2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızım nisa 15.01 de sabah sezeryan ile doğdu

kg : 3210 koy :50 cm

özel izmir karataş hastanesi dr reşat bozoklar

herkese cok tesekkur ederim

artık düşüncelerimi karıştırmaya başladım önceden beni kesecekler diye çok korkardım ama şimdi içimden gcık bi ses doktor hadi beklemeyelim fazla alalım sezeryana dese diye bekliyor gibiyim :26: , strese girdim iyice ya , oldu bittiye geliip normal doğurmak istiyordum ama zaman geciktikce korkularım artıyor . sağlıkçılar daha çok sezeryancı oluyor ben onu farkettim, sanırım önlerine iyi kötü çok vaka geldiği için korkuyor olabilirler. Ben okuyunca etkileniyorum yüzlerce kolay doğum hikayesi okudum ama bir iki tane olumsuz bişey duymam bile çok etkiledi . hele şu son zamanlar.yok çok dikiş yok iyileşemeyen iltihaplanan dikiş, yok oturamadım vs. diye bir iki olumsuzluk duyunca bile etkilendim, kaldı ki onlar belki de bundan daha fecisini görüyorlar. insan psikolojisi işte, üstelik hamile insan psikolojisi :) hemencecik bozuluyor, sinir hastası gibiyim kimseye tahammülüm yok :) 40 haftam bitecek ben hala gezmeye gidiyorum insanlar bakıp bakıp daha doğurmadın mı diyorlar sanki bilerek tutuyorum içimde :)

dün o kadar temizlik yaptım belki tetikler falan ama yok. gerçi bugün ilk defa sancı hissettim sancıydı sanırım bir anda karnımdan kasıklarıma doğru kasılmayla birlikte garip bir ağrıydı. devamı da gelmedi umutlanmıştım ama 2 saat geçti üzerinden tekrarı olmadı.
ne hevesliymişim arkadaş sancılanmaya :) bir psikopata bağlayan ben değilim değil mi? normal doğuum derken ruh sağlığımız gitmez inşallah

bir kaç gündür netim sorunlu sıksık gidipgeliyor, geçmişi okuyamıyorum doğrudüzgün yazdığım yorumlar gönderilemeden kesiliyor çoğu zaman. bugün de pek okuyamadım, günün doğuranları var mı , nasıllar acaba..

hayırlı olsun, Analı babalı büyütün inşallah.. darısı bize :)

Çatı muayenemı atlattım sıra geldı douma..Korkutmıyım ama benmı canım yandıı walllaa..doktorum 4 kg yu gecmesse normal dogum yapıcaz dedi...suanda 3.315gr kızım..haftada 150 gr alması normalmiş..zaten 1 haftam kaldıı ama sabırsızlanmaya basladık..annem ablam yanımda..her iş bittii hersey hazırr kızımın keyfını bekliyoruz aaartık..çatır çatırr doguralımm KIZZLAARRR...

merhaba ben de 39+1 im bugün. dün doktordaydım aman aman bi sancım yokmuş. perşembeye kadar doğmazsa muayene olucam ilerliyo mu geri mi kaçıyor bebek ona bakacaklar.benim haftalardır kemikliermde ağrı vardı, ayrılıyor gibi hissediyordum. yürüyemiyordum çok fazla, ayrıca da bacağım kasılıyordu. bugün yürüyüşe çıktım gayet güzel 1 sat yürüdüm, ağrı kasılma olmadı, önceden bebeğin baskısını hissediyordum yürürken ,acaba geri mi kaçtı yukarıya diye üzülüyorum. ama bir yandan da bikaç gündür daha rahat nefes alıyorum, bu da iyi bişeymiş bebek aşağı ilerliyo olabilir... hiçbir mantık yürütemiyorum artık...
bi de anladım ki hiçkimse hamile psikolojisinden anlamıyor, zamanında hamile olmuş olanlar bile anlamıyor. insanın daha çok sinirini bozacak şeyler söyleyip duruyorlar. daha doğurmadın mı diyenleri çekip vurasım geliyor artık...
Allahtan hobilerim var onlarla oyalanıyorum da vakit geçiyor stresimi atıyorum, senin duvarların da çok güzel olmuş eline sağlık.
ben de bebişim için şekerler, kapı süsleri falan hazırladım.
bekliyoruz işte...

Bu arada çatı muayenesinde zerre miktar acı hissetmedim, korkacak hiçbişey yok zaten 10 saniye kadar ya sürdü ya sürmedi...

Son düzenleme:
slm kızlar bende dogum bekleyenlerdenım doktorum 40+5e kadas beklerız dedı ben cok Yazamızorum dogum ıçın ank geldım ve hnt yok telden takıp edıyorum MELNIZ dokt6r knt naşıldıne dedı doktorun benımf knt yarın ne dıyecek ınşallah kendılıgınden dogurabılırız

Canım yaa öyle bebeğin geri kaçması oluyormuymuş? ilk defa duydum.

kızlarrr çok mutluyumm

şimdi girdim kızlar eve bebişim 130 gr almış 2930 gr olmuş çok değil ama bu hafta kilo alması çok önemliydi,nst de güzel çıktı o yüzden 1 hafta daha bekleye bilicez
haftaya 40+3 olcan zaten 3 gün geçmiş olcak duruma göre en fazla 3 gün daha bekleriz dedi sonra suni sancı yada sezeryan olur dedi,bu bile yetti bana çok korkuyodum hemen alcak diye artık 1 haftamız daha var normal olması için tam olmasada kanalada girmiş
bu gelişmeler bile stresimi aldı çok mutlu etti kimbilir doğnca ne kadar mutlu edicek beni oğluşum

Canım beniiiim çoook mutlu oldum ne güzel kilo da almış haftaya kadar inşlh normal sancıların gelir gelmese bile suni sancı ile inşlh doğurursun belki o zmana kadar biraz daha kilo alır 3 ü de geçer.Sen de rahat edersin.Tekrar gözün aydın canım.

ah tatlım ya stres yapma bu saatten sonra Allahtan hayırlısını iste :26 en doğrusunu bilir çünkü
saolun kızlar hissetti bebeişim iyi dileklerinizi üzmedi annesini

daha çok vakit var döner canım benimde 32 den sonra döndü

çok güzel olmuş canım güle güle kullansın bebişin

çok tebrik edrim canım sağlıkla büyütün inşallah

şimdi yazdım canım çok şükür iyiydi

selam kizlar

benimde bugün ilk önce sabah kahve rengi akintim geldi baya bir sonra da kan geldi hastaneye gittik.

1.5saat kaldik hastanede baktilar sanci cikmadi bebek kalp atislarida iyiydi.

acik falan da cikmadi kanama da normal dedi

canım benim çok saol içim çok rahatladı anlatamam hepimiz sağ sağlim atlatalım da doğumu bebişlerimizde gazlarından faln konuşalım artık demi

bu kanama nişanmıymış ?senin nişan gelmişti galiba demi sinem :44:

bu kanama nişanmıymış ?senin nişan gelmişti galiba demi sinem :44:

ya evet caniminici ama rahim dedi 3 cm kisalmis dogum yakin yani o mukuz mu ne diyorlar bilmiyorum o kisalmis sanirim o iyice acilinca rahim aciliyormus

bakalim ultrasyondan bakti dedi oo bana göre 10 ile 14 gün sonra gelir

tabi belli olmaz birden sanci gelir belki hemen dogar

bu kan bana da pek hayra hararet gelmiyor yakin gibi ama belli de olmaz bakalim.

çabucak olur inşallah canım 10 gün çok uzun geldi bana o kadar sürmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…