2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm hayirslis olsun..oh ne guzel bgun javusuosun minik meleginizeerabbim kimseyi bu yolda yarim birakmasin saglicakla bebeklerimize kavusalim insaallah

hmm saol cnm benım sanırım düzene girmeye baslıo sancılarm
hayırlı olsun canım yaa.hadi bakalım..günümüz aynı ama bende tık yok :)
tatlım bebeklerimiz ilk günler çok fazla bez kirletirlermiş bence bez sayısını artırmalısın ben 15 tane kadar koydum her ihtimale karşı.
tamam canım eklerim :)
yanlış hatırlıyormuşum:)))

benim de yarın bakalım çatı kontrolüm de var.

sancılarım var ama düzensiz aklına geldikçe bi giriyor kasıp bırakıyooo

canım lütfen kendini kasma çatı muayenesinde.
o esnada derin nefes al.sakinleş.
inan çok kısa sürüyor.

hayırlısı neyse o olsun canım üzme kendinigerçi beklemediğin bişi olduğu için bu kadar etkilenmişindir çok iyi anlıyorum seni banada yarın aynısını diyebilir,yinede sakin ol canım sağlıklı doğumlar diliyorum

hmm saol cnm benım sanırım düzene girmeye baslıo sancılarm

hadi bakalım inşallah düzenlidir darısı başıma tezzamanda inşlh

inşallahhhhh

tatlım bebeklerimiz ilk günler çok fazla bez kirletirlermiş bence bez sayısını artırmalısın ben 15 tane kadar koydum her ihtimale karşı.

kızlar bişi sorcam,prima yenidoğan 2,5 kg bebekler içinmiş.pramatüre için yani.
benim bebek bu kiloyu aşmış olduğu için ben 2 numara aldım.2 numara 3 kilo ve üstü için.
siz kaç numara aldınız ?

canım yaa ben günüm azaldıkça bir tuhaf hissediyorum.
doğum korkusu yok,yokta bu duygunun adını çözemiyorum.
bebeğimi çok seviyorum ama hemen gelsin istemiyorum nedese

bende aynı hissediyodum içimden bişi eksilcek yabancı bişi bebeklere alışkın olduğum halde bakamıcam diye korkuyodum ,takii bebeğim kilo almayı bırakana dek geçen salıdan beride am tersi gelsin artık diye sabah ezzanlarında dua ediyorum

merhaba kızlar nasılsınız?
geçmişi okuyup geliyorum doğum yapan arkadaşlar varmı bakayım listemizi düzenleyim:)
canım nasıl oldun ?
eşin nasıl ?

sağsalim gelsin bebeğin biran önce inşallah..
ben bebek bakım konusunda da çok sıkıntılı değilim.
daha önceden hiç tecrübem yok ama kendime güveniyorum.

doğum zamanındaki o kargaşaya,gelene-gidene,hastane ortamındaki gerginlikler ve de 4 yıllık yaşam şeklimizin,düzenimizin değişecek olması mıı beni geren bilemiyorum.çok gerginim.
BEBEĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM.

yaa benim kafam iyice karıştı

1 nolu bez 2-5 kg yazıyor
2 nolu bezde 3-6 yazıyor.

yani ikiside 3,5 kilo doğan bebeğe uyuyor mu ?

bilen yazsın sinir oldum kendimeee

yaa benim kafam iyice karıştı

1 nolu bez 2-5 kg yazıyor
2 nolu bezde 3-6 yazıyor.

yani ikiside 3,5 kilo doğan bebeğe uyuyor mu ?

bilen yazsın sinir oldum kendimeee

bilmiyorum ama yazmak istedim :26: ben ikisini de aldım hatta yanımada aldım ikisinden de öyle çok bariz ayırt edilecek kadar büyüklük bile yok. dediğin gibi ikiside 3,5 kilo olan bebeğe bence ikiside oluyordur sanırım :) :26:

sağol canım yaa :)

bebeği olanlar bez konusunu konuştuklarında başka dil konuştuklarını düşünürdüm hep
hiç anlamıyorum ben bu işlerden:26:

canım 1 numara yenidoğan diye geçiyor 2buçuk 5kilo arası 2 numara da 3-6 kilo arası aralarında çok çok az fark sadece yenidoğan bebeğe ilk 1 numarayı kullanmak daha kolay oluyormuş özellikle acemi anneler için çünkü 1 numaranın emici özelliği daha fazlaymış ve sıvı kakayı emmesi için özel bir yapısı varmış ayrıca bebişlerin göbek kordonu olduğu için 2 numarayı azcık kıvırmak gerekiyormuş 1 numarada buna gerek kalmıyormuş ben kesinlikle 1 numarayla başlamanı tavsiye ederim demişti doktorum acemi olacağın için daha rahat olur dedi sonra 2 numaraya geçersin arada çok az fark var çünkü dedi. gerçekten de aralarında çok az fark var canım 1numara aldım ama ben arkadaşım da yeni doğum yaptı çok daha rahat etmiş 1 numarayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…