- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.341
Kızlar sabah 9.30'da oğlumu epidural sezeryan ile dünyaya getirdim çok şükür. 3.900kg 50,5cm..
yok canım yalnız değilsin bende varımbir ben kaldım ogluşumu kucagıma alamayan((
selam kızlar yarın saat 10:00da doğuma giriyorum benim için dua edin olur mu ALLAHA emanet olun
bir ben kaldım ogluşumu kucagıma alamayan((
selam kızlar yarın saat 10:00da doğuma giriyorum benim için dua edin olur mu ALLAHA emanet olun
bende varım doğuramayan :)
bugün baya bi doğum haberi olmuş :) Doğum yapan arkadaşlara cümleten hayırlı olsun diyorum, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, doğuma gidecek olanlara Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah, ve birde benim gibi doğuramayan, nezaman doğuracağı belli olmayan belirtisi bile olmayan gariplere de sabır versin , kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.. :)
bugün baya bi doğum haberi olmuş :) Doğum yapan arkadaşlara cümleten hayırlı olsun diyorum, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, doğuma gidecek olanlara Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah, ve birde benim gibi doğuramayan, nezaman doğuracağı belli olmayan belirtisi bile olmayan gariplere de sabır versin , kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.. :)
öerhaba hanımlar bebeğimiz oldu erdemali 3,550 gr -------- 51 cm normal doğum 16-01-2012 09:30 daha sonra tekrar yazıcam
perşembe yada cuma almam lazım o zaman ama40+0 da alıncaksa uma almam lzm offf sona kalan dona kalıyo böylr heralde izne ayrılırken 2ay evde bebişsiz geçiceni hiç aklıma getirmiyodum 38 de gelir diyodumbenim 2 şubata kadar iznim var ama bitenler birer hafta rapor alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?