- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.521
çok zor doymaması benim bebişim 10 saat düzgün uyumamıştı gögüsümde uyuyo yatağa yatınca ağlıyodu doktor emzirip ardından bi miktar mama ver dedi yedi ve uyudu 12 gündür geceleri emzirip bi miktarda mama veriyorum hepsini yemiyo ama doyuyo rahat uyuyo bugünde 30 günlük olduk sağlık ocağında aşımızı vurulduk kıyafetlerimizle 4750gr çıktık 4500gr civarıdır dedi ebe 22 gün önce 3670grdı sütüm yetmiyo desemde doyuyo demekki çok sık emzir en çokta geceleri ben sürekli 10 15 dkda bi emziriyorum uykusuz kalıyorum ama gündüz yatıyorum kızımla sırf sağlıklı olsun diye akşamları gece lambası veya televizyonun ışığıyla otur yanında açık ışık gelişimi yavaşlatır dedi doktorum gece kısık ışıkta o uyusana zorla memeyi verip bol bol emziriyorum
Çok teşekkür ederim paylaşımın için ben de işallah başarırım ve sütüm artar.
Ama hiç iştahım yok, canım yemek yemek istemiyor. Ayın 27 sinde doktora gideceğim.
Kilosuna bakacak ve bir fikrimiz olacak.
Kızımın resimlerini eklemeyi başardım mı acaba?
Ama hiç iştahım yok, canım yemek yemek istemiyor. Ayın 27 sinde doktora gideceğim.
evet canım saol teşekkür ederim.
kızım çok tatlı allah herkese anne olmayı nasip etsin çok güzel bir duygu gerçekten.
cevap geç oldu kızımla uğraşmaktan:)
sen de doğurmuşsundur herhalde
merhaba kızlar.
11.01.2012 saat 14.05 de kızımı kucagıma aldım.
epidural normal dogum yaptım. ve kesinlikle normal dogum yapın. epidural ise müthiş bir konfor. ben açıklık 5 cm olana kadar evde çektim sancımı. sonra hastaneye gittim. çok iyiydim hastaneye gidene kadar. hatta doktorum sende bugun dogum yapacak hiç yüz yok dedi:) çünkü ben güle oynaya gittim hastaneye.
sonra doktor benim suyumu patlattı ve suni sancı verdi.suni sancı çok kötü. ben dayanamayınca ebe kontrol etti. açıklık 7 cm olmuş dedi. ben epidural istedim. epidural yaptırırken hiç hareket etmemeniz lazım. buna dayanmanız zor işte. benim ablam yanımda oldugundan bana destek oldu. ve hiiç kıpırdamadan yaptırdım. ve bundan sonrası çook rahattı.
kesinlikle normal dogum yapın. bebeğinizi hemen gögsünüze yatırıyorlar. öpüyorsunuz, kokluyorsunuz. giydirilmesini hatta parmağını emişini bile izliyorsunuz.
kızım Duru YUCEL
günaydın kızlar,
dün dr. kontrolümüz vardı bebeğim 3500 gr olmuş
hala kanala girmemiş
p. tesi tekrar gideceğim, o zamana kadar doğum gerçekleşmezse salı suni sancı deneyecek doktorum, yine olmazsa sezeryan(
çatı muayenesi de oldum hiç acımadı ayrıca çatala da çıkmadım doktorum sedyede kontrol etti.
derin derin nefes aldım bi kaç saniyede bitti. Hiç açılmam yokmuş
3.800ü geçerse çocuğu riske atamam dedi, kafa çapı da 9,5 cm.
dün baya merdiven indim çıktım ama oğlumda tık yok. bgn devam edecem merdiven inip çıkmaya zira suni sancı istemiyorum.
Nst ye de girdim, en fazla 10a yükseldi yani sancım hiç yok denecek kadar azdı.
Allah'ım ne yapacam ben((
ben oğlak olsun istiyorum yaa.. aceleciliğim birazda onadan
merhaba kızlar.
epidural normal dogum yaptım. ve kesinlikle normal dogum yapın. epidural ise müthiş bir konfor. ben açıklık 5 cm olana kadar evde çektim sancımı. sonra hastaneye gittim. çok iyiydim hastaneye gidene kadar. hatta doktorum sende bugun dogum yapacak hiç yüz yok dedi:) çünkü ben güle oynaya gittim hastaneye.
sonra doktor benim suyumu patlattı ve suni sancı verdi.suni sancı çok kötü. ben dayanamayınca ebe kontrol etti. açıklık 7 cm olmuş dedi. ben epidural istedim. epidural yaptırırken hiç hareket etmemeniz lazım. buna dayanmanız zor işte. benim ablam yanımda oldugundan bana destek oldu. ve hiiç kıpırdamadan yaptırdım. ve bundan sonrası çook rahattı.
kesinlikle normal dogum yapın. bebeğinizi hemen gögsünüze yatırıyorlar. öpüyorsunuz, kokluyorsunuz. giydirilmesini hatta parmağını emişini bile izliyorsunuz.
kızlar evim çok ufak olduğundan yeni beşik almadım arkadaşın beşiğini alıp ona yeni kılıf ve tül ve cibindirik diktik nasıl olmuş
Eki Görüntüle 328944 Eki Görüntüle 328945 Eki Görüntüle 328946 Eki Görüntüle 328947
yaza taşınıp oda yapıcam kısmetse
kızım Duru YUCEL
Masaallah masaallah masaallahDudu ve babyy hayirli olsun saglikli anali babali buyusun bebekleriniz...
Bizde drdan geldik...pazartesi 39 hafta 3 gunluk olcaz kontrole cagrdi...catiyi kontrol etck eger darsa catim riske atmayip sezeryan yapcam dedi..ama catin normalse bekleriz dedi...off moralim bozuldu nedense cikinca agladim ..hetkesin hereeyi normal olur bnmse olmazKarnakarisigimm
bende öyle hissediyodum ama artık düşündüğüm tek şey doğması olduğundan o fikirlerde kayboldu kafamdan
doğcak hemen emzirmeye başlıcaz ,sonraki adım gaz çıkarma bi bakmışın uyucak sonra tekrar açıkcak ağlıcak emzircez gaz çıkar altını değiştir ilk 10 gün böyle geçicek ha bide uyudumu kustumu diye endişelenmekten uykusuz kalıcaz 10 gün sonunda alışıcaz işte bu kadar
ne kadar basit anlattım demi ama hep gördüğüm bu
günaydın kızlar,
dün dr. kontrolümüz vardı bebeğim 3500 gr olmuş
hala kanala girmemiş
p. tesi tekrar gideceğim, o zamana kadar doğum gerçekleşmezse salı suni sancı deneyecek doktorum, yine olmazsa sezeryan(
çatı muayenesi de oldum hiç acımadı ayrıca çatala da çıkmadım doktorum sedyede kontrol etti.
derin derin nefes aldım bi kaç saniyede bitti. Hiç açılmam yokmuş
3.800ü geçerse çocuğu riske atamam dedi, kafa çapı da 9,5 cm.
dün baya merdiven indim çıktım ama oğlumda tık yok. bgn devam edecem merdiven inip çıkmaya zira suni sancı istemiyorum.
Nst ye de girdim, en fazla 10a yükseldi yani sancım hiç yok denecek kadar azdı.
Allah'ım ne yapacam ben((
ben oğlak olsun istiyorum yaa.. aceleciliğim birazda onadan
merhaba kızlar.
kızlar evim çok ufak olduğundan yeni beşik almadım arkadaşın beşiğini alıp ona yeni kılıf ve tül ve cibindirik diktik nasıl olmuş
Eki Görüntüle 328944 Eki Görüntüle 328945 Eki Görüntüle 328946 Eki Görüntüle 328947
yaza taşınıp oda yapıcam kısmetse
kızım Duru YUCEL
Masaallah masaallah masaallahDudu ve babyy hayirli olsun saglikli anali babali buyusun bebekleriniz...
Bizde drdan geldik...pazartesi 39 hafta 3 gunluk olcaz kontrole cagrdi...catiyi kontrol etck eger darsa catim riske atmayip sezeryan yapcam dedi..ama catin normalse bekleriz dedi...off moralim bozuldu nedense cikinca agladim ..hetkesin hereeyi normal olur bnmse olmazKarnakarisigimm
seda , babby , dudu bebekleriniz hayırlı olsun , dudu çok tatlı bebişin maşallah :)
melnizcim beşiğiniz çok şirin olmuş güle güle uyusun bebeğin inşallah :)
öğlen biraz yürüdüm sonra doktora gittim , doğum iznim bitti, on günlük gecikme raporu aldım yani bildiğiniz hala doğuramadım raporu aldımoyy oyy. doktor beni görünce sen doğurmayı düşünmüyomusun dedi. kilomuz suyumuz vs herşey yolundaymış şükür tek eksiğimiz sancımız . nst de ilk girdiğimde sancılar 40-50 civarındaydı sonra düştü 10-15le nst den çıktım yani. muayene yapalım belki doğumu tetikler hemde yumuşama açıklık kontrolümüzüde yapmış oluruz dedi, ama nedense çok tırstım :18: kaçtım 3 gün sonra gidicem tekrar çatı muayenesi için. nedense doğum anında kontrol edilsin diye istemiştim ama kısmet belki bol yürüyüşle üç güne doğururum hadi hayırlısı.. birazdan da tekrar yürüyüşe çıkacağım.. doğuruncaya kadar yürümek istiyorum artık :26:
ee diğer doğuramayanlar sizler ne alemdesiniz..
Feryalcim bilmiorum ki korktummu noldu bilmiorum..cok karisigimm Pazartesiye var dimi daha...iste bnde gunum gecse bile bekleriz die dusunuodum bebek ne zmn hazir hissederese kndini gelir demistim amaa neyse hayrlisi olsunnsaol cnm
merhaba kızlar.
Canım çatı muayeneni yapacak ya eğer normalse beklersin zaten eğer uygun değilsen mecburen alır sezeryana.Ben de yarını merak ediyorum çatı muayenesi yaparım demedi ben de önceden çatı tam doğum anında bakılsın diyordum ama şimdi günüm geçti merak içerisindeyim ne olucak diye bari diyorum yarın çatı muayenesi yapılsın da kafam da soru işareti kalmasın.Eninde sonunda olucak hayırlısı ile olsun inşlh.
doğum hikayelerini okurken ağlıyorum, bebek resimlerine bakıp ağlıyorum, çizgi film izleyip ağlıyorum...ufff ben doğum yapınca bebeğime de bakıp bakıp ağlarım heralde... son bir aydır hastanelerin e-bebek bölümüne girip son doğan bebeklere bakıyorumhamilelikte ilginç fantaziler geliştirdim.
bu kadarcık mı yani
doyur gazını çıkar uyut iyi kolaymışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?