- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.801
canım ssen nasılsın nasıl oldun.görüşemedik bi türlü.zorluk yaşıyormusun çok
canım çok zorluk yaşamışsın.çok üzüldüm.Canım benim, nihayet doğurmuşsun. Tebrik ederim. Seni bugün aradım ama doğurduğunu bilmiyordum. Beni aramışsın, geri döneyim dedim. Meğer bebişini kokluyormuşsun. Ben pek iyi değilim. Yani psikolojik olarak. Doğum hikayemi yazsam millet korkacak diye yazmıyorum da.. Ama çok kötüydü.. Hala aklıma geldikçe ağlıyorum. Baya depresyondayım şu anda.. İlk gün bebeğimi bile istemedim neredeyse.. Ağrım da çok. Bir önceki sezeryan sırasında karın zarını dikmemiş doktor. O yüzden karın zarı da yağ dokusuna yapışmış. Bebeği çıkarırken ve beni kapatırken çok sorun oldu. Komple derisiyle beraber yağ dokusunu almış doktor. Epiduralden hemen sonra da panik atak geçirdim. Ameliyathaneyi birbirine kattım. Anlatırım bilahare. Herkes bir doğursun bakalım..
bilgilere benide ekle 19 ocak saat 16.00civarı oglum nuhmehmetimi kucagıma aldım.sezeryan oldun belden uyuşturulup oldum.4 kg 52 cm.39+5 de
bilgilere benide ekle 19 ocak saat 16.00civarı oglum nuhmehmetimi kucagıma aldım.sezeryan oldun belden uyuşturulup oldum.4 kg 52 cm.39+5 de
ya kızlar sancısı olanlar bana bilgi verebilirmi sancı nasıl bi ağrı tarif edebilirmi dün akşam böyle sanki rahmimin içinde bişe aşağı doğru itio gibi bişe oldu yani tam şeyimin üstü işte anlayın ama beni bağırttı o sancımıydı acaba:44:
ARKADAŞLAR 20 GÜN OLDU BEBİŞİMİZ DÜNYAYA GELELİ AMA SÜTÜM ÇOKKK AZICIKKK
ÇILDIRACAĞIMM NE YApmAK GEREKKKKKKKKKKKKKKKK
halaaaa çekiyorum 15 dk bir 10 dk bir düzenli devam ediyo ama evdeyim hastaneden geri gelmek istemiyorum,çok ta şiddetli belim kopuo ne kadar dayanırım bilmem
merhaba kızlar ..
ben 19,01,2012 perşembe günü bebeğime kavuştum.
3160kg. 50 cm boyunda güzel kokulu bir kızım oldu.
darısı doğumu bekleyenlerin başına.
normal doğum oldu.
kızımın adı belli değil.
39+2 de geldi kızım.
detayları geniş bir zamanda yazarım kızlar.kusura bakmayın.
kalabalık,bebek derken vakit olmuyor.
ama şunu söylemeliyim ki kesinlikle normal doğum yapın.
çok güzel bir duygu.sonrasında ise çok rahat..
allah'a emanet olun.
ya kızlar sancısı olanlar bana bilgi verebilirmi sancı nasıl bi ağrı tarif edebilirmi dün akşam böyle sanki rahmimin içinde bişe aşağı doğru itio gibi bişe oldu yani tam şeyimin üstü işte anlayın ama beni bağırttı o sancımıydı acaba:44:
herkese günaydın.Ben hala doğuramadıııım
canım şimdi seni çok iyi anlıyorum akşam 21:30 dan sabaha kadar 10 dk da 1 gelen sancılarım vardı yerlerde süründüm resmen ama devamı gelmedi. Eşimle sabahladık 3 dk da bire insin diye malesef sabah kesildi sancılarım. Ama şunu söylemeliyim ki canımdan can gitti resmen berbattı. Gerçek doğum sancılarını düşünmek bile istemiyorm
maşallah canım allah bağışlasın inşallah darısı başımıza bekliyoruz hala ama nafile...ben de normal istiyorum ama bu sancılar korkuttu beni bir de vajinamın içi sanırım kemiklerim berbat ağrıyoo büyük abdestimi yaparken canım çıkıyor sanki çünkü ıkındıkça vajinam korkunç ağrıyor:2:
canım bence o sancı değil bebeğin yerleşmeye çalışıyor. çünkü sancı adet sancısına çok benziyor fakat daha kıvrandıranı.
günaydın canım aynı durumdayım ben de gece gideriz kesin olmadı sabaha mutlaka hastanede olurum diyordum malesef evdeyim
kızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaah sımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm
kızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaah sımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?