- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.481
kızlar ben misafirim :) çünkü daha ben mayısta doğurcam.ama 6 yıl önce aralık ayında doğurmuştum .. sizlere tavsiyem bol bol yürüyün.. normal doğumu kolaylaştırıyor. birde hurma yiyin eğer bulabilirseniz.. hepinize Allah sabırlar versin, güzel doğumlar nasip etsin. sizlerin forumunu ara ara meraktan açıp okuyodum. buna cvp vermem gerektiğini hissettim.. birde şunları aklınızdan çıkarmayın::::
bebek ağlar bu normal birşey.. eğer sütünüzü emiyorsa yetmiyordur da o yüzden ağlıyordur diyenleri sakın dinlemeyin, ben dinledim ve pişmanım. hazır mama takviyesi yaptım. verince biberonla çocuk kurt gibi emiyo. neden? çünkü ordan bolca gliyo, ağzı yorulmuyo, çabucak karnı doyup yatıyo. ama siz sabredin ve emzirin. ilk dönemler mutlaka uykusuz kalacaksınız ama annelik işte bu yzlen değerli, bu yüzden cennet anaların ayağı altında. Alla güzücüzü artırsın, kolayca doğup rahatlamanızı nasip etsin, sağlıcakla kalın
günaydın kızlar,
bende dün yürüyüş yaptım kaç gündür yürümüyordum ama şunu farkettim akşam sancılarım arttı ve bebek biraz daha aşağılandı sanki yürüüş yapınca. buzdan korktuğum için çıkmıyorduama artık hergün yürüyüş yapacağım...
bide artık beklemekten sıkıldım biran önce doğurmak istiyorum hatta bu yüzden normal doğumdan bile vazgeçmiş durumdayım.bekle bekle psikolojim bozuldu yaf.
herkese günaydııın :)
günaydın antidepresif ve doğuramayan tüm ocak anneleri :)
hakıkaten ne kadar tembel cıktık bız böyleee
dün aksam düştüm kızlar allahtan popomn üzerne dogru düştm ödüm patladı kızıma bıse oldu dıye artık dengemı saglayamıyorummmesim zor kaldırdı yerden bugün belım agrıo sanırım dün aksamdan dolayı böyle oluo
günaydın kızlar..
bende doğuramayanlardanım... bizim nazlı kelebekler sayesinde doğum korkumuz bile olmayacak..
sancı geldiğinde sevinçten korkuyu unutacağız
kızlar benimbi teorim var..sanırım bizim bebeler kova burcu olacak kova burcunun yaygın özelliği tembellik olsa gerek bizimkiler tembel oluyo böhüüüüüü
geçmiş olsun , Allah korusun. çook dikkat etmek lazım malum top gibiyiz yuvarlanmamız an meselesi :)
ya ben sancıdan çok korkmuyorum aslında , hani kolay olacağını düşündüğümden de değil bilmiyorum sadistmiyim ben
ama ben kesi atıcak dikişlerim çok olacak diye çok korkuyorum :26: , ya sonrasında çok sorun olursa, taktım bu dikişlere delimiyim neyim , bu hani doğum anı çok farklı bi acı oluyomuş ya onu falan düşünüyorum ama bi anlık geçer Allahın izniyle diyorum ( baya zor oldu bu kadarına kendimi kandırmak :) )
neyse bide dikişsiz normal doğuracağım diye ikna etmeye çalışayım kendimi :)
geçmiş olsun , Allah korusun. çook dikkat etmek lazım malum top gibiyiz yuvarlanmamız an meselesi :)
ya ben sancıdan çok korkmuyorum aslında , hani kolay olacağını düşündüğümden de değil bilmiyorum sadistmiyim ben
ama ben kesi atıcak dikişlerim çok olacak diye çok korkuyorum :26: , ya sonrasında çok sorun olursa, taktım bu dikişlere delimiyim neyim , bu hani doğum anı çok farklı bi acı oluyomuş ya onu falan düşünüyorum ama bi anlık geçer Allahın izniyle diyorum ( baya zor oldu bu kadarına kendimi kandırmak :) )
canım normal doğum sonrasında zaten dikişi düşünecek halin kalmıyor,içinden plesantayı aldıklarında resmen kuş gibi hafifliyorsun,öyle bir rahatlıyorsun ki yapılan dikiş devede kulak kalır,2cm kesim var benim,ne kesilirken nede dikilrken hiçbir şey hissetmedim,hele doğum sonrasında tek bir acı bile hissetmedim,herşeyim çok normaldi,hiç bunları düşünme bence
ben oğlak olsun istiyorum yaa.. aceleciliğim birazda onadan
o konuda bendede psikopatlık var.. epidurale falan gerek yok diyorum.. neyime güveniosam
çok sağol biraz rahatlattın, Allah kolaylığını veriyordur ya , pozitif düşünmeye devam diyorum :)
bende oğlak burcuyum oğlumda öyle olsun istiyordum ama umudum kaybolmaya başladı, hele ki bir akrabamız kova burcu erkeğine mehmet ali erbili örnek verince o an doğurasım gelmiştisonra bunun sadece burçla ilişkili olamayacağını düşündüm de raatladım :)
ıyyy mehmed alimi
insan bazen müthiş gaza geliyor dimi
belki o yüzden beklemekte sıkıntı görmüyolardır canımevt cnm ama benim 1 hafta önden gidiyormus bebegin gelisimi.
Gunaydinn..bu gece surekli uyudum uyandim
Oglumu dusundumOzledim onuu bgun dr oontrolumuz var 2bucujta umarim guzel haberlerle donerim...kizlar acele etmeyin 42.haftaya kd yolu var.tamam ozlediniz ama sabredelimm gelince hep yanimizdalar insaallah
inşallah normaldir canımbu kanamalar dönünce yaz hemen oksabah kalktim yine az birsey kan gelmis
bakalim bugün dr.ne diyecek
saat 12 de kontrolüm var bugün
günaydın kızlar,
dün dr. kontrolümüz vardı bebeğim 3500 gr olmuş
hala kanala girmemiş
p. tesi tekrar gideceğim, o zamana kadar doğum gerçekleşmezse salı suni sancı deneyecek doktorum, yine olmazsa sezeryan(
çatı muayenesi de oldum hiç acımadı ayrıca çatala da çıkmadım doktorum sedyede kontrol etti.
derin derin nefes aldım bi kaç saniyede bitti. Hiç açılmam yokmuş
3.800ü geçerse çocuğu riske atamam dedi, kafa çapı da 9,5 cm.
dün baya merdiven indim çıktım ama oğlumda tık yok. bgn devam edecem merdiven inip çıkmaya zira suni sancı istemiyorum.
Nst ye de girdim, en fazla 10a yükseldi yani sancım hiç yok denecek kadar azdı.
Allah'ım ne yapacam ben((
dün aksam düştüm kızlar allahtan popomn üzerne dogru düştm ödüm patladı kızıma bıse oldu dıye artık dengemı saglayamıyorummmesim zor kaldırdı yerden bugün belım agrıo sanırım dün aksamdan dolayı böyle oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?