2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feryalde bugün doğum yapacak inşallah..

lymonata,mavisi,filiz, pokemonda gözükmüyo sizdemi doğurdunuz kızlar...

benmi kaldım topikte

ocak ayı bitecek nerdeyse (

hayır canım bende varım daha 39+2 deyim bendede daha tık yok bekliyoz bakalım dr 28 ocak doğum zamanı demişti bizimki çok rahat gelmek istemiyor herhalde

Kızlar sizden bişey rica edicem..

Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…

Şimdiden çok teşekkür ederim…

cnm bende öyle dıodum ansızın gecenn bı vaktıgelmeye karar verdi kızımsabırlı ol mükafatı harıka oluo çünkü

ayy inşallah dediğin gibi olur canım yaa çok özledim artık doğsunda inşallah bide normal doğururum zaten başı aşağıda beklemedeyim zaten perşembe dr randevusu var bakalım hayırlısı artık

benden başka kimse yok herkes nere kayboldu bu aralar burası çok boş yaaa iyiz senden naber nasıl gidio hamilelik

doğum yapanların vakti olmuyo :)) normal doğum yaptığım için iyiyim şükür fakat büyük oğlum 2 yaşında o yüzden çok sıkıntıdayım ne uykusuzluk ne yemek çamaşır onun içlenmesi sürekli gel annne gel koy onu bebeişi gel demesi mahvediyo beni

kızlar artık kimse girmiyo herkes doğurdu galiba bende zor girebiiyorum veya geceleri artık girebiliyorum sizlerin bebişleri naısl sarılık geçiren varmı benim bebeğim çok şükür atlattı. sarılık olanlar varsa bol bol emzirsinler . bebeğim çok uyuyo uslu diye düşünmeyin çok uyuyorsada bir problem olabilir benim bebeğimi kaldırmasam hep uyuyodu bende seviniyorum uslu diye halbuki sarılıktanmış :)

bilgilere benide ekle 19 ocak saat 16.00civarı oglum nuhmehmetimi kucagıma aldım.sezeryan oldun belden uyuşturulup oldum.4 kg 52 cm.39+5 de
kızlar nasılsınızzben doğurdum 21 ocak 05.35 te normal dogumla (çatır çatır)dünyaya geldı ayrıntıları yazıcm ınsallaahsımdı kızım uyurken sızlere bı bakım dedımm
tebrik edelim kızlar sağlıkla büyütün bebişlerinizi

çabuk hastaneye git dicektim ama doğum yapmışın iyisindir inşallah canım

çok geçmiş olsunnn canım

yaptım canımcım :)

3,250 gr 50 cm adı berkin e.sezeryan 40+2 de 22,01,2012 saat 11,20 de ikimizde sağlıklıyız

biraz stresliydi ama şuan çok iyiyiz hepinizi öpüyorum ayrıntılı yazarım yine

Maşallah maşallah....analı babalı sağlıkla büyütün inşallahhhh
Rabbim sağlıklı ömür versin

Ben de Daha doguramadım..offf offf

Bende doğuramadım canım üzülm yarına kadar bekleyelim dedi doktorum bakalım Rabbim sağlık nasip etsin gelecekler eninde sonunda

slm kısssslar nasılsınız bakalımm:103:

iyiyiz canım
geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün
sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin inşallahh
ben daha belkiyorum bide ben alabilirsem bebişimi inşallah
dua edin kızlar hakkımda hayırlısı olsun normal istiyorum ama gelmiyor işte bebişim
nasip artık yarın rabbim ne gösterirse o olacak inşallah normmal doğum yaparım

canım ınsallah normal dogum yaparsn buyük kolaylık bence bu arada acılman var mı hiç:44:

aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşım (( bebegimi koklamak onu sag salim kucagıma almak çok güzel bi duygu.ama işte sezeryan oldugum aklıma gelince aglamak geliyo içimden ve çogundada öyle oluyo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…