- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.161
valla istediğim heryere koyabilirim o kadar oynak bi vaziyetteyim
inmedi inmedi zaten biliyorum ben ayakları hala kaburgamda sabah beri girmediğim şekil kalmadı evin içinde insin diye ama nafile
vallahi hmen denedim dediğin gibi yaptım mı bilmiyorum ama bacaklarım gergin ve parmak uçlarımı kaldırdım topuğumu değdirmeye çalıştıım veeeeee YAPAMADIIIIIIIIIIIM
hadi bakalım yarın mutlaka yaz test doğru mu değil mi???
Oturaraksa ben de yapamadım, hatta bacaklarımı yanyana bile koyamadım.. Ama benimki biraz indi. Hamile külotlarının beli göbeğimde duramıyor. Aşağıya iniyor çünkü göbeğimin sivri kısmı aşağıya bakıyor şu anda.. Merdiven çıkarken göbeğim bacağımın kalkmasını engelliyor ki; tam kanala inmedi kafa çapı yüzünden..
İyi akşamlar kızlar.Gezmeden geldim.Baya iyi geldi yoksa otura otura kafayı yicektim ama gelirken öyle korktum ki gittiğimde hafif hafif kar yağıyordu döndüğümde oturmuştu karödümm koptu düşücem diye ama allahtan yakındı gittiğim yer.Yarın saat 11 de randevum var çok mutluyum.Bakalım oğluşum ne alemde yarın doluyor 40 haftma.Dr. ne dick bakalım.İnşlh NST de sancılarım çıkarda açılmam da olur alırlar hemen beni doğuma.ayrıca bugün oğluşum çok az hareket etti Siz de ne var yok.
[/B]
İlk doğumum sezeryan.. Suni sancı çok şiddetli sancıya sebep olduğu için rahim yırtılmasına sebep olabiliyor. Açılma artarsa su kesesini patlatabilir sadece doktor. Ondan sonra da sadece 5 saat mühlet veriyor. Sonra yine sezeryan. Epidural bile tehlikeli.. Bütün riskleri göze aldım ama oğlum farklı bir yolu tercih ediyor sanırım. Saygı duymam lazım bu saatten sonra da herhalde...
kızlar yeni bişey öğrendim. bebeğin inip inmediğini anlamak için eski bir yöntem.
sırtınızı bir duvara yaslıyosunz. bir ayağınızın topuğunu diğer ayağınızın parmak cuna koyabiliyorsanız bebişinmemiş demekmiş.ama bacaklar gergin ayak parmakları tavana bakacak.
herkese ii akşamlar
çok mutluyum çoook kızım cumartesi 01:50 de normal doğumla dünyaya merhaba dedi 3,140 gr 50 cm
darısı doğumunu bekleyen herkesin başına.....
herkese ii akşamlar
çok mutluyum çoook kızım cumartesi 01:50 de normal doğumla dünyaya merhaba dedi 3,140 gr 50 cm
darısı doğumunu bekleyen herkesin başına.....
kızlar bişi sorucam,hergün düzenli olarak büyük tuvaletinizi yapabiliyomusunuz:44:
İyi akşamlar kızlar.Gezmeden geldim.Baya iyi geldi yoksa otura otura kafayı yicektim ama gelirken öyle korktum ki gittiğimde hafif hafif kar yağıyordu döndüğümde oturmuştu karödümm koptu düşücem diye ama allahtan yakındı gittiğim yer.Yarın saat 11 de randevum var çok mutluyum.Bakalım oğluşum ne alemde yarın doluyor 40 haftma.Dr. ne dick bakalım.İnşlh NST de sancılarım çıkarda açılmam da olur alırlar hemen beni doğuma.ayrıca bugün oğluşum çok az hareket etti Siz de ne var yok.
Rosinetta niya seni sezeryana alıyorlar onu anlamadım sancıların varsa suni sancı vermeleri gerekmiyor mu hızlandırmak için?:44:
kızlar bişi sorucam,hergün düzenli olarak büyük tuvaletinizi yapabiliyomusunuz:44:
aslında kayısı yersem rahatlıkla çıkıyorum ama yemezsem sıkıntı yaşıyorum hergün çıkamıyorum o yüzden kayısıya devammm tatlım...
canım kayısı falan yemek gerekiyo dokroum kabız olamaya çalış dedi sanırım kabız olmak doğumda kasıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?