- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.301
ya benim de bugün sık sık 65 lerdeydi ama benim dr. da yeteri kadar düzenli dğil dei.Valla ben korkmaya başladım bu sancılardan yerlerde mi süründürcek ki bizi ancak doğuralım.Ama ebe bu akşam doğrursun bu sancılarla dedi.Dr. beğenmedi şaştım ben de :44:
geti cnm sancı fln kalmdı uff yaa
slm cümleten iyi akşamlar
27 ocakta beklediğim bebeğim 13 ocak 2012 sabah 09 10 da yanıma geldidünya yakışıklısı bir oğlum oldu
3030 gr 48 cm normal doğum
geçmişte bilenler bilir gebelik zehirlenmesinden dolayı biraz erken geldi ama maşallahgayet sağlıklı oğlum
doğm detaylarını daha sonra yazarım
allahım hepinizi tez zamanda sağıkla sıhhatle bebişlerinize kavuştursun
hepinize hayırlı akşamlar diliyorum
sağol canımYabadaba cnm hayirli ugurlu olsuncok seviniyorum bole dogumlari duyunca...bi an once bise anlat nasildi dogumunn
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar sabah 9.30'da oğlumu epidural sezeryan ile dünyaya getirdim çok şükür. 3.900kg 50,5cm..
yaa benim kafam iyice karıştı
1 nolu bez 2-5 kg yazıyor
2 nolu bezde 3-6 yazıyor.
yani ikiside 3,5 kilo doğan bebeğe uyuyor mu ?
bilen yazsın sinir oldum kendimeee
Mrh arkadaşlar.Bugün kontrolüm vardı.Ona geçmeden önce dün gecemden bi bahsedeyim.Saat 10 ile 11 arası sancılarım vardı ama belimden gelmiyordu.Aşağıya doğru feci baskı yapıyordu bebeğim ama öyle bir ittiriyordu ki çok ağrı yapıyordu.Bu bir saat böyle sürdü beş dk. İttiriyor beş dk. bekliyordu.GEce ise sancılarım farklılaştı ama artmadı.Neyse sabah randevıum var diye hastanaye gitme gereği duymadık.
Sonra sabah 10.30 gibi hastanede ilk önce NST ye girdim ama NST 30-40 arası sancı çıktı ama sonrası biraz bozuk çıktı.Neyse dr. yanına geçtik NST ye bakıp hemen ultrasona geçtik.Bebeğim eleviti bırakmama rağmen 3.840 olmuşsuyu gayet iyi dedi.Ben 40. haftam yarın doluyor hala girmemiş mi kanala dedim o da hayır girmemiş ama sancı ile birlikte son anda da girebilir dedi onda bir problem yok dedi.Her şey normal dedi ama NST ye bir daha girmen gerekiyor.Gir gel sonra konuşalım dedi.
Tekrar NST ye girdiğim de sancılarım daha da artmıştı.Girdiğimde 65 le 40 arası sancılarım çıkıyordu.Ebe bana senin bir hayli sancın var akşama doğurursun sen bu gidişle dedi ve ben o kadar mutlu oldum kiNST sonucumu alıp dr.a götürdüm o da evet sancıların var ama doğurmak için yeterli ve çok düzenli değil dedi perşembeye kadar müsade sana dedi eğer sancıların sıklaşırsa,düzenli hale gelirse gel ama yok sıklaşmazsa perşembe günü tekrar gel o zaman bakarız suni sancıya dedi
İşte böyle canlarım.Yine geldik evimizehalbuki ne kadar sevinmiştim ebe bu gece doğurursun diye.Belki de doğururum çünkü ağrılarım hala var.İnşlh sıklaşır.Demek ki diyorum gece ki hissettiğim ağrılar 60 lara kadar vuruyormuş ama dr. onu yeterliş görmedi.Kaç olması lazım acaba benim için 100 lerde filan mı olması lazım
Neyse şöyle bir geçmişi okup geleyim.
bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim...umarım senin doğumun korktuğun gibi olmaz dilerim gönlünden nasıl geçiriyorsan eline öyle alırsın bebeğini....ALLAH yar ve yardımcın olsun...sürekli SÜMMESSEBİLE YESSERNAHÜ duasını oku.sonra doğumu normal kıldık demek...doğum duası olarak geçiyor...ALLAH A EMANET OL
27 ocakta beklediğim bebeğim 13 ocak 2012 sabah 09 10 da yanıma geldidünya yakışıklısı bir oğlum oldu
geçmişte bilenler bilir gebelik zehirlenmesinden dolayı biraz erken geldi ama maşallahgayet sağlıklı oğlum
Kızlar sabah 9.30'da oğlumu epidural sezeryan ile dünyaya getirdim çok şükür. 3.900kg 50,5cm..
sancıların düzenide önemli biliyorsun.belki onla alakalıdır.bilmiyorum ama yazını okuyunca böyle düşündüm ben
benim en son 30-40 arasıydı sancılar yani yok desem yeri
yarın kontrol var ciddi ciddi dualarınıza ihtiyacım var bebişim normalden küçük geçen hafta kilo almamıştı bu haftada kilo almamışsa yada gerilemişse sezeryan a alalım dicek kesin
dua edinde ya sancım olsun,ya bebiş iyi olsun
benim en son 30-40 arasıydı sancılar yani yok desem yeri
yarın kontrol var ciddi ciddi dualarınıza ihtiyacım var bebişim normalden küçük geçen hafta kilo almamıştı bu haftada kilo almamışsa yada gerilemişse sezeryan a alalım dicek kesin
dua edinde ya sancım olsun,ya bebiş iyi olsun
Melniz canııım benim inşlh bebeğin kilo almıştır da gerek kalmaz sezeryana da gününde doğurursun.Rabbim kolaylık versin.:26:
İşte dr. 65 lerdeki sancıyı önemsemedi daha doğrusu düzensiz dedi.Yarım saatlik NST de 3-4 kere vurmuştu diğerleri 50 lerdeydi.Demek ki daha yüksek olması lazım.Perşembe bana ne diyecek bakalım 40+2 olucam.
ayy ne güzel yaa
allah anali babali büyütsün canim
darisi bizlerin basina
canim icini ferah tutu iyi düsün ki iyi olsun
dualarimiz seninle allah yardimcin olsun
benimdecarsamba var kontrolüm
40+1 im bakalim ne diyecek dr. hersey normal demisti. ama gelemedi bir türlü bizim pitircik
o kadar sancın varsa bence gelir canım 3 günde neler olur neler demi
senin kontrol ne zaman sinem orda sancıya bakıyolar mı ? var mı sancın falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?