- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.121
bence druna mutlaka haber ver.hadi yaaa
sancıları mı beklesem acaba, doktoru aramak için
son günlerde öyle oluo ya
bence druna mutlaka haber ver.
ya su bıterse.
tamamen korku baglıyo ınsanı :18:
hadi yaaa
sancıları mı beklesem acaba, doktoru aramak için
yapck bişey yok aslında korksakta bir sekılde doğck bebişler:26:
biz bir yemek yıyelım sonra görüşürüz kızlar
bazen az az da su gelebılıomus cnm
Evet benim az az geldi ama rahatsız edecek şekilde ,ertesi gün de suyun rengi pembeleşti
dün akşamdan bu yana 3 kere falan oldu. Ama 2 saattir falan yok. Biraz daha bekleyim bir kere daha gelirse o zaman arayacam doktorumu.
Benimki daha fazla saatte iki,üç kez geliyordu ve ben o halde öğlenden bir çıktım akşama kadar çarşı pazar gezdim :) ama sancıda geliyordu.Sabah 5 te duramadım ezan okunduktan sonra çıktım..Evden çıkış o çıkış ertesi gün 16.15 de bebişimle girdim eve
herkese selam kizlar
nasil gidiyor nevar ne yok
bizde biraz yürüyüse ciktuik geldik simdi ihlamur iciyorum
az kaldi ama annem diyor sende hic dogum yapacak hava yok :))
Ankarada kar var canım, dışarı çıkmak ne mümkün kayıp düşme tehlikesi var malum pencerenin önünde oturuyorum izliyorum kar yağışını biçare
çok az kaldı senin canım heran gelebilir tabiii. dikkat et kendine.
ıhlamur demişken kalkıp ben de yapayım sıcak sıcak içeyim ben de
Benim oğluşum geceye babaya hazırlık yapıyor yine,gündüzleri uyuyor gece 23 den sonra fıldır fıldır bakınıyor.Ama keşke görme imkanınız olsa nasıl şevkle gururla bakıyor sütümün yetmeyi yerde mama hazırlıyor onunla sohbet halinde sabah 7 yedi uyuyorlar çok komikler yaaaa.Keşke babalara da süt izni verseler
ayy ne güzel yaa
masallah canim
benim esimde öyle olur herhalde cok merakli
cnm benımde fazlam yok aslında toplam 10 almıs görünüom su anda ama dünden beri bacaklarımda yüzümde sişme oldu sankı 100 ton gibi hissedıom kendımı
Merhabalar!!
Bugün ebe geldi, muayene etti. 1 cm açılma varmış. Dünkü kasılmalar hazırlık sancılarıymış. Ama tekrar düzene girabilirmiş. Doktorum da 5 dakikada 1 olursa 1 saat boyunca, gel hemen dedi. Şimdi yürüyüşe çıkıcam. Sabah saat 9da sezeryana giriyorum. Dua edin de kendisi gelsin bebeğim.
uzun zmndır takıp edemıyorum senınle lymonatayı
nasılsnız sancılarınız varmı
bnm kız pek bı acelecı.. persembeden berı zor duruyor
cıger gelıstırıcı falan vuruldum. acılmam da var sancımda sureklı yatıs verdı dr..
heran kapımızı calabılırmıs..
amaan ne zormus dogurmak
22 ocaga gun verdı ama persembeden berı gelmek ıstıyor bızım kız
rahım agzı acıklıgı var ve suyu azalmıs.
18ınde kontrolum var yenıden. dr hazırlıklı gel dedı o gun ıcınde bakalım ne dıyecek..
gecen aksam da acıldeydım evı bıraz temızledım temızleme zamanı boyunca berrak su gelıyordu sureklı
sımdıde bıraz ayakta zorlanım yıne gelıyor
doktor dıkkatlı ol dedı bakalım ne olacak..
kesınlıkle balım
dün geceden beri benden de berrak su geliyor çamaşırımı ıslatacak kadar oluyorr ve boşalıveriyor birden. Akıntı mı suyum mu bilemedim.
Meraklıysa olur merak etme,gazını çıkarmama bile fırsat vermiyor,hemen kucaklıyor eşim göreve başlayınca çooook zorlanıcam çoookkkkk
Benim oğluşum geceye babaya hazırlık yapıyor yine,gündüzleri uyuyor gece 23 den sonra fıldır fıldır bakınıyor.Ama keşke görme imkanınız olsa nasıl şevkle gururla bakıyor sütümün yetmeyi yerde mama hazırlıyor onunla sohbet halinde sabah 7 yedi uyuyorlar çok komikler yaaaa.Keşke babalara da süt izni verseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?