- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.381
Aynen canım yaaa sinir ediyorlar 1 aydır ne zman doğuracaksın sorularında bıktım.40. haftam doldu eğer bir hafta içinde doğuramazsam beni iyice delirtecekler egemendilden haveslendim valla sırf doğurabilmek için mutfak dolaplarını siliyorum sandalyeye çıkıp çıkp iniyorum ne olacaksa olsun artık.Daral geldi.Oğlum da maşşalh aldı başını gitti.Ben kilo almasın dşye Eleviti bıraktım gene kilo almış.Ne de olsa taşıyan var çok sinirliyim çok limonata bilemezsin.İyice gerildim artık.Sancım geliyor birazdan duracak ne de olsa diyorum sinir oluyorum.her şeye sinir oluyorum.Bİr de Sivas da o kadar kar var ki nasıl gidicem ben hastaneye bu karda.yollar berbat bir de şehir merkezindeyim ya ilçe de olsam ne olurdu acaba.Neyse gene çok gerildim gideyim bir iki kapağı daha sileyim yine dönerim canım.
Canım bir kere dolanmasında problem olmuyormuş bir de annenin kordon bağı önemli eğer uzunsa pek problem olmuyormuş.Dr. un bilgi vermedi mi sana?
kübra tatlım sancıların yalancı çıktı sanırımnasılsın bugün canım?
dün acayip sancım tuttu belimden girip kasıklarıma vuran bir ağrı ve 15 dk da 1 düzenli geliyordu nasıl heveslendik hastane çantamın son düzenini bile yaptık.başladık beklemeye artsın diye amaaa nerde azaldı azaldı ve geçtişimdi de az az vuruyor yine ama çok hayalkırıklığına uğradım bir daha ağrıdan ayakta duramayacak hale gelene kadar demicem kimseye
Aynen canım yaaa sinir ediyorlar 1 aydır ne zman doğuracaksın sorularında bıktım.40. haftam doldu eğer bir hafta içinde doğuramazsam beni iyice delirtecekler egemendilden haveslendim valla sırf doğurabilmek için mutfak dolaplarını siliyorum sandalyeye çıkıp çıkp iniyorum ne olacaksa olsun artık.Daral geldi.Oğlum da maşşalh aldı başını gitti.Ben kilo almasın dşye Eleviti bıraktım gene kilo almış.Ne de olsa taşıyan var çok sinirliyim çok limonata bilemezsin.İyice gerildim artık.Sancım geliyor birazdan duracak ne de olsa diyorum sinir oluyorum.her şeye sinir oluyorum.Bİr de Sivas da o kadar kar var ki nasıl gidicem ben hastaneye bu karda.yollar berbat bir de şehir merkezindeyim ya ilçe de olsam ne olurdu acaba.Neyse gene çok gerildim gideyim bir iki kapağı daha sileyim yine dönerim canım.
Canım bir kere dolanmasında problem olmuyormuş bir de annenin kordon bağı önemli eğer uzunsa pek problem olmuyormuş.Dr. un bilgi vermedi mi sana?
günaydın tatlım artık kendimi dinlemekten vazgectm vallasancı fln gelıp gecıo karnım indi bacaklarıma artık penguen gibi oldum hergün birileri arayıp soruo doğurmadn mı dıye resmen cinnet modundayım hayırlısıyla bir dogursak artık yaaaaa
canım iki defa dolanmış boynuna doktor şimdilik sıkıntı yok kontrolleri sıklaştırıcaz daha fazla dolanırsa sıkıntılı dedi:18:
cidden ya erken gelecek diye korkuyorduk şimdi gelmeyecek diye korkar oldum benhayırlısıyla sağlıkla bir gelsinlerde ben beklerim biraz daha ama çok da bekletmesinler
tatlım benım kızımnda ilk günlerden beri boynunda kordon var ama normal doguma bir zararı olmaz dedı doktorum tabı kordon uzunluguna da baglı bu durumeger sorun yok dıosa güven doktoruna ve canını sıkma hiç bişey olmaz kuzuna inşallah
aynen bu kadar bekledık 1 haftamı duramıcmsonunda kızıma kavuscm ya gerısı önemlı degııl
canım benim ben daha da fazla beklerim ama beni asıl korkutan normal doğum falan değil hatta deli gibi bekliyorum sancılanayım diye ama 40.haftanın sonrasından korkuyorum ozaman nolacak işte eğer bu tembeller kendiliklerinden gelmezlerse nolcak:18: çoook istiyorum normal doğumla bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı
slm kızlar nasılsınız
doktorum da 40 hafta dolduğu zaman konuşalım ama be yatış yapalım derim dedi ben beklemek istiyordum aslında eğer bebek de bir sıkıntı olmazsa dedim bebek de bir sıkıntı yok zaten ama önemli olan sadece bebek dedğil anne de önemli benim için ve vücudun artık sinyal veriyor doğumun biran önce olması lazım ama ben bekleyebildiğimiz kadar bekliyorum merak etme dedi henüz sezeryan lafını da etmedi suni sancı veririz dedi ama suniden sonuç alamazsak sonrası belli ozaman da yapacak bişey yok artık kabul edicez mecbur ama keşke kendileri gelse artık canım ya hiiiçççç laf da dinlemiyorlar yacnm 40ı doldurdugmda hala dogmamıs olursa riske atamam sezeryan ısterım gibi gelıo
canım benim ben daha da fazla beklerim ama beni asıl korkutan normal doğum falan değil hatta deli gibi bekliyorum sancılanayım diye ama 40.haftanın sonrasından korkuyorum ozaman nolacak işte eğer bu tembeller kendiliklerinden gelmezlerse nolcak:18: çoook istiyorum normal doğumla bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı
Canım neden sezeryan istiyorsun ki suni sancı bence sezeryandan daha iyi onu denemeden ben sezeyana girmem.İnşlh Allahım kolaylık verir hepimize.cnm 40ı doldurdugmda hala dogmamıs olursa riske atamam sezeryan ısterım gibi gelıo
merhaba canım ben biraz gerginim evet doğuramamaktan şikayetçiyimslm kızlar nasılsınız
gerçekten adımız çıkacak canım forumda doğuramayan ocak anneleri diyevalla doğuramyan ocak anneleri olarak iyi olmaya çalışıyoruz
herkesin sinirleri iyice gerilmiş anlaşılan
sabır desen hiç kalmadı her sancı girdiğinde sevinir olduk
sancı çekmeye bu kadar meraklıyız ama devamı bi gelse
daha da mutlu olacaz
Yani benden bahsediyorsunuz artık bu hafta kritik :18: o yüzden suni mudehaleye gerek kalmadan gelsin istiyorum eğer perşembeye kadar gelmezse sanırım suni sancı veriri doktorum :18::18:
Canım neden sezeryan istiyorsun ki suni sancı bence sezeryandan daha iyi onu denemeden ben sezeyana girmem.İnşlh Allahım kolaylık verir hepimize.
Yani benden bahsediyorsunuz artık bu hafta kritik :18: o yüzden suni mudehaleye gerek kalmadan gelsin istiyorum eğer perşembeye kadar gelmezse sanırım suni sancı veriri doktorum :18::18:
Canım neden sezeryan istiyorsun ki suni sancı bence sezeryandan daha iyi onu denemeden ben sezeyana girmem.İnşlh Allahım kolaylık verir hepimize.
cnm aceleyle yazmamısım tabıkı once sunı sancı denerım zaten bılıo artık herkes sezeryandan korktugumu
ayy canım kusura bakma ya seni daha fazla tedirgin etmek istemedim ben sadece korkumu paylaşayım dedimdoktoruma sordum ben de nolcak dedim 40 haftada hala gelmediyse diye suni sancı dedi sezeryan demezsiniz dimi dedim gerek olacağını hiç sanmıyorum çünkü bebek çok aşağıda pozisyonu herşeyi uygun hatta artık gelmesi bile lazım dedi oyüzden kesinlikle ben de ilk suni sancıyı denerim canım:18:
Valla biz çok cesaretliyiz cnm sanırım da çocuklar bi müsade etse doğurucaz.Dün NST de yanımda bir ebe vardı o da NST ye girmişti ben ebeyim ama normalden çok korkuyorum sezeryan olucam dedine ayııııııp dedim tabii şaka.Biz bi şey bilmediğimizden sanırım cahil cesareti ama olsun ben normal olsun istiyorum yinede.
Yok canım yaa ne kusuru çevremdeki arkadaşlarım hep 40 ı doldurmuş öyle doğurmuşlar ben de öyle oldum valla.Cesaretli arkadaşlarım beniiiiiiiiiiiiiim gurur duyuyorum sizle :13::13:sonuna kadar normal beklicez
Valla biz çok cesaretliyiz cnm sanırım da çocuklar bi müsade etse doğurucaz.Dün NST de yanımda bir ebe vardı o da NST ye girmişti ben ebeyim ama normalden çok korkuyorum sezeryan olucam dedine ayııııııp dedim tabii şaka.Biz bi şey bilmediğimizden sanırım cahil cesareti ama olsun ben normal olsun istiyorum yinede.
Yok canım yaa ne kusuru çevremdeki arkadaşlarım hep 40 ı doldurmuş öyle doğurmuşlar ben de öyle oldum valla.Cesaretli arkadaşlarım beniiiiiiiiiiiiiim gurur duyuyorum sizle :13::13:sonuna kadar normal beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?