2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlaardoktora gıttık kızm 3250gr 52 cm olmusnst dde sancı fln cıkmadı suyu azalmaya baslamıs plesanta yaslanıomussalı tekrar cagırdı yıne bısey yoksa sunı sancı denıckmısız ınsallah yawrum kendılıgınden gelır

bende 39+1 im dün aynılarını bana söyledi doktorum :) salı günü bavulunla gel suyu azalmışsa suni sancı verecegiz dedi ama inşallah kendi sancısıyla gelir dedi bende dua ediyorum kendi istegiyle kendi sancısıyla gelsin kızımmmmmm... Allah herkesin yardımcısı olsun beklemek çok zorrr...

kızlar ben mart annelerinden olucam inşallah tabi sizzi de takip ediyoruz biran önce doğurun da sıra bize gelsin:)))
bizim bir arkadaşımız erken doğurdu mart annesi olacakken ocak annesi oldu dün hepimiz çok duygulandıkkk
inşallah istediğin gibi olur cnm bebişin sağlıkla gelsin inşallahh
Cumartesi 08.00'de doğuma giriyorum..Kızlarrr dua edin bizim içinnn

sezeryan mı olacaksın cnm allah hayırlırlı doğumlar nasip etsin hepinize ene güzel ne kadar az kalmış bebişine kavuşmana

Ofofoff mideme agtilar grdi..ne olcak nasil bitcek kafaya cok taktim gece..simdide mide agrisindan kivraniorum

off evet sinir sistemm harab oldu ııce beklemekten yoruldm

cnm biz doguramayan ocak anneleriyiz

Cumartesi 08.00'de doğuma giriyorum..Kızlarrr dua edin bizim içinnn

Allah kurtarsın cnm..

her gece belki bu gece sancılarınırım diye uyuyorum..
bi uyanıyorum sabah olmuş
allahım inşallah hepimizin sancısı kendiliğinden gelir müdahaleye gerek kalmaz..
beklediğimize değer inşallah..
hadi gelin minikler annelerin sinirleri harab oldu...

Hayirli ugurlu olaun simdiden gecmis olsun cnmm..saglicakla kucaginiza alin gelin miniginizi

Saolun arkadaşlar Allah razı olsun..

İcim daralioo...kizlar nane kaynatip icmis surekli bnm yengem?...istersniz deneyin ama herseyin asirisi zarar uyarayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…