- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.441
kızlarrr çok mutluyumm
haftayada bi 150 gr alır canım sen merak etmeoda yeter zaten bu kilosuda iyi benim bir arkadaşım 2500 doğurdum ama 2 buçuk ayda 7 kilo almış resimlerini görceksin tombişş maşallah..oyüzden kiloya üzülmemek lazım..bende başta üzülüyodum ama bunları duydukça önemsemiyorum artık
tatlım kiloya üzülmüyorum bende dr da sıkıtı yapmıyo kiloyu ama plasentam çok yaşlandı bebeği az da olsa beslemezse içerde kalması mantıksız olur diyo çabuk ve erken yaşlandığı için düzenli gelişemedi ztn ,hatta gerilemesine bile neden oluyomuş gelişimin ,çok şükür ki son haftam tek gereken doğum yapmam artık
kızlar 39. haftanın içindeyim ne sancı var ne bişe sadece rahimde aşağı doğru iten bişe var oda bebek başı anlamıyorum çoğu kişi doğurdu bende bişe yok dr. her gittiğimde nts normal dio alttan çatı muayenesi etmiyo ben anlamadım nolcam ben yaaa :18:
selam kizlar
benimde bugün ilk önce sabah kahve rengi akintim geldi baya bir sonra da kan geldi hastaneye gittik.
1.5saat kaldik hastanede baktilar sanci cikmadi bebek kalp atislarida iyiydi.
acik falan da cikmadi kanama da normal dedi
canım benim çok saol içim çok rahatladı anlatamam hepimiz sağ sağlim atlatalım da doğumu bebişlerimizde gazlarından faln konuşalım artık demi
ya evet caniminici ama rahim dedi 3 cm kisalmis dogum yakin yani o mukuz mu ne diyorlar bilmiyorum o kisalmis sanirim o iyice acilinca rahim aciliyormus
bakalim ultrasyondan bakti dedi oo bana göre 10 ile 14 gün sonra gelir
tabi belli olmaz birden sanci gelir belki hemen dogar
bu kan bana da pek hayra hararet gelmiyor yakin gibi ama belli de olmaz bakalim.
41 e kadar yolu var canım yalnız değilsin
kızlar 39. haftanın içindeyim ne sancı var ne bişe sadece rahimde aşağı doğru iten bişe var oda bebek başı anlamıyorum çoğu kişi doğurdu bende bişe yok dr. her gittiğimde nts normal dio alttan çatı muayenesi etmiyo ben anlamadım nolcam ben yaaa :18:
41 e kadar yolu var canım yalnız değilsin
uff yaa nişan geldiği halde açık yok muymuş? :44::44:sancılar kaçlardaydı cnm?
Vallahi aralık annelreine bakıyorum bazen özeniyorum muhabbetlerine.Bizde inşlh yavrulara kavuşunca başlarız gazdı pişikti ...
Nasıl 10-14 gün ya sen zaten 40 ı doldurdun hadi olsun da bir hafta olsun.O nişan neyin nesi peki?Sen SAT ını doğru hatırlıyorsun değil mi cnm.
evet canim 40. haftam doldurmadim
40 + 2 bugün valla ben bir sey anlamadim dr. bebegin keyfi yerinde dedi gelmeye niyeti yok ama yinede belli olmaz birden sanci gelir suyun patlar vs.... olabilir dedi ama simdi kesin tarihini söyleyemem dedi
normal de 25 ocak veya 22 ocak olmasi gerek.
benim SAT 17 Nisan kizlar.
nisan geldi ama sancim falan yok
türkiyede olsa kesin sunu sanci yada sezeryan yaparlardi.
yaa bende çok kilo aldım ama daha hala rahat hareket ediyorumayyy ne bilim canım meraktan çatlicam yaaa off bi doğursaydım top gibi oldum yataktan kalkamıyorum yuvarlanarak iniyorum napiim
Keyfin yerine geldi güzel haberleri aldın gülersin tabii canııım
benim SAT 17 Nisan kizlar.
nisan geldi ama sancim falan yok
türkiyede olsa kesin sunu sanci yada sezeryan yaparlardi.
canım nasıl 40. ı doldurmadın? 40+2 sin yani 40 bitti 41. hafta içerisindesin.
Ayrıca senin SAT ın benden sonra. Benim SAT 12 nisan senin benden 5 güne geri olman lazım yani 39+2 sin sen o zamn.
slmlar
öncelikle Allah analı babalı büyütsün
evlatlarınızı size bağışlasın
benim de doğumum yaklaşıyo
gittikçe bi telaş sardı
ilk gebeliğim çok tecrübesizim
özellikle ilk günleri beni çok korkutuyo
normalde kardeşlerime kuzenlerime filan baktım ama
sanki kendi bebegimi o küçücük haliyle bakamayacakmışım gibi hissediyorum
neler bilmeliyim
nelerle karşılaşacağım biraz bilgilendirin lütfen
Canım yaa öyle bebeğin geri kaçması oluyormuymuş? ilk defa duydum.
ilginç ben 1 ay oldu vereli.Bir bildiği vardır.Sen hastaneye mi gidip veriyorsun her seferinde.
evet kaçabilirmiş yukarı doğru eğer kaçarsa zaten normal doğum şansın olmaz dedi... bilmiyorum işte perşembe sabah gene gidicez o zaman akadar doğmazsa...
slm kızlar yarın 12 de doguma gidiyorum allah izin verirse epidurel sezeryan olcam dualarınızı eksik etmeyin darısı sizlerin basına
kızlar bebeğim çok huzursuz oldu buğün emzirdim defalarca ama hiç uyku taraftarı olmadı nazarmı değidi kızıma yahu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?