2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geti cnm sancı fln kalmdı uff yaa
tatlım ya seni burda görmeyince sancım var deyince ben bayağ umutlanmıştım doğuma gideceksin diye nişan da geldi çünkü aman ya olay olcaz he kk da doğuramayan ocak anneleri flaş flaş flaş

Lymonata iyiyiz cnm.siz nasilsiniz???benim bebek hala yukarda goren sen sezeryan olursin dior...nie jnmedi bu kuzuumm...tembel bu bebeklerimizzz..goruolar tabi disari soukk ,icerde sicacik oturmak varken ne gelcem diolar
bizde iyiyiz canım hala tam toparlanamasak da hızla iyileşiyoruz. maşallah bebişimin de rahatı çoook yerinde okadar yerinde ki askere gitme yaşı gelene kadar çıkmayı düşünmüyormuş doktorum bile soruyor artık doğurmaya niyetin yokmu diye. sonunda atacak kaam yok tutcam içimde sene sonuna kadar dicem iyice inmiş benim bebiş aşağıya normal bir hasta olsaydı bir kaç gün içinde beklerdim doğumu senin doğumda bence haftasonu olur ama sen bir daha ki kontrolede geleceksin galiba dedi doktorum ona da eğlence çıktı yaa karnım boşaldı iyice sancım da var neden gelmiyor hala

eveeeeettdoguramıcm gıbı gelıo artıkerken gelck derken 40ı beklıck kızım

1 nolu bez daha iyi canım,çünkü 2 nolu bezde ilk doğduğunda sıpacıkların kakaları taşıyo bez büyük olduğundan ,benim çocuk 3750 doğmuştu,ilk 20 gün 1 nolu bezi kullandık

bebeğin küçük olmadığı halde uzun süre kullanmışsın demek küçükte alınmalı

canım hatırlayamadım modelini şimdi ama son çıkandı 100tlye aldım ben yanında yedek filtrelerini de aldım bu fiyatın iiçinde. bence başka yere daha sor derim ben bayağ yerde baktım hep 120 130 dediler en son tanıdınık bir mağazadan bu fiyata aldık belki tanıdık olduğu için bu fiyata indirdi emin değilim:26: nem ve ısı ölçer de gerekli bence ben çalıştırıyorum bir kaç gündür odaya koydum bakıp duruyorum sanki bebeğim evdeymiş gibi

bebeğin küçük olmadığı halde uzun süre kullanmışsın demek küçükte alınmalı
canım bence kesinlikle almalısın arkadaşım bebişi de 3buçuk kilo doğdu ama ilk başta hep 1 numara kullandı 2 numarada hep kakası sızmış kıvırmak zorunda kalmış falan 1 paket de ol al derim ben ilk başta bebişler de bizde rahat edelim

eveeeeettdoguramıcm gıbı gelıo artıkerken gelck derken 40ı beklıck kızım

off ya cidden bekleyecekler canım 26 ocakta gidicez tekrar eğer hala doğmamış olursa sevgili tembel oğlum doktorum yatışını yapalım dedi. oyüzden nolur kendisi gelsin ya 26 ocakta tekrar kuzu kuzu doktora gitmek istemiyorum sancılarımın kendiliğinden gelmesini istiyorum

bende persembe gidicm kontrole bakalım ne dıck ya bu belırsızlık cok kötüymüş tek yaptıgımız beklemek

bende persembe gidicm kontrole bakalım ne dıck ya bu belırsızlık cok kötüymüş tek yaptıgımız beklemek

ben cuma gittim canım en son doktorum her an gelebilir dedi iyice yerleşmiş hazır doğuma 1-2 güne gelmesi lazım dedi ama boşuna dedi bence çünkü benim minik onu hiç duymamış gibi davranıyor sancılarımız bir tutsa nasıl mutlu olcam anlatamam önceden tedirgin oluyordum doğumdan şimdi korku falan kalmadı gelsin başka bişey istemiyorum

kızlar sizin NST de kaç çıkıyor

artık sinir sistemim alt üst oldu asabı bır halde dolanıom evde eşimide azarlayıp duruom sonra vicdan azabı cekıomniye böyle oldum anlamıom 3 gündür annem bile sasırıo hareketlerıme

kızlar hani kremsi akıntılarımız oluyorduya o kıvamda ki akıntılarınız eşofmanınızı ıslatacak kadar oluyor mu ?biraz önce üzerimi değiştirmek zorunda kaldımda

kızlar bir kasım annesi olarak olabildğince içinizde tutun o bebişi derim...valla cıkınca cok xzor...darma duman...tuvalete bile sırayla gidiyoz eşimle...tutun onları karında..

artık sinir sistemim alt üst oldu asabı bır halde dolanıom evde eşimide azarlayıp duruom sonra vicdan azabı cekıomniye böyle oldum anlamıom 3 gündür annem bile sasırıo hareketlerıme
canım bu bilinmezlik bizi bu hale getiriyor. en uak bir sancı da acaba mı diyoruz sona boşa ümitlendiğimizi anlıyoruz ee son günlerin verdiği zorluklar da var bunlar hep yorucu şeyler geriliyoruz. ilk başta daha bir şakayla karışık yaklaşıyorduk çünkü daha vaktimiz vardı ama şimdi gittikçe daralıyor vakit ve eğer kendileri gelmemeye devam ederse nolacak diyoruz sorular hep aklımızda bu da haliyle geriyor bizi ben de eşimden doktorumdan çıkarıyorum sinirimi ama ne yapayım her geçen gün daha çok geriliyorum. ben kendim gidip yatmak istemiyorum hastaneye

kızlar hani kremsi akıntılarımız oluyorduya o kıvamda ki akıntılarınız eşofmanınızı ıslatacak kadar oluyor mu ?biraz önce üzerimi değiştirmek zorunda kaldımda
bence senin akıntı tarzında dogum için suyun geliyo artık..bende suyum gelip dogum yaptım...doktoruna ara.ama su gelmesi telaşlanıcak bi durum degil korkma...

Ben de kararsız kalmıştım ama 1 numaralı aldım bebeğim şimdi 3840 görünüyor ama garanti değil.Hem limonatanın dediği mantıklı.İlk yaptıkları kaka gayet sıvı oluyor taşırmamak ve göbeğini koruyabilmek için 1 daha uygun.

Canım ben de yine perşembe gitcem o zman da yine sancılar böyle 65 civarı çıkarsa suni sancı ile artırırlar sancıları sanırım.

Ya bu yerleşme olayı bi tuhaf biz yerleşsin gelsin diye boş yere çırpınıyoruz.Yerleşenler bile gelmiyor onların keyfi ne derse.Benimki yerleşmediği halde NST de sancılar 65 civarı.Senin sancılar nasıl çıkıyor cnm?

canım benim dünden beri çok fazla geliyor. doktorum doğum yaklaştığı zaman artıyor evet normal doğum çok yakın sancılarını iyi dinle dedi. hangi sancıyı dinleyeceksem amann ben umutlanmıyorum artı 5dk da 1 sancım bile gelse vala yok benim bebiş çıkmaz oradan

canım gecen hafta 40 50 arasıydı doktor normal dedı gönderdi bilmıom ben anlamdm artık bu işi :44:

ya benim de bugün sık sık 65 lerdeydi ama benim dr. da yeteri kadar düzenli dğil dei.Valla ben korkmaya başladım bu sancılardan yerlerde mi süründürcek ki bizi ancak doğuralım.Ama ebe bu akşam doğrursun bu sancılarla dedi.Dr. beğenmedi şaştım ben de :44:

bence senin akıntı tarzında dogum için suyun geliyo artık..bende suyum gelip dogum yaptım...doktoruna ara.ama su gelmesi telaşlanıcak bi durum degil korkma...
canım el içi kadar bir ıslaklıktı bu,devamı gelmedi.sanmıyorum su olduğunu.

gelir gelir sakin ol..sen iyice toparlan o geleceği zamanı bilir,koca adam oldu annesi
sanırım bendeki artış ondan.anam nasıl bir heyecan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…