2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar yarın saat 10:00da doğuma giriyorum benim için dua edin olur mu ALLAHA emanet olun

bir ben kaldım ogluşumu kucagıma alamayan((

ayıp oluyooo ama doğuramayan ocak anneleri kervanında ben de varım...ve bi çok arkadaşımız da aynı durumda...

selam kızlar yarın saat 10:00da doğuma giriyorum benim için dua edin olur mu ALLAHA emanet olun

Allah'ım yar ve yardımcınız olsun inşallah, dualarımız seninle...

bugün baya bi doğum haberi olmuş :) Doğum yapan arkadaşlara cümleten hayırlı olsun diyorum, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, doğuma gidecek olanlara Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah, ve birde benim gibi doğuramayan, nezaman doğuracağı belli olmayan belirtisi bile olmayan gariplere de sabır versin , kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.. :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnn cümlemize

benim 2 şubata kadar iznim var ama bitenler birer hafta rapor alıyor
perşembe yada cuma almam lazım o zaman ama40+0 da alıncaksa uma almam lzm offf sona kalan dona kalıyo böylr heralde izne ayrılırken 2ay evde bebişsiz geçiceni hiç aklıma getirmiyodum 38 de gelir diyodum

ne güzel bugün nekadar doğum olmuş yaa artık çok kıskanıyorum doğum yapanları güle güle büyütün inşallah
bu bi türlü doğuramayanlar listesine beni de ekleyin ne sancı var ne başka belirti
her gören karnımın yukarda olmasına şaşırıyo
ne zaman gelecek hanımefendi bakalım:)

devlet memuru olanların tekrar izin almasına gerek yok ki.sonuçta izne ayrıldığımız tarihten itibaren 16 hafta izinliyiz mevzu bu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…