- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.821
kızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaah sımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm
Canim oncelikle hayirl olsn Allah anali babali buyutsun ins. Bizde 17 gunluk olduk bugun senden tecrubeli sayilmam ama benim yaptiklarm anlatiyim. Oncelikle hic ac kalmiyorum habire agzimda biseyler var birgun yiyememistim bebegim hic durmadi mama vermek zornda kaldim. Kuru kayisi, kuru incir, kuru uzumden sekersiz hosaf yaptim gelip gectikce tanelerile beraber kasikliyorum. Gnde 2 fincan milupa still tea icmeye calisiyorm. Benimde sutum ole akmiyo hatta gogus pedi bile 1 tne kullndim. Ama illa akmasi,tasmasi germekmiyo diye dusunuyorm. Bu arada bebegmi 2 saatte bir emzirmeye gayret ediyorm. Birde gecen dus aldiktan sonra egilirken damlad sicak suda kanallari aciyo sanirim.
Sutum az diye dusunme bebegin emip uyuyorsa yetiyordur. Morelini yuksek tut, bos buldugun vakit yat uyu , ama sutunun yettiigini dusun bebegimi besliyebilirim diye telkind e buln kendine. İns yardimci olmusumdur. Kendine ve bebesine iyi bak
canım benim çok sevindiminşallah darısı başıma bir gün geriden takip ediyorum seni ama hala gelmedi bebeğim. bakalım kısmet bugüne inşallah.
Kuzunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim...
kızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaah sımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm
herkes ne zaman geliyormuş bebek diye soruyor:26:
nereden bilebilirim ki , gelmiyor işte gelmek istemiiyor
annem arıyoo oturuyor musun öyle kalk hareket yap diyoo, yapıyorum evin içinde yapmadığım kalmadı, sezeryan olucaksın bu gidişle diye psikolojik baskı yapıyorr sinir oldum yaaaa
herkes ne zaman geliyormuş bebek diye soruyor:26:
nereden bilebilirim ki , gelmiyor işte gelmek istemiiyor
annem arıyoo oturuyor musun öyle kalk hareket yap diyoo, yapıyorum evin içinde yapmadığım kalmadı, sezeryan olucaksın bu gidişle diye psikolojik baskı yapıyorr sinir oldum yaaaa
Beni tebrik etmeyecek misiniz?merhaba kızlar ..
ben 19,01,2012 perşembe günü bebeğime kavuştum.
3160kg. 50 cm boyunda güzel kokulu bir kızım oldu.
darısı doğumu bekleyenlerin başına.
normal doğum oldu.
kızımın adı belli değil.
39+2 de geldi kızım.
detayları geniş bir zamanda yazarım kızlar.kusura bakmayın.
kalabalık,bebek derken vakit olmuyor.
ama şunu söylemeliyim ki kesinlikle normal doğum yapın.
çok güzel bir duygu.sonrasında ise çok rahat..
allah'a emanet olun.
biz seni çooook tebrik ettik canım ama sen hala doğum hikayeni anlatmadınBeni tebrik etmeyecek misiniz?
tebrikler hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünBeni tebrik etmeyecek misiniz?
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. kardeşimin doğum günü 21 i. yeğeni de o gün doğsun istiyordu ama olmadı diğer kardeşimde 26 sında doğdu. simdi o diyo 26 sında doğsun kızın diye . bu arada 38+5 imkızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaah sımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünlymonata ben de doğum yaptım beni de eklersin canım Şahin erkek spinal sezeryan 38+5 3,130 48 cm
Son olarak çantamı kontrol ettim.Her şey tam mı diye.hastanemi de aradım ebe 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmiyorsun dedi.Sadece güzelce uyu dedi.Nasıl uyuyacaksam.:18::18:
yarın bu saatlerde bebişimi alırım inşlh kucağıma.dua edin de kızlar suni sancı ile açılmam olsun :26::26: çoooook heyecanlıyıım.
allah yardımcın olsun canım inşallah çabuck alırsın bebeğini kucağına sağlıkla sıhhatle haber bekliyoruz senden bizi haberdar et olur mu rabbbim yardımcın olsun açılman hemen olsun inşallah
Canim bebegin ve senin icin en iyisi naslsa oyle olsun.dualarimdasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?