- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.401
bir ebenın boyle bir sey dedıgne ınanamıyoruuuummmvalla Allah kadının vücudunu normal doguma uygun yaratmıs bunu reddetmek ne kadar sacma bısey ıstısna durumlar saglık sorunları vs. olabılır o zaman sezeryan olması sart ama keyfi kendımı kestırmem gibi gelıo ama bu benım düşüncem herkesn görüşü farklı oluo
yaşasın doğuramayan ocak annelerinin normal doğum kardeşliği
cidden ben de kimi görsem etrafımda normal doğumdan korkuyor sanırım bizim ki cahil cesareti oluyorama ben kendime de tembel oğluma da güveniyorum yaparız biz bu normal doğumu yeterki şu tembelim doğru çıkış yolunu bulsun bir kaç gündr karnımı delmeye çalışıyor kendisi anlatamadım henüz çıkış kapısının orada olmadığını
sabahtan beri mide bulantısından gözümü acamıom off fenalık geldı vallaaaa
Haklısın canım Rabbim her şeyin en güzelini doğalını vermiş ama insanlar bun anlamakta zorlanıyor.Bile bile yanlışa yönleniyor.Tabii bu sözüm bile bile sezeryan olanlara.
daha öğrenemedi annesi seninki daha küçük bizim ki büyük olduğu halde öğrenemedi
Canım senin bu bulantılar birkaç gündür var değil mi ben yanlış hatırlamıyorsam?Neden oluyor acaba?Senin kontrolün ne zman canım nişandan sonra hiç gittin mi doktora?
Haklısın canım Rabbim her şeyin en güzelini doğalını vermiş ama insanlar bun anlamakta zorlanıyor.Bile bile yanlışa yönleniyor.Tabii bu sözüm bile bile sezeryan olanlara.
daha öğrenemedi annesi seninki daha küçük bizim ki büyük olduğu halde öğrenemedi
Canım senin bu bulantılar birkaç gündür var değil mi ben yanlış hatırlamıyorsam?Neden oluyor acaba?Senin kontrolün ne zman canım nişandan sonra hiç gittin mi doktora?
offfffffff kızlar ya ishal oldum ben bugün birde bu eksikti ama ya
kuzuuum senın dogum yakın olabılırcünkü ishal olabılıyormusuz doguma yakın bagırsak düzenı bozulabılıomus yanı
aaa şikayet etmem ozaman seve seve 2. adresim yaparım wcyiyeter ki gelsin benim şu kuzu ya hamilelikte hiç olmamıştı böyle ay inşallah doğum yakın diyedir canım ya ebe de bugün karnın düşmüş iyice heran gelebilir dedi. ama kaç haftadır aynı eşyi duyuyoruz dimi zaten bizde biliyoruz ki artık heran gelebilir
memur işçi bilmiyorum 8 haftalık raporum bide doğunca yazcaz demişti ama doğmadıdevlet memuru olanların tekrar izin almasına gerek yok ki.sonuçta izne ayrıldığımız tarihten itibaren 16 hafta izinliyiz mevzu bu yani.
yok glüm kesildi gitti bitti kalmadı bişibüyük tuvaletin seni öyle bir zorlicakki o bağırtı yeter zaten ve hemen doğurursun ama açılman başlamış olabilir. dr gitmekte yarar var
bana önerilerinizi bekliyorum kızlar......dogumu tetikleyen hızlandıran ne varsa bildiginiz yazın lütfen
Günaydınlar tembel hamişler ve bebişleridün ebe sen bu gece doğurursun demişti ama doğurmadım yine doktorum haklı çıktı maalesef
Canım benimdün dr. um verdi 10 günlük rapor daha.Arkadaş 16 haftadan kullanacağız demiş ama öyle olmuyor doğum yapana kadar alabiliryorsun rapor.dün 39+6 idim ama yine de yazdı raporu.
Canım kelin ilacı meselesi bilsem ben 40 lara kalır mıydım?
günaydın dün bu saatte doğumhaneden çıkmış bebeğimi emzirmeye başlıyodum :))
hikaye şöyle başladı doğum yapamıcam ben galiba korkusuyla pazar günü kendimi biraz yormaya karar verdim ve tabiri caizse hiç durmadım sil süpür ütü falan filan ama bişey yoktu ne sancı ne ağrı gece yatarken biraz biraz belim ağrımaya başladı 3 gibi bir sancı geldi tekti ama şiddetliydi sonra sık sık wc ziyareti başladı doğum sancısından ziyade bağırsak gaz sancısı adet sancısı gibi kırmızı pembe bir akıntı oldu nişan yani sonra istemdışı su sızdırmaya başladım az az ama eşiem söyledim bekleyelim dedim hastaneyi aradım dr oradamı diye sordum oradaymış genelde nöbetçi çalışıyo zaten sabah ezana kadar bekledim herkes uyansın diye kayınvalidemler yan dairede sonra giyiyndim hazırlandım bu arada sancılar hala yok denecek kadar azdı 7:06 hasataneye giriş yaptık muayne nst derken serum verdiler doğum başlamış dediler 3-4 cm miş serumdan sonra suni sancı vermeye başladılar ben iğne olmak istiyorum bu sefer sancı çekemem dedim çok şiddetli ama az sancı çektim 2.doğum diye sanırım sancı süresi daha kısa sürdü ilk oğluma göre bu bebeğim ilkine göre daha toplu ve ben çok heyecanlıydım o yüzden doğum biraz zor oldu şükür kurtulduk darısı başınıza ebe muayne etti ve 7-8 cm ve kafa geliyo iğne yapamama normal seyrinde dedi 9:25 aldılar 9:40 çıktım doğumhaneden allaha çok şükür hem personel hem doktorum herkes çok yardımcı oldu kızkardeşimi ve eşimi istedim odamda onun dışındakileri eve yolladık doğumdan sonra büyük oğlumu alıp geldiler çok mutluyum 4 kişilik bir aileyiz arık :)
Merhaba kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...
Nefesler tutumuş hepiniz her an doğm yapablirsinizz dolmuş tickerleriniz:)
Şuan topiğinizde bi arkadaşımızda doğumda ona bol bol dua istiyoruz..
Haberiniz vardır belki ama bal63 doğum hazırlığında şuanda beklemede
benden bir şikayet dahagöbek deliğimin etrafı yuvarlak şekilde harita gibi olmuş durumda offf dert etmeyim diyorum ama kötü duruyor ya
o kadar stresliyim ki karnım ağrıyo midem bulanıyo eşim var yanımda çok kavga etmek istiyorum ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum ama o da hasta vicdanım el vermiyo telefonumu kapatmak istiyorum
15:20 de randevu allahım nolur herşey güzel çıksında bekleyebileyim kendi gelmesini psikolojim alt üst
Merhaba kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...
Nefesler tutulmuş hepiniz her an doğm yapablirsinizz dolmuş tickerleriniz:)
Şuan topiğinizden bi arkadaşımızda doğumda ona bol bol dua istiyoruz..
Haberiniz vardır belki ama bal63 doğum hazırlığında şuanda beklemede
o kadar stresliyim ki karnım ağrıyo midem bulanıyo eşim var yanımda çok kavga etmek istiyorum ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum ama o da hasta vicdanım el vermiyo telefonumu kapatmak istiyorum
15:20 de randevu allahım nolur herşey güzel çıksında bekleyebileyim kendi gelmesini psikolojim alt üst
Slm güzel ocak anneleri bende mart annesi olacam inş. kızım 2 hafta önce kontrolde başaşağı duruyordu bu gün yine kontrolumuz vardı bebişim ters dönmüş doktor dönmezse sezeryan dedi benim haftamda olupda sonradan dönen var mı aranızda ben hiç sezeryan istemiyorum:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?