- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.901
iyi akşamlar kızlar 21 ocak cumartesi epudiral sezeryanla oğlum Mehmet Eymen dünyaya geldi, 2400 gr ve 49 cm , minicik bişey :) Ancak girebildim , geçmişi okumak istiyorum merak ediyorum ama internete pek de fırsatım olmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doğum yapanlara geçmiş olsun , bekleyenlere kolay gelsin diyorum.
yoğun gaz proplemimiz var , benim biraz kabızlık derdimin yanı sıra, biraz sütümüz az ayrıca fazlaca da göğüs yaramız , hafif sarılık ihtimalimiz de var, inşallah bir an önce toparlarız.
Anladım ki hamilelik daha kolaymış :)
Göğüs yarası olan annelerimiz neler yaptınız da düzelme oldu tecrübeleri olanlardan yardım istiyorum, birde sezeryan yerindeki yapışkanı ne zaman çıkarttınız, ilk banyoyu nezaman yaptınız..
çok sağol canım o zaman bende yarın yapayım banyomu, bantı da yarın banyoda ıslakken çıkartırım çok acıtacak gibi geliyor çıkarken çünkü.
lansinoh hafif rahatlatıyor ama çok çatladı sanırım, neyapacağımı şaşırdım bide bugün yüzü hafif sarı gözleride öyle sarılık olacak diye çok korkuyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum uyandıramıyorum, gaz sancısı varken emmiyor, strese girdim..
Rabbim hayırlı eylesin inşallah ikimizede :)
iyiyiz canımım bebeişlerle dahada iyiyizslm kısssslar nasılsınız bakalımm:103:
Maşallah maşallah....analı babalı sağlıkla büyütün inşallahhhh
Rabbim sağlıklı ömür versin
hayırlı ugurlu olsun tatlım
aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşım(( bebegimi koklamak onu sag salim kucagıma almak çok güzel bi duygu.ama işte sezeryan oldugum aklıma gelince aglamak geliyo içimden ve çogundada öyle oluyo ((
offf bugünde doğurmadım kızlar artık gelsin yaaa çıldırıcam
arkadaşlar 23.01.2012 saat 17.20 de 3.070 gr 46 cm kibarcık hanımcık bir kızım oldu normal doğumla. zor bi doğum oldu ama bebeğimle evdeyiz şu an emişiyoruz bol bol. hikayemi müsait olunca yazarım hemen haber edip çıkıyorum darısı geride kalanlara :)
tebrik ederim canım bana dr gaz için hiç bişi verme 6 altı ay su bile verme dedi dün anason vermiştim pişman oldumiyi akşamlar kızlar 21 ocak cumartesi epudiral sezeryanla oğlum Mehmet Eymen dünyaya geldi, 2400 gr ve 49 cm , minicik bişey :) Ancak girebildim , geçmişi okumak istiyorum merak ediyorum ama internete pek de fırsatım olmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doğum yapanlara geçmiş olsun , bekleyenlere kolay gelsin diyorum.
yoğun gaz proplemimiz var , benim biraz kabızlık derdimin yanı sıra, biraz sütümüz az ayrıca fazlaca da göğüs yaramız , hafif sarılık ihtimalimiz de var, inşallah bir an önce toparlarız.
Anladım ki hamilelik daha kolaymış :)
Göğüs yarası olan annelerimiz neler yaptınız da düzelme oldu tecrübeleri olanlardan yardım istiyorum, birde sezeryan yerindeki yapışkanı ne zaman çıkarttınız, ilk banyoyu nezaman yaptınız..
hayırlı olsun canım21 ocak 2012 saat 08.25 de sezeryanla oğlumu kucağıma aldım.38+1 günlük 3085 gr. 49 cm...Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.Darısı sizlere arkadaşlar..
Merhaba. 16 ocak pazartesi günü saat 11 de 39+4 haftalık kızım Ebru sezeryanla dünyaya geldi.
Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin.
gözunaydın cnm bebısın dogmus
kızlar göğüs ucunun en iyi tedavisi emzirmek bebek emdikce iyleşiyo ben ağlıyodum sağlıkcı arkadaşlar söledi yine acıyo yanıyo ama napalım annelik çok zormuş tipim kaydı resmen adam 2 saat hava almaya çıkıyo ona çatıyorum uykusuz geceler sersem gibi dolanıyorum bebeğim le tam dalcam bi iş çıkıyo bugün 24 günlüğüz gaz sancıları çok fena ayrıca çok kusuyoruz yatağında yatmıyo illa koyun koyuna yatcaz 2 gecedr yatağına alıştırıyorum bırakıyorum ağlıyo bugün pusette rahat etti ne alakaysa evde tekiz karnımdayken ne rahatmış oysa:)
sezeryan ile doğum yapanların hepsimi yaşıyor bilmiyorum ama ben fazlasıyla yaşıyorum arkadaşım....hatta ilk gece sancılarıma rağmen sabaha kadar uyumadan onu izledim ...normal doğum yapamadım annemmm sana dünyaya hazırlanacak vakit vermedim,şuan nerde olduğunu bile bilmiyorsun ama ben yanındayım kalkıp yatağından alamasamda diye sabaha kadar konuştum onunla ...boncuk boncuk gözleriyle dinledi beni...hiç ağlamadı...sezeryan olduğum için sütümde gelmemişti...aç olduğunu biliyordum çaresiz dayanamadım sabah 5 de mama istedim hemşirelerden.ertesi gün yine emziremeyince ben nasıl anneyim diye daha da çok ağladım.....ama ne zaman yan odadaki kadının doğumunu dinledim ozaman biraz kendime geldim...yan odada normal doğum yapan bi anne vardı..annem yengesiyle tanışıp konuşmuş..bebeğin 9 ay boyunca hiç sorunu yokmuş ama normal doğum istemiş illa olsun falan demiş sanırım ve olmuşta ama ebeler bebk doğmadıkça karnına basmışlar.bebeğim dayanamamış sanırım,kanaması varmış küveze almışlar.doktorlar hazırlıklı olun falan demişler hatta..beni yürütmeye çıkardıklarında göz ucuyla baktım odaya tarifi imkansız bi acı çekiyorsun ama yanındaki küçücük yatak boş...acın ne kadar hafif olursa olsun en büyük acıyı gördüm annenin gözlerinde odama döndüğüm zaman oğluşumun yattığı yatağa baktım ve acım ne kadar dayanılmaz olsada en hafif acıyı hissettim karnımda....ertesi gün ben iki büklüm çıktım hastahaneden ama tek tesellim eşimin elindeki busetin dolu olmasıydı...yanımdaki annede çıktı hemde yürürken hiç zorlanmadan ama bebeği yanında yoktu...zaten lohusayım bide oturdum ona ağladım...oyüzden şunu diyorum hakkımızda hayırlısı ne ise ALLAH onu veriyor....biz direnince işler tersine gidiyor...şimdi o anneden haberim yok..ama hala dularımda ...ALLAH BİR AN ÖNCE YAVRUSUNA KAVUŞTURSUN...ŞUAN DOĞUM BEKLEYEN TÜM ANNELERE DE DUAM ODUR....SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN MEVLAM....
O yanındaki beşiğin boşluğunu ben de yaşadım. Şükür ki bizimkisi sarılık sebebiyleydi. Ama özene bezene hazırladığım puseti bomboş geri eve götürmek çok acıydı. Hele doktor 3. gününde "bebeğin göbeği düştü bugün, aceleci oğlan" dediğinde, eve gidip göbek düşmeden önce giydirmek üzere aldığım onca zıbını ve göbek bağı bezini verilecek giysilerin arasına koyarken hüngür hüngür ağladım. Allah başedilmeyecek acı vermesin kimseye.
aminnn...kimselere yaşatmasın ALLAH'ım....şükürki eve gelmişsiniz hafta sonları babaya bırakıp kaçamak bile yapıyorsunuz:)
Evet, 10 günlük yoğun bakım maceramız sonunda evimizdeyiz oğlumla. Şükürler olsun. Valla h.sonu kaçamakları olmasa tek başıma başedemezdim gibi geliyor. Çünkü gün boyu oğluma başbaşayım, eşim çok yoğun çalışıyor, eve geldiğinde de çoğu zaman eve iş getirmiş oluyor, h.içi yüklenemiyorum ona. Ama h.sonu o kendisi diyor, biz oğlumla erkek erkeğe kalırız, sen çık dolaş diye. Ama yine de 2 saat sonunda oğlumun kokusunu özleyip koşar adım dönüyorum :)
Cumartesi sünnet ettirmeyi düşünüyorum, idrar yolları enfeksiyonundan dolayı. Ama güvenilir sünnetçi Ankara'da nerden bulurum ki?
canım yaa suyunun geilişini hatırlıyorum senin maşallah iyisiniz artıkO yanındaki beşiğin boşluğunu ben de yaşadım. Şükür ki bizimkisi sarılık sebebiyleydi. Ama özene bezene hazırladığım puseti bomboş geri eve götürmek çok acıydı. Hele doktor 3. gününde "bebeğin göbeği düştü bugün, aceleci oğlan" dediğinde, eve gidip göbek düşmeden önce giydirmek üzere aldığım onca zıbını ve göbek bağı bezini verilecek giysilerin arasına koyarken hüngür hüngür ağladım. Allah başedilmeyecek acı vermesin kimseye.
sezeryan ile doğum yapanların hepsimi yaşıyor bilmiyorum ama ben fazlasıyla yaşıyorum arkadaşım....hatta ilk gece sancılarıma rağmen sabaha kadar uyumadan onu izledim ...normal doğum yapamadım annemmm sana dünyaya hazırlanacak vakit vermedim,şuan nerde olduğunu bile bilmiyorsun ama ben yanındayım kalkıp yatağından alamasamda diye sabaha kadar konuştum onunla ...boncuk boncuk gözleriyle dinledi beni...hiç ağlamadı...sezeryan olduğum için sütümde gelmemişti...aç olduğunu biliyordum çaresiz dayanamadım sabah 5 de mama istedim hemşirelerden.ertesi gün yine emziremeyince ben nasıl anneyim diye daha da çok ağladım.....ama ne zaman yan odadaki kadının doğumunu dinledim ozaman biraz kendime geldim...yan odada normal doğum yapan bi anne vardı..annem yengesiyle tanışıp konuşmuş..bebeğin 9 ay boyunca hiç sorunu yokmuş ama normal doğum istemiş illa olsun falan demiş sanırım ve olmuşta ama ebeler bebk doğmadıkça karnına basmışlar.bebeğim dayanamamış sanırım,kanaması varmış küveze almışlar.doktorlar hazırlıklı olun falan demişler hatta..beni yürütmeye çıkardıklarında göz ucuyla baktım odaya tarifi imkansız bi acı çekiyorsun ama yanındaki küçücük yatak boş...acın ne kadar hafif olursa olsun en büyük acıyı gördüm annenin gözlerinde odama döndüğüm zaman oğluşumun yattığı yatağa baktım ve acım ne kadar dayanılmaz olsada en hafif acıyı hissettim karnımda....ertesi gün ben iki büklüm çıktım hastahaneden ama tek tesellim eşimin elindeki busetin dolu olmasıydı...yanımdaki annede çıktı hemde yürürken hiç zorlanmadan ama bebeği yanında yoktu...zaten lohusayım bide oturdum ona ağladım...oyüzden şunu diyorum hakkımızda hayırlısı ne ise ALLAH onu veriyor....biz direnince işler tersine gidiyor...şimdi o anneden haberim yok..ama hala dularımda ...ALLAH BİR AN ÖNCE YAVRUSUNA KAVUŞTURSUN...ŞUAN DOĞUM BEKLEYEN TÜM ANNELERE DE DUAM ODUR....SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN MEVLAM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?