2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla istediğim heryere koyabilirim o kadar oynak bi vaziyetteyim

inmedi inmedi zaten biliyorum ben ayakları hala kaburgamda sabah beri girmediğim şekil kalmadı evin içinde insin diye ama nafile

Testin doğru olup olmadığını yarın öğreniriz dr. kontrolüm var bakalım hakikaten inmiş mi?Testin geçerliliği de bu sayede ispatlanmış olur

bende duymuştum bunu.insan duyunca "aaa!! ne var bunda" diyor ama hamile bi arkadaşım yapamamıştı ertesi gün doğurdu. bende çok rahat yapabilen gruptayım maalesef

Oturaraksa ben de yapamadım, hatta bacaklarımı yanyana bile koyamadım.. Ama benimki biraz indi. Hamile külotlarının beli göbeğimde duramıyor. Aşağıya iniyor çünkü göbeğimin sivri kısmı aşağıya bakıyor şu anda.. Merdiven çıkarken göbeğim bacağımın kalkmasını engelliyor ki; tam kanala inmedi kafa çapı yüzünden..

kafa çapı önemli mi aşağıya inmede ben bilmiyorumdum yaa kafa çapı kaç cnm şuan?

Son düzenleme:
oturarak yapınca ben bacağımı kaldırıyorum ama ayak topuğumu diğer ayağımın baş parmağına değdiremiyorum. Bu durumda inmiş mi oluyoo yani??

ınternetten şu yazıyı buldum;

Bebeğin Doğru Pozisyonda Olup Olmadığının Kontrolü Bebeğin başının aşağıda yani doğum için normal pozisyonda olup olmadığını anlamak için gösterildiği gibi başı böyle hissedin.
1. Anne nefes verip ciğerlerindeki bütün havayı boşaltmalıdır.
Leğen kemiğinin hemen yukarısına başparmak ve iki parmakla bastırın.
Diğer elle rahmin üst kısmına bastırın .
Poposu daha yukarıdaysa üst kısım daha büyük Başı sert ve yuvarlak Bebeğin poposu daha büyük ve geniş.
Popo aşağıdaysa alt kısım daha büyük olur.
2. Dikkatlice bir yandan öbür yana önce bir elle sonra diğer elle itin.
Eğer bebeğin poposu yavaşça bir yana itilirse bütün vücudu hareket eder.
Fakat başı yavaşça yana doğru itilirse sadece boynu hareket eder sırt yerinde kalır.
Bebek hala rahiminyukarısındaysa başını biraz hareket ettirebilirsiniz. Ama doğum olmak üzere aşağıya inmişse hareket ettiremezsin!
Kadının ilk bebeği bazen doğum başlamadan iki hafta önce aşağı iner. Daha sonraki doğumlarda doğum başlamadan önce inmeyebilir.
Bebeğin başı aşağıdaysa büyük ihtimalle doğum kolay olacaktır. Bebeğin başı yukarıdaysa doğum daha zor olabilir ve annenin sağlığı için bir hastanede veya yakınlarında doğum yapması daha emniyetlidir. Bebek yan yatıyorsa annenin hastanede doğum yapması zorunludur. Hem kendisi hem de bebeği tehlikededir

herkese ii akşamlar
çok mutluyum çoook kızım cumartesi 01:50 de normal doğumla dünyaya merhaba dedi 3,140 gr 50 cm
darısı doğumunu bekleyen herkesin başına.....

inşallah açılman vardır ve hayırlı haberlerle dönersin canım

bi yakınımında ilk doğumu sezeryandı,2.de sezryan olcaktı ama bi sabah kalktığında suyu gelmişti hasaneye yetiştirdiler hemen doğum başlamıştı ve normal yaptı fakat eski sezeryan yeri ve idrar kesesi epey tahrip olmuş müdahele geçirmek zorunda kaldı 15 gün sonda ile kaldı,seni korkutmak için yazmadım ama bazen oluruna bırakmak lazım,ikinizinde sağlıklı olacağı bi doğum olur inşallah...

ayakta daha rahat ,oturarak zorlanarak yaptım inşallah inmiştir,gerçi göbek deliğimi yukardan bakınca göremiyorum,göğüs altındanda 3 parmak kada boşluk var :26:

Son düzenleme:
herkese ii akşamlar
çok mutluyum çoook kızım cumartesi 01:50 de normal doğumla dünyaya merhaba dedi 3,140 gr 50 cm
darısı doğumunu bekleyen herkesin başına.....

gözün aydın, allah bağışlasın ne mutlu sana yavrun yanında inşallah en yakın zamanda bizler de alırız koynumuza kuzularımızı. Doğum hikayeni de merakla bekliyoruz.

slm canım valla gezmek gerçekten iyi geliyo sabahtan beri geziyorum ama çok komik topallamaya başladım ben sol baçak iptal acılar içinde dolaştım bütün gün eşime dedim büyük ihtimalle iki kişi olarak son hafta sonumuz benimde sabah 9 da randevum var benim bebekte çok az hareket ediyo 4-5gündür perşembe nst ye girdik bu yüzden gayet iyi dedi doktor ama ben korkuyorum bu kadar az hareketli olunca

aslında kayısı yersem rahatlıkla çıkıyorum ama yemezsem sıkıntı yaşıyorum hergün çıkamıyorum o yüzden kayısıya devammm tatlım...

canım kayısı falan yemek gerekiyo dokroum kabız olamaya çalış dedi sanırım kabız olmak doğumda kasıyomuş

ben son 1 haftadır çok rahat wc giriyorum acaba vücut hazırlık mı yapıyo dedim :44:
sadece bugün sıkıntı yaşadım çok zorlandım şimdi de kasıklarımda ağrı var ,o da sabah ekmeği fazla kaçırdım ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…