2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

büyük tuvaletin seni öyle bir zorlicakki o bağırtı yeter zaten ve hemen doğurursun ama açılman başlamış olabilir. dr gitmekte yarar var

slm kızlar.haklısınız bi türlü doguramayan ocak anneleri olduk valla.herkez bi ay önceden almıştı aralık annelri bebişlerini kucagına hatta şubattakilerde başlamıştır heralde.bizim bebişler çoktembel çıktı.birde benim sıkıntım geçen hafta perşembeden beri tık yok geliyomuş gibi yaptı serseri oglum anasını kandırdı.açıklık nişan tamam gerisi gelmedi( hızlandırmak için ne yapılır bilen vaarmıııııııııııııı

bana önerilerinizi bekliyorum kızlar......dogumu tetikleyen hızlandıran ne varsa bildiginiz yazın lütfen

Mrb arkadaşım...Ocak anneleri evet azıcık tembel çıktı bizim kızlar doğurmaya başladı bileBiz şubat anneleri olarak sabırsızız galiba...Hemen sorunada cevap vereyim eğer bi engeliniz yoksa dr lar birliktelik ve merdiven inip çıkmayı tavsiye ediyolar doğumu tetikklemek için...

Günaydınlar tembel hamişler ve bebişleri dün ebe sen bu gece doğurursun demişti ama doğurmadım yine doktorum haklı çıktı maalesef

bu arada izin mevzuu ne olcak rapor mu alcaz doğum olana kadar?:44:

Canım benimdün dr. um verdi 10 günlük rapor daha.Arkadaş 16 haftadan kullanacağız demiş ama öyle olmuyor doğum yapana kadar alabiliryorsun rapor.dün 39+6 idim ama yine de yazdı raporu.

bana önerilerinizi bekliyorum kızlar......dogumu tetikleyen hızlandıran ne varsa bildiginiz yazın lütfen

Canım kelin ilacı meselesi bilsem ben 40 lara kalır mıydım?

Son düzenleme:
günaydın kıslaaar. benim doktorum hala kan tahlili istiyor her hafta kan vermekten kan kaldı yaf.. sanırım gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyor. yaptırmasam mıki acaba şimdikim çıkacak dışarı öfffff yani.

günaydın kızlar
bugün yine doğuramadım:))) azcık ortalığı toparladım sonra neler olmuş bir bakayım dedim bayağ doğum yapan arkadaşımız var sanırm çok mutlu oldum çok da özendim.. geçmişe bakayım listemizi düzenleyim sonra temizlik yapmam lazım biraz

ilginç ben 1 ay oldu vereli.Bir bildiği vardır.Sen hastaneye mi gidip veriyorsun her seferinde.

Günaydın cnm biz de aynı alemdeyiz.

SDOĞUM YAPANLARI SANA ŞİKAYET EDYİM DOĞUM HİKAYELERİNİ ŞÖYLE UZUN UZUN ANLATMIYORLAR KÜSTÜM ONLARA

canım illa yerleşmesi de gerekmiyor çok takma kafana doğum sancıları başladığı zaman da inebiliyormuş kanala illa şimdi inmesine gerek yok benim ki indi de noldu 2 haftadır duruyor öyle aile hekimliğinde hemşirede karnın boşalmış dedi bir yokladı karnımı bebek çok aşağıda ayakları karnının çok altında geçen gün böyle değildi şişliklerinde inmiş hazırlıklı ol bugün yarın geliyor bak benden demesi dedi sadece güldüm geçtim hiiiiiiççççç umudum yok çünkü
doktorum bana hiç çatı muayenesi yapmadı canım nstye de hiç girmedim hatta bu hafta sordum ben neden nstye girmiyorum dedim bebeğin çok iyi dedi suyu kalp atışları hareketleri keyfi çok yerinde gerek görmüyorum gerekli görsem hemen yollardım merak etme herşey yolunda dedi.. sancın ve kasılman var ama dedi bunların artmasını ve düzene girmesini bekliyormuşuz daha çok bekleriz

günaydın dün bu saatte doğumhaneden çıkmış bebeğimi emzirmeye başlıyodum :))
hikaye şöyle başladı doğum yapamıcam ben galiba korkusuyla pazar günü kendimi biraz yormaya karar verdim ve tabiri caizse hiç durmadım sil süpür ütü falan filan ama bişey yoktu ne sancı ne ağrı gece yatarken biraz biraz belim ağrımaya başladı 3 gibi bir sancı geldi tekti ama şiddetliydi sonra sık sık wc ziyareti başladı doğum sancısından ziyade bağırsak gaz sancısı adet sancısı gibi kırmızı pembe bir akıntı oldu nişan yani sonra istemdışı su sızdırmaya başladım az az ama eşiem söyledim bekleyelim dedim hastaneyi aradım dr oradamı diye sordum oradaymış genelde nöbetçi çalışıyo zaten sabah ezana kadar bekledim herkes uyansın diye kayınvalidemler yan dairede sonra giyiyndim hazırlandım bu arada sancılar hala yok denecek kadar azdı 7:06 hasataneye giriş yaptık muayne nst derken serum verdiler doğum başlamış dediler 3-4 cm miş serumdan sonra suni sancı vermeye başladılar ben iğne olmak istiyorum bu sefer sancı çekemem dedim çok şiddetli ama az sancı çektim 2.doğum diye sanırım sancı süresi daha kısa sürdü ilk oğluma göre bu bebeğim ilkine göre daha toplu ve ben çok heyecanlıydım o yüzden doğum biraz zor oldu şükür kurtulduk darısı başınıza ebe muayne etti ve 7-8 cm ve kafa geliyo iğne yapamama normal seyrinde dedi 9:25 aldılar 9:40 çıktım doğumhaneden allaha çok şükür hem personel hem doktorum herkes çok yardımcı oldu kızkardeşimi ve eşimi istedim odamda onun dışındakileri eve yolladık doğumdan sonra büyük oğlumu alıp geldiler çok mutluyum 4 kişilik bir aileyiz arık :)

doğum yapan arkadaşları çooook tebrik ediyorum gözünüz aydın arkadaşlar ne kadar şanslısınız kavuştunuz miniklerinize bizim içinde dua edin olurmu hayırlısıyla alalım bebeklerimizi bizlerde kucağımıza okadar sabırsızlanıyorum ki artık anlatamam. duygusal olarak çok tuhaf durumdayım arada sancım geliyor bayağ kıvrandırıyor umutlanıyorum zevk alıyorum resmen sancı çekmekten sonra birden kesiliyor ozaman okadar üzülüyorum ki umutsuzluğa kapılıyprum biliyorum daha zamanı da var ama çok özledim artık oğlumu kızlar ya

canımm hayırlı olsun bebeğin ne güzel iki meleğin de yanında artık ne kadar güzel bir duygudur darısı bizlerin başına dualarınızı eksik etmeyin bizlerde alalım kuzularımızı kucağımıza.

oyy maşallah. Rabbim evlatlarına da sana da hayırlı uzun ömürler versin. Bize de aynı duyguları yaşamayı nasip etsin tez zamanda.

been çok takıyordum kanal olayını hakikaten ama dün dr. uma sordum o da senin dediiğin gibi dedi o yüzden artık takmıyorum.senin tam tersine her hafta giriyorum NST ye ben hatta bu sefer iki kere girdim eziyetten başka bir şey değil.Perşembe gitcem yine gircem tabii ki.Biz giriyoruz da ne anlıyoruz bakıyor öle sadece.Dün o kadar sancım çıkmasına rağmen gelemedi oğlum.NSt eymiş kanala girmekmiş bahane keyifleri ne zaman yeterse o zman gelecek bizim yaramazlar

Canım çooook tşkr anlattığın için kimse anlatmıyor biz de merak ediyoruz nasıl oluyor bu doğumlar diye.Ne güzel kavuşmuşsun oğluna.Kaç haftalıktın?Oğlum büyük olduğu için biraz zor demişsin benim de oğlum büyük olucak 3.850 şimdi seninki kaç kilo doğdu?

Ayrıca ben de şimdi gidip biraz temizlik filan yapayım belki ben de akşama doğururum :26::26:

çok haklısın canım ne zaman isterlerse ozaman gelecekler onlar geleceği zamanı biliyor aslında ama biz biraz aceleciyiz sanırım. ama günler azaldıkça stres yapıyorum ben kendiliğinden gelmezse ne olacak diye o yüzden biran önce sancım tutsun da alayım oğlumu kucağıma birde daha fazla kilo da alsın istemiyorum artık ya rahat doğurayım sonra alır bol bol kilo birde herkes soruyor doktor ne diyor doğum ne zamanmış ya da ne zman doğuracaksın diyorlar sanki müneccimiz nerden bileyim ben ne zaman gelecek. en son sinirlenip doğurmıcam seneye kadar tutcam içerde diyeceğim daha günü var üstelik ne sabırsız milletimiz var iyice bunaltıyorlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar kısmet olursa mart sonunda olacak doğumum 28 haftalık hamileyim bebeğimin boynuna iki defa koron dolanmış dün kontrolde öğrendikbu durumu yaşayan var mı çevrenizde bildiğiniz çok canım sıkıldı

kübra tatlım sancıların yalancı çıktı sanırım nasılsın bugün canım?
dün acayip sancım tuttu belimden girip kasıklarıma vuran bir ağrı ve 15 dk da 1 düzenli geliyordu nasıl heveslendik hastane çantamın son düzenini bile yaptık.başladık beklemeye artsın diye amaaa nerde azaldı azaldı ve geçti şimdi de az az vuruyor yine ama çok hayalkırıklığına uğradım bir daha ağrıdan ayakta duramayacak hale gelene kadar demicem kimseye

Aynen canım yaaa sinir ediyorlar 1 aydır ne zman doğuracaksın sorularında bıktım. 40. haftam doldu eğer bir hafta içinde doğuramazsam beni iyice delirtecekler egemendilden haveslendim valla sırf doğurabilmek için mutfak dolaplarını siliyorum sandalyeye çıkıp çıkp iniyorum ne olacaksa olsun artık.Daral geldi.Oğlum da maşşalh aldı başını gitti.Ben kilo almasın dşye Eleviti bıraktım gene kilo almış.Ne de olsa taşıyan var çok sinirliyim çok limonata bilemezsin.İyice gerildim artık.Sancım geliyor birazdan duracak ne de olsa diyorum sinir oluyorum.her şeye sinir oluyorum.Bİr de Sivas da o kadar kar var ki nasıl gidicem ben hastaneye bu karda.yollar berbat bir de şehir merkezindeyim ya ilçe de olsam ne olurdu acaba.Neyse gene çok gerildim gideyim bir iki kapağı daha sileyim yine dönerim canım.

Canım bir kere dolanmasında problem olmuyormuş bir de annenin kordon bağı önemli eğer uzunsa pek problem olmuyormuş.Dr. un bilgi vermedi mi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…