2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım saol ewet kavuştum bebişimeama işde korktugum başıma geldi doya doya bagrıma basıp emziremiyorum bile kıvrana kıvrana emzirmeye çalışıorum iki büklüm yürüyoruum sezeryan korktugumdan kötü oldu( korkutmak istemem seeryan olacak anneleri ama çok kötü( yada ben çok nazlıyım

bilgilere benide ekle 19 ocak saat 16.00civarı oglum nuhmehmetimi kucagıma aldım.sezeryan oldun belden uyuşturulup oldum.4 kg 52 cm.39+5 de

canım ssen nasılsın nasıl oldun.görüşemedik bi türlü.zorluk yaşıyormusun çok

Canım benim, nihayet doğurmuşsun. Tebrik ederim. Seni bugün aradım ama doğurduğunu bilmiyordum. Beni aramışsın, geri döneyim dedim. Meğer bebişini kokluyormuşsun. Ben pek iyi değilim. Yani psikolojik olarak. Doğum hikayemi yazsam millet korkacak diye yazmıyorum da.. Ama çok kötüydü.. Hala aklıma geldikçe ağlıyorum. Baya depresyondayım şu anda.. İlk gün bebeğimi bile istemedim neredeyse.. Ağrım da çok. Bir önceki sezeryan sırasında karın zarını dikmemiş doktor. O yüzden karın zarı da yağ dokusuna yapışmış. Bebeği çıkarırken ve beni kapatırken çok sorun oldu. Komple derisiyle beraber yağ dokusunu almış doktor. Epiduralden hemen sonra da panik atak geçirdim. Ameliyathaneyi birbirine kattım. Anlatırım bilahare. Herkes bir doğursun bakalım..

canım çok zorluk yaşamışsın.çok üzüldüm.
ama çok şükür aldın bebeğini sağsalim kucağına.allah bağışlasın yavrularımızı..
bilgilere benide ekle 19 ocak saat 16.00civarı oglum nuhmehmetimi kucagıma aldım.sezeryan oldun belden uyuşturulup oldum.4 kg 52 cm.39+5 de

canım aynı gün doğum yapmışız.ben sancı odasındayken sen sezaryendeymişsin.allah bağışlasın yavrularımızı.allah analı babalı büyütsün.

Son 2 gunum ve doguramadım =)kızımın rahatıı cok iyi heralde ki cıkası yok..ama özlemlee bekliyoruz bız onuu..cıksa dısardaa daha da rahat etttirecezz..Annecigi de daha bı hafifliycek yanı..korkutugum sey zamanını doldurupta gelmemesi ve zorunlu sezeryan olmakk..sezeryan olcaksam şimdiye kadar olurdum normal sartlarda..inşallah normal dogum olurrr..hadii be kızım baban gibi yavass cıktınnn sende...=)

Bende 38. haftaya girdim ama hala beklemedeyim normal olsun diye bekliyorum..oğlum çok rahat içerde herhalde hiç aşağı bile inmedi daha.. Ama senin dediğin gibi bir durum bende de oldu dün akşam acaba dedim aşağı mı inmeye çalışıyor :))) pazartesi doktora gideceğim belli olur bakalım :)

ARKADAŞLAR 20 GÜN OLDU BEBİŞİMİZ DÜNYAYA GELELİ AMA SÜTÜM ÇOKKK AZICIKKK

ÇILDIRACAĞIMM NE YApmAK GEREKKKKKKKKKKKKKKKK

Canim oncelikle hayirl olsn Allah anali babali buyutsun ins. Bizde 17 gunluk olduk bugun senden tecrubeli sayilmam ama benim yaptiklarm anlatiyim. Oncelikle hic ac kalmiyorum habire agzimda biseyler var birgun yiyememistim bebegim hic durmadi mama vermek zornda kaldim. Kuru kayisi, kuru incir, kuru uzumden sekersiz hosaf yaptim gelip gectikce tanelerile beraber kasikliyorum. Gnde 2 fincan milupa still tea icmeye calisiyorm. Benimde sutum ole akmiyo hatta gogus pedi bile 1 tne kullndim. Ama illa akmasi,tasmasi germekmiyo diye dusunuyorm. Bu arada bebegmi 2 saatte bir emzirmeye gayret ediyorm. Birde gecen dus aldiktan sonra egilirken damlad sicak suda kanallari aciyo sanirim.
Sutum az diye dusunme bebegin emip uyuyorsa yetiyordur. Morelini yuksek tut, bos buldugun vakit yat uyu , ama sutunun yettiigini dusun bebegimi besliyebilirim diye telkind e buln kendine. İns yardimci olmusumdur. Kendine ve bebesine iyi bak

halaaaa çekiyorum 15 dk bir 10 dk bir düzenli devam ediyo ama evdeyim hastaneden geri gelmek istemiyorum,çok ta şiddetli belim kopuo ne kadar dayanırım bilmem

canım şimdi seni çok iyi anlıyorum akşam 21:30 dan sabaha kadar 10 dk da 1 gelen sancılarım vardı yerlerde süründüm resmen ama devamı gelmedi. Eşimle sabahladık 3 dk da bire insin diye malesef sabah kesildi sancılarım. Ama şunu söylemeliyim ki canımdan can gitti resmen berbattı. Gerçek doğum sancılarını düşünmek bile istemiyorm

maşallah canım allah bağışlasın inşallah darısı başımıza bekliyoruz hala ama nafile...ben de normal istiyorum ama bu sancılar korkuttu beni bir de vajinamın içi sanırım kemiklerim berbat ağrıyoo büyük abdestimi yaparken canım çıkıyor sanki çünkü ıkındıkça vajinam korkunç ağrıyor:2:

canım bence o sancı değil bebeğin yerleşmeye çalışıyor. çünkü sancı adet sancısına çok benziyor fakat daha kıvrandıranı.

herkese günaydın.Ben hala doğuramadıııım

günaydın canım aynı durumdayım ben de gece gideriz kesin olmadı sabaha mutlaka hastanede olurum diyordum malesef evdeyim

Günaydın tatlım her sancı da iite bu sefer geliyor diyorum ama olmuyor işte.Bugün son umudum yoksa yarın bu saatlerde çoktan yemiş olucam suni sancıyı.

Kızlar lağma nasıl bi şey bilen var mı? ilaç gibi bi şey mi yoksa başka türlü bir şey mi yaptıran var mı hiç.Yarın serum vermeden önce yaparlar bana di mi?

kızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaahsımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm

kızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaahsımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm

Masallah allah anali babali buyutsun gozun aydin. Cok guzel bi duygu dimi allah olmayanlarada versin ins.

kızlar ben de doğurmak istiyorum artık ya..38+5 oldum belki 40 olanlar sen daha dur dicek amaa beklemek ne kadar zor..her gün sancım olsa keşke diyorum nekadar garib ya insan canının acımasını ister mi:)
cidden zor durumdayız hepimiz...Allah bize biran önce sancı yada sancısız açılmalar versin::))) bebişlerimizi kucaklarımıza alalım...hayat böyle çok sıkıcı

İnanmıyorum antidepresif canım benim gözün aydın bir kaç gündür görünmüyordun demek doğurduuun.Çok sevindiiim ne olur ayrıntıları yaaaz bugün.Ben de yarın gitcem doğuma gitmeden öğreneyim olur?

canım benim çok sevindim inşallah darısı başıma bir gün geriden takip ediyorum seni ama hala gelmedi bebeğim. bakalım kısmet bugüne inşallah.

Kuzunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…