2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sancıların düzenide önemli biliyorsun.belki onla alakalıdır.bilmiyorum ama yazını okuyunca böyle düşündüm ben

slm cümleten iyi akşamlar
27 ocakta beklediğim bebeğim 13 ocak 2012 sabah 09 10 da yanıma geldi dünya yakışıklısı bir oğlum oldu
3030 gr 48 cm normal doğum
geçmişte bilenler bilir gebelik zehirlenmesinden dolayı biraz erken geldi ama maşallah gayet sağlıklı oğlum
doğm detaylarını daha sonra yazarım
allahım hepinizi tez zamanda sağıkla sıhhatle bebişlerinize kavuştursun
hepinize hayırlı akşamlar diliyorum

Son düzenleme:
Yabadaba cnm hayirli ugurlu olsuncok seviniyorum bole dogumlari duyunca...bi an once bise anlat nasildi dogumunn

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Yabadaba cnm hayirli ugurlu olsuncok seviniyorum bole dogumlari duyunca...bi an once bise anlat nasildi dogumunn
sağol canım ilk fırsatta anlatıcam doğum hikayemi darısı başına
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

amin tatlım cümlemizinki analı babalı büyür inşallah darısı başına

yaa benim kafam iyice karıştı

1 nolu bez 2-5 kg yazıyor
2 nolu bezde 3-6 yazıyor.

yani ikiside 3,5 kilo doğan bebeğe uyuyor mu ?

bilen yazsın sinir oldum kendimeee

tam yazıcaktım ki limonata açıklamış sağolsun atık benimde 1 no almam lazım bebişim çok küçük olacak

sancın var ya o da bişi canım bende o da yok galiba

rica ederim canım umarım dualarım kabul olur sanada sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorumm

Kızlar sabah 9.30'da oğlumu epidural sezeryan ile dünyaya getirdim çok şükür. 3.900kg 50,5cm..

hayırlı uğurlu olsun kızlar evlatlarınız allah uzun ömürler versin inşallahh

Ay rosinetta cnm dun gce ne tedirginsin.cok hayirli olsun allahim anali babali buyutsun insallahnasilsin agrin sizin var mi

benim en son 30-40 arasıydı sancılar yani yok desem yeri

yarın kontrol var ciddi ciddi dualarınıza ihtiyacım var bebişim normalden küçük geçen hafta kilo almamıştı bu haftada kilo almamışsa yada gerilemişse sezeryan a alalım dicek kesin

dua edinde ya sancım olsun,ya bebiş iyi olsun

sancıların düzenide önemli biliyorsun.belki onla alakalıdır.bilmiyorum ama yazını okuyunca böyle düşündüm ben

Öyleymiş cnm ama ne bileyim Nst deki ebe öyle deyince umutlandım işte

Canım gözün aydın olsun Allah a şükür ne güzel zehirlenme tehlikesi olmasına rağmen ne güzel normal doğum olmuş.Detayları sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kızlar sabah 9.30'da oğlumu epidural sezeryan ile dünyaya getirdim çok şükür. 3.900kg 50,5cm..

Canım beniiiim çok mutlu oldum.Daha dün heyecan yapıyordun bak ne güzel aldın oğlunu kucağına sağlığınız sıhatiniz yerindedir inşlh.

Biz de yarın birgün dermiyizz acaba kızzlarr ben doğurdum bebeğim yanımda diye

Melniz canııım benim inşlh bebeğin kilo almıştır da gerek kalmaz sezeryana da gününde doğurursun.Rabbim kolaylık versin.:26:

İşte dr. 65 lerdeki sancıyı önemsemedi daha doğrusu düzensiz dedi.Yarım saatlik NST de 3-4 kere vurmuştu diğerleri 50 lerdeydi.Demek ki daha yüksek olması lazım.Perşembe bana ne diyecek bakalım 40+2 olucam.

canim icini ferah tutu iyi düsün ki iyi olsun

dualarimiz seninle allah yardimcin olsun

benimdecarsamba var kontrolüm

40+1 im bakalim ne diyecek dr. hersey normal demisti. ama gelemedi bir türlü bizim pitircik

o kadar sancın varsa bence gelir canım 3 günde neler olur neler demi

ayy ne güzel yaa

allah anali babali büyütsün canim

darisi bizlerin basina

senin kontrol ne zaman sinem orda sancıya bakıyolar mı ? var mı sancın falan ?

canim icini ferah tutu iyi düsün ki iyi olsun

dualarimiz seninle allah yardimcin olsun

benimdecarsamba var kontrolüm

40+1 im bakalim ne diyecek dr. hersey normal demisti. ama gelemedi bir türlü bizim pitircik

yazmışın zaten şimdi gördüm canım inşallah herşey yolundadır seninde

bugün yürürken eşim aradı içim bi garip oldu birden çok merak ettim seni sanki heran doğurcan gibi geldi dedi inşallah diye diye bi hal oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…