- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.561
canım ablam gelmiş.eşim almaya gitti.5dk. burada olurlar.
onlar gelince ben de çıkarım.
çok sağol canım.
dönünce yazarım durumu.
Hayirli ugurlu olaun simdiden gecmis olsun cnmm..saglicakla kucaginiza alin gelin miniginiziCumartesi 08.00'de doğuma giriyorum..Kızlarrr dua edin bizim içinnn
slm kızlaardoktora gıttık kızm 3250gr 52 cm olmus nst dde sancı fln cıkmadı suyu azalmaya baslamıs plesanta yaslanıomus salı tekrar cagırdı yıne bısey yoksa sunı sancı denıckmısız ınsallah yawrum kendılıgınden gelır
inşallah istediğin gibi olur cnm bebişin sağlıkla gelsin inşallahhslm kızlaardoktora gıttık kızm 3250gr 52 cm olmus nst dde sancı fln cıkmadı suyu azalmaya baslamıs plesanta yaslanıomus salı tekrar cagırdı yıne bısey yoksa sunı sancı denıckmısız ınsallah yawrum kendılıgınden gelır
Cumartesi 08.00'de doğuma giriyorum..Kızlarrr dua edin bizim içinnn
bende 39+1 im dün aynılarını bana söyledi doktorum :) salı günü bavulunla gel suyu azalmışsa suni sancı verecegiz dedi ama inşallah kendi sancısıyla gelir dedi bende dua ediyorum kendi istegiyle kendi sancısıyla gelsin kızımmmmmm... Allah herkesin yardımcısı olsun beklemek çok zorrr...
kızlar ben mart annelerinden olucam inşallah tabi sizzi de takip ediyoruz biran önce doğurun da sıra bize gelsin:)))
bizim bir arkadaşımız erken doğurdu mart annesi olacakken ocak annesi oldu dün hepimiz çok duygulandıkkk
inşallah istediğin gibi olur cnm bebişin sağlıkla gelsin inşallahh
sezeryan mı olacaksın cnm allah hayırlırlı doğumlar nasip etsin hepinize ene güzel ne kadar az kalmış bebişine kavuşmana
slm kızlaardoktora gıttık kızm 3250gr 52 cm olmus nst dde sancı fln cıkmadı suyu azalmaya baslamıs plesanta yaslanıomus salı tekrar cagırdı yıne bısey yoksa sunı sancı denıckmısız ınsallah yawrum kendılıgınden gelır
40+ 0 ve tık yok :)artık insanlar aramaktan bıktı beni , nasıl olsa doğurmuyor diyerek umudu kestiler
senin bebeğinin cinsiyeti neydi cnm?
oğlumuz olacak inşallah teyzesi :)
kızlar ben mart annelerinden olucam inşallah tabi sizzi de takip ediyoruz biran önce doğurun da sıra bize gelsin:)))
bizim bir arkadaşımız erken doğurdu mart annesi olacakken ocak annesi oldu dün hepimiz çok duygulandıkkk
inşallah istediğin gibi olur cnm bebişin sağlıkla gelsin inşallahh
sezeryan mı olacaksın cnm allah hayırlırlı doğumlar nasip etsin hepinize ene güzel ne kadar az kalmış bebişine kavuşmana
Hayirli ugurlu olaun simdiden gecmis olsun cnmm..saglicakla kucaginiza alin gelin miniginizi
Saolun arkadaşlar Allah razı olsun..Allah kurtarsın cnm..
her gece belki bu gece sancılarınırım diye uyuyorum..
bi uyanıyorum sabah olmuş
allahım inşallah hepimizin sancısı kendiliğinden gelir müdahaleye gerek kalmaz..
beklediğimize değer inşallah..
hadi gelin minikler annelerin sinirleri harab oldu...
bekleyenler hep erkek galiba.. erkek çocuk gününü tamamlar diyolar..
benım kızım olck hala beklemedeyiz
cnm lymonata doğurdumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?