2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederiz.. :) Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin..

o zaman neyapıyoruz doğuramayan ocak anneleri olarak kalkıp tıpıştıpış yürüyoruz, birazdan çıksam mı ki hazır heves de geldi :)

dün aksam düştüm kızlar allahtan popomn üzerne dogru düştm ödüm patladı kızıma bıse oldu dıye artık dengemı saglayamıyorummmesim zor kaldırdı yerdenbugün belım agrıo sanırım dün aksamdan dolayı böyle oluo

günaydın kızlar..

bende doğuramayanlardanım... bizim nazlı kelebekler sayesinde doğum korkumuz bile olmayacak..

sancı geldiğinde sevinçten korkuyu unutacağız

hakıkaten ne kadar tembel cıktık bız böyleee

evet çok tembeliz bebeklerimiz de bize göre tembel :) daha yeni kahvaltı yaptım Allahım yaa, insanlar öğle yemeği yiyor bu saatte ,, neyse şuandan itibaren hareketlenicem önce evi toparlayayayım biraz , sonra yürüyüş, sonra ütü aralarda burayı takip etsem :)

dün öğleden sonra bir defa sancım geldi nasıl heveslenmiştim doğum başladı diye ama anladım ki başlamamış gece boyuda bekledim tekrar gelirmi ki diye. bebeğim bugün çok hareketsiz ya sabah gecede hiç hareket hissetmedim diye baya uğraştım epey rahatsız ettim bir iki kıpırdandı şimdi tekrar mı rahatsız etsem ki , hemen de tepki vermiyor telaşlandırıyor beni , doğsunlar artık böyle göremeyince insan farklı endişeleniyor.

kızlar benimbi teorim var..sanırım bizim bebeler kova burcu olacak kova burcunun yaygın özelliği tembellik olsa gerek bizimkiler tembel oluyo böhüüüüüü

geçmiş olsun , Allah korusun. çook dikkat etmek lazım malum top gibiyiz yuvarlanmamız an meselesi :)

günaydın kızlar..

bende doğuramayanlardanım... bizim nazlı kelebekler sayesinde doğum korkumuz bile olmayacak..

sancı geldiğinde sevinçten korkuyu unutacağız

ya ben sancıdan çok korkmuyorum aslında , hani kolay olacağını düşündüğümden de değil bilmiyorum sadistmiyim ben

ama ben kesi atıcak dikişlerim çok olacak diye çok korkuyorum :26: , ya sonrasında çok sorun olursa, taktım bu dikişlere delimiyim neyim , bu hani doğum anı çok farklı bi acı oluyomuş ya onu falan düşünüyorum ama bi anlık geçer Allahın izniyle diyorum ( baya zor oldu bu kadarına kendimi kandırmak :) )
neyse bide dikişsiz normal doğuracağım diye ikna etmeye çalışayım kendimi :)

ay kızlar size bayılıyorum ve merakla takip ediyorum,yazdıklarınızı okudukça kendi halimi hatırlıyorum,2009 ocak annesiyim bende,41.haftada normal doğum yapmıştım,ruh halim aynı sizler gibiydi,ama bir an önce gelmesini beklemeyin bence,anne karnında dışardakinden daha iyi besleniyor şu anda,doğduktan sonrası daha evhamlı geçiyor,yok sütüm yetiyormu,kilo aldı mı,mam versem mi,inanın şu anlarınız en rahat zamanlarınız,kıymetini bilin,hepinize hayırlı doğumlar

o konuda bendede psikopatlık var.. epidurale falan gerek yok diyorum.. neyime güveniosam

evett özellıkle yatıp uyumak benım için tam bır ezıyet gece 4 kez wc yolunu tutuyrm karnım indi iice yerlerde sürünüyor

canım normal doğum sonrasında zaten dikişi düşünecek halin kalmıyor,içinden plesantayı aldıklarında resmen kuş gibi hafifliyorsun,öyle bir rahatlıyorsun ki yapılan dikiş devede kulak kalır,2cm kesim var benim,ne kesilirken nede dikilrken hiçbir şey hissetmedim,hele doğum sonrasında tek bir acı bile hissetmedim,herşeyim çok normaldi,hiç bunları düşünme bence

çok sağol biraz rahatlattın, Allah kolaylığını veriyordur ya , pozitif düşünmeye devam diyorum :)

ben oğlak olsun istiyorum yaa.. aceleciliğim birazda onadan

bende oğlak burcuyum oğlumda öyle olsun istiyordum ama umudum kaybolmaya başladı, hele ki bir akrabamız kova burcu erkeğine mehmet ali erbili örnek verince o an doğurasım gelmişti sonra bunun sadece burçla ilişkili olamayacağını düşündüm de raatladım :)

o konuda bendede psikopatlık var.. epidurale falan gerek yok diyorum.. neyime güveniosam

insan bazen müthiş gaza geliyor dimi

hemide nasıl.. deseler gel bugün doğur ama çok acı çekeceksin 1 sn durmam giderim

evt cnm ama benim 1 hafta önden gidiyormus bebegin gelisimi.
belki o yüzden beklemekte sıkıntı görmüyolardır canım

Gunaydinn..bu gece surekli uyudum uyandim
Oglumu dusundumOzledim onuubgun dr oontrolumuz var 2bucujta umarim guzel haberlerle donerim...kizlar acele etmeyin 42.haftaya kd yolu var.tamam ozlediniz ama sabredelimm gelince hep yanimizdalar insaallah

hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah

sabah kalktim yine az birsey kan gelmis

bakalim bugün dr.ne diyecek

saat 12 de kontrolüm var bugün
inşallah normaldir canımbu kanamalar dönünce yaz hemen ok

olsun canım sağlıklısınız en azından bol bl yürü bide kk da biri yazmıştı karnın altından bebeğin başının olduğu taraftan ufak ufak parmak ucunla vurunca bebek rahatsız olup refleks olarak hareket ederken bacaklarıya itiyomuş kendini kanala girmeyi kolaylaştırıyomuş bi dene istersen ben yaptım hemen tepki veriyo

çok geçmiş olsun canım ,
bence senin doğum çok yakın tatlım nedense öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…