2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eass çok haklısın canım masaya oturuyorum yemek yicem vikk wc ye gidiyorum vikk memde kalıp uyusakistiyo pis alıştrdım dün babasıylada bebk yüzünden ilk tartışmaı yaşadık neyseki sabah olunca unuttuk yanıma almakla hata ettim bebği sezeryanlıyım hemn emzireyim dedim şimdide yatağına yatmaz oldu eller dışarda gezcek çok fena çıktı bizim kız hayrlısı onu çok seviyorum ama ben bu gün yalnız ilk günümüzü yaşıyoruz dün anne anneyide yol ettik üzüldük başarıcam tek b üyütebilirim inşlhh :)

doğum yapanlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
bebeklerini bekleyenlere biraz daha sabır diliyorum az kaldı Sağlıcakla alalım bebişlerimizi
ben 39 oldum hiç sancım yok ama suyumuz azalmış yarın sabah yatış yapacam suni sancı ile kolaylıkla doğururum inş.
dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyucam bilmiyom

canım bizi haberdar et inşallah bebişle sağlıkla bi şekilde kolay bi doğum olur dualarımız seninle canım

arkadaşlar 23.01.2012 saat 17.20 de 3.070 gr 46 cm kibarcık hanımcık bir kızım oldu normal doğumla. zor bi doğum oldu ama bebeğimle evdeyiz şu an emişiyoruz bol bol. hikayemi müsait olunca yazarım hemen haber edip çıkıyorum darısı geride kalanlara :)

kızlar melegim uyuyor çok tatlı bişi misler gibi kokuyo rabbim herkese nasip etsin 15 günlüğe yaklaştı. bazen ağrısı varmış gibi geliyo elim ayağıma karışıyo ne yapacağımı bilmiyorum ama bebişimle uğraşmak çok güzel bir duygu o sadece anneye ve bababya ait tek bizim kararımızla hayatına yön verecek ......allah herkese bir nefeste kurtarsın

çok sevindim cnm hayırlı olsun ilk doğumum olacağı için çok heycanlı bi okadarda korkuyorum onun için hikayeni bekliyoruz nasıl oldu çok merak ediyorum cnm

Ben bana da biraz vakit kalsın ve oğlumun uykuları bölünmesin diye gece beslenmesini ve gündüz 1 öğününü biberonla veriyorum. Böylece iyice doyuyor ve derin derin, kesintisiz uyuyor. Akşam beslenmesini babası yapıyor biberonla, bana da uyku için vakit kalıyor :)

inşallah canım ya artık gelsin diyorum napim inşallah normal doğururum ilk bebeğim olacağı için heycanlıyım napim :18::18::18:

cnm inşallah normal olur yaabide sanaa tavsıyem kımsenn dogum hıkayesnden etkılenme herkesn dogumu kendıne özgü oluo bu yüzden etkılenmenı ıstemem rahat ol son günlernde gerılme bence..:13:

cnm inşallah normal olur yaabide sanaa tavsıyem kımsenn dogum hıkayesnden etkılenme herkesn dogumu kendıne özgü oluo bu yüzden etkılenmenı ıstemem rahat ol son günlernde gerılme bence..:13:

tamam cnm ama işte bişe bilmediğim için tırsıyorum ne gibi bir süprizle karşılaşacağımı bilmediğim için de merak ediyorum doğru söylüyorsun sağol cnm tavsiyen için

iyi akşamlar kızlar 21 ocak cumartesi epudiral sezeryanla oğlum Mehmet Eymen dünyaya geldi, 2400 gr ve 49 cm , minicik bişey :) Ancak girebildim , geçmişi okumak istiyorum merak ediyorum ama internete pek de fırsatım olmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doğum yapanlara geçmiş olsun , bekleyenlere kolay gelsin diyorum.

yoğun gaz proplemimiz var , benim biraz kabızlık derdimin yanı sıra, biraz sütümüz az ayrıca fazlaca da göğüs yaramız , hafif sarılık ihtimalimiz de var, inşallah bir an önce toparlarız.

Anladım ki hamilelik daha kolaymış :)

Göğüs yarası olan annelerimiz neler yaptınız da düzelme oldu tecrübeleri olanlardan yardım istiyorum, birde sezeryan yerindeki yapışkanı ne zaman çıkarttınız, ilk banyoyu nezaman yaptınız..

Son düzenleme:
21 ocak 2012 saat 08.25 de sezeryanla oğlumu kucağıma aldım.38+1 günlük 3085 gr. 49 cm...Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.Darısı sizlere arkadaşlar..

Aynı gün yapmışız canım..göğsüme lansinoh krem sürüyorum iyi geliyor.Banyomuda bugün yaptım.Yapışkanımı dr çıkarmıştı pazar günü.

Aynı gün yapmışız canım..göğsüme lansinoh krem sürüyorum iyi geliyor.Banyomuda bugün yaptım.Yapışkanımı dr çıkarmıştı pazar günü.

çok sağol canım o zaman bende yarın yapayım banyomu, bantı da yarın banyoda ıslakken çıkartırım çok acıtacak gibi geliyor çıkarken çünkü.

lansinoh hafif rahatlatıyor ama çok çatladı sanırım, neyapacağımı şaşırdım bide bugün yüzü hafif sarı gözleride öyle sarılık olacak diye çok korkuyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum uyandıramıyorum, gaz sancısı varken emmiyor, strese girdim..

Rabbim hayırlı eylesin inşallah ikimizede :)

beni hastanede 3 gün yikandim.

bandim da banyodan sonra cikarildi. Ben 5 gün Varis corabi giydim ve her aksam bacagima kan sulandirici igne yapildi.

ama dikislerim wc.den kalkinca aciyor yataktan kalkincada aciyor dr dedi 2 haftaya anca iglesir dedi.

slm kızlar bayagı dogum yapan olmuş topıgımızde dogum yapan arkadaslar kuzularınızı güle güle buyutun hamiş arkadsalarada kolay gelsın son zamanlarını yaşıolar bol bol uyuyun emii 2 ocakta oglum tuğsan kerim hayatımıza bi güneş gibi dogdu çok şukur herşey yolunda oglumun gaz benım de uyku problemım var onun dışında iiyiz ha bıde gögüs uçalrım acıo tavsıyenız varmı kızlar bu acı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…