2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 39. haftanın içindeyim ne sancı var ne bişe sadece rahimde aşağı doğru iten bişe var oda bebek başı anlamıyorum çoğu kişi doğurdu bende bişe yok dr. her gittiğimde nts normal dio alttan çatı muayenesi etmiyo ben anlamadım nolcam ben yaaa :18:

41 e kadar yolu var canım yalnız değilsin

uff yaa nişan geldiği halde açık yok muymuş? :44::44:sancılar kaçlardaydı cnm?

canım benim çok saol içim çok rahatladı anlatamam hepimiz sağ sağlim atlatalım da doğumu bebişlerimizde gazlarından faln konuşalım artık demi

Vallahi aralık annelreine bakıyorum bazen özeniyorum muhabbetlerine.Bizde inşlh yavrulara kavuşunca başlarız gazdı pişikti ...

Nasıl 10-14 gün ya sen zaten 40 ı doldurdun hadi olsun da bir hafta olsun.O nişan neyin nesi peki?Sen SAT ını doğru hatırlıyorsun değil mi cnm.

canım daha dur yeni girmişsin 39 a ben 41 e girdim haala bekliyorum.NST de sancım 65 lerdeydi onu bile pek bi şeye saymadı dr. düzenli olana kadar bekletiyorlar vallahi.Perşembe bana ne diyecek ço merak ediyorum.:18:

41 e kadar yolu var canım yalnız değilsin

Keyfin yerine geldi güzel haberleri aldın gülersin tabii canııım

evet canim 40. haftam doldurmadim

40 + 2 bugün valla ben bir sey anlamadim dr. bebegin keyfi yerinde dedi gelmeye niyeti yok ama yinede belli olmaz birden sanci gelir suyun patlar vs.... olabilir dedi ama simdi kesin tarihini söyleyemem dedi

normal de 25 ocak veya 22 ocak olmasi gerek.

canım nasıl 40. ı doldurmadın? 40+2 sin yani 40 bitti 41. hafta içerisindesin.

benim SAT 17 Nisan kizlar.

nisan geldi ama sancim falan yok

türkiyede olsa kesin sunu sanci yada sezeryan yaparlardi.

Ayrıca senin SAT ın benden sonra. Benim SAT 12 nisan senin benden 5 güne geri olman lazım yani 39+2 sin sen o zamn.

slmlar
öncelikle Allah analı babalı büyütsün
evlatlarınızı size bağışlasın

benim de doğumum yaklaşıyo
gittikçe bi telaş sardı
ilk gebeliğim çok tecrübesizim
özellikle ilk günleri beni çok korkutuyo
normalde kardeşlerime kuzenlerime filan baktım ama
sanki kendi bebegimi o küçücük haliyle bakamayacakmışım gibi hissediyorum
neler bilmeliyim
nelerle karşılaşacağım biraz bilgilendirin lütfen

ayyy ne bilim canım meraktan çatlicam yaaa off bi doğursaydım top gibi oldum yataktan kalkamıyorum yuvarlanarak iniyorum napiim
yaa bende çok kilo aldım ama daha hala rahat hareket ediyorum

Keyfin yerine geldi güzel haberleri aldın gülersin tabii canııım

aynen öyle valla

benim SAT 17 Nisan kizlar.

nisan geldi ama sancim falan yok

türkiyede olsa kesin sunu sanci yada sezeryan yaparlardi.

canım nasıl 40. ı doldurmadın? 40+2 sin yani 40 bitti 41. hafta içerisindesin.

Ayrıca senin SAT ın benden sonra. Benim SAT 12 nisan senin benden 5 güne geri olman lazım yani 39+2 sin sen o zamn.

evet yaa benim de 15 nisan 39+4 üm sinemcim bi hata var :44:

bende öyle hissediyodum ama artık düşündüğüm tek şey doğması olduğundan o fikirlerde kayboldu kafamdan
doğcak hemen emzirmeye başlıcaz ,sonraki adım gaz çıkarma bi bakmışın uyucak sonra tekrar açıkcak ağlıcak emzircez gaz çıkar altını değiştir ilk 10 gün böyle geçicek ha bide uyudumu kustumu diye endişelenmekten uykusuz kalıcaz 10 gün sonunda alışıcaz işte bu kadar

ne kadar basit anlattım demi ama hep gördüğüm bu

slm kızlar yarın 12 de doguma gidiyorum allah izin verirse epidurel sezeryan olcam dualarınızı eksik etmeyin darısı sizlerin basına

evet kaçabilirmiş yukarı doğru eğer kaçarsa zaten normal doğum şansın olmaz dedi... bilmiyorum işte perşembe sabah gene gidicez o zaman akadar doğmazsa...

neler varmış yeni yeni öğreniyorum inşallah kaçmamıştır canım :26:

slm kızlar yarın 12 de doguma gidiyorum allah izin verirse epidurel sezeryan olcam dualarınızı eksik etmeyin darısı sizlerin basına

allah yardımcın olsun canım bebek iri diye sezeryan olcal galiba dimi :44:

kızlar bebeğim çok huzursuz oldu buğün emzirdim defalarca ama hiç uyku taraftarı olmadı nazarmı değidi kızıma yahu anlayamadım

kızlar bebeğim çok huzursuz oldu buğün emzirdim defalarca ama hiç uyku taraftarı olmadı nazarmı değidi kızıma yahu anlayamadım

daha 1 haftalıktı demi canım,gazdan mı acaba? yada bugün farklı bişi varmıydı evde kalabalık yada çok sessizlik falan neden olabilirki acaba :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…