2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydınn

ben hala doğuramdım doktor 1 hafta daha bekle diyor artık içime sığmıyor kızım canım acıyor yatarken çok rahatsız oluyorum.
uyku nedir bilmiyorum artık karnım çok gerginleşti çok acıyor elimi bile süremiyorum ne olacak böle doğsun artık miniğimiz

selam kızlar hepiniz maşallah bebişlerinize kavuşmuşsunuz darısı başıma :)benimde şubat onu bekleniyor doğumum normal epidural düşünüyorum ama çokta korkuyorum neler yaşadınız paylaşırsanız çok sevinirim .

bebegine kavusanlar cogaliyor ne guzel, ben hala bekliyorum 40+5 gobegimle :2:
babamla kardesim bugun donduler turkiyeye, annem hala yanimda ama bebisim dedesiyle dayisina dogumunu gostermek istemedi malesef, son 3 gundur her sabah koca gobegimle uyandigimda gozlerim doluyor yine gelmemis diye. beklemeye raziydim ama keske onlar buradayken gelseydi...
saglik olsun diyorum napalim, en azindan saglikli oldugunu biliyorum, doktor hala suyu var sorun yok bekle diyor.

gogus yarasi olan arkadaslara benim de bir tavsiyem var. bu benim ilk bebegim olacak, kendimden bildigimden degil ama babanemin tecrubesini aktarayim size: GLISERIN. senelerdir her hamileye onerirmis hepsi de cok memnun kalirmis. bebegi emzirdikten sonra bi parca pamukla surup, emzirmeden once de temiz islak bi bezle temizlemek yeter diyor. umarim isinize yarar. oglum bi gelse ben de deneyecegim ama.....

hepinize kolayliklar diliyorum bebeklerinizle, kavusamayanlara da sabir!!

Benim annem dışında kimse görememişti bebeğimi, sırf o zaman çıkar diye iki tarafın sa tüm sülalesi Ankara'ya geldi yılbaşı tatilinde, ama benim şakacı oğlum dedesi, teyzesi, dayısı, amcaları gittikten sonraki gün hastaneden çıkmaya karar vermişti.

Hiç sıkma canını, sağlıkla gelsin de, gerisi önemli değil.

oğluşum bugun 27 gunluk oldu ama malesef benim süt dogru düzgün hiç olmadı makineyle sagmama ragmen bi günde toplam 50 ml ancak cıktı mecburen mamaya basladık aptamil süt gelmesi için denemediğim kalmadı sanırım bunye meselesi zavallı oglum emmek için kendini parcalıyor bir iki damla bişey geliyor onu emiyor sonra basıyor cıglıgı ceke ceke bi hal oluyor bende artık bir iki yudum ne emerse kardır diyerek bakıyorum olaya ama cok uzun sürmeyec bu emme faslı bu arada gece uykularımız malesef düzensiz bi bakıyoruz sabaha kadar sadece mama içmeye uyanıyor bi bakıyorum sabaha kadar hiç uyumuyor.mama içtigi içinde kaka yapmakta zorlanıyoruz biraz onun içinde zinco diye bitkisel bişey kullaanıyoruz biraz rahatlatıyo hepinize yavrularınızla beraber bol uykulu günler:):)

kızlarrrrrrrrr yarın yatıyorum hastaneye suni sancı verecekler korkuyorum çokmu kötü bu sancı yaaa hiç açılmam yok bu suni sancı ile açılmam olacakmıki offff

yok canım sonuçta sancı yani bebeişin için deger veinşallah işe yarar bebegini o koşullarla alırsın kucagına.bende yedim suni sancı çok zor degil.ama elbette ki adı üstüde sancııı

slm canım nasılsın o gün konuşamadık kapandı hat.biraz ortalık sakinleşsin görüşürüz.bebişin hal durumu nasıl emmesi uykusu falan?

insallah, tesellim o olacak...
bu sabah ciktilar yola ve bikac saattir ufak ufak sancilar hissediyorum adet sancisi gibi, inanilir gibi degil o kadar bekleyip de bugun gelirse bi saplagi haketti benden dogunca

anneler ben dün ayva suyu içtim ve etkisini gördüm 2 3 tane ayvayı doğrayıp kaynatın şeker atıp için inş. sütünüze faydası olur . görümcemde kolanın içine şeker atıp içmiş faydasını görmüş

slm canım nasılsın o gün konuşamadık kapandı hat.biraz ortalık sakinleşsin görüşürüz.bebişin hal durumu nasıl emmesi uykusu falan?

Bebiş iyi, bir tek geceleri uyumuyor. Etrafı seyrediyor. Kusana kadar emiyor. İki memeyi de bitirip fazla geldiği için kusuyor sonra da daha fazla istiyor. Kalmamış oluyor. Sabaha kadar böyle, sabah da mışıl mışıl uyuyor ben öbür çocukla bitap düşüyorum. Kızım da orta kulak enfeksiyonu oldu, evde beni bitiriyor. Kardeş krizinde anlayacağın. Ben de bir damlacık uyku peşindeyim :)

selam..
sut konusunda bende sıkıntı cektım. banyo yaparken ablam saclarımı ıkıye boldu goguslerımın uzerıne
o sekılde banyo yaptırdı sular gogsumden suzulurken en son (cıkana kadar o sekılde duracak)
sut cagırma dıye bıse yaptı koca karı ısı ama bende etkı gosterdı. gogus ucundan akan suyu avucumla tekrar yukarıdan gogsume dokerek uc defa
sutum bol olsun dedım her banyoda tekrarladım ıkı kez yaptım cok sukur sımdı sut durumum elhamdurullah cok ıyı.
deneyın bence zararı olmaz sonucta

benımde aklıma sarılık konusu cok takılıyor
sarılık olursa ne olur zararı varmı. nasıl anlasılır vs vs vs..

canımmm aslm dgum yapmıssın sende hayırlı olsun hosgeldın merveeee...
bnm kız sanırım sarılık oluyor ınceden ınceden cnm ona sıkkın

sende kurtulmuşsun çok sevındm canım bebış ugrastırıo mu çok:13:hafıf sarılık durumu bızdede vardı yenıdoganlarda oluomus geneldeama cok artınca hemn doktora gıtmek lazımdun doktordaydık gecmiş bizmkı kendılıgnden:26:fototerapiye gerek kalmadı çok şükür

cok sukur kurtuldum baya nazlı bıse yaa:) keyfıne duskun ugrastırıyor:)
ay ne guzel ınsallah bnm de gecer cabukca.
:44: acaba bendemı gotursem dr a.. persembe ebe gordu topuk kanı ıcın henuz baslangıcta daha dedı bolbol emdır uyandırıp deedı.

evet cnm bol bol emmsı lazımmış bıde sarılık uyku yapıomus bebkte ben uyanmasını beklemedm hiç hep zorla kaldırdm 2 saatte bir mutlaka emziriyorum uyandırmaya kıyamıyorum ama saglığı için emzırmem şart :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…