- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.421
bir ebenın boyle bir sey dedıgne ınanamıyoruuuummmvalla Allah kadının vücudunu normal doguma uygun yaratmıs bunu reddetmek ne kadar sacma bısey ıstısna durumlar saglık sorunları vs. olabılır o zaman sezeryan olması sart ama keyfi kendımı kestırmem gibi gelıo ama bu benım düşüncem herkesn görüşü farklı oluo
kızım nisa 15.01 de sabah sezeryan ile doğdu
kg : 3210 koy :50 cm
özel izmir karataş hastanesi dr reşat bozoklar
herkese cok tesekkur ederim
cooook uzun bir aradan sonra herkese merhaba!!
esimin ailevi sorunlari yuzunden pek yogun gunler gecirdik son aylarda, neredeyse 3 aydir giremiyorum topige...
son 1 haftayi okuyabildim ancak ve dogrusunu soylemek gerekirse bu kadar cok doguramayan gorunce biraz rahatladim :26: ben de gunlerdir bi sanci gelse de hastaneye kostursam diye bekliyorum
hatirlayan vardir belki, finlandiyada yasiyorum ben, esim fin.. hep dusunurdum bebegim olunca tek basima ne yaparim diye ama cok sukur annem de babam da erkek kardesim de yanima geliyolar bugunbabamla kardesim 10 gun kalacaklar ama annem 5 hafta... sonra da mart ayinda esimle bebegimle bi turkiye ziyareti yapacagiz, hediyeleri toplamak lazim dimi
yavrularina kavusan anneler, gozunuz aydin! bebekleriniz butun gece uyur da sizleri yormazlar insallah!!
doguramayandaslarim...hepinize sabir diliyorum, son gunlerinde beklemek ne kadar da zormus gercekten, bende de ne sanci var ne agri.. nisan da yerinde duruyo sanirim, renkli bir sey gormedim hala. bugun annemlerin gelmesi bahanesiyle etraflica bi temizlik yapiyorum, umarim o biraz etki eder.
en son bebek odasinin duvarina yaptigim resimleri eklemistim buraya, bir de gokkusagi ekledim, bakin bakalim guzel olmus mu
Eki Görüntüle 328236 Eki Görüntüle 328237 Eki Görüntüle 328238 Eki Görüntüle 328239 Eki Görüntüle 328240
merhaba ben de 39+1 im bugün. dün doktordaydım aman aman bi sancım yokmuş. perşembeye kadar doğmazsa muayene olucam ilerliyo mu geri mi kaçıyor bebek ona bakacaklar.benim haftalardır kemikliermde ağrı vardı, ayrılıyor gibi hissediyordum. yürüyemiyordum çok fazla, ayrıca da bacağım kasılıyordu. bugün yürüyüşe çıktım gayet güzel 1 sat yürüdüm, ağrı kasılma olmadı, önceden bebeğin baskısını hissediyordum yürürken ,acaba geri mi kaçtı yukarıya diye üzülüyorum. ama bir yandan da bikaç gündür daha rahat nefes alıyorum, bu da iyi bişeymiş bebek aşağı ilerliyo olabilir... hiçbir mantık yürütemiyorum artık...
bi de anladım ki hiçkimse hamile psikolojisinden anlamıyor, zamanında hamile olmuş olanlar bile anlamıyor. insanın daha çok sinirini bozacak şeyler söyleyip duruyorlar. daha doğurmadın mı diyenleri çekip vurasım geliyor artık...
Allahtan hobilerim var onlarla oyalanıyorum da vakit geçiyor stresimi atıyorum, senin duvarların da çok güzel olmuş eline sağlık.
ben de bebişim için şekerler, kapı süsleri falan hazırladım.
bekliyoruz işte...
Bu arada çatı muayenesinde zerre miktar acı hissetmedim, korkacak hiçbişey yok zaten 10 saniye kadar ya sürdü ya sürmedi...
kızlarrr çok mutluyumm
şimdi girdim kızlar eve bebişim 130 gr almış 2930 gr olmuşçok değil ama bu hafta kilo alması çok önemliydi,nst de güzel çıktı o yüzden 1 hafta daha bekleye bilicez
haftaya 40+3 olcan zaten 3 gün geçmiş olcak duruma göre en fazla 3 gün daha bekleriz dedi sonra suni sancı yada sezeryan olur dedi,bu bile yetti bana çok korkuyodum hemen alcak diye artık 1 haftamız daha var normal olması için tam olmasada kanalada girmiş
bu gelişmeler bile stresimi aldı çok mutlu etti kimbilir doğnca ne kadar mutlu edicek beni oğluşum
ben artık bakmak istemiyotrum göbeğime.Aynen hakla şeklinde göbek deliğin etrafı çok sinir bozucu yaa ama ne yapalım geri dönüş yok.Allah tan çok kenarlarda derin çatlaklarım yok.
Canım dualarımız seninle inşlh akşam evine dönersin de bebğin kendi doğal olarak gelir.:26:
saolun kızlar hissetti bebeişim iyi dileklerinizi üzmedi annesiniah tatlım ya stres yapma bu saatten sonra Allahtan hayırlısını iste :26en doğrusunu bilir çünkü
Slm güzel ocak anneleri bende mart annesi olacam inş. kızım 2 hafta önce kontrolde başaşağı duruyordu bu gün yine kontrolumuz vardı bebişim ters dönmüş doktor dönmezse sezeryan dedi benim haftamda olupda sonradan dönen var mı aranızda ben hiç sezeryan istemiyorum:18::18::18:
cooook uzun bir aradan sonra herkese merhaba!!
en son bebek odasinin duvarina yaptigim resimleri eklemistim buraya, bir de gokkusagi ekledim, bakin bakalim guzel olmus mu
Eki Görüntüle 328236 Eki Görüntüle 328237 Eki Görüntüle 328238 Eki Görüntüle 328239 Eki Görüntüle 328240
slm kızlar bende dogum bekleyenlerdenım doktorum 40+5e kadas beklerız dedı ben cok Yazamızorum dogum ıçın ank geldım ve hnt yok telden takıp edıyorum MELNIZ dokt6r knt naşıldıne dedı doktorun benımf knt yarın ne dıyecek ınşallah kendılıgınden dogurabılırız
Canım beniiiim çoook mutlu oldumne güzel kilo da almış haftaya kadar inşlh normal sancıların gelir gelmese bile suni sancı ile inşlh doğurursun belki o zmana kadar biraz daha kilo alır 3 ü de geçer.Sen de rahat edersin.Tekrar gözün aydın canım.
selam kizlar
benimde bugün ilk önce sabah kahve rengi akintim geldi baya bir sonra da kan geldi hastaneye gittik.
1.5saat kaldik hastanede baktilar sanci cikmadi bebek kalp atislarida iyiydi.
acik falan da cikmadi kanama da normal dedi
bu kanama nişanmıymış ?senin nişan gelmişti galiba demi sinem :44:
ya evet caniminici ama rahim dedi 3 cm kisalmis dogum yakin yani o mukuz mu ne diyorlar bilmiyorum o kisalmis sanirim o iyice acilinca rahim aciliyormus
bakalim ultrasyondan bakti dedi oo bana göre 10 ile 14 gün sonra gelir
tabi belli olmaz birden sanci gelir belki hemen dogar
bu kan bana da pek hayra hararet gelmiyor yakin gibi ama belli de olmaz bakalim.
kızlarrr çok mutluyumm
şimdi girdim kızlar eve bebişim 130 gr almış 2930 gr olmuşçok değil ama bu hafta kilo alması çok önemliydi,nst de güzel çıktı o yüzden 1 hafta daha bekleye bilicez
haftaya 40+3 olcan zaten 3 gün geçmiş olcak duruma göre en fazla 3 gün daha bekleriz dedi sonra suni sancı yada sezeryan olur dedi,bu bile yetti bana çok korkuyodum hemen alcak diye artık 1 haftamız daha var normal olması için tam olmasada kanalada girmiş
bu gelişmeler bile stresimi aldı çok mutlu etti kimbilir doğnca ne kadar mutlu edicek beni oğluşum[/QUOT
haftayada bi 150 gr alır canım sen merak etmeoda yeter zaten bu kilosuda iyi benim bir arkadaşım 2500 doğurdum ama 2 buçuk ayda 7 kilo almış resimlerini görceksin tombişş maşallah..oyüzden kiloya üzülmemek lazım..bende başta üzülüyodum ama bunları duydukça önemsemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?