- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.461
nasil gidiyor kizlar.
39+0 ı geçip de hala doğum yapmamış arkadaşlara seslenicem...
şimd ibenim haftalardır kemik ağrım ve bacağımda kasılma olduğu için çok da sık yürüyüş yapamadım hareket edemedim, yürüdükçe canı myanıyordu o yüzden yattım aşağı!
hareektsizlikten doğmuyor olabilirler mi?
ben çok hareketliyim ama yine de doğmuyor diyen var mı?
bu emzirme tarzını bilmiyodum belki doğum yapınca söylerlerdi ama şimdiden öğrendiğim iyi oldu ,inşallah kısa zamanda düzene girersiniz canımbilmiyorum canım yaavalla uykusuzum şuan uyudu bir parça bebeğin maşallahı var herkes uslu diyo . göz değdi kesin ben bebeğimi o kadar güzel emziriyorum ki gaz problemi olmazmış öyle yaaparsak . önce bir gögsümü veriyorum bir emişinde onu iyice bitirmeden diğerini vermiyorum hatta biraz acımasızmıyım nesim bir seferde sadece bir gögsü diğer emiştede diğer gögsü veriyorum bebeğin sağlığı için çok fayydalı bu şekil gögüsde birikim veyaz ekşime olmuyor tabi gaz problemide
39+0 ı geçip de hala doğum yapmamış arkadaşlara seslenicem...
şimd ibenim haftalardır kemik ağrım ve bacağımda kasılma olduğu için çok da sık yürüyüş yapamadım hareket edemedim, yürüdükçe canı myanıyordu o yüzden yattım aşağı!
hareektsizlikten doğmuyor olabilirler mi?
ben çok hareketliyim ama yine de doğmuyor diyen var mı?
iyi canım okudun mu sat la ilgili olanları senin 17 nisansa 39+2 olman lzm :44:
günaydın dün bu saatte doğumhaneden çıkmış bebeğimi emzirmeye başlıyodum :))
hikaye şöyle başladı doğum yapamıcam ben galiba korkusuyla pazar günü kendimi biraz yormaya karar verdim ve tabiri caizse hiç durmadım sil süpür ütü falan filan ama bişey yoktu ne sancı ne ağrı gece yatarken biraz biraz belim ağrımaya başladı 3 gibi bir sancı geldi tekti ama şiddetliydi sonra sık sık wc ziyareti başladı doğum sancısından ziyade bağırsak gaz sancısı adet sancısı gibi kırmızı pembe bir akıntı oldu nişan yani sonra istemdışı su sızdırmaya başladım az az ama eşiem söyledim bekleyelim dedim hastaneyi aradım dr oradamı diye sordum oradaymış genelde nöbetçi çalışıyo zaten sabah ezana kadar bekledim herkes uyansın diye kayınvalidemler yan dairede sonra giyiyndim hazırlandım bu arada sancılar hala yok denecek kadar azdı 7:06 hasataneye giriş yaptık muayne nst derken serum verdiler doğum başlamış dediler 3-4 cm miş serumdan sonra suni sancı vermeye başladılar ben iğne olmak istiyorum bu sefer sancı çekemem dedim çok şiddetli ama az sancı çektim 2.doğum diye sanırım sancı süresi daha kısa sürdü ilk oğluma göre bu bebeğim ilkine göre daha toplu ve ben çok heyecanlıydım o yüzden doğum biraz zor oldu şükür kurtulduk darısı başınıza ebe muayne etti ve 7-8 cm ve kafa geliyo iğne yapamama normal seyrinde dedi 9:25 aldılar 9:40 çıktım doğumhaneden allaha çok şükür hem personel hem doktorum herkes çok yardımcı oldu kızkardeşimi ve eşimi istedim odamda onun dışındakileri eve yolladık doğumdan sonra büyük oğlumu alıp geldiler çok mutluyum 4 kişilik bir aileyiz arık :)
cnm forumdan ve internetten okudugum kadarıyla ahududu yaprağı çayı rahim kasılmalarını tetikliyormuş ama bakmadığım aktar kalmadı adanada yok bulamadımbana önerilerinizi bekliyorum kızlar......dogumu tetikleyen hızlandıran ne varsa bildiginiz yazın lütfen
kızlar bebeğim çok huzursuz oldu buğün emzirdim defalarca ama hiç uyku taraftarı olmadı nazarmı değidi kızıma yahu anlayamadım
Gunaydinn..bu gece surekli uyudum uyandim
Oglumu dusundumOzledim onuu bgun dr oontrolumuz var 2bucujta umarim guzel haberlerle donerim...kizlar acele etmeyin 42.haftaya kd yolu var.tamam ozlediniz ama sabredelimm gelince hep yanimizdalar insaallah
bende hareketsiz sayılırım yani yürümüyorum, acaba ondan mı doğmuyor :26: ben de 39+5teyim
sabah kalktim yine az birsey kan gelmis
bakalim bugün dr.ne diyecek
saat 12 de kontrolüm var bugün
canım hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Yalnız bu kadar sık lekelenmen oluyor ve neden müdahale etmiyorlar normalmiymiş bu.
Nişan bir kerede gelir ki o geçen hafta geldi senin zaten ama devam etmesini doktorlar nasıl karşılıyorlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?