2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba,

arkadaşlar size bir sorum var. sağlık sebebinden dolayı doğum iznim SAT'a göre belirlenen doğum tarihinden 2 hafta önce başlatıldı. erken doğması bekleniyordu. fakat öyle olmadı. pazartesi günü 8 haftalık doğum öncesi iznim doluyor. bunu takiben ne yapmam lazım? tekrar rapor mu alacağım. içinizde benzer bir durum yaşayan var galiba, aydınlatırsanız çooook sevinirim

canım dr gidince ne dedi haber ver bana merak ettim tamam mı canım

ek rapor alman lazım canım bende alcam cuma günü alcam

slm dogum bekleyen ve dogum yapan anneler bugvn benımde knt vardı pazartesıye kadar bekleyelım dedı dktorum bakalım ınsal5ah pazartesıye kadar kendılıgınden gelırler hepınıze ıyı geceler

Canım benim de pazartesi doldu 40. haftam 10 günlük daha rapor verdi.Sana da öyle olur muhtemelen.

canım dr gidince ne dedi haber ver bana merak ettim tamam mı canım
tamam cnm kontrolüm yarın yazarım buraya.

slm dogum bekleyen ve dogum yapan anneler bugvn benımde knt vardı pazartesıye kadar bekleyelım dedı dktorum bakalım ınsal5ah pazartesıye kadar kendılıgınden gelırler hepınıze ıyı geceler
ya bu dr. lara biraz daha bekeleyelim demek ne kolay bekleyenleer kendileri değil yaa... yarın yine bana biraz daha bekleyelim derse boğazına sarılcam. Gerçi dr. ne yapsın gelmeyen çocuğa

ek rapor alman lazım canım bende alcam cuma günü alcam

teşekkürler arkadaşlar. peki bu rapor doğum sonrası mazeret iznimizden düşülüyor mu? gerçi düşülmese de değişen birşey olmayacak, bu sefer de yıllık rapor hakkımızdan 10 gün gidecek

ya bu dr. lara biraz daha bekeleyelim demek ne kolay bekleyenleer kendileri değil yaa... yarın yine bana biraz daha bekleyelim derse boğazına sarılcam. Gerçi dr. ne yapsın gelmeyen çocuğa

poffff bekle bekle kimse de ses soluk yok demi şimdi sancı mancı çok sıkıldım çokkkkkkkkkkkkkkkkk

teşekkürler arkadaşlar. peki bu rapor doğum sonrası mazeret iznimizden düşülüyor mu? gerçi düşülmese de değişen birşey olmayacak, bu sefer de yıllık rapor hakkımızdan 10 gün gidecek

mazeret izninden değil de yıllık rapor hakkımızdan düşer mutlaka.Aman zaten bei aancak heyet raporu paklar.Çünkü okullarun kapanmasına 1.5 ay kala bitiyor iznim mecburen bir kere alırım 1 aylık heyet.

poffff bekle bekle kimse de ses soluk yok demi şimdi sancı mancı çok sıkıldım çokkkkkkkkkkkkkkkkk
yok canım yok.Şurda 39 ve 40 lar hatta 41 ler var ama çoğunluğundan da tık yok biri de ben

benim rapor işi sıkıntı yaratmaz inşallah özel sektör ve dönmicem işe doğum snrası izin bitince :44:

ben de benzer durumdayım. heyet yapamazsam mayıs gibi başlıycam herhalde. ders saatim az olursa belki insaflı davranıp 3 güne sığdırırlar

kızlar dogumu tetiklemek için bi kaç şey yazıyo internette.....denenebilinirmi acep tehlikeli bişi olursa iye korkuyorum ama oglumu koklamak istiyorum artıkkkkkkkk

Günaydııınlaaaar herkese.Heyecandan uyuyamadım.Saat 11 de kontrolüm var :18: İlk önce yine NST ye girerim sonra dr. yanına gidicem.Allahım inşlh sancılarım şöyle 80 - 90 çıkarda hemen alırlar doğuma inşlh.Bugün ben teklif etcem bakalım çatı muayenesini hem de çıklığa bakmış olurlar.Ama benim dr. erkek diğer dr. Ruhnaz Hanım bakabilir mi dicem ayıp olucak biraz ama ne yapayım istemiyorum onun bakmasını hem de eşimin yanında.

Benden daha önde var mı bilmiyorum 40+2 olduk ama artık tak dedi canıma.Açıklık çok olursa ve de çatım uygunsa suni isticem sanırım.Kızlar dua edin muayenem iyi geçsin.Gelince yazarım.Tabii gelebilirsem. :18::18:

ben de benzer durumdayım. heyet yapamazsam mayıs gibi başlıycam herhalde. ders saatim az olursa belki insaflı davranıp 3 güne sığdırırlar

Ben ne yapıp edip alıcam heyeti inşlh.nasıl bırakayım oğlumu 2-3 aylıkken.Eylülde de başladığımda çk ek ders istemicem oğlumla kalayım diye.bakalım hayırlısı.

GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR.kENDİNİZE İYİ BAKIN. bEN GELENE KADAR DOĞURUN.

günaydın kızlar

sabah 6da kanamam oldu.
azar azar devam ediyor..
sancılarım 13 dk. da 3 kez oluyor fakat en uzunu 15 sn. sürüyor.
doktorumu aradım ameliyattaymış.

ne yapayım ??

Son düzenleme:
günaydın kızlar

sabah 6da kanamam oldu.
azar azar devam ediyor..
sancılarım 13 dk. da 3 kez oluyor fakat en uzunu 15 sn. sürüyor.
doktorumu aradım ameliyattaymış.

ne yapayım ??

cnm ben olsam hemen giderdim.. sen gidene kadar çıkar zaten..
kuvvetli ihtimal doğum sancısı seninki..

canım ablam gelmiş.eşim almaya gitti.5dk. burada olurlar.
onlar gelince ben de çıkarım.
çok sağol canım.
dönünce yazarım durumu.

ayyy aramızda iki gün var sadece bizim içinde dua et cnm doğururken..

tez zamanda kucağımıza alalım..benimde hafif hafif sancım var ama düzenli değil..

allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…