2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaahsımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm

Oyuu masallah ne gzuel normal dogumla kokos kizini almisin kucagina.arisi bizlere insallahAman nolur anlat su hikayeniii girince hmnnallahim anali babali saglikli buyutusun insallah

cnm arkadaşımmm çok teşekkürler olmazmı ben sizlerden daha çok etkileniyorummm.

bakalım yarınne diyecek doktorum..şekerim yüksek çıkıyor sanırım sezeryan yapar normal doğumu beklemem için ancak müşahade altında bekletir sizce değermi bekleyimmi hastanede.. sonunda yine sezeryan olmakta var.. neyse bakalım yarın yazarım inşallah.

bu heyecanı en son öss ye girmeden önceki gün yaşamıştım.ilginç bir benzetme oldu

canım benim çok sevindim inşallah darısı başıma bir gün geriden takip ediyorum seni ama hala gelmedi bebeğim. bakalım kısmet bugüne inşallah.

Kuzunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim...

Tesekkur ederim canim..sen de sagsalim al kuzunu insallah..

Gebeligin son gunlerindesin boylesi acilar normal.
Canim inan bana dogumdan sonra kus gibi hafifleyeceksin.
Allahin izni ile hersey yolunda giderse normal dogum yap ve sakin bundan korkma.

kızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaahsımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm

Canim hayirli olsun.gozun aydin.
Benden 2gun sonra dogum yapmissin.bem de 19 unda aksam 17.10da dogum yaptim.

yani bende 39+5 im insanları anlamıyorum sanki içimizde zorla tutuyomusuz da doğurmuyomusuz gibi .. Sanki biz istemiyoruz dogurmayı.. Bİ de ben su sezeryan hayatta olmasın diyen büyüklerimize kızanlardanım..Mesela bi komşu çok yukarda karnın acaba sezeryanmı olcaksın dediğinde annem ooo hayır Allah korusun öyle deme cux cıx demesine gözlerini belertmesine deyim yerindeyse acayip kızıyorum .. sezeryanı öcü gibi görüyorlar..Tamam zor olabilir inşaallah da olmaz ama ne yapabiliriizz..Neymiş önceden onlar 9 ay gecermişte 15 20 gün beklerlermiş vs vs şimdiki annelerde doktorlarda çok aceleci bilmem nee offff... Benim etrafımda çok sezeryan olan var tamam zorlugu olabilir ama ne yapabilirdik gecti bi şekilde diyorlar..
Sonuç olarak zaten stresliyiz küçücük bi sancıya acaba doğum sancısı mı acaba şiddetlenip çoğalacak mı , acaba geçecek mi diye kaygılanıyoruz,şüpheleniyoruz,heyecanlanıyoruz ve bekliyoruzzz..Zaten kafamız Allak bullak (hele benim gibi ilk gebeliği olanlar daha fazla şüphecidir sanıyorum..) bir de bu muhabbetlerle yüz göz olup kafa bulandırmak çok kızdırıyor beni çok üzülüyorum sinirleniyorummmmmmmm

yani bende 39+5 im insanları anlamıyorum sanki içimizde zorla tutuyomusuz da doğurmuyomusuz gibi .. Sanki biz istemiyoruz dogurmayı.. Bİ de ben su sezeryan hayatta olmasın diyen büyüklerimize kızanlardanım..Mesela bi komşu çok yukarda karnın acaba sezeryanmı olcaksın dediğinde annem ooo hayır Allah korusun öyle deme cux cıx demesine gözlerini belertmesine deyim yerindeyse acayip kızıyorum .. sezeryanı öcü gibi görüyorlar..Tamam zor olabilir inşaallah da olmaz ama ne yapabiliriizz..Neymiş önceden onlar 9 ay gecermişte 15 20 gün beklerlermiş vs vs şimdiki annelerde doktorlarda çok aceleci bilmem nee offff... Benim etrafımda çok sezeryan olan var tamam zorlugu olabilir ama ne yapabilirdik gecti bi şekilde diyorlar..
Sonuç olarak zaten stresliyiz küçücük bi sancıya acaba doğum sancısı mı acaba şiddetlenip çoğalacak mı , acaba geçecek mi diye kaygılanıyoruz,şüpheleniyoruz,heyecanlanıyoruz ve bekliyoruzzz..Zaten kafamız Allak bullak (hele benim gibi ilk gebeliği olanlar daha fazla şüphecidir sanıyorum..) bir de bu muhabbetlerle yüz göz olup kafa bulandırmak çok kızdırıyor beni çok üzülüyorum sinirleniyorummmmmmmm

Beni tebrik etmeyecek misiniz?

Beni tebrik etmeyecek misiniz?
tebrikler hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. kardeşimin doğum günü 21 i. yeğeni de o gün doğsun istiyordu ama olmadı diğer kardeşimde 26 sında doğdu. simdi o diyo 26 sında doğsun kızın diye . bu arada 38+5 im

lymonata ben de doğum yaptım beni de eklersin canım Şahin erkek spinal sezeryan 38+5 3,130 48 cm
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

darısı doğumu bekleyen annelerin başına...

Son olarak çantamı kontrol ettim.Her şey tam mı diye.hastanemi de aradım ebe 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmiyorsun dedi.Sadece güzelce uyu dedi.Nasıl uyuyacaksam.:18::18:

yarın bu saatlerde bebişimi alırım inşlh kucağıma.dua edin de kızlar suni sancı ile açılmam olsun :26::26: çoooook heyecanlıyıım.

allah yardımcın olsun canım inşallah çabuck alırsın bebeğini kucağına sağlıkla sıhhatle haber bekliyoruz senden bizi haberdar et olur mu rabbbim yardımcın olsun açılman hemen olsun inşallah

canım çok sevindim yaaaa bide kıskandım ben nie doğurmadım diye umarım herşey yolundadır doğum hikayeni bekliyoruz canım....

allah yardımcın olsun canım inşallah çabuck alırsın bebeğini kucağına sağlıkla sıhhatle haber bekliyoruz senden bizi haberdar et olur mu rabbbim yardımcın olsun açılman hemen olsun inşallah

tşkrler canım benim sanırım seninde kontrolün vardı.İnşlh sen de kurtarırsın.Yarın bu saatlerde KAYRAHAN''ım kucağımda olur inşlh :26::26:

Canim bebegin ve senin icin en iyisi naslsa oyle olsun.dualarimdasin..

çok sağol canımm benim. kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum 40+6 da doğurmuş olucam

Canım beni merak etmişsin. İyi olmaya çalışıyorum. Daha yeni yeni ayaklandım. Kızım bebişi çok kıskandı ama belli etmemeye çalışıyor. Onunla uğraşıyoruz daha çok.. Sezeryan ağrıları bir taraftan, lohusa hüznü bir taraftan.. İnşallah en kısa zamanda atlatıcam..

kızlar sizi özledim giremiyorum kız vktimi çalıyo valla kaşlar bile pala remzi tarzında benim kız bazen fışkırtıcasına kusuyo bende oturup onla ağllıyorum zor zamnlar yaşadım aynen lohusalıktanmıdr nedr ot pok batıyo annelik çok zormuş çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…