2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim paylaşımın için ben de işallah başarırım ve sütüm artar.
Ama hiç iştahım yok, canım yemek yemek istemiyor. Ayın 27 sinde doktora gideceğim.
Kilosuna bakacak ve bir fikrimiz olacak.
Kızımın resimlerini eklemeyi başardım mı acaba?

Eklentiler

• $Duru Yucel2.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $DURU YUCEL.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 29

Ayyy allah bağışlasın maşallah canım

inşallah sorunları atlatırsınız sütün artar. stres yapma bol bol dinlen. bol sıvı tüket. Biliyorsun sütün artmasında önemli faktörler bunlar.

Ayyy allah bağışlasın maşallah canım

inşallah sorunları atlatırsınız sütün artar. stres yapma bol bol dinlen. bol sıvı tüket. Biliyorsun sütün artmasında önemli faktörler bunlar.

Allah esirgesin çok tatlı maşallah darısı başımıza.

gözünüz aydın darısı başımıza... bana da cesaret vermiş oldu bu yazın sağol

Masaallah masaallah masaallahDudu ve babyy hayirli olsun saglikli anali babali buyusun bebekleriniz...
Bizde drdan geldik...pazartesi 39 hafta 3 gunluk olcaz kontrole cagrdi...catiyi kontrol etck eger darsa catim riske atmayip sezeryan yapcam dedi..ama catin normalse bekleriz dedi...off moralim bozuldu nedense cikinca agladim ..hetkesin hereeyi normal olur bnmse olmazKarnakarisigimm

doğum hikayelerini okurken ağlıyorum, bebek resimlerine bakıp ağlıyorum, çizgi film izleyip ağlıyorum...ufff ben doğum yapınca bebeğime de bakıp bakıp ağlarım heralde... son bir aydır hastanelerin e-bebek bölümüne girip son doğan bebeklere bakıyorum hamilelikte ilginç fantaziler geliştirdim.

canım maşallah bebişine.Benimki şuan 3800 ama dr. öyle bir şey demedi.Hala normal diyor ama çatıya filan balmadı.Çatı uygunsa 4 kiloyu filan da doğurturuyorlarmış benim hastanede.

ben oğlak olsun istiyorum yaa.. aceleciliğim birazda onadan

Canım ben de oğlak olsun istiyordum ama şimdi araştırdım kova da güzel bir burçmuş.Olsa da sorun olmaz yani zeki ve araştırmacı bir burçmuş.

Canım benim gözün aydın olsun darısı başımıza.Benim de bugün sancılarım gün içerisinde sıklaştı ama doğum yapacak kadar değil hala sanırım.Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek dr. um.

Canım çoook tatlı olmuş.Ellerinde sağlık.misler gibii yatsın oğluşun.

kızım Duru YUCEL

Çok güzel maşaallah benim oğluşum kime benziyor acaba çoook merak ediyorumm

canım neden ağladın ki şimdilik bir problem yok sanrım daha varmış.Bak benim günüm dolmasına rağmen hala umutluyum normal doğuma oğlum kilolu olmasına rağmen.Dua et.

bu kadarcık mı yani
doyur gazını çıkar uyut iyi kolaymışş

seda , babby , dudu bebekleriniz hayırlı olsun , dudu çok tatlı bebişin maşallah :)

melnizcim beşiğiniz çok şirin olmuş güle güle uyusun bebeğin inşallah :)
öğlen biraz yürüdüm sonra doktora gittim , doğum iznim bitti, on günlük gecikme raporu aldım yani bildiğiniz hala doğuramadım raporu aldım oyy oyy. doktor beni görünce sen doğurmayı düşünmüyomusun dedi. kilomuz suyumuz vs herşey yolundaymış şükür tek eksiğimiz sancımız . nst de ilk girdiğimde sancılar 40-50 civarındaydı sonra düştü 10-15le nst den çıktım yani. muayene yapalım belki doğumu tetikler hemde yumuşama açıklık kontrolümüzüde yapmış oluruz dedi, ama nedense çok tırstım :18: kaçtım 3 gün sonra gidicem tekrar çatı muayenesi için. nedense doğum anında kontrol edilsin diye istemiştim ama kısmet belki bol yürüyüşle üç güne doğururum hadi hayırlısı.. birazdan da tekrar yürüyüşe çıkacağım.. doğuruncaya kadar yürümek istiyorum artık :26:
ee diğer doğuramayanlar sizler ne alemdesiniz..

canım maşallah bebişine.Benimki şuan 3800 ama dr. öyle bir şey demedi.Hala normal diyor ama çatıya filan balmadı.Çatı uygunsa 4 kiloyu filan da doğurturuyorlarmış benim hastanede.

ben oğlak olsun istiyorum yaa.. aceleciliğim birazda onadan

Canım ben de oğlak olsun istiyordum ama şimdi araştırdım kova da güzel bir burçmuş.Olsa da sorun olmaz yani zeki ve araştırmacı bir burçmuş.

Canım benim gözün aydın olsun darısı başımıza.Benim de bugün sancılarım gün içerisinde sıklaştı ama doğum yapacak kadar değil hala sanırım.Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek dr. um.

Canım çoook tatlı olmuş.Ellerinde sağlık.misler gibii yatsın oğluşun.

kızım Duru YUCEL

Çok güzel maşaallah benim oğluşum kime benziyor acaba çoook merak ediyorumm

canım neden ağladın ki şimdilik bir problem yok sanrım daha varmış.Bak benim günüm dolmasına rağmen hala umutluyum normal doğuma oğlum kilolu olmasına rağmen.Dua et.

Canım ben de pazartesi 10 günlük gecikme raporu almıştım.yarın da kontrolüm var perşembe gel demişti bakalım bana ne diyecek.Ben de alttan muayene eder diye tahmin ediyorum bakalım.:18::18:

Feryalcim bilmiorum ki korktummu noldu bilmiorum..cok karisigimm Pazartesiye var dimi daha...iste bnde gunum gecse bile bekleriz die dusunuodum bebek ne zmn hazir hissederese kndini gelir demistim amaa neyse hayrlisi olsunnsaol cnm

Feryalcim bilmiorum ki korktummu noldu bilmiorum..cok karisigimm Pazartesiye var dimi daha...iste bnde gunum gecse bile bekleriz die dusunuodum bebek ne zmn hazir hissederese kndini gelir demistim amaa neyse hayrlisi olsunnsaol cnm

Canım çatı muayeneni yapacak ya eğer normalse beklersin zaten eğer uygun değilsen mecburen alır sezeryana.Ben de yarını merak ediyorum çatı muayenesi yaparım demedi ben de önceden çatı tam doğum anında bakılsın diyordum ama şimdi günüm geçti merak içerisindeyim ne olucak diye bari diyorum yarın çatı muayenesi yapılsın da kafam da soru işareti kalmasın.Eninde sonunda olucak hayırlısı ile olsun inşlh.

bebeğin hayırlı olsun inşallah bizde güle oynaya doğum yaparız :) . açılmam 5cm olana kadar evdeydim diyorsun ya, . sancıların kaç dk da birdi hastaneye gittiğinde, yani artık gitmeliyim diye nezaman düşündün. benim hastanem uzak biraz. bende erkenden gitmek istemiyorum hastaneye çünkü mesafe çok, olduğundan doğuma zaman olsa bile yatış yapılacaktır, buda haliyle rahatımı bozacaktır. geç olursada çok telaşlanırsam diye korkuyorum. malum psikolojide önemli :) . kendi doktorum mesafeden dolayı sürekli gelmemi istemiyor, nst ni düzenli çektir bir sıkıntı olursa gel dedi. o yüzden ilçedeki hastaneye gittim nst için. doğuma burda kalırsam yanmış olarak görüyorum kendimi, aslında doktor iyi ama burdaki hastane ortamı beni çok geriyor. hele bugün o ebeyi görünce yok yok burda olmamalı allahın izniyle kendi doktoruma yetişmeliyim dedim. Ebe Bileğini sarmış ne oldu dedim, doüuma girmekten oldu dedi, güldüm ilk başta , yok şaka değil, ilk doğumları zor oluyor dedi. Aman yarabbim ebenin bileği incindiyse yazık garibim taze anneler ne hale gelmiştir .. ooy ooyy Allah sabır versin..

hayırlısı inşallah, dediğin gibi sonuna kadar kaçtık ama eninde sonunda olucak. inşallah hepimiz için kolayca olur çatılar ve doğumlar :)

Son düzenleme:

çok güzelll bende görmek istiyorum artık oğlumu

bende aynı canım her mayneden önce ve sonra gözler dolu dolu eşimden çekinmesem kesin dökülcek yaşlar

ahahah çok iyi yaa bende bugün doğum yapacağım hastanedeki bebişlere baktım

bu kadarcık mı yani
doyur gazını çıkar uyut iyi kolaymışş

aynen öyle sonrasını düşünüp stres olmamak lazım demi

inşallah iyi geçer canım çatı muayneleri benim çok rahat geçti hiç canım yanmadı.dr umda çok rahatlattı yaparken onu dinlerken hiç bişi hissetmedim valla biraz utandım tabi

inşallah uygundur çatılarda beklediğinize değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…