- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.181
hepinize iyi geceler annişler allah rahatlık versin biz yatmaya gidiyoz oğlumla sbah kontolumuz var bide çatı muayenesikontolden sonra görüşürüz
hepinize iyi geceler annişler allah rahatlık versin biz yatmaya gidiyoz oğlumla sbah kontolumuz var bide çatı muayenesikontolden sonra görüşürüz
kafa çapı önemli mi aşağıya inmede ben bilmiyorumdum yaakafa çapı kaç cnm şuan?
Merhabalar!!
Bugün ebe geldi, muayene etti. 1 cm açılma varmış. Dünkü kasılmalar hazırlık sancılarıymış. Ama tekrar düzene girabilirmiş. Doktorum da 5 dakikada 1 olursa 1 saat boyunca, gel hemen dedi. Şimdi yürüyüşe çıkıcam. Sabah saat 9da sezeryana giriyorum. Dua edin de kendisi gelsin bebeğim.
merhaba
bende şubat annesiyim bişey sorucam size normal doğum istediğiniz için bu haftaya kadar beklemişsinizdir heralde.. sezeryan yerine suni sancı vermeyi neden denemiyolar.. siz mi istemediniz acaba?
diğer arkadaşları bilmiyorum ama bebeğin normal doğum tarihi gelmeden niye suni sancıyla alalım ki, ilaçla filan kasmaya ne gerek var kendi gelecek sonuçta. bu kadar ay taşıdım 2 hafta mı çok gelecek.
hem suni sancı daha uzun ve alengirli bir işlem. onun olabilmesi için de bazı şartların gerçekleşmesi lazım, bebeğin dönmesi, kanala girmesi, açıklık olması lazım. bunlar olduğu halde sancısı olmayanlar, açıklığı yavaş açılanlar, bebeğin sağlık durumunda problem olup hızlı bir şekilde doğurması gerekenler vs. suni sancı ile doğuruyorlar.
kzlar şuan hamileyim daha yeniyiz dr cumartesi gidicem gebelik haftasını hesapladığımda 5 hafta 2 gnlk çıkıyor son adet 9 aralık ama şöle bşi var 9 ve 19 aralık kadar eşimle birlikte olmadık 31 aralıkta kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı snraki hafta 5 ocakta yaptırdım beta hcg 186 çıktı pozitif geçtiğimiz perşembe günü ağrım var diye dr gittik kese gözüktü bebek yoktu daha beta hcg 1296 çıktı sizce kaç haftalık
iyi geceler kızlar
size utanarak ve sıkılırak bişi sormak istiyorum..
son 2 gündür rahimimde acayip bi ağrı var hareket ederken hatta su ile temas ettiğinde bile çok acıyor.
birde bacaklarım çok ağrıyor var mı aranızda böle olan beni bilgilendirebilir mi?
canim belki acilma basliyordur ???
selam
iyi aksamlar kizlar...
niye kine ?
kzlar şuan hamileyim daha yeniyiz dr cumartesi gidicem gebelik haftasını hesapladığımda 5 hafta 2 gnlk çıkıyor son adet 9 aralık ama şöle bşi var 9 ve 19 aralık kadar eşimle birlikte olmadık 31 aralıkta kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı snraki hafta 5 ocakta yaptırdım beta hcg 186 çıktı pozitif geçtiğimiz perşembe günü ağrım var diye dr gittik kese gözüktü bebek yoktu daha beta hcg 1296 çıktı sizce kaç haftalık
iyi geceler kızlar
size utanarak ve sıkılırak bişi sormak istiyorum..
son 2 gündür rahimimde acayip bi ağrı var hareket ederken hatta su ile temas ettiğinde bile çok acıyor.
birde bacaklarım çok ağrıyor var mı aranızda böle olan beni bilgilendirebilir mi?
canım belki doğum sancısıdır.acı eşiğin yüksektir şiddetli hissetmiyorsundur.
kaç saat oldu daha belirgin bir düzen olmadı mı ?
senin günün doldu zaten doktorunu haberdar etmelisin.
anlattıkların çok işe yarar şeyler.
böyle tecrübelerinizi bizimle paylaşmanız büyük şans.
aklına geldikçe yaz canım.yazını defalarca okudum
hırka konusunda, ben yelek koymeyı düşünmüştüm çantama.
ozaman kalın bir hırkam var dizlerime kadar onu mu koysam ki ?
ben sabahlık almadım sonrasında kullanacağım birşey olmadığı için acep alsam mı ?
dün alışverişimizi bitiremedik,bugün yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?