- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.321
yazmışın zaten şimdi gördüm canım inşallah herşey yolundadır seninde
o kadar sancın varsa bence gelir canım 3 günde neler olur neler demi
senin kontrol ne zaman sinem orda sancıya bakıyolar mı ? var mı sancın falan ?
bugün yürürken eşim aradı içim bi garip oldu birden çok merak ettim seni sanki heran doğurcan gibi geldi dedi inşallah diye diye bi hal oldum...
benim carsamba günü cnm kontrolüm.
evet bakiyorlar.
ama birsey cikmiyor sanci manci.
İnşlh canım bakalım.yarın kaçta gideceksn merak ettim.
15:20 de randevum muayne nst derken 17:30 da anca dönerim eve o da dr gönderirse tabi :)
slm cümleten iyi akşamlar
27 ocakta beklediğim bebeğim 13 ocak 2012 sabah 09 10 da yanıma geldidünya yakışıklısı bir oğlum oldu
3030 gr 48 cm normal doğum
geçmişte bilenler bilir gebelik zehirlenmesinden dolayı biraz erken geldi ama maşallahgayet sağlıklı oğlum
doğm detaylarını daha sonra yazarım
allahım hepinizi tez zamanda sağıkla sıhhatle bebişlerinize kavuştursun
hepinize hayırlı akşamlar diliyorum
gözünüz aydın kızlar.allah analı babalı büyütsün..Kızlar sabah 9.30'da oğlumu epidural sezeryan ile dünyaya getirdim çok şükür. 3.900kg 50,5cm..
bugün yürürken eşim aradı içim bi garip oldu birden çok merak ettim seni sanki heran doğurcan gibi geldi dedi inşallah diye diye bi hal oldum...
hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah canım.sağsalim al yavrunu kucağına
evett bende çok merak ediyorummmoğlunun adını ne koydunuz ??doğuma giderken belli değildi ne olacağı.merak ettim.
kızlar bu sancıların nekadar olduğu nts kağıdının neresinde yazıyor yaa ??
selam kızlarr bi çoğumuz doğurmuştur ben giremiyorum bu bebiş tüm vaktimi çalıyo hastaneden çıktık bi gün sonra sarılıık olduk eve geldi bebek gözünü açmadı uykudan zaten sütümde yoktu aç kaldı yavrucak özel hastaneye dr gittik dr hiç bişi anlamadı 2 gün sonra tekrar gelin dedi biz beklenmeyip başka dr gittik değerler yüksselmiş hemen yatış verdiler sağolsun ordaki dr tanıdık banada yatış yaptı 4 gündüz 3 geçe felaket zorlu bi süreç geçirdim gece gündüz emzirmeye gittim olmayan sütümle kızımı kucağıma çıplak veriyolardı ağlıyodu sürekli o orada ben odada off atlattık sükür kusuyoo çok bazen sütüm yetmiyo mama veriyorum hiç taraftar deilim ama napim sezeryanın kötü yanı hemn süt gelmiyo dün mevlüt yaptık çokkkk güzel geçti prensesler gibi olmuşuz maşlhh bize kızım aynı babası 3 küsür kiloydu 3 e düşmüşüz .uykusuz geceler çok zor ama kızım çokkkk tatlı
öerhaba hanımlar bebeğimiz oldu erdemali 3,550 gr -------- 51 cm normal doğum 16-01-2012 09:30 daha sonra tekrar yazıcam
doğdu da mevlütü oldu ha maşallah sizeselam kızlarr bi çoğumuz doğurmuştur ben giremiyorum bu bebiş tüm vaktimi çalıyo hastaneden çıktık bi gün sonra sarılıık olduk eve geldi bebek gözünü açmadı uykudan zaten sütümde yoktu aç kaldı yavrucak özel hastaneye dr gittik dr hiç bişi anlamadı 2 gün sonra tekrar gelin dedi biz beklenmeyip başka dr gittik değerler yüksselmiş hemen yatış verdiler sağolsun ordaki dr tanıdık banada yatış yaptı 4 gündüz 3 geçe felaket zorlu bi süreç geçirdim gece gündüz emzirmeye gittim olmayan sütümle kızımı kucağıma çıplak veriyolardı ağlıyodu sürekli o orada ben odada off atlattık sükür kusuyoo çok bazen sütüm yetmiyo mama veriyorum hiç taraftar deilim ama napim sezeryanın kötü yanı hemn süt gelmiyo dün mevlüt yaptık çokkkk güzel geçti prensesler gibi olmuşuz maşlhh bize kızım aynı babası 3 küsür kiloydu 3 e düşmüşüz .uykusuz geceler çok zor ama kızım çokkkk tatlı
çok terik ederim sağlıkla büyütmek nasip etsin allahöerhaba hanımlar bebeğimiz oldu erdemali 3,550 gr -------- 51 cm normal doğum 16-01-2012 09:30 daha sonra tekrar yazıcam
öerhaba hanımlar bebeğimiz oldu erdemali 3,550 gr -------- 51 cm normal doğum 16-01-2012 09:30 daha sonra tekrar yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?