- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.941
selam annişler nasılsınız herkes bebişine daldı sanırım benim göğüs uçlarım çok acıyor ağlayarak emziriyorumağzıma bir bez parçası alıp onu ısırarak emziriyorum:18: başka türlü dayanamıyorum lansinoh bir tüp bitti ikincisine geçtik kar etmedi zeytinyağı sürdük kar etmedi bir öönerisi olan var mı birde bal diyorlar onu deneyeceğim bakalım Allah bebeklerimizi korusun bol sütlü günler
Kızlaaar doğurdum ben pazartesi.. Kızım doğdu.. 3310 gram 50 cm asya kızım... Spinal sezeryan..vaktim yok... Sütüm yok... Yorgunum mutlyum söz en kısa sürede hikayemi yazacağım geçmişi de okuyamadım zaten.öpüldünüz hepiniz..
selam annişler nasılsınız herkes bebişine daldı sanırım benim göğüs uçlarım çok acıyor ağlayarak emziriyorumağzıma bir bez parçası alıp onu ısırarak emziriyorum:18: başka türlü dayanamıyorum lansinoh bir tüp bitti ikincisine geçtik kar etmedi zeytinyağı sürdük kar etmedi bir öönerisi olan var mı birde bal diyorlar onu deneyeceğim bakalım Allah bebeklerimizi korusun bol sütlü günler
bana bant su geçirmez banyo istediğin zaman yapabilirsin dediler bende eve gelince yaptım ama şimdi aklıma takıldı açılıp pansuman yapmak lazım mı sormayı unuttum aramam lzm galiba :44:
Zor tabi ama hastanede bebeğine kıyamadığı için uyandırmayan ve 2500den 1900 grama düştüğünü farketmeyen bir anneyi görünce kendimi hep bu yönde teskin ettim. Bebekler şekerleri düştü mü uyanamazmış kolay kolay. Sarılık da aşırı uyku yaparmış bebeklerde. O yüzden mecburdum oğlumu ağlatmaya. Ama şimdi memeyi emerken çekermiş gibi yapıyorum, yan gözle bana bakıp bir gülüyor ve birisi kapacakmış gibi damaklıyor mememi, işte bu bana yeter diyorum.
ah bir çaresini bulsam çok zor sürmediğim şey kalmadı birtanesi çok daha kötü olduğu için sağdım bugün, iyileşinceye kadar da öyle yapmayı düşünüyorum bu sıralarda da hametan vs gibi kremlerden süreceğimAllah yardımcımız olsun inşallah iyileşir bir an önce rahatlarız..
evet bence lazım çünkü ıslanınca daha kolay çıkıyor bant zaten kuruyken hemşire bir çıkarmaya çalışmıştı etim kopuyo zannettim banyomu yaptım ve kolayca çıktı bant yani su altına geçmese bukadar kolay çıkmaz, ihmal etme yeniden pansuman yaptır ya da doktoruna sor belki yeniden yapıştırmaya gerek olmaz. benim hastaneden çıkmadan bant değiştirilmişti, ben o yorgunluktan anlamamamışım dediğini, ama yolumuz uzak olduğu için rahat gideyim diye yeniden pansumanlatmış.
çok geçmiş olsun artık iyisiniz inşallah, ben de çok endişeleniyorum aslında doyuyo ama bazen gaz sancımız saatleri buluyor ağlamaktan harap oluyor sonrasında uzun oluyor uyuması ben de yorgunluktan dalmış oluyorum ya da yeni uyudu az dinlensin diyorum sonra öyle vicdan azabı çekiyorum göğüslerimde yara içinde zaten psikolojim bozulmaya başladı bana çok ilginç şeyler oluyor , :26::26:gazı olunca benim suçum gibi hissediyorum.. herşeye sinirleniyorum.. off offf
kızlar bebeklerinizin altlarını kaç saatte değiştiriyounuz ve bebekleri yeni doğmuş olanların kakaları siyah ve yapışkan oluyor 2 veya 3 günde sarı veya yeşil renge dönüşüyor kızlar bilmeyeyiniz varsa söyleyeyim ben bilmiyordum da
kızlar şimdi dr kontrolünden geliyorum hiç açılmam yok :18:39+5 deyim ve dr yarın yatış yapmamı söyledi kızlar yarın sabah yatış yapıcam ve suni sancı ile denicekler açılma olursa ne mutlu olmazsa sezeryanla alacaklar beni çok korkmaya başladım benim için dua edin kızlar nolursunuz çok korkuyorum inşallah açılma olurda normal doğururum o değil suni sancı nasıl bişe onu bile bilmiyorum allahım yardımcım olsun gelişmeleri yazarım kızlar hoşçakalın:18::18::18::18:
yine kimsecikler yok burdaaakızım uyurken iki lafın belini kırardık ya ufff
kızlar şimdi dr kontrolünden geliyorum hiç açılmam yok :18:39+5 deyim ve dr yarın yatış yapmamı söyledi kızlar yarın sabah yatış yapıcam ve suni sancı ile denicekler açılma olursa ne mutlu olmazsa sezeryanla alacaklar beni çok korkmaya başladım benim için dua edin kızlar nolursunuz çok korkuyorum inşallah açılma olurda normal doğururum o değil suni sancı nasıl bişe onu bile bilmiyorum allahım yardımcım olsun gelişmeleri yazarım kızlar hoşçakalın:18::18::18::18:
merhabe depresıfhayırlı olsun bebeğin daha 5 gunluk cok mınık bız 21 gunluk olduk baya buyuduk . nasıl gdiyor annelık alısabıldınmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?