- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.881
canım ınsallah normal dogum yaparsn buyük kolaylık bence bu arada acılman var mı hiç:44:
offf bugünde doğurmadım kızlar artık gelsin yaaa çıldırıcam
doğum yapanlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
bebeklerini bekleyenlere biraz daha sabır diliyorum az kaldı Sağlıcakla alalım bebişlerimizi
ben 39 oldum hiç sancım yok ama suyumuz azalmış yarın sabah yatış yapacam suni sancı ile kolaylıkla doğururum inş.
dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyucam bilmiyom
az daha sabret cnm zaten zamanı gelmıs artıkbugün yrn dogar bebısın
arkadaşlar 23.01.2012 saat 17.20 de 3.070 gr 46 cm kibarcık hanımcık bir kızım oldu normal doğumla. zor bi doğum oldu ama bebeğimle evdeyiz şu an emişiyoruz bol bol. hikayemi müsait olunca yazarım hemen haber edip çıkıyorum darısı geride kalanlara :)
eass çok haklısın canım masaya oturuyorum yemek yicem vikk wc ye gidiyorum vikk memde kalıp uyusakistiyo pis alıştrdım dün babasıylada bebk yüzünden ilk tartışmaı yaşadık neyseki sabah olunca unuttuk yanıma almakla hata ettim bebği sezeryanlıyım hemn emzireyim dedim şimdide yatağına yatmaz oldu eller dışarda gezcek çok fena çıktı bizim kız hayrlısı onu çok seviyorum ama ben bu gün yalnız ilk günümüzü yaşıyoruz dün anne anneyide yol ettik üzüldük başarıcam tek b üyütebilirim inşlhh :)
inşallah canım ya artık gelsin diyorum napim inşallah normal doğururum ilk bebeğim olacağı için heycanlıyım napim :18::18::18:
cnm inşallah normal olur yaabide sanaa tavsıyem kımsenn dogum hıkayesnden etkılenme herkesn dogumu kendıne özgü oluo bu yüzden etkılenmenı ıstemem rahat ol son günlernde gerılme bence..:13:
Aynı gün yapmışız canım..göğsüme lansinoh krem sürüyorum iyi geliyor.Banyomuda bugün yaptım.Yapışkanımı dr çıkarmıştı pazar günü.iyi akşamlar kızlar 21 ocak cumartesi epudiral sezeryanla oğlum Mehmet Eymen dünyaya geldi, 2400 gr ve 49 cm , minicik bişey :) Ancak girebildim , geçmişi okumak istiyorum merak ediyorum ama internete pek de fırsatım olmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doğum yapanlara geçmiş olsun , bekleyenlere kolay gelsin diyorum.
yoğun gaz proplemimiz var , benim biraz kabızlık derdimin yanı sıra, biraz sütümüz az ayrıca fazlaca da göğüs yaramız , hafif sarılık ihtimalimiz de var, inşallah bir an önce toparlarız.
Anladım ki hamilelik daha kolaymış :)
Göğüs yarası olan annelerimiz neler yaptınız da düzelme oldu tecrübeleri olanlardan yardım istiyorum, birde sezeryan yerindeki yapışkanı ne zaman çıkarttınız, ilk banyoyu nezaman yaptınız..
Aynı gün yapmışız canım..göğsüme lansinoh krem sürüyorum iyi geliyor.Banyomuda bugün yaptım.Yapışkanımı dr çıkarmıştı pazar günü.
iyi akşamlar kızlar 21 ocak cumartesi epudiral sezeryanla oğlum Mehmet Eymen dünyaya geldi, 2400 gr ve 49 cm , minicik bişey :) Ancak girebildim , geçmişi okumak istiyorum merak ediyorum ama internete pek de fırsatım olmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doğum yapanlara geçmiş olsun , bekleyenlere kolay gelsin diyorum.
yoğun gaz proplemimiz var , benim biraz kabızlık derdimin yanı sıra, biraz sütümüz az ayrıca fazlaca da göğüs yaramız , hafif sarılık ihtimalimiz de var, inşallah bir an önce toparlarız.
Anladım ki hamilelik daha kolaymış :)
Göğüs yarası olan annelerimiz neler yaptınız da düzelme oldu tecrübeleri olanlardan yardım istiyorum, birde sezeryan yerindeki yapışkanı ne zaman çıkarttınız, ilk banyoyu nezaman yaptınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?