2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim de nisan geleli 1 hafta oldu bugün ama ses seda yok

daha baska da herhangi bir belirti yok

Sütünün yetip yetmediğini nerden anlıyorsun canım? Biz biberonu bu hafta bırakıp memeye geçtik de, sütüm yetiyor mu acaba diye korkuyorum çok.

İyi akşamlar kızlar.Gezmeden geldim.Baya iyi geldi yoksa otura otura kafayı yicektim ama gelirken öyle korktum ki gittiğimde hafif hafif kar yağıyordu döndüğümde oturmuştu kar ödümm koptu düşücem diye ama allahtan yakındı gittiğim yer.Yarın saat 11 de randevum var çok mutluyum.Bakalım oğluşum ne alemde yarın doluyor 40 haftma.Dr. ne dick bakalım.İnşlh NST de sancılarım çıkarda açılmam da olur alırlar hemen beni doğuma.ayrıca bugün oğluşum çok az hareket etti Siz de ne var yok.

Rosinetta niya seni sezeryana alıyorlar onu anlamadım sancıların varsa suni sancı vermeleri gerekmiyor mu hızlandırmak için?:44:

Sütünün yetip yetmediğini nerden anlıyorsun canım? Biz biberonu bu hafta bırakıp memeye geçtik de, sütüm yetiyor mu acaba diye korkuyorum çok.

Çok sık emdiği için belirli bir zamandan sonra süt gelmiyor mecburen mama takviyesi yapılıyoruz.Zaten bebek aç olduğu zaman devamlı ağlıyor hiç susmuyor

merhaba
bende şubat annesiyim bişey sorucam size normal doğum istediğiniz için bu haftaya kadar beklemişsinizdir heralde.. sezeryan yerine suni sancı vermeyi neden denemiyolar.. siz mi istemediniz acaba?

İlk doğumum sezeryan olduğu için suni sancı verilemiyor. Ama daha fazla da beklemeyecek doktor maalesef, bebek büyüdükçe yırtılma riski artıyor diye sabah sezeryan olucam eğer açılma ilerlemezse..

İlk doğumum sezeryan.. Suni sancı çok şiddetli sancıya sebep olduğu için rahim yırtılmasına sebep olabiliyor. Açılma artarsa su kesesini patlatabilir sadece doktor. Ondan sonra da sadece 5 saat mühlet veriyor. Sonra yine sezeryan. Epidural bile tehlikeli.. Bütün riskleri göze aldım ama oğlum farklı bir yolu tercih ediyor sanırım. Saygı duymam lazım bu saatten sonra da herhalde...

Anladımm cnm.İnşlh her şey yolunda gider de sağ salim alırsın oğlunu kucağına :26:

canım geçmişi çok okuyamadım öyle bi geçebildim.allah yardımcın olsun inşallah ogluşun sabaha gelir kendi kendine.bende korkuyorum açılma devam etmiyo galiba bende.kafa kafı benimkininde geniş ondan mı acaba biz böyle olduk(

Canım belki açılıyordur sen bunu anlayamazsın sanırım.Bebeğin kafa çapı ile açılma arasında bir bağlantı olacağını zannetmiyorum.

kızlar yeni bişey öğrendim. bebeğin inip inmediğini anlamak için eski bir yöntem.

sırtınızı bir duvara yaslıyosunz. bir ayağınızın topuğunu diğer ayağınızın parmak cuna koyabiliyorsanız bebişinmemiş demekmiş.ama bacaklar gergin ayak parmakları tavana bakacak.

valla istediğim heryere koyabilirim o kadar oynak bi vaziyetteyim

inmedi inmedi zaten biliyorum ben ayakları hala kaburgamda sabah beri girmediğim şekil kalmadı evin içinde insin diye ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…