2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah 9.30'da oğlumu epidural sezeryan ile dünyaya getirdim çok şükür. 3.900kg 50,5cm..
gözünüz aydın kızlar.allah analı babalı büyütsün..
bugün yürürken eşim aradı içim bi garip oldu birden çok merak ettim seni sanki heran doğurcan gibi geldi dedi inşallah diye diye bi hal oldum...

hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah canım.sağsalim al yavrunu kucağına

Bebişler sıra sıra geliyorlar ohhh ne güzel

sıramız ne zaman bakalım bekliyoruz, kurbalık gibi (

Özledim oğlum gel anneye diiye diye dilimde tüy bitti.

şimdiden sözümü dinlemiyoo bu çocuk

selam kızlarr bi çoğumuz doğurmuştur ben giremiyorum bu bebiş tüm vaktimi çalıyo hastaneden çıktık bi gün sonra sarılıık olduk eve geldi bebek gözünü açmadı uykudan zaten sütümde yoktu aç kaldı yavrucak özel hastaneye dr gittik dr hiç bişi anlamadı 2 gün sonra tekrar gelin dedi biz beklenmeyip başka dr gittik değerler yüksselmiş hemen yatış verdiler sağolsun ordaki dr tanıdık banada yatış yaptı 4 gündüz 3 geçe felaket zorlu bi süreç geçirdim gece gündüz emzirmeye gittim olmayan sütümle kızımı kucağıma çıplak veriyolardı ağlıyodu sürekli o orada ben odada off atlattık sükür kusuyoo çok bazen sütüm yetmiyo mama veriyorum hiç taraftar deilim ama napim sezeryanın kötü yanı hemn süt gelmiyo dün mevlüt yaptık çokkkk güzel geçti prensesler gibi olmuşuz maşlhh bize kızım aynı babası 3 küsür kiloydu 3 e düşmüşüz .uykusuz geceler çok zor ama kızım çokkkk tatlı

Allah kabul etsinm cnm
Allah analı babalı saplıklı büyütsün inşallah
darısı başımıza

doğdu da mevlütü oldu ha maşallah size
öerhaba hanımlar bebeğimiz oldu erdemali 3,550 gr -------- 51 cm normal doğum 16-01-2012 09:30 daha sonra tekrar yazıcam
çok terik ederim sağlıkla büyütmek nasip etsin allah

hikayeni bekliyoruz tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…