2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hepimiz gerildik galiba artık ağırlaştıkça daha da gergin oluyoruz sanırım ben de evi toparladım canım şimdi toz alıcam sonra süpürürüm evi sonra da üst katı temizleyim biraz diyorum akşama doğruda yemeğimi yaparım belki gece hastaneye giderim ayyy ne hastane meraklısı olduk kızlar iş aralarında uğrayıp laf yetiştiriyorum size zaten artık eskisi gibi aralıksız sil süpür yapamıyorum

günaydın tatlım artık kendimi dinlemekten vazgectm vallasancı fln gelıp gecıo karnım indi bacaklarıma artık penguen gibi oldumhergün birileri arayıp soruo doğurmadn mı dıye resmen cinnet modundayımhayırlısıyla bir dogursak artık yaaaaa

canım iki defa dolanmış boynuna doktor şimdilik sıkıntı yok kontrolleri sıklaştırıcaz daha fazla dolanırsa sıkıntılı dedi:18:

cidden ya erken gelecek diye korkuyorduk şimdi gelmeyecek diye korkar oldum ben hayırlısıyla sağlıkla bir gelsinlerde ben beklerim biraz daha ama çok da bekletmesinler

canım iki defa dolanmış boynuna doktor şimdilik sıkıntı yok kontrolleri sıklaştırıcaz daha fazla dolanırsa sıkıntılı dedi:18:

tatlım benım kızımnda ilk günlerden beri boynunda kordon var ama normal doguma bir zararı olmaz dedı doktorum tabı kordon uzunluguna da baglı bu durumeger sorun yok dıosa güven doktoruna ve canını sıkma hiç bişey olmaz kuzuna inşallah

aynen bu kadar bekledık 1 haftamı duramıcm sonunda kızıma kavuscm ya gerısı önemlı degııl

canım benim ben daha da fazla beklerim ama beni asıl korkutan normal doğum falan değil hatta deli gibi bekliyorum sancılanayım diye ama 40.haftanın sonrasından korkuyorum ozaman nolacak işte eğer bu tembeller kendiliklerinden gelmezlerse nolcak:18: çoook istiyorum normal doğumla bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı

cnm 40ı doldurdugmda hala dogmamıs olursa riske atamam sezeryan ısterım gibi gelıo

cnm 40ı doldurdugmda hala dogmamıs olursa riske atamam sezeryan ısterım gibi gelıo
doktorum da 40 hafta dolduğu zaman konuşalım ama be yatış yapalım derim dedi ben beklemek istiyordum aslında eğer bebek de bir sıkıntı olmazsa dedim bebek de bir sıkıntı yok zaten ama önemli olan sadece bebek dedğil anne de önemli benim için ve vücudun artık sinyal veriyor doğumun biran önce olması lazım ama ben bekleyebildiğimiz kadar bekliyorum merak etme dedi henüz sezeryan lafını da etmedi suni sancı veririz dedi ama suniden sonuç alamazsak sonrası belli ozaman da yapacak bişey yok artık kabul edicez mecbur ama keşke kendileri gelse artık canım ya hiiiçççç laf da dinlemiyorlar ya

Yani benden bahsediyorsunuz artık bu hafta kritik :18: o yüzden suni mudehaleye gerek kalmadan gelsin istiyorum eğer perşembeye kadar gelmezse sanırım suni sancı veriri doktorum :18::18:

Canım neden sezeryan istiyorsun ki suni sancı bence sezeryandan daha iyi onu denemeden ben sezeyana girmem.İnşlh Allahım kolaylık verir hepimize.

slm kızlar nasılsınız
merhaba canım ben biraz gerginim evet doğuramamaktan şikayetçiyim ama maşallah oğlumun keyfi yerinde ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor hiççç biraz çaba harcayım da çıkayım artık demiyor
gerçekten adımız çıkacak canım forumda doğuramayan ocak anneleri diye bütün ayın annelerinin çoğu bir ay önceden başladılar doğum yapmaya biz bir ilk yapıp bir ay sonraya sarkıcaz sanırım

cnm aceleyle yazmamısım tabıkı once sunı sancı denerım zaten bılıo artık herkes sezeryandan korktugumu

ayy canım kusura bakma ya seni daha fazla tedirgin etmek istemedim ben sadece korkumu paylaşayım dedim doktoruma sordum ben de nolcak dedim 40 haftada hala gelmediyse diye suni sancı dedi sezeryan demezsiniz dimi dedim gerek olacağını hiç sanmıyorum çünkü bebek çok aşağıda pozisyonu herşeyi uygun hatta artık gelmesi bile lazım dedi oyüzden kesinlikle ben de ilk suni sancıyı denerim canım:18:

cnm aceleyle yazmamısım tabıkı once sunı sancı denerım zaten bılıo artık herkes sezeryandan korktugumu

Valla biz çok cesaretliyiz cnm sanırım da çocuklar bi müsade etse doğurucaz.Dün NST de yanımda bir ebe vardı o da NST ye girmişti ben ebeyim ama normalden çok korkuyorum sezeryan olucam dedi ne ayııııııp dedim tabii şaka.Biz bi şey bilmediğimizden sanırım cahil cesareti ama olsun ben normal olsun istiyorum yinede.

Yok canım yaa ne kusuru çevremdeki arkadaşlarım hep 40 ı doldurmuş öyle doğurmuşlar ben de öyle oldum valla.Cesaretli arkadaşlarım beniiiiiiiiiiiiiim gurur duyuyorum sizle :13::13: sonuna kadar normal beklicez

bir ebenın boyle bir sey dedıgne ınanamıyoruuuummmvalla Allah kadının vücudunu normal doguma uygun yaratmıs bunu reddetmek ne kadar sacma bısey ıstısna durumlar saglık sorunları vs. olabılır o zaman sezeryan olması sart ama keyfi kendımı kestırmem gibi gelıo ama bu benım düşüncem herkesn görüşü farklı oluo

yaşasın doğuramayan ocak annelerinin normal doğum kardeşliği
cidden ben de kimi görsem etrafımda normal doğumdan korkuyor sanırım bizim ki cahil cesareti oluyor ama ben kendime de tembel oğluma da güveniyorum yaparız biz bu normal doğumu yeterki şu tembelim doğru çıkış yolunu bulsun bir kaç gündr karnımı delmeye çalışıyor kendisi anlatamadım henüz çıkış kapısının orada olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…