2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın buarada

bende bir haftadır bir rahat yatyorum sormayın 3 saatte bir pozisyon değiştirmek için uyanınca wc gidiyorum sonra yine rahat rahat yatıyorum gece bile gelmiyo sancılar

ayyy cnm inşallah hissettiğin gibi olur yaaama nedense benım pek umudum yok

merhabalar,
12 ocak saat:9.36 da oglum mete 3440 gr. 52 cm epidural sezeryan ile dunyaya geldi..
doguma esimde girerek bana destek oldu..dogum ne zaman baslayacak derken anestezi uzmani basinin ciktigini
soyledi..inanilmaz degisik,esi benzeri olmayan bir duygu...suan bunlari yazarken bile sol gogsumu emiyor...:)
ilk gun tarif edilmeyen sancim nedeniyle pek birsey anlamadim..hatta 2. gece ne kadar esime benzedigini farkettim :))
bugun 6. gunumuz gobegimiz dustu ilk banyomuzu bu aksam yapicaz...
soyleyeceklerim bu kadar..benim tavsiyem normal dogum yapin benim sezeryan sonrasi sancim cok oldu...herkes kendine iyi baksin.
dogumu bekleyenlere hayirli dogumlar diliyorum..allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin..
hoscakalin...

gözünaydın cnm.. allah analı babalı büyütsün..
darısı biz bekleyenlerin başına tez zamanda

allah bağışlasın canım sağlıkla büyütün oğlunuzu inşallah

minikkuş geşmiş olsun inşallah bebeğin ve senin için herşey yolunda gider
d dudu arkadaşım gözün aydın alalh analı babalı büyütsün darsı bekleyen bize olsun

teşekkür ederim arkadaşım ben giremedim internete allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bebişim soymuyor, sütüm yok ne yapacağımı bilmiyorum.

merhaba kızlar.
11.01.2012 saat 14.05 de kızımı kucagıma aldım.
epidural normal dogum yaptım. ve kesinlikle normal dogum yapın. epidural ise müthiş bir konfor. ben açıklık 5 cm olana kadar evde çektim sancımı. sonra hastaneye gittim. çok iyiydim hastaneye gidene kadar. hatta doktorum sende bugun dogum yapacak hiç yüz yok dedi:) çünkü ben güle oynaya gittim hastaneye.
sonra doktor benim suyumu patlattı ve suni sancı verdi.suni sancı çok kötü. ben dayanamayınca ebe kontrol etti. açıklık 7 cm olmuş dedi. ben epidural istedim. epidural yaptırırken hiç hareket etmemeniz lazım. buna dayanmanız zor işte. benim ablam yanımda oldugundan bana destek oldu. ve hiiç kıpırdamadan yaptırdım. ve bundan sonrası çook rahattı.
kesinlikle normal dogum yapın. bebeğinizi hemen gögsünüze yatırıyorlar. öpüyorsunuz, kokluyorsunuz. giydirilmesini hatta parmağını emişini bile izliyorsunuz.

tebrik ederim canım.gözün aydın.allah analı babalı büyütsün

maşallah.nasıl heveslendim birden..allah bağışlasın.gözün aydın canım..

kızlar evim çok ufak olduğundan yeni beşik almadım arkadaşın beşiğini alıp ona yeni kılıf ve tül ve cibindirik diktik nasıl olmuş

yaza taşınıp oda yapıcam kısmetse

hiii nasıl özendim var ya darısı başımıza inşallah sağlıkla büyüt bebişini inşallah

çok teşekkür ederim cnm. biraz geç oldu. giremedim nete kızımla uğraşmaktan:)
Herhalde sen de doğum yapmışsındır. Umarım bebişin sağlıklı dünyaya gelmiştir.
Kızım çok tatlı walla annelik çok güzel bir duyguymuş.Allah herkese nasip etsin.

evet canım saol teşekkür ederim.
kızım çok tatlı allah herkese anne olmayı nasip etsin çok güzel bir duygu gerçekten.
cevap geç oldu kızımla uğraşmaktan:)
sen de doğurmuşsundur herhalde

teşekkür ederim arkadaşım ben giremedim internete allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bebişim soymuyor, sütüm yok ne yapacağımı bilmiyorum.

çok zor doymaması benim bebişim 10 saat düzgün uyumamıştı gögüsümde uyuyo yatağa yatınca ağlıyodu doktor emzirip ardından bi miktar mama ver dedi yedi ve uyudu 12 gündür geceleri emzirip bi miktarda mama veriyorum hepsini yemiyo ama doyuyo rahat uyuyo bugünde 30 günlük olduk sağlık ocağında aşımızı vurulduk kıyafetlerimizle 4750gr çıktık 4500gr civarıdır dedi ebe 22 gün önce 3670grdı sütüm yetmiyo desemde doyuyo demekki çok sık emzir en çokta geceleri ben sürekli 10 15 dkda bi emziriyorum uykusuz kalıyorum ama gündüz yatıyorum kızımla sırf sağlıklı olsun diye akşamları gece lambası veya televizyonun ışığıyla otur yanında açık ışık gelişimi yavaşlatır dedi doktorum gece kısık ışıkta o uyusana zorla memeyi verip bol bol emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…