- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.281
tatlım ya seni burda görmeyince sancım var deyince ben bayağ umutlanmıştım doğuma gideceksin diye nişan da geldi çünkü aman ya olay olcaz he kk da doğuramayan ocak anneleri flaş flaş flaşgeti cnm sancı fln kalmdı uff yaa
bizde iyiyiz canım hala tam toparlanamasak da hızla iyileşiyoruz. maşallah bebişimin de rahatı çoook yerinde okadar yerinde ki askere gitme yaşı gelene kadar çıkmayı düşünmüyormuşLymonata iyiyiz cnm.siz nasilsiniz???benim bebek hala yukarda goren sen sezeryan olursin dior...nie jnmedi bu kuzuumm...tembel bu bebeklerimizzz..goruolar tabi disari soukk ,icerde sicacik oturmak varken ne gelcem diolar
tatlım ya seni burda görmeyince sancım var deyince ben bayağ umutlanmıştım doğuma gideceksin diye nişan da geldi çünkü aman ya olay olcaz he kk da doğuramayan ocak anneleri flaş flaş flaş
bizde iyiyiz canım hala tam toparlanamasak da hızla iyileşiyoruz. maşallah bebişimin de rahatı çoook yerinde okadar yerinde ki askere gitme yaşı gelene kadar çıkmayı düşünmüyormuşdoktorum bile soruyor artık doğurmaya niyetin yokmu diye. sonunda atacak kaam yok tutcam içimde sene sonuna kadar dicem iyice inmiş benim bebiş aşağıya normal bir hasta olsaydı bir kaç gün içinde beklerdim doğumu senin doğumda bence haftasonu olur ama sen bir daha ki kontrolede geleceksin galiba dedi doktorum ona da eğlence çıktı yaa karnım boşaldı iyice sancım da var neden gelmiyor hala
1 nolu bez daha iyi canım,çünkü 2 nolu bezde ilk doğduğunda sıpacıkların kakaları taşıyobez büyük olduğundan ,benim çocuk 3750 doğmuştu,ilk 20 gün 1 nolu bezi kullandık
canım bence kesinlikle almalısın arkadaşım bebişi de 3buçuk kilo doğdu ama ilk başta hep 1 numara kullandı 2 numarada hep kakası sızmış kıvırmak zorunda kalmış falan 1 paket de ol al derim ben ilk başta bebişler de bizde rahat edelimbebeğin küçük olmadığı halde uzun süre kullanmışsındemek küçükte alınmalı
eveeeeettdoguramıcm gıbı gelıo artık erken gelck derken 40ı beklıck kızım
off ya cidden bekleyecekler canım26 ocakta gidicez tekrar eğer hala doğmamış olursa sevgili tembel oğlum doktorum yatışını yapalım dedi. oyüzden nolur kendisi gelsin ya 26 ocakta tekrar kuzu kuzu doktora gitmek istemiyorum sancılarımın kendiliğinden gelmesini istiyorum
bende persembe gidicm kontrole bakalım ne dıck ya bu belırsızlık cok kötüymüş tek yaptıgımız beklemek
slm annişlecikler sabah kontrolumuz vardı bebek hareketleri zayıftı benim 4-5 gündür hatırlarsanız bebeyin suyu gayet iyi herşey iyi ama tam olarak kanala girmemiş doktor bekleyim herşey yolunda dedi bide nst balaım dedi bebeğin kalp arışlarında yavaşalma var doktor hareketleride zayıf çıktı riske girmeyeli tekrar nts ye gir dedi daha iyi çıktı ama hemşireler karnımı baya sarstılar harketlensin diye doktor kalp atışları düzensiz riske atmayalım dedi sezaryen dedi allak bullak oldum hiç düşünmemiştim sabah gelim gedim gece sende bende stresten uyuyamayız dedi saat 5de allah izin verirse sezaryeane gircemkafam allak bullak dualarını bekliyorum
Mrh arkadaşlar.Bugün kontrolüm vardı.Ona geçmeden önce dün gecemden bi bahsedeyim.Saat 10 ile 11 arası sancılarım vardı ama belimden gelmiyordu.Aşağıya doğru feci baskı yapıyordu bebeğim ama öyle bir ittiriyordu ki çok ağrı yapıyordu.Bu bir saat böyle sürdü beş dk. İttiriyor beş dk. bekliyordu.GEce ise sancılarım farklılaştı ama artmadı.Neyse sabah randevıum var diye hastanaye gitme gereği duymadık.
Sonra sabah 10.30 gibi hastanede ilk önce NST ye girdim ama NST 30-40 arası sancı çıktı ama sonrası biraz bozuk çıktı.Neyse dr. yanına geçtik NST ye bakıp hemen ultrasona geçtik.Bebeğim eleviti bırakmama rağmen 3.840 olmuşsuyu gayet iyi dedi.Ben 40. haftam yarın doluyor hala girmemiş mi kanala dedim o da hayır girmemiş ama sancı ile birlikte son anda da girebilir dedi onda bir problem yok dedi.Her şey normal dedi ama NST ye bir daha girmen gerekiyor.Gir gel sonra konuşalım dedi.
Tekrar NST ye girdiğim de sancılarım daha da artmıştı.Girdiğimde 65 le 40 arası sancılarım çıkıyordu.Ebe bana senin bir hayli sancın var akşama doğurursun sen bu gidişle dedi ve ben o kadar mutlu oldum kiNST sonucumu alıp dr.a götürdüm o da evet sancıların var ama doğurmak için yeterli ve çok düzenli değil dedi perşembeye kadar müsade sana dedi eğer sancıların sıklaşırsa,düzenli hale gelirse gel ama yok sıklaşmazsa perşembe günü tekrar gel o zaman bakarız suni sancıya dedi
İşte böyle canlarım.Yine geldik evimizehalbuki ne kadar sevinmiştim ebe bu gece doğurursun diye.Belki de doğururum çünkü ağrılarım hala var.İnşlh sıklaşır.Demek ki diyorum gece ki hissettiğim ağrılar 60 lara kadar vuruyormuş ama dr. onu yeterliş görmedi.Kaç olması lazım acaba benim için 100 lerde filan mı olması lazım
Neyse şöyle bir geçmişi okup geleyim.
ben cuma gittim canım en son doktorum her an gelebilir dedi iyice yerleşmiş hazır doğuma 1-2 güne gelmesi lazım dedi ama boşuna dedi bence çünkü benim minik onu hiç duymamış gibi davranıyorsancılarımız bir tutsa nasıl mutlu olcam anlatamam önceden tedirgin oluyordum doğumdan şimdi korku falan kalmadı gelsin başka bişey istemiyorum
kızlar sizin NST de kaç çıkıyor
canım bu bilinmezlik bizi bu hale getiriyor. en uak bir sancı da acaba mı diyoruz sona boşa ümitlendiğimizi anlıyoruz ee son günlerin verdiği zorluklar da var bunlar hep yorucu şeyler geriliyoruz. ilk başta daha bir şakayla karışık yaklaşıyorduk çünkü daha vaktimiz vardı ama şimdi gittikçe daralıyor vakit ve eğer kendileri gelmemeye devam ederse nolacak diyoruz sorular hep aklımızda bu da haliyle geriyor bizi ben de eşimden doktorumdan çıkarıyorum sinirimi ama ne yapayım her geçen gün daha çok geriliyorum. ben kendim gidip yatmak istemiyorum hastaneye
artık sinir sistemim alt üst oldu asabı bır halde dolanıom evde eşimide azarlayıp duruom sonra vicdan azabı cekıomniye böyle oldum anlamıom 3 gündür annem bile sasırıo hareketlerıme
bence senin akıntı tarzında dogum için suyun geliyo artık..bende suyum gelip dogum yaptım...doktoruna ara.ama su gelmesi telaşlanıcak bi durum degil korkma...kızlar hani kremsi akıntılarımız oluyorduya o kıvamda ki akıntılarınız eşofmanınızı ıslatacak kadar oluyor mu ?biraz önce üzerimi değiştirmek zorunda kaldımda
canım bence kesinlikle almalısın arkadaşım bebişi de 3buçuk kilo doğdu ama ilk başta hep 1 numara kullandı 2 numarada hep kakası sızmış kıvırmak zorunda kalmış falan 1 paket de ol al derim ben ilk başta bebişler de bizde rahat edelim
Canım ben de yine perşembe gitcem o zman da yine sancılar böyle 65 civarı çıkarsa suni sancı ile artırırlar sancıları sanırım.bende persembe gidicm kontrole bakalım ne dıck ya bu belırsızlık cok kötüymüş tek yaptıgımız beklemek
ben cuma gittim canım en son doktorum her an gelebilir dedi iyice yerleşmiş hazır doğuma 1-2 güne gelmesi lazım dedi ama boşuna dedi bence çünkü benim minik onu hiç duymamış gibi davranıyorsancılarımız bir tutsa nasıl mutlu olcam anlatamam önceden tedirgin oluyordum doğumdan şimdi korku falan kalmadı gelsin başka bişey istemiyorum
canım benim dünden beri çok fazla geliyor. doktorum doğum yaklaştığı zaman artıyor evet normal doğum çok yakın sancılarını iyi dinle dedi. hangi sancıyı dinleyeceksemkızlar hani kremsi akıntılarımız oluyorduya o kıvamda ki akıntılarınız eşofmanınızı ıslatacak kadar oluyor mu ?biraz önce üzerimi değiştirmek zorunda kaldımda
canım gecen hafta 40 50 arasıydı doktor normal dedı gönderdi bilmıom ben anlamdm artık bu işi :44:
canım el içi kadar bir ıslaklıktı bu,devamı gelmedi.sanmıyorum su olduğunu.bence senin akıntı tarzında dogum için suyun geliyo artık..bende suyum gelip dogum yaptım...doktoruna ara.ama su gelmesi telaşlanıcak bi durum degil korkma...
canım benim dünden beri çok fazla geliyor. doktorum doğum yaklaştığı zaman artıyor evet normal doğum çok yakın sancılarını iyi dinle dedi. hangi sancıyı dinleyeceksemamann ben umutlanmıyorum artı 5dk da 1 sancım bile gelse vala yok benim bebiş çıkmaz oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?