- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.021
evet bende avent inkini aldım,harika bişey o olmasa napardım bilmiyorum.
benim oğlumda aynı ağlamıyo genelde çığlık atıyo ,bazen 4-5 saat uyuduğu oluyo yarın dr a sormadan müdahele etmek istemediğimden 3 saat geçince uyandırıyorum sadece.evet bende cok zorlanıyorum bı cok uyuyo hıc sesı cıkmıyor korkutuyor benı.
bırde cıglık cıglıga sesı kısılırcasına aglıyor.
sımdıkı gıbı
selamm
nasilsiniz
nasil gidiyor yoruluyormusunuz sizlerde ? bebislerinizin uyku düzenleri nasil
bizim ki geceleri cok uyaniyor gündüzleri de yatiyor.
slm kızlar çok geç kaldım biliyorum ama zorlu bir doğum oldu o yüzden yazamadım.
24 ocak 12.10 itibari ile 4 kilo 53 cm epidural sezeryan ile oğlum geldi.
Kısaca değineyim oğlum uyanmadan.
biliyorsunuz normal doğumu çok istiyordum pazartesi suni sancı verilecekti fakat alttan baktılar ki daha hiç açıklık yok ve çatım darmış.Sonra hastaneye yatırıp nırmal sancılarımın hızlanmasını beklediler sancım gece 12 gibi NST de 120 lere kadar vurdu fakat hala açıklığım parmak ucu kadardı.Tekrar doktorum kontrol etti sen ve renkli dopler ile bebğin tam kilosuna bakalım dedi ve bebek 4.200 göründü bunun üzerine sen 3.5 kiloyu bile doğuramazsın çatın çok dar ve rahim yukarda.Çocuk kanala girmiş ama inemiyor dedi.sancılarımı serumla durdular ve sabah 11.50 gibi sezeryana alındım ve 12.10 gibi oğlum geldi.
İştee böyleee oğluşum çok tatlı teyzeleri yaaa yapabilirsem resimlerini göndereceğim.
İnşlh herkes iyidir.Limonata doğurdum mu onu merak ettim.
Kızlar yaa benim oğluşum çoook emmek istiyor.Meme uçlarım yara oldu 6 günde.Bir de yanlış emiyor.Sabırsızlanıp hemen ucunu tutuyor.O da yaraya sebep oluyor.
Ben Lansodin ilacını aldırdım o biaz düzeltti.İşte böyle...Herkesi öpüyorum şimdi çoook ağrılarım olsa da artık oğluşum yanımda ve melek gibi çoook tatlııı
valla bu göbek işini bende merak ediyorum bilen varsa aydınlatsın benim arada göğüsler çok acıyo kız sürekli memede kalmak istiyo bu arada süt bazen yetmediğinde hazr mama kullanan varmı hiç istemiyorum ama aç oluyo uyumuyo 4 veya 5 saaat uyutamıyorum az önce babası hazır mamayada emziğede karşıydı verdi başa cıkamadık ama emzik çok komik oluyo çıkarıyo hemen ölesine deneme yaptık baktı süt gelmiyo fırlattı zilli:)
doymazsa veririm heralde şimdiden meme geç kalınca çığlık atıyo
oğlumda memede uyumayı sevdi heralda hep öyle uyuyo dalamadığı zaman memeden çekip emzik veriyorum dalında atıyo hemen yani fırlatıyo
valla bu göbek işini bende merak ediyorum bilen varsa aydınlatsın benim arada göğüsler çok acıyo kız sürekli memede kalmak istiyo bu arada süt bazen yetmediğinde hazr mama kullanan varmı hiç istemiyorum ama aç oluyo uyumuyo 4 veya 5 saaat uyutamıyorum az önce babası hazır mamayada emziğede karşıydı verdi başa cıkamadık ama emzik çok komik oluyo çıkarıyo hemen ölesine deneme yaptık baktı süt gelmiyo fırlattı zilli:)
Ve biz bugün sünnet olduk..
canııımm gözün aydın:)Allah sağlıklı uzun ömür versin,sen de sezeryan olmuşsun ama napalım kaderimizmiş heraldeslm kızlar çok geç kaldım biliyorum ama zorlu bir doğum oldu o yüzden yazamadım.
24 ocak 12.10 itibari ile 4 kilo 53 cm epidural sezeryan ile oğlum geldi.
Kısaca değineyim oğlum uyanmadan.
biliyorsunuz normal doğumu çok istiyordum pazartesi suni sancı verilecekti fakat alttan baktılar ki daha hiç açıklık yok ve çatım darmış.Sonra hastaneye yatırıp nırmal sancılarımın hızlanmasını beklediler sancım gece 12 gibi NST de 120 lere kadar vurdu fakat hala açıklığım parmak ucu kadardı.Tekrar doktorum kontrol etti sen ve renkli dopler ile bebğin tam kilosuna bakalım dedi ve bebek 4.200 göründü bunun üzerine sen 3.5 kiloyu bile doğuramazsın çatın çok dar ve rahim yukarda.Çocuk kanala girmiş ama inemiyor dedi.sancılarımı serumla durdular ve sabah 11.50 gibi sezeryana alındım ve 12.10 gibi oğlum geldi.
İştee böyleee oğluşum çok tatlı teyzeleri yaaa yapabilirsem resimlerini göndereceğim.
İnşlh herkes iyidir.Limonata doğurdum mu onu merak ettim.
Kızlar yaa benim oğluşum çoook emmek istiyor.Meme uçlarım yara oldu 6 günde.Bir de yanlış emiyor.Sabırsızlanıp hemen ucunu tutuyor.O da yaraya sebep oluyor.
Ben Lansodin ilacını aldırdım o biaz düzeltti.İşte böyle...Herkesi öpüyorum şimdi çoook ağrılarım olsa da artık oğluşum yanımda ve melek gibi çoook tatlııı
sezeryan olan anneler göbeğininizi ne zaman baladınız yada korse taktınız ne kadar sıkmalı ameliyat izinin ne kadar üzerinden takılmalı bilgisi ve deneyimi olan varmı ,abartı bi göbeğim yok ama eskiden hiç yoktu geç kalmak istemiyorum bacaklarım kalın bari göbeğim olmasın :26:
Ve biz bugün sünnet olduk..
hımm bir an evvel takmalıyım o zaman saol canımmerhaba canım bende sezeryan oldum ve doktorum hemen korse kullanmamı önerdi karnım daha hastanedeyken inmişti ama tabi alt kısımda sarkmalar var ben medikal ürünler satan bir mağazadan aldım giymeli değilde bantlı olanlardan önerdi doktorum giyiyorum bakalım inşallah hiçbişey kalmaz
selam annişler nasılsınız herkes bebişine daldı sanırım benim göğüs uçlarım çok acıyor ağlayarak emziriyorumağzıma bir bez parçası alıp onu ısırarak emziriyorum:18: başka türlü dayanamıyorum lansinoh bir tüp bitti ikincisine geçtik kar etmedi zeytinyağı sürdük kar etmedi bir öönerisi olan var mı birde bal diyorlar onu deneyeceğim bakalım Allah bebeklerimizi korusun bol sütlü günler
korse ile ilgili bişey yazcam ama kafanızı da karıştırmak istemiyorum.
doğum yaptığım zaman (sezaryen) doktorum hiç öyle bişey önermedi bende sormadım ve takmadım. ama takılması gerekseydi eminim söylerdi çünkü doktorum çok samimi bi arkadaşımdı.ancak hamileliğe bağlı çatlak falan olmamıştı bende. hani korse takmanın gereklerinden midir ki diye bunları belirtiyorum. neyse oğlumun edepsizliğinden kaynaklı olabilir hamileikte 10 kilo almıştım doğduktan 1 ay sonra 15 kilo vermiştim ve göbek möbek hiçbirşeyim kalmamıştı genç kız gibi olmuştum resmen. ancak bundan 20 gün önce bel fıtığı ameliyatı oldum. ve bunda omurgamın iyleşmesi için korse ttakmam şarttı 20 gündür takıyorum ve dün bi yemeğe gitmek için korseyi takmamaya karar verdim. bi baktım aynada kendime göbeğim sarkmış basenlerim bi acaip korse kaslarımı eritmiş resmen. lömbür lömbür olmuşum. ben bile korseyi çıkarıp atmak istiyorum şu anda. acaip moralim bozuldu yani.
o yüzden iyice sorun soruşturun öyle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?