2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım Rabbim her şeyin en güzelini doğalını vermiş ama insanlar bun anlamakta zorlanıyor.Bile bile yanlışa yönleniyor.Tabii bu sözüm bile bile sezeryan olanlara.

daha öğrenemedi annesi seninki daha küçük bizim ki büyük olduğu halde öğrenemedi

sabahtan beri mide bulantısından gözümü acamıom off fenalık geldı vallaaaa

Canım senin bu bulantılar birkaç gündür var değil mi ben yanlış hatırlamıyorsam?Neden oluyor acaba?Senin kontrolün ne zman canım nişandan sonra hiç gittin mi doktora?

cnm persembe gidicm annem ince giyiniosun üşüttün mıdenı dıo bılmıyorum ondan mıama fenalık basıo kalın gıyınnce terden su gibi oluom

cnm persembe gidicm annem ince giyiniosun üşüttün mıdenı dıo bılmıyorum ondan mıama fenalık basıo kalın gıyınnce terden su gibi oluom

kuzuuum senın dogum yakın olabılır cünkü ishal olabılıyormusuz doguma yakın bagırsak düzenı bozulabılıomus yanı

aaa şikayet etmem ozaman seve seve 2. adresim yaparım wcyi yeter ki gelsin benim şu kuzu ya hamilelikte hiç olmamıştı böyle ay inşallah doğum yakın diyedir canım ya ebe de bugün karnın düşmüş iyice heran gelebilir dedi. ama kaç haftadır aynı eşyi duyuyoruz dimi zaten bizde biliyoruz ki artık heran gelebilir

gerçekten adımız çıkacak canım forumda doğuramayan ocak anneleri diye bütün ayın annelerinin çoğu bir ay önceden başladılar doğum yapmaya biz bir ilk yapıp bir ay sonraya sarkıcaz sanırım[/QUOTE]

off sorma sıkıldım artık evin içinde yuvarlanmaktan ne oturup kalkabiliyorum ne de yatıp sancı girsin die eder oldum çamaşırım da bi ıslaklık görünce acaba su mu sızıyor die başlıyorum beklemeye hiç bişi olacağı yok o kadar da yoruyorum kendimi temizlik yürüyüş yine de olmuyor sancılanmıyorum artık tlf her çaldığında bugünde doğuramadım die açıyorum...ne kadar nazlandı bizim bebeklerimiz böyle.

benımde 2 3 gündür iice indi otururken bacaklarmn üzernde tasıom kızımıama bu yeterlı degıl dogurmak içinayy delirdim iice

benden bir şikayet daha göbek deliğimin etrafı yuvarlak şekilde harita gibi olmuş durumda offf dert etmeyim diyorum ama kötü duruyor ya

Merhaba kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...
Nefesler tutulmuş hepiniz her an doğm yapablirsinizz dolmuş tickerleriniz:)
Şuan topiğinizden bi arkadaşımızda doğumda ona bol bol dua istiyoruz..
Haberiniz vardır belki ama bal63 doğum hazırlığında şuanda beklemede

Son düzenleme:
devlet memuru olanların tekrar izin almasına gerek yok ki.sonuçta izne ayrıldığımız tarihten itibaren 16 hafta izinliyiz mevzu bu yani.
memur işçi bilmiyorum 8 haftalık raporum bide doğunca yazcaz demişti ama doğmadı

büyük tuvaletin seni öyle bir zorlicakki o bağırtı yeter zaten ve hemen doğurursun ama açılman başlamış olabilir. dr gitmekte yarar var
yok glüm kesildi gitti bitti kalmadı bişi

bana önerilerinizi bekliyorum kızlar......dogumu tetikleyen hızlandıran ne varsa bildiginiz yazın lütfen

saol canım bugün hatırlatırım tabi 2 gün içinde sezeryan a alcam demezse

hakkaedetn bilsem yöntemini doğum başlatmanın ilk kendim denicem

ne mutlu sana sağlıkla aldın evladını allah uzun ömürler versin inşallahhh

ayyy inşallah sağlıkla alır yavrusunu kucağınan dualarım onunla allah yardımcısı olsun

o kadar stresliyim ki karnım ağrıyo midem bulanıyo eşim var yanımda çok kavga etmek istiyorum ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum ama o da hasta vicdanım el vermiyo telefonumu kapatmak istiyorum

15:20 de randevu allahım nolur herşey güzel çıksında bekleyebileyim kendi gelmesini psikolojim alt üst

benden bir şikayet daha göbek deliğimin etrafı yuvarlak şekilde harita gibi olmuş durumda offf dert etmeyim diyorum ama kötü duruyor ya
ben artık bakmak istemiyotrum göbeğime.Aynen hakla şeklinde göbek deliğin etrafı çok sinir bozucu yaa ama ne yapalım geri dönüş yok.Allah tan çok kenarlarda derin çatlaklarım yok.

Canım dualarımız seninle inşlh akşam evine dönersin de bebğin kendi doğal olarak gelir.:26:

ayy Allahım bu yolda kimseyı zora sokmasın inşallah :26:yavrusunu saglıklı bır sekılde alsn kucagına

ah tatlım ya stres yapma bu saatten sonra Allahtan hayırlısını iste :26 en doğrusunu bilir çünkü

Slm güzel ocak anneleri bende mart annesi olacam inş. kızım 2 hafta önce kontrolde başaşağı duruyordu bu gün yine kontrolumuz vardı bebişim ters dönmüş doktor dönmezse sezeryan dedi benim haftamda olupda sonradan dönen var mı aranızda ben hiç sezeryan istemiyorum:18::18::18:

cooook uzun bir aradan sonra herkese merhaba!!

esimin ailevi sorunlari yuzunden pek yogun gunler gecirdik son aylarda, neredeyse 3 aydir giremiyorum topige...
son 1 haftayi okuyabildim ancak ve dogrusunu soylemek gerekirse bu kadar cok doguramayan gorunce biraz rahatladim :26: ben de gunlerdir bi sanci gelse de hastaneye kostursam diye bekliyorum

hatirlayan vardir belki, finlandiyada yasiyorum ben, esim fin.. hep dusunurdum bebegim olunca tek basima ne yaparim diye ama cok sukur annem de babam da erkek kardesim de yanima geliyolar bugun babamla kardesim 10 gun kalacaklar ama annem 5 hafta... sonra da mart ayinda esimle bebegimle bi turkiye ziyareti yapacagiz, hediyeleri toplamak lazim dimi

yavrularina kavusan anneler, gozunuz aydin! bebekleriniz butun gece uyur da sizleri yormazlar insallah!!

doguramayandaslarim... hepinize sabir diliyorum, son gunlerinde beklemek ne kadar da zormus gercekten, bende de ne sanci var ne agri.. nisan da yerinde duruyo sanirim, renkli bir sey gormedim hala. bugun annemlerin gelmesi bahanesiyle etraflica bi temizlik yapiyorum, umarim o biraz etki eder.

en son bebek odasinin duvarina yaptigim resimleri eklemistim buraya, bir de gokkusagi ekledim, bakin bakalim guzel olmus mu

cnm korkma hiç daha erken döner benım kızım 35. haftada buldu pozisyonunu daha önce bası hep yukardaydı sennkıde döner merak etme

slm kızlar yarın doktor kontrolüm var.çatı muayanesi yapıcak..38+1 deyim..bugün kuaföre gidip temizleneyim dedim okadar çok canım yandı kii..offf dedim yaa:((
birde normal doğum diyorum bu kadarcık şeye bile dayanamıyorumm:(( neyse eve dönünce iç çamaşırımda kan lekesi vardı içten gelmiş gibi ne biliyim tam anlamadım..zorladık diye mi geldi acaba kanattıı..yoksa nişan mı üffff::?????
nişansa belli olur heralde sancı başlar bakıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…