2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende kasıklarım da son 3 akşamdır kasılma ve sancıya benzer bişi hissediyorum hatta dün gece 22 den sabah 5 e kadar vardı ama sonra hiç bişi kalmadı şuan idrar keseme baskıdan başka bişi hissetmiyorum karnım azcık daha aşada onu farkettim nasıl gelcek bu sancılar yada dediğin gibi acı eşiği yüksek mi nasıl anlıcam

yok anam bacim yok hic bir sey
:))))

korkarim ben subatta dogum yapacam

Uyku tutmaz beni artık bu gece.. İsmi henüz konmamış oğluma kavuşucam sabah.. 2 gündür de acayip sinirliyim. Vahşi hayvanlar gibi, sağa sola saldırıdayım. Hiç bir şeye tahammül edemiyorum. Herhalde heyecandan.. Çekilmez uyuz bir anne olacam herhalde..

sakin ol canim iyi seyler düsün !

Sezeryan olucan sanirsam ?

kendine haksızlık etme bence senin yerinde kim olsa öyle düşünür eminim oğluna a çok iyi bi anne olacaksın bu arada çok şanslısım hem kız hem erkek evla duygusunu tadacaksın

Neyi cevaplayim cnm...yanlislikla mi yazdin acaba???
evet canım yanlışlık olmuş.hicrann diyecektim :)

merhaba arkadaşlar.12 ocak saat 12 de spinal anestezi ile doğum yaptım.3 kilo 48 cm bir kızım oldu.uyumuşken bildireyim dedim.darısı doğum yapacak annelerimizin başına.hadi öpüldünüz..

hayırlı ömürler nasip etsin yaradan..

hepimize hayırlı ve güzel doğumlar olsun inşallahh sizleri sürekli takip ediyorum çok şeyler öğrendim sayenizde bende paylaşmak istedim 38-2 hamileyim ve 1.5 yaşında bir kızım var normal doğumdu allah kısmet ederse buda öyle olacak.ama yaşadığım vicdan azabından kurtulamıyorum yavruma her baktığımda gözlerim doluyor ağlıyorum annesiyle dans etmek oyunlar oynamak istiyor bense nefes nefesedüşüyor gözümün önünde yetişip kaldıramıyorumbabasını bekliyor dört gözle onlar boğuşuyor gülüşüyor yavrum mutlu.bi yandan düsünüyorum daha kücücük abla olcak 2 ye bölünecek tüm sevgiler var mı çocukları arasında yaş farkı az olan enim gibi duygularını paylaşmayı çok isterim.
bütün hamişlerr anne adayları hayatlarımızın değişmesine günler belkide saatler kala hepinize mutlu bir başlangıç diliyorum:)

aynı duygular bende de hafif sancım başladı dr aradım şimdi ama oğlumu bırakıp hastaneye gitmek istemiyorum 28 aylık sabah uyanıp beni görmezse korkar diyorum

aynı duygular bende de hafif sancım başladı dr aradım şimdi ama oğlumu bırakıp hastaneye gitmek istemiyorum 28 aylık sabah uyanıp beni görmezse korkar diyorum

yapmaa hem uyuyor haberi bile olmaz sancılar ne sıklıkta birde bişi duydum sancılar ilk doğumdaki gibi uzun sürmüyormuş ikinci doğumda sancılar bir anda artabiliiyor drun ne dedi sancılar ne sıklıkta

sancım yok denecek kadar azda nişan geldi galiba ilk doğumda olmamıştı pembe kırmızı ufak bir kan pırtısı gibi birde benim ilkte suyum gelmemmişti şimdi sızıntı var

canımoturarak yapılıyor o test.

günaydın kızlar,

Nasılsınız?

Sabaha kadar belimden giren ağrı ile baş etmeye çalıştım. Sabah öyle bir ağrı girdi ki belimden kasıklarıma nefesimi kesti. allahım sancı böyle bişey mi dedim bekledim bekledim bir iki dakika sürdü fakat devamı gelmedi.

Artık her sancıya karşı heyecan yapıyorum:))

dün epey okudun doğum sancıları belden giriyomuş bıçak gibi dikkat et ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…