- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.201
sabahlık değilde önden düğmeli pijama takımı koy e içine askılı atletleren giy kapalı atletlerden emzirilmiyor . ben normal doğum yaptığım için bir tane yetti. hastabezi koy . ya kızlar o kadar sancılı oluyorsunuz ki çamaşır değişemezsiniz zaten . zor oluyo .
sinemcim 12 yi geçti 40+1 oldun yokmu ses soluk ?
salıya kdr doğurmam lzm diye stres yaptım galiba
tamam işte 19 ile 22 arası hamile kalmış olmalısın yumurtlama dönemin o tarihte gebelik haftası son adetin başlangıcından hesaplandığı için öyle bende 5 haftalıkken öğrendim 6. haftada ultrasonda sadece kese gördü biraz daha bekleyelim alttan muayne için erken dedi 7 hafta sonuna doğru yine keseyi boş görünce alttan baktı kalp atışlarını dinledikbenim sat 15 nisan ama biz 1 mayısta denedik ilk 19 mayısta hamile olduğumu öğrendim
utancak bişi yokta keşke bilsem geçen hafta banada oldu sızlama yanma ve kaşıntı enfeksiyondur dedim dr da kendi keçıcek dedi geçti şükür 3 gündür
yok anam bacim yok hic bir sey
:))))
korkarim ben subatta dogum yapacam
bugün 16tısı 31 ocağa kadar 2 hafta var yok yok ocak annesi olursun sen de ben geriden geliyorum ben mi şubat a kalcam ne
(dr bırakmaz ya neyse)
artik hayirlisi allahtan
Carsamba kontrolüm var bakalim ne olucak.
benimde salı kesin alalım dicek umarım bebiş iyidirde demez öle bişi hayırlısı artık
Uyku tutmaz beni artık bu gece.. İsmi henüz konmamış oğluma kavuşucam sabah.. 2 gündür de acayip sinirliyim. Vahşi hayvanlar gibi, sağa sola saldırıdayım. Hiç bir şeye tahammül edemiyorum. Herhalde heyecandan.. Çekilmez uyuz bir anne olacam herhalde..
Uyku tutmaz beni artık bu gece.. İsmi henüz konmamış oğluma kavuşucam sabah.. 2 gündür de acayip sinirliyim. Vahşi hayvanlar gibi, sağa sola saldırıdayım. Hiç bir şeye tahammül edemiyorum. Herhalde heyecandan.. Çekilmez uyuz bir anne olacam herhalde..
evet canım yanlışlık olmuş.hicrann diyecektim :)Neyi cevaplayim cnm...yanlislikla mi yazdin acaba???
merhaba arkadaşlar.12 ocak saat 12 de spinal anestezi ile doğum yaptım.3 kilo 48 cm bir kızım oldu.uyumuşken bildireyim dedim.darısı doğum yapacak annelerimizin başına.hadi öpüldünüz..
aynı duygular bende de hafif sancım başladı dr aradım şimdi ama oğlumu bırakıp hastaneye gitmek istemiyorum 28 aylık sabah uyanıp beni görmezse korkar diyorum
Oturaraksa ben de yapamadım, hatta bacaklarımı yanyana bile koyamadım.. Ama benimki biraz indi. Hamile külotlarının beli göbeğimde duramıyor. Aşağıya iniyor çünkü göbeğimin sivri kısmı aşağıya bakıyor şu anda.. Merdiven çıkarken göbeğim bacağımın kalkmasını engelliyor ki; tam kanala inmedi kafa çapı yüzünden..
günaydın kızlar,
Nasılsınız?
Sabaha kadar belimden giren ağrı ile baş etmeye çalıştım. Sabah öyle bir ağrı girdi ki belimden kasıklarıma nefesimi kesti. allahım sancı böyle bişey mi dedim bekledim bekledim bir iki dakika sürdü fakat devamı gelmedi.
Artık her sancıya karşı heyecan yapıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?