- 1 Nisan 2010
- 360
- 16
- 118
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.961
merhaba cnm evet minicigiz daha ama cok tatlı yawrumannelıge alısmaya calısıorm uykusuz gecelr olmasa daha iyi olacak ama o zaman da annelıkten bişey anlamzdm sanırım kızımın kokusunu ıcıme cekmeye doyamıyorum sizde durumlar ne kıdemlısın benden
evet canm kıdemlıyım ama kızım anlayıslı gecelrı cok huzursuzluğu yok sadece uykuya kolay dalamıyo ama gunu gununu tutmuyo 1 gun cok neselı cok keyıflı 1 gun cok sıkıntılı bunun ıcınde 40. gunu beklıyoruz 40 gunden sonra duzene girermiş.
canım napalım ya bebışlermzn her halıne katlancz cok beklıdk çünkü onları
selam annişler nasılsınız herkes bebişine daldı sanırım benim göğüs uçlarım çok acıyor ağlayarak emziriyorumağzıma bir bez parçası alıp onu ısırarak emziriyorum:18: başka türlü dayanamıyorum lansinoh bir tüp bitti ikincisine geçtik kar etmedi zeytinyağı sürdük kar etmedi bir öönerisi olan var mı birde bal diyorlar onu deneyeceğim bakalım Allah bebeklerimizi korusun bol sütlü günler
canım gögüs ucu silikonlar var,onu dene.Benim çok işime yaradı.Philips avent inki daha estetik bebek anne kokusunu da alıyor onda,bi dene derim.Ben 10 güne doğum yapacam en başta o silikondan aldım da koydum çantama :)
selamkızlar bebeğin bezinde kırmızı kan lekeleri gördüm internette normal diyor ama sizde benzer sorun yaşayan varmı???birde sarılık seviyesi sınırda, alternatif tedavi deneyen varmı?? Soda yada şekerli su
kızımın kulağı akıyo sarı pislik oluşuyoo ne yapcamm ben:26::26::26::26::26:
selamkızlar bebeğin bezinde kırmızı kan lekeleri gördüm internette normal diyor ama sizde benzer sorun yaşayan varmı???birde sarılık seviyesi sınırda, alternatif tedavi deneyen varmı?? soda yada şekerli su
kızlarrrrrrrrr yarın yatıyorum hastaneye suni sancı verecekler korkuyorum çokmu kötü bu sancı yaaa hiç açılmam yok bu suni sancı ile açılmam olacakmıki offff
kızlarrrrrrrrr yarın yatıyorum hastaneye suni sancı verecekler korkuyorum çokmu kötü bu sancı yaaa hiç açılmam yok bu suni sancı ile açılmam olacakmıki offff
benim bebeğimde 16 günlük oldu :)) uyyumuyo prensesim
kızımın kulağı akıyo sarı pislik oluşuyoo ne yapcamm ben:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?