2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum canım yaa valla uykusuzum şuan uyudu bir parça bebeğin maşallahı var herkes uslu diyo . göz değdi kesin ben bebeğimi o kadar güzel emziriyorum ki gaz problemi olmazmış öyle yaaparsak . önce bir gögsümü veriyorum bir emişinde onu iyice bitirmeden diğerini vermiyorum hatta biraz acımasızmıyım nesim bir seferde sadece bir gögsü diğer emiştede diğer gögsü veriyorum bebeğin sağlığı için çok fayydalı bu şekil gögüsde birikim veyaz ekşime olmuyor tabi gaz problemide

39+0 ı geçip de hala doğum yapmamış arkadaşlara seslenicem...
şimd ibenim haftalardır kemik ağrım ve bacağımda kasılma olduğu için çok da sık yürüyüş yapamadım hareket edemedim, yürüdükçe canı myanıyordu o yüzden yattım aşağı!
hareektsizlikten doğmuyor olabilirler mi?
ben çok hareketliyim ama yine de doğmuyor diyen var mı?

bende hareketsiz sayılırım yani yürümüyorum, acaba ondan mı doğmuyor :26: ben de 39+5teyim

bu emzirme tarzını bilmiyodum belki doğum yapınca söylerlerdi ama şimdiden öğrendiğim iyi oldu ,inşallah kısa zamanda düzene girersiniz canım

bence ben hareketliyim 32 haftaya kadar akşam 9 lara kadar çalıştım,sonra evi alt üst ettim komple düze değiştirdim 1 gün evde otursam 2 gün mutlaka sokğa çıkıyorum ,günde 1 km bile olsa yürüorum haftada 2-3 kez süpürüp siliyorum her işimi kendim yapıyorum v.s hareketli sayılırım heralde ama 39+4 oldum

okudum hikayeni gözlerimden yaşlar süzüldü gitti tutamadım çok duygulandım allah herkeze seninki gibi güzel doğumlar versin bende istiyorum 4 kişilik bir aileyiz artık demeyi allah bağışlasın evlatlarını mutluluğunu daim etsin maşallah sana...

bana önerilerinizi bekliyorum kızlar......dogumu tetikleyen hızlandıran ne varsa bildiginiz yazın lütfen
cnm forumdan ve internetten okudugum kadarıyla ahududu yaprağı çayı rahim kasılmalarını tetikliyormuş ama bakmadığım aktar kalmadı adanada yok bulamadımbirde inek sütü ama hazır market sütü değil köy sütü kaynattım kaymağını aldım bi daha kaynattım sıcak sıcak içtim hafif hafif etkiliyor gibi :)ikinci gebeliğim ilkini 40*5 te suni sancı ile doğurdum o suni sancıyı hatırladıkça kendiliğinden gelsin diye dua edip günümde doğurmak istiyorum hayırlısı hepimiz icin...:)

kızlar bebeğim çok huzursuz oldu buğün emzirdim defalarca ama hiç uyku taraftarı olmadı nazarmı değidi kızıma yahu anlayamadım

ii geceler benim kızımda bugün itibariyle 30 günlük oldu 18 günlükken akşam saat 8den ertesi gün öğle 12ye kadar bebeğimi hiç uyumadan emzirdim dalınca yatağına koydum ama ağladı tekrar emzirmeye devam ettim ama huzursuzluğu bitmedi sütümü sağdım 50ml süt çıktı doktorumu aradım sütün yeterli ama doymuyodur mama ver dedi 60 ml bebelac mama hazırladım hepsini içti hüngür hüngür ağladım doyuramadım diye karnı doyunca hemen uyudu belki sütün yetmiyodur eger öyle devam ederse doktorunu ara hemen şükür kızım şuan ii 3980 gr doğmuştu şişi inince hastaneden 3630 grla çıkmıştık 8 günlükken 3670di kilosu bebek karındayken daha ii besleniyomuş sanırım 9gün sonra kontrolümüz var bakalım kaç gr almışız görenler maşallah baya büyüdü diyolar ama bana minik geliyo geceleri yarım saatte bi emziriyorum saat başıda altını temizliyorum ama gündüzleri 10 15 dkda bi emziriyorum uyurkende zorla uyandırıyorum geceleride rahat uyusun diye 60 ml mama hazırlıyorum hepsini içmesede emzirdikten sonra mama veriyorum karnı tamamen doyuyo şuanda emdi uyudu senin bebeğin çok minik daha uyuması lazım nazar değdiğini sanmıyorum doktoruna danış bence

Gunaydinn..bu gece surekli uyudum uyandim
Oglumu dusundumOzledim onuubgun dr oontrolumuz var 2bucujta umarim guzel haberlerle donerim...kizlar acele etmeyin 42.haftaya kd yolu var.tamam ozlediniz ama sabredelimm gelince hep yanimizdalar insaallah

Gunaydinn..bu gece surekli uyudum uyandim
Oglumu dusundumOzledim onuubgun dr oontrolumuz var 2bucujta umarim guzel haberlerle donerim...kizlar acele etmeyin 42.haftaya kd yolu var.tamam ozlediniz ama sabredelimm gelince hep yanimizdalar insaallah

Günydınlarrr cnm.Ben bu gece güzel uyudum valla.Oğlum da iyi uyudu ki hiç uyandırmadı beni. Benim de yarın randevum var bakalım neler olucak.Sen de hayırlı haberlerle dönersin inşlh canm.42 ye kadar sabredebilir miyim bilmiyorum.Ben b uhafta gelsin artık diyorum ama niyeti yok gibi

bende hareketsiz sayılırım yani yürümüyorum, acaba ondan mı doğmuyor :26: ben de 39+5teyim

kızlar ben misafirim :) çünkü daha ben mayısta doğurcam.ama 6 yıl önce aralık ayında doğurmuştum .. sizlere tavsiyem bol bol yürüyün.. normal doğumu kolaylaştırıyor. birde hurma yiyin eğer bulabilirseniz.. hepinize Allah sabırlar versin, güzel doğumlar nasip etsin. sizlerin forumunu ara ara meraktan açıp okuyodum. buna cvp vermem gerektiğini hissettim.. birde şunları aklınızdan çıkarmayın::::
bebek ağlar bu normal birşey.. eğer sütünüzü emiyorsa yetmiyordur da o yüzden ağlıyordur diyenleri sakın dinlemeyin, ben dinledim ve pişmanım. hazır mama takviyesi yaptım. verince biberonla çocuk kurt gibi emiyo. neden? çünkü ordan bolca gliyo, ağzı yorulmuyo, çabucak karnı doyup yatıyo. ama siz sabredin ve emzirin. ilk dönemler mutlaka uykusuz kalacaksınız ama annelik işte bu yzlen değerli, bu yüzden cennet anaların ayağı altında. Alla güzücüzü artırsın, kolayca doğup rahatlamanızı nasip etsin, sağlıcakla kalın

günaydın kızlar,

bende dün yürüyüş yaptım kaç gündür yürümüyordum ama şunu farkettim akşam sancılarım arttı ve bebek biraz daha aşağılandı sanki yürüüş yapınca. buzdan korktuğum için çıkmıyorduama artık hergün yürüyüş yapacağım...

bide artık beklemekten sıkıldım biran önce doğurmak istiyorum hatta bu yüzden normal doğumdan bile vazgeçmiş durumdayım.bekle bekle psikolojim bozuldu yaf.

günaydın kızlar,

dün dr. kontrolümüz vardı bebeğim 3500 gr olmuş

hala kanala girmemiş

p. tesi tekrar gideceğim, o zamana kadar doğum gerçekleşmezse salı suni sancı deneyecek doktorum, yine olmazsa sezeryan(

çatı muayenesi de oldum hiç acımadı ayrıca çatala da çıkmadım doktorum sedyede kontrol etti.

derin derin nefes aldım bi kaç saniyede bitti. Hiç açılmam yokmuş

3.800ü geçerse çocuğu riske atamam dedi, kafa çapı da 9,5 cm.

dün baya merdiven indim çıktım ama oğlumda tık yok. bgn devam edecem merdiven inip çıkmaya zira suni sancı istemiyorum.

Nst ye de girdim, en fazla 10a yükseldi yani sancım hiç yok denecek kadar azdı.

Allah'ım ne yapacam ben((

sabah kalktim yine az birsey kan gelmis

bakalim bugün dr.ne diyecek

saat 12 de kontrolüm var bugün

canım hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Yalnız bu kadar sık lekelenmen oluyor ve neden müdahale etmiyorlar normalmiymiş bu.

Nişan bir kerede gelir ki o geçen hafta geldi senin zaten ama devam etmesini doktorlar nasıl karşılıyorlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…