeryan yerini suni sancı daha mı kuvvetli normal sancıdan:44:

dün geceden beri benden de berrak su geliyor çamaşırımı ıslatacak kadar oluyorr ve boşalıveriyor birden. Akıntı mı suyum mu bilemedim.

dikkat edin kızlar ya son dk temizlik yapıp yormayın bitirmeyin sularınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…