- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.361
ya bende kasıklarım da son 3 akşamdır kasılma ve sancıya benzer bişi hissediyorum hatta dün gece 22 den sabah 5 e kadar vardı ama sonra hiç bişi kalmadı şuan idrar keseme baskıdan başka bişi hissetmiyorum karnım azcık daha aşada onu farkettim nasıl gelcek bu sancılar yada dediğin gibi acı eşiği yüksek mi nasıl anlıcam
slm kızlar.haklısınız bi türlü doguramayan ocak anneleri olduk valla.herkez bi ay önceden almıştı aralık annelri bebişlerini kucagına hatta şubattakilerde başlamıştır heralde.bizim bebişler çoktembel çıktı.birde benim sıkıntım geçen hafta perşembeden beri tık yok geliyomuş gibi yaptı serseri oglum anasını kandırdı.açıklık nişan tamam gerisi gelmedi( hızlandırmak için ne yapılır bilen vaarmıııııııııııııı
bana önerilerinizi bekliyorum kızlar......dogumu tetikleyen hızlandıran ne varsa bildiginiz yazın lütfen
bu arada izin mevzuu ne olcak rapor mu alcaz doğum olana kadar?:44:
bana önerilerinizi bekliyorum kızlar......dogumu tetikleyen hızlandıran ne varsa bildiginiz yazın lütfen
günaydın kıslaaar. benim doktorum hala kan tahlili istiyor her hafta kan vermekten kan kaldı yaf.. sanırım gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyor. yaptırmasam mıki acaba şimdikim çıkacak dışarı öfffff yani.
günaydın kızlar
bugün yine doğuramadım:))) azcık ortalığı toparladım sonra neler olmuş bir bakayım dedim bayağ doğum yapan arkadaşımız var sanırm çok mutlu oldum çok da özendim.. geçmişe bakayım listemizi düzenleyim sonra temizlik yapmam lazım biraz
Ben de kararsız kalmıştım ama 1 numaralı aldım bebeğim şimdi 3840 görünüyor ama garanti değil.Hem limonatanın dediği mantıklı.İlk yaptıkları kaka gayet sıvı oluyor taşırmamak ve göbeğini koruyabilmek için 1 daha uygun.
Canım ben de yine perşembe gitcem o zman da yine sancılar böyle 65 civarı çıkarsa suni sancı ile artırırlar sancıları sanırım.
Ya bu yerleşme olayı bi tuhaf biz yerleşsin gelsin diye boş yere çırpınıyoruz.Yerleşenler bile gelmiyor onların keyfi ne derse.Benimki yerleşmediği halde NST de sancılar 65 civarı.Senin sancılar nasıl çıkıyor cnm?
günaydın dün bu saatte doğumhaneden çıkmış bebeğimi emzirmeye başlıyodum :))
hikaye şöyle başladı doğum yapamıcam ben galiba korkusuyla pazar günü kendimi biraz yormaya karar verdim ve tabiri caizse hiç durmadım sil süpür ütü falan filan ama bişey yoktu ne sancı ne ağrı gece yatarken biraz biraz belim ağrımaya başladı 3 gibi bir sancı geldi tekti ama şiddetliydi sonra sık sık wc ziyareti başladı doğum sancısından ziyade bağırsak gaz sancısı adet sancısı gibi kırmızı pembe bir akıntı oldu nişan yani sonra istemdışı su sızdırmaya başladım az az ama eşiem söyledim bekleyelim dedim hastaneyi aradım dr oradamı diye sordum oradaymış genelde nöbetçi çalışıyo zaten sabah ezana kadar bekledim herkes uyansın diye kayınvalidemler yan dairede sonra giyiyndim hazırlandım bu arada sancılar hala yok denecek kadar azdı 7:06 hasataneye giriş yaptık muayne nst derken serum verdiler doğum başlamış dediler 3-4 cm miş serumdan sonra suni sancı vermeye başladılar ben iğne olmak istiyorum bu sefer sancı çekemem dedim çok şiddetli ama az sancı çektim 2.doğum diye sanırım sancı süresi daha kısa sürdü ilk oğluma göre bu bebeğim ilkine göre daha toplu ve ben çok heyecanlıydım o yüzden doğum biraz zor oldu şükür kurtulduk darısı başınıza ebe muayne etti ve 7-8 cm ve kafa geliyo iğne yapamama normal seyrinde dedi 9:25 aldılar 9:40 çıktım doğumhaneden allaha çok şükür hem personel hem doktorum herkes çok yardımcı oldu kızkardeşimi ve eşimi istedim odamda onun dışındakileri eve yolladık doğumdan sonra büyük oğlumu alıp geldiler çok mutluyum 4 kişilik bir aileyiz arık :)
canım illa yerleşmesi de gerekmiyor çok takma kafana doğum sancıları başladığı zaman da inebiliyormuş kanala illa şimdi inmesine gerek yok benim ki indi de noldu 2 haftadır duruyor öyle aile hekimliğinde hemşirede karnın boşalmış dedi bir yokladı karnımı bebek çok aşağıda ayakları karnının çok altında geçen gün böyle değildi şişliklerinde inmiş hazırlıklı ol bugün yarın geliyor bak benden demesi dedi sadece güldüm geçtimhiiiiiiççççç umudum yok çünkü
doktorum bana hiç çatı muayenesi yapmadı canım nstye de hiç girmedim hatta bu hafta sordum ben neden nstye girmiyorum dedim bebeğin çok iyi dedi suyu kalp atışları hareketleri keyfi çok yerinde gerek görmüyorum gerekli görsem hemen yollardım merak etme herşey yolunda dedi.. sancın ve kasılman var ama dedi bunların artmasını ve düzene girmesini bekliyormuşuz daha çok bekleriz
günaydın dün bu saatte doğumhaneden çıkmış bebeğimi emzirmeye başlıyodum :))
hikaye şöyle başladı doğum yapamıcam ben galiba korkusuyla pazar günü kendimi biraz yormaya karar verdim ve tabiri caizse hiç durmadım sil süpür ütü falan filan ama bişey yoktu ne sancı ne ağrı gece yatarken biraz biraz belim ağrımaya başladı 3 gibi bir sancı geldi tekti ama şiddetliydi sonra sık sık wc ziyareti başladı doğum sancısından ziyade bağırsak gaz sancısı adet sancısı gibi kırmızı pembe bir akıntı oldu nişan yani sonra istemdışı su sızdırmaya başladım az az ama eşiem söyledim bekleyelim dedim hastaneyi aradım dr oradamı diye sordum oradaymış genelde nöbetçi çalışıyo zaten sabah ezana kadar bekledim herkes uyansın diye kayınvalidemler yan dairede sonra giyiyndim hazırlandım bu arada sancılar hala yok denecek kadar azdı 7:06 hasataneye giriş yaptık muayne nst derken serum verdiler doğum başlamış dediler 3-4 cm miş serumdan sonra suni sancı vermeye başladılar ben iğne olmak istiyorum bu sefer sancı çekemem dedim çok şiddetli ama az sancı çektim 2.doğum diye sanırım sancı süresi daha kısa sürdü ilk oğluma göre bu bebeğim ilkine göre daha toplu ve ben çok heyecanlıydım o yüzden doğum biraz zor oldu şükür kurtulduk darısı başınıza ebe muayne etti ve 7-8 cm ve kafa geliyo iğne yapamama normal seyrinde dedi 9:25 aldılar 9:40 çıktım doğumhaneden allaha çok şükür hem personel hem doktorum herkes çok yardımcı oldu kızkardeşimi ve eşimi istedim odamda onun dışındakileri eve yolladık doğumdan sonra büyük oğlumu alıp geldiler çok mutluyum 4 kişilik bir aileyiz arık :)
been çok takıyordum kanal olayını hakikaten ama dün dr. uma sordum o da senin dediiğin gibi dedi o yüzden artık takmıyorum.senin tam tersine her hafta giriyorum NST ye ben hatta bu sefer iki kere girdim eziyetten başka bir şey değil.Perşembe gitcem yine gircem tabii ki.Biz giriyoruz da ne anlıyoruz bakıyor öle sadece.Dün o kadar sancım çıkmasına rağmen gelemedi oğlum.NSt eymiş kanala girmekmiş bahane keyifleri ne zaman yeterse o zman gelecek bizim yaramazlar
Canım çooook tşkr anlattığın için kimse anlatmıyor biz de merak ediyoruz nasıl oluyor bu doğumlar diye.Ne güzel kavuşmuşsun oğluna.Kaç haftalıktın?Oğlum büyük olduğu için biraz zor demişsin benim de oğlum büyük olucak 3.850 şimdi seninki kaç kilo doğdu?
Ayrıca ben de şimdi gidip biraz temizlik filan yapayım belki ben de akşama doğururum :26::26:
çok haklısın canım ne zaman isterlerse ozaman gelecekler onlar geleceği zamanı biliyor aslında ama biz biraz aceleciyiz sanırım. ama günler azaldıkça stres yapıyorum ben kendiliğinden gelmezse ne olacak diye o yüzden biran önce sancım tutsun da alayım oğlumu kucağıma birde daha fazla kilo da alsın istemiyorum artık ya rahat doğurayım sonra alır bol bol kilobirde herkes soruyor doktor ne diyor doğum ne zamanmış ya da ne zman doğuracaksın diyorlar sanki müneccimiz nerden bileyim ben ne zaman gelecek. en son sinirlenip doğurmıcam seneye kadar tutcam içerde diyeceğim daha günü var üstelik ne sabırsız milletimiz var iyice bunaltıyorlar
günaydın kızlar kısmet olursa mart sonunda olacak doğumum 28 haftalık hamileyim bebeğimin boynuna iki defa koron dolanmış dün kontrolde öğrendikbu durumu yaşayan var mı çevrenizde bildiğiniz çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?