- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.581
ayy bilmiom kı hiç tatlım ya bende artık girmıom neteen son ne zaman buralardaydı yok sankı 2 gündür:44:
yaaa lymonata bizden bi hafta geri..
doğurmasın çatlarım valla
sıra bizim önce
valla kımler geldı kımler gectı bızde hala tık yokkk
slm annişler biliyoyosunuz pazartesi acil sezaryeane alındım minik mucizem aramızda rüya gibi doğum 16/01/2012 kilo 3600 boy 51 adı yağız doğum şekli epidural sezaryen darısı beklemedeki annişlere
Günaydııınlaaaar herkese.Heyecandan uyuyamadım.Saat 11 de kontrolüm var :18: İlk önce yine NST ye girerim sonra dr. yanına gidicem.Allahım inşlh sancılarım şöyle 80 - 90 çıkarda hemen alırlar doğuma inşlh.Bugün ben teklif etcem bakalım çatı muayenesini hem de çıklığa bakmış olurlar.Ama benim dr. erkek diğer dr. Ruhnaz Hanım bakabilir mi dicemayıp olucak biraz ama ne yapayım istemiyorum onun bakmasını hem de eşimin yanında.
Benden daha önde var mı bilmiyorum 40+2 olduk ama artık tak dedi canıma.Açıklık çok olursa ve de çatım uygunsa suni isticem sanırım.Kızlar dua edin muayenem iyi geçsin.Gelince yazarım.Tabii gelebilirsem. :18::18:
Ben ne yapıp edip alıcam heyeti inşlh.nasıl bırakayım oğlumu 2-3 aylıkken.Eylülde de başladığımda çk ek ders istemicem oğlumla kalayım diye.bakalım hayırlısı.
GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR.kENDİNİZE İYİ BAKIN.bEN GELENE KADAR DOĞURUN.
günaydın kızlar
sabah 6da kanamam oldu.
azar azar devam ediyor..
sancılarım 13 dk. da 3 kez oluyor fakat en uzunu 15 sn. sürüyor.
doktorumu aradım ameliyattaymış.
ne yapayım ??
Cumartesi 08.00'de doğuma giriyorum..Kızlarrr dua edin bizim içinnn
slm kızlaardoktora gıttık kızm 3250gr 52 cm olmus nst dde sancı fln cıkmadı suyu azalmaya baslamıs plesanta yaslanıomus salı tekrar cagırdı yıne bısey yoksa sunı sancı denıckmısız ınsallah yawrum kendılıgınden gelır
şubat annelerinden doğum yapanlar çoğaldı, mart annelerinden bile başlangıç olmuş, nisanda hamile kaldım şunun şurasında nisana ne kaldı, bu gidişle seneyi tamamlayacak bebem. karnımı sürekli tırmalıyor, çabalıyor garibim belli ama pusulası zayıf heralde doğru yolu bulamıyor.bugün kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor.en son kordonda kireçleme var çoğalırsa alırız demişti. arkadaşlar dalga geçiyor calgon kullansaydın keşke diye.
melniz 39+6 beni unuttunuzöyle ,akşamları kimse olmuyo , şimdiden sayım mı yapsak, sona kalanımızın psikoljisi iyice harap olacak o değilde :)
eveet 40'a dayanmış ya da geçmiş ve hala doğuramayan ocak anneleri , bakalım biz kaç kişiyiz :26:
mavisi - 40+0
antidepresif - 39+2
Haydut - 39+3
...
slm annişler biliyoyosunuz pazartesi acil sezaryeane alındım minik mucizem aramızda rüya gibi doğum 16/01/2012 kilo 3600 boy 51 adı yağız doğum şekli epidural sezaryen darısı beklemedeki annişlere
İcim daralioo...kizlar nane kaynatip icmis surekli bnm yengem?...istersniz deneyin ama herseyin asirisi zarar uyarayim...
nane bende gaz sancıları yapıyor..sende dikkat et derim
Hmmm anladim cnm.ben mide agrimi kesssin die kaynatmistim yengemin dedigi aklima geldi yazayimd edim
canım ben naneyi özellikle de taze naneyi çok severim salatada yada suyun içine koyarak içmeyi..böyle bir akıllılık etmiştim hamileliğimin daha ilk zamanlarında yazın soğuk soğuk içeyim diye ama gece bir sancım tuttuu ölüyodum ömrümde öle sancılarım olmamıştı.ogün bugündür nane yemem..oyüzden uyarayım dedim nolur nolmaz benim gibi sancı çekme diye
kızlar nolursunuz bana çare nolursunuz 39 haftanın içindeyim ve çok kötü bişe oldu bende basur başlangıcı oldu ve çok özür dileyerek söylüyorum makatta küçük bi meme meydana geldi napıcammmm yaaa korkmaya başladım internette araştırdım hamileliğin son ayında meydana çıkarmış off çok korkmaya başladım ben napıcam kabız olmamam gerekio offf yaaaa :26:
öyle ,akşamları kimse olmuyo , şimdiden sayım mı yapsak, sona kalanımızın psikoljisi iyice harap olacak o değilde :)
eveet 40'a dayanmış ya da geçmiş ve hala doğuramayan ocak anneleri , bakalım biz kaç kişiyiz :26:
mavisi - 40+0
antidepresif - 39+2
Haydut - 39+3
...
Ayyy allah bağışlasın maşallah canım
inşallah sorunları atlatırsınız sütün artar. stres yapma bol bol dinlen. bol sıvı tüket. Biliyorsun sütün artmasında önemli faktörler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?