2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben uc saatte bı emdırıyorum genelde ama yarım saatte bır de oldugu oluyor.
bakalım olmadı bende ole yapım

Sarılıktan biz oğlumla çok çektik. Aman rengini iyi takip edin bebeğin, sarılık göbek altına indi mi hemen hastaneye gidip kandan ölçüm yaptırın.

10 günlük bebeğimin altı pişik oldu....sezeryanla doğum yaptığım için ilk günler kalkıp altını alamadım bebeğimin...yanımdakilerde saolsunlar 3 saatte bi baktılar anne karnında kalan pislik yakarmış öyle diorlar ve pişik oldu oğlum...derisi kalktı poposu kıpkırmızı...yeni anne olanlar lütfen yardım edin benim gibi sorun yaşayan varmı?bezini açınca dayanamıyorum ağlıyorum bende daha küçücük derdini anlatamıyorki...göbeğide düşmedi zaten banyo yaptırsamoff offf....oğluşuma annelik yapamıyorum ben

merhaba kızlar bende haziran annesi olucam inşallah,yeni doğum yapmışlara ,hayırlı olsun allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin diyorum,nasıl bebekleriniz ilk emzirmede sorun yaşadımı aldımı memenizi ,benim oğullarım zor almıştı,küçüğü sarılık geçirdi yeterince beslenemediği için,bundan çok korkuyorum,meme ucunu almamıştı tam çıkmadığı için sizler neler yaptınız neler yapıyorsunuz banada bilgi olsun

bizimkide 3 tür yeşil yapıyo sebebini sorcam pazartesi dr a

kızlar oğlum doğdu..24 ocakta epidural sezeryan oldu 3200 doğdu...çok mutluyumm..

arkadaşlar benimde oğlum doğdu listeye ekleyebilir misiniz.

19 ocak spinal sezeryan 4200 gr. 51 cm erkek adı ahmet

tebrik ederim kızlar sağlıkla büyütmek nasip etsin bebişlerinizi

canım ılık suya pamuk batır öyle sil.. göbek açısından yıkamak sakıncalı olabilir.. mustelanın kremleri güzel.. olmadı en basiti zeytinyağı sürebilirsin pişik yerlere..
geçmiş olsun canım..

arkadaşlar benimde oğlum doğdu listeye ekleyebilir misiniz.

19 ocak spinal sezeryan 4200 gr. 51 cm erkek adı ahmet
ne guzel, gozun aydin!!!
diger yeni dogum yapanlarin da tabi..
saglikla buyut insallah
benim oglum da dogsun artiiiiik!!

bir de bayanlar, onceki mesajimda gogus ucu icin gliserin onermistim, deneyen olursa sonucunu ilerde yazsin olur mu? merak ediyorum babanemin dedigi gibi ise yariyor mu...

canım sen daha ne kadar beklıcksın 40+6 dasn dogruysa:44:

Sanırım ben Şubat annesii olacagım =( doktorum gec dölllenme dedii benım bı umudum wardı ama doktorum haklı cıktıı..subat ın 2 sine kadar bekliycez o gun kontrolumuz war kızım 3600gr cıvarında 4000 grı gecerse sezeryan olcak..bunu ıstemıyorum tabıkıı..Hayırlısı bakalım ama kızım cok NAZLI cıktıı yaa...bende sıkıldım hamililelikten ve merak ediyorum coooookkk

slm ben 2011 şubat annesiyim.2012 mayıs annesi adayıyım.11 aylık kızım var bende pişik sorunu yaşadım. size tavsiyem islak mendil kullanmayın ben hep ılık suyla yumuşak bezle sildim bidahada pişik olmadı 3 aya kadar böyle idare edin daha sonra deri kendini topladığı için pişik olmuyor.göbek konusunada takılma benım kıznda geç düşmüştü.hastane ilaç yazmıştır göbek düşürücü her alt açmada kullan çok etkili oluyor.allah hepinmizin yardımcısı olsun bebek büyütmek zor benım kızında ateşi var çok üzülüyorum annelik çok zor ve harika bir duygu.

Sarılıktan biz oğlumla çok çektik. Aman rengini iyi takip edin bebeğin, sarılık göbek altına indi mi hemen hastaneye gidip kandan ölçüm yaptırın.

valla zamanla dahada düzene gircek cnm ya annelik zormuş

evet bende cok zorlanıyorum bı cok uyuyo hıc sesı cıkmıyor korkutuyor benı.
bırde cıglık cıglıga sesı kısılırcasına aglıyor.
sımdıkı gıbı

ben bebeğimin pişik olmaması için önce ıslak mendille siliyroum sonra bezi ıslatıp sıcak suyla tekrar siliyorum ve her silişimde bezi yıkıyorum bir dahaki alt değiştirinceye kadar kuruyor . 16 günlük çok şükür pişik olmadı

bende hep bir tasin icine sicak su koyuyorum ve pamuk gibi bir bez var tek kullanimlik onunla siliyorum. Popo sil kullanmiyorum

Kullansam da geceleri yagli olandan kullaniyorum. ben pisik olmasin diye yine kremsürüyorum bazen uzun uyuyor rahatsiz etmesin pisik olmsn diye.

Canım krem serayı önerdiler bana, mucize gibi, hemen pişiği geçiriyormuş, dene istersen.

Biz ağartılmamış hastane pamuğu kullanıyoruz.

canım sen daha ne kadar beklıcksın 40+6 dasn dogruysa:44:

dogru dogru 40+6... dogurma yontemini bana biraksalar suni muni coktan dogurtturmustum kendimi
bebegin suyu yeterliymis ve cok da buyuk bi bebek degilmis, 12 gun once 3100-3200 civarindaydi. finlandiyada yasiyorum, buradaki doktorlar mumkun oldugunca olayi akisina birakma meraklisilar. bebegin bi sorunu yok, ilk bebek 2 hafta bile gecikebilir bekle diyorlar. devamli kontrole gittigim ebeye en son sali gunu gittim, dedi ki ben hastaneye haber verdim sana ultrason randevusu yollicaklar, o zamana kadar bebek gelmezse randevuda dogum yoluna karar verilir dedi. randevu saati bi geldi ki postayla: 41+5'e... ben de oturdum evde bekliyorum simdi sanci manci gelir mi diye

dun geceden beri cok acik kahverengi akintim oluyo azar azar, belki nisandir diyorum. 3 gundur de gunde bikac defa ufak sancilar giriyo ama gerisi gelmiyo. boyle sinyaller varken iste, annemle birlikte ha geldi ha gelecek diye bekliyoruz 3 gundur

selam anneler nasılsınız :) çok şükür iyiyiz.Artık geçmişi okuyamıyorum pek fırsatımız olmuyor sayfaları aralardan seçip okuyorum :) .süt sorunu olan annelere kuru inciri tavsiye ederim benim de çok değil ama yetiyor heralde çok şükür , inciri kaynatıp içtiğimde faydasını görüyorum tanelerini de yiyorum.

selamm

nasilsiniz

nasil gidiyor yoruluyormusunuz sizlerde ? bebislerinizin uyku düzenleri nasil

bizim ki geceleri cok uyaniyor gündüzleri de yatiyor.

mrb taze annecikler bi çoğumuz olduk kızımı çok seviyorum 2 sinde 1 aylık olcaz bizim gaz sorunumuz var sanırım çok ınıp ağlıyo dün dr gittik çok kusuyo onun için günde 4 şase toz verdi reflüsü varmış probiyotik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…